2011 Ekim Anneleri

Kız ben hayatımda bir kere tramisu yedim, onu da İstanbul'da arkadaşımın evinde yedim. Antalya'da pek yaygın değil galiba tramisu ya da benim çevremdekiler pek yapmıyo.. Size gelirsem bana mutlaka yapın tramisu..

ayıpsın cnmm bnce dene,zefeyın blogunda varr.cok hafif,yazın gayet ii olurrr..

hoşbuldum sevozy. Uğraştık ama çıkmadı malesef. Kalbi durunca acil sezeryana aldılar.

oyy cnm kalbimi durduuu Rabbm korusunn yaaa.işde cokda diretmemek gerek bazennn..bizide sezeryan olma dıe korkuttular normal ypcaz dıe o kdr sunuyide boşa yedikkk vallaaa

hoşbuldum canım teşekkürler. Evet zor oldu ama başardım. :) Nasılsın?

iyimm canım tekrar hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn kopmaa bizdeyynnnnnnnnnnnnn

eee kocaya giden yol mideden geçiyomuşşş gerçekten bunu her haftaa tescilleeeeeeeee
yokkız malzemeden çalmaa sakınnn yarı malzeme artır kremayı sadeceeeee daha mantıklıı olmaz molmaz bu sefer başıma kakarsıınn seynnnnnnnnnn

normal doğum istiyodum. o kadar sancı çektim. 10 cm açıklıkla acil sezeryana alındım canım malesef

ayyyyyyyyyy nasıl olmadıki 10 cm de az değil tam çıkmaaa zamanı gelmişşşşşşşş kız kısmı nazlı oluyo bakkkkkkkkk tüh yaa çok üzülüyorum böle duyunca bende 11 saat sancı çektim ama sadece 2/3 cm açıldıı sonrada kalp atışları düşüyo diye Sezercik oldum maalesef ölede hevesliydimki çatırçatırr doğurmayaaaaaaaaaaaa

o detayı yazmamışmıyım blogaa bakk kontrol ediimm şimdi bişeyin üzerinde ben poşeyt kullanıyorum genellikle onun üzerinde dikdörtgen olcak şekilde açıcaksın uzunnnn yani baştan anlatimm yoğurduğun hamuru ikiye böl dikdört gen bi şekilde aç ortaya doldur malzemeyi sonr poşet yardımıyla sağlı sollu bi sağ kanat bi sol kanat üst üste getir rulo oluyo zaten ters çevir olduda bitti aynısını diğerinede yap sonra fırına ver sadeve pembeleşsin bu yumuşak olmadı ben biraz daha pişirim deme op sonrada sertleşcek soğuyuncada ince bıi bışakla dilimle pudra şelkeri koy tatllllllmmmmmmmmmmmmmmmm umarım anlatabildimmmmmmmmm

Kız ben hayatımda bir kere tramisu yedim, onu da İstanbul'da arkadaşımın evinde yedim. Antalya'da pek yaygın değil galiba tramisu ya da benim çevremdekiler pek yapmıyo.. Size gelirsem bana mutlaka yapın tramisu..

ay bugün öğleden sonra normal kekle yapılan tramisuylan labne peynirsiz birde sevozynin havuöçlu kekini yayınlıyciyyyyyymmmm

Şimdi oldu, yok açıklamışsın da, dikdörtgen şekilde açılacağını gözden kaçırmışım ben.. şimdi anlattığın şekilde yapınca üst üste gelmeyecek kenarları, doğal olarak kalın da olmayacak.. Bu pratik duruyor, tek tek yapsam zaman kaybı olacak. Şekerpareyi ve haşhaşlıyı da yaparsam tam süper olacak..

Ayy ayy daha çiçeği burnunda çeyizlik fırınım bu eve uymadı diye gönderdim. Ankastre aldım onun da tepsileri küçücük.

aynen canım bende çok istiyodum çatır çatır doğurmayı ama olmadı işte napalım. Kısmet böyleymiş. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

aynen canım bende çok istiyodum çatır çatır doğurmayı ama olmadı işte napalım. Kısmet böyleymiş. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Kalbi durdu deyince çok korktum, aman sağsalim doğsunlar da.. Doktorun kimdi? Nerde doğurdun..

Benim hiç bi sorun yoktu, doğal sancım gelmişti ama açılma yavaş ilerliyordu. Doktorcuğumun muayenehanesindeki hastaları beklemesinler diye iri bebek, çok yoruldun, dayanamazsın falan filan diye beni korkuttu, mecbur sezeryanı kabul ettim.

kartopum,,, arcemeğimm ve maralımmmm nirdesizzzz yawssss...hava soğuk gelinde sevgi kelebeği olup,ısıtalımm birbirimiziii ,,,, diğer herkeşş gelmişşş :))

kartopu şuan sıcak sulara salmıştır kendinii :))))))) marallda taşınıyo sanırım arcemekk nerdesin bacımmm döngell döönngell alışamamm yokluunaaa hasret dönngellllllllllll bu ebv sensizz yuvaa değil yuvamıı istiyyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
ahahahahha

soğan öldürmesi ne kısss sabah sabahhh soğann hi çhayal edemedim şindikkkkkk gerii menün güzelllll
banim naçizane tavsiyemm
sigara böreği iiyi gidiyo sabahları
pizzaaaaa blogta var fırın hamuruylaaa basitt hemde çok beeniliyo
meloşumn dediği gibii soslu sosis olur iyi gidiyo patates kızartmasıyla
kanepeleri iyi akıl etmişsin sofratda şık duruyo ama çokta el oyalıyoo

kızz onca adamı nasıl doyurcan ben doğum yaptıktan sonra hiç kahvaltıya misafir kabul etmedimmçünkü hem hazırlık hem ev toparlamaaa yaniii kolay olmuyo çocuklaaaaaaa

meloşş ben gelsem yaa size yaaaa canım çok buğday salatasıyla şeker paeree çektiiiiiiii eve gidip hemen yapmalıyımmmmmmmmmm

içimde uktee kaldıı kızz acaba ikinciye doğurabilirmiyiiiiiiiiiiiz senceeeeeeee

Ben facebookta SSVD grubuna üyeyim.. İstersen oraya üye olup takip et "sezaryenden sonra vajinal doğum" yapanları. Bize hep anlatıldığı gibi imkansız birşey değil yani ve İstanbul'da bunu destekleyen bir çok doktor var.

dr um ertuğrul akdaştı medical park ta doğum yaptım canım. Kızcem kanala girmişti ama gelmeyince içerde sıkıntıya girmiş. Kalbi durunca sezeryan olmak zorunda kaldım. Apar topar ameliyathaneye götürdüler beni. Doğduktan sonra bende dikilirkende 2 kere kalbi durmuş ama Allaha şükür bi daha bişey olmadı

ya cnm surekli eşimin halalarına gdp gelıoz.gecende kahvaltıya ggttk.ayıp artk utanıomrum bnm de davet etmem gerekk :)) ya o gun halamız aynı kahvaltılılkar,patates kızartmıştı,biber patlıcan,bide börekkk... börekler kaldı herks rejim derdnde o yuzden pek öle ağıra kaçmııımm ,kolay olsun dedimm:)) dur öğleden snra yazısıcz

Oy yavrum benimm.. Allah korusun onları.. Ben de Muhammet Öztürk'e gittim. Doktorluğundan memnun kaldım da son anda beni sezaryene sevk etmeseydi çok daha iyi olacaktı.

kızlarr bi prof çıkmıştı kadın ilşkini Sezercik olmuş bebek ters diye ikinciyide iki yıl sonra hamile kalmış normal doğumla doğurmuş sakın korkmayın diyo elastik bi yer rahim o yüzden yırtılma patlama çatlama olmaz sakın korkmayınnnn normal doğurun diyooooooooo ahh ah dedimmmmmm doğmadıkiş arkadaş 42 hafta kaldı içimde
bu arada kızlar annem diyoki şimdiki doktorlar bebeği büyük hesaplıyo ondan böle günü gecik görünüyo didi aslında banada mantıklı gelmedi değil yani nednen çünkü bebeğin son adet tarihinin ilk gününü hesaplayak aldıklarında çocuk 2 haftalşık çıkıyo nasılmı mesela son adet tarihinini ilk günü 1 ocak 6 gün sürdü sonra 15 indede sen hamile kaldım ee bu çocuk iki haftalık gibi görünüyo doktorun hesabına göre banada mantıklı geldi ikinciye anama hesaplattırciymm beynnnn

ya doğuramassın demıolar, riskli diyorlar,, hangi dr böle bi riski göze alır ki,sen bile alamazsınnn.yurtdısında felan olduğunu duymuştum.ama enaz4-5 yıl aradan sonra diye.o kesilen yerler iyice onarıldıkdan sonra kıloya bağlı olarak bebek irileştikçe yırtılma vs olmasın diyee

Aydebaa kısssssnapıon hiiç çıtın çıkmiooo doğum günü için ilginç fikirlerin olursa süleee bana canım şimdii ajandama liste yapıyorum kızlarr unutmama gereken almam gerekenleriiii çalıştıımız için unutabiliyoruz kızlar sizde not edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…