ayy ne bilim kıss bizdeki virustenmi acaba ama efe durduk yere kusmuyodu hep bişiler yedirmeye çalışınca kusuyoduuuuusizinki nasıl durduk yeremi birde efe hiç ishal olmadı hafif cıvıklık vardı kakasındaa ama dedişği gibii daha sonra grip gibi oldu ama gripte değğildi ne hırıltı ne burun akıntısı ne hapşırmaa boğazında kızarıklık vardı ama sadece oda o bakteriyel bi durum dediiiiiiiydii
Zefey çok geçmiş olsun canım... Umarım bugün atlatırsınız tamamen... Malesef biz de hastayız, sabahtan beri kusuyor Mert, ishal de olmuş, hemen kendi doktoruna götürdük. Bi tane virüs varmış adını unuttum şimdi, hafif bir virüsmüş kusma bulantı 1 gün sürüp geçiyormuş, bir kaç gün sonra da nezle olabilir dedi. Sadece metpamit verdi kusması için. Tahlil falan yapmadı. Diğer ölçümlerini de yaptı hazır gitmişken. Kilosu ortalamanın altındaymış.. Ne etsem de kilo aldırsam ben bu kuşa?
Kartopu hoşgeldin, çok geçmiş olsun.. Oy çok üzüldüm Burak'ın dişine, nasıl acımıştır yavrunun canı...
galiba sizinkiyle aynı.. Bişeyler yedikten sonra kusmuş.. Ishali de cıvıkmış, su gibi değilmiş. Boğazında hafif kızarıklık var dedi. Rota virüs yaptırdığınız için hastaneye yatmanıza gerek kalmaz dedi...
Bi de 24 aylıkken yapılacak menenjit aşısından bahsetti.. Sizin doktorlarınız da bahsetti mi bu aşıdan. özel aşıymış ama %95 koruyucuymuş...
Gece vaktiii yavrumaa üzüldüm sinirimden lokum kek yaptım 12den sonraaaaa hırsımı kekden çıkardımm annemlere verdim sabah görümceye yolladımmm gerisinide işyerinde dağıttımmmmmm ikinci yapışım dahaa dahaa bi güzel oldu yaaaaaa kızlar resmini atıyorum sizee
zefey senın eşinin akrabalarından burada takip eden var mı,?? eltin görümcen kuzen vs..
zefey senın eşinin akrabalarından burada takip eden var mı,?? Eltin görümcen kuzen vs..
merak ettim niye sordun kız?
var
çok fazla saydırıyom galiba ondan şeyettii
napam anamm dilimin ayarı yok sinişrlenince zıbıtık oluyıom
var
çok fazla saydırıyom galiba ondan şeyettii
napam anamm dilimin ayarı yok sinişrlenince zıbıtık oluyıom
GEÇEN GÜN GÖRÜMCEKİMEE ŞİKAYET ETTİM KOCİŞİMİ YARDIMINI EDİYO AMA ÇOK DAĞINIK Bİ PATATES KIZARTMAK İÇİN BİLE MITFAAAA ALTINA ÜSTÜNE GETİRİYO ÜÇ SÜZGEÇ KİRLETİYOOO Y DOLAPLARIN YÜZLERİ YAĞ İÇİNDE KALIYOO ÖLEEE DİDİM
O BİZİM MİNİK KULŞUMUZZ ERKEK NE BİLSİN DEMEZMİİ YARILDIM YA
GEÇEN GÜN GÖRÜMCEKİMEE ŞİKAYET ETTİM KOCİŞİMİ YARDIMINI EDİYO AMA ÇOK DAĞINIK Bİ PATATES KIZARTMAK İÇİN BİLE MITFAAAA ALTINA ÜSTÜNE GETİRİYO ÜÇ SÜZGEÇ KİRLETİYOOO Y DOLAPLARIN YÜZLERİ YAĞ İÇİNDE KALIYOO ÖLEEE DİDİM
O BİZİM MİNİK KULŞUMUZZ ERKEK NE BİLSİN DEMEZMİİ YARILDIM YA
hani nerde lokum kekin resimleri? Ay zefey geçen hafta yaptığım şeyler hep kaldı.. Misafirler akşam yemeğinden sonra geldiği için hep toktu, bi de millet rejim derdinde. Benim de gözüm aç bi dünya yaptım.. Bi dahakine yarım ölçü yapıcam her şeyi.. Haftasonu da hep gezmelerdeydik kimseye yollayamadım. Kendim de yemiyorum kilo derdine... Söylemesi ayıp geçen hafta biraz tuttum kendimi ve 1 kilo verdim. Artık 55'im.. Aç karna 54,6'yı bile gördüm mucize gibi...
anamm o güzelim şeker paree nasıl kalırkiiiiiiiiiiiii paket edeydin ben kargo parasını öderdimm meloşş çekinme yollaa karşı ödemelii yavruummm ahahahah
kıss onun yanındaki elmalımıydı sormayı unuttummbu aradaaa
bu arada resmi wats ap tan yolladımm senin varmı wats ap kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?