2011 Ekim Anneleri

Galiba sizinkiyle aynı.. Bişeyler yedikten sonra kusmuş.. İshali de cıvıkmış, su gibi değilmiş. Boğazında hafif kızarıklık var dedi. Rota virüs yaptırdığınız için hastaneye yatmanıza gerek kalmaz dedi...

Bi de 24 aylıkken yapılacak menenjit aşısından bahsetti.. Sizin doktorlarınız da bahsetti mi bu aşıdan. Özel aşıymış ama %95 koruyucuymuş...

sanada gecmiş olsunn , bebişlere neler oluoo ya.. Rabbim korusunnn..

arcemek huggies in külot bebek bezini kullanıyordu herhalde başka kullanan varmı kızlar memnunmusunuz,bende denemek istiyorum burağa

ayy inşallahhh aynı değildir meloşş kıss düşömüyoo bu ateşş iştee rota virüste yaptırmadıydık bizz ama kanlı isal için değilmiydi o cumaa ben gittimki annem 30 dk olmuş ateş düşürücü vermesine rağmen ama hiç etki etmemiş hemde fitilde atmıştı ona rağmen bi gram DÜŞMEDİİ BU ARZUMUN ATEŞ ÖLÇERİNİDE İYİ ALMIŞIM KIZLARR DOKTORUNKİYLE AYNI ÖLÇÜYO YANİİ SESLİ OLMASII FALANM YÜKSEKLİK SINIRINDA KIRMIZI IŞIKLA SİNYAL VERMESİİ ÇOK BEEĞENDİM YANİİ TAVSİŞYE EDİRİİMM

ben araştırmıştım yeni aşı dimi o yeni çıkan bi ara konuştuyduk bunun üzerineeee daha yeni piyasaya çıkan bişi bu

Gece vaktiii yavrumaa üzüldüm sinirimden lokum kek yaptım 12den sonraaaaa hırsımı kekden çıkardımm annemlere verdim sabah görümceye yolladımmm gerisinide işyerinde dağıttımmmmmm ikinci yapışım dahaa dahaa bi güzel oldu yaaaaaa kızlar resmini atıyorum sizee

zefey senın eşinin akrabalarından burada takip eden var mı,?? eltin görümcen kuzen vs..

GEÇEN GÜN GÖRÜMCEKİMEE ŞİKAYET ETTİM KOCİŞİMİ YARDIMINI EDİYO AMA ÇOK DAĞINIK Bİ PATATES KIZARTMAK İÇİN BİLE MITFAAAA ALTINA ÜSTÜNE GETİRİYO ÜÇ SÜZGEÇ KİRLETİYOOO Y DOLAPLARIN YÜZLERİ YAĞ İÇİNDE KALIYOO ÖLEEE DİDİM
O BİZİM MİNİK KULŞUMUZZ ERKEK NE BİLSİN DEMEZMİİ YARILDIM YA

var

çok fazla saydırıyom galiba ondan şeyettii
napam anamm dilimin ayarı yok sinişrlenince zıbıtık oluyıom

Hani nerde lokum kekin resimleri? Ay Zefey geçen hafta yaptığım şeyler hep kaldı.. Misafirler akşam yemeğinden sonra geldiği için hep toktu, bi de millet rejim derdinde. Benim de gözüm aç bi dünya yaptım.. Bi dahakine yarım ölçü yapıcam her şeyi.. Haftasonu da hep gezmelerdeydik kimseye yollayamadım. Kendim de yemiyorum kilo derdine... Söylemesi ayıp geçen hafta biraz tuttum kendimi ve 1 kilo verdim. Artık 55'im.. Aç karna 54,6'yı bile gördüm mucize gibi...

devekusuuu 2metrelik adam yahu:) demek kı heryasda böle göünüoo evlat :)

Ay benim ailem hep kocamın tarafını tutuyor yaaa, hiç daha sen haklısın demezler bana ben serzenişte bulunsam. Antalyalılar hep damadın tarafındadır zaten, damadını bu kadar seven bi toplum daha yoktur. Ama bazen kayınvalideme serzenişte bulunuyom oğlu hakkında, o da hep oğlunu tutuyor, bana hiç sen haklısın demiyor.. Ne bahtsızım...

Ay kız mutfağım falan yeniya şimdi gıcır gıcır, hevesimden kızartmayı falan balkonda yapıyorum mutfak kirlenmesin diye

anamm o güzelim şeker paree nasıl kalırkiiiiiiiiiiiii paket edeydin ben kargo parasını öderdimm meloşş çekinme yollaa karşı ödemelii yavruummm ahahahah
kıss onun yanındaki elmalımıydı sormayı unuttummbu aradaaa

bu arada resmi wats ap tan yolladımm senin varmı wats ap kullanıyomusun

Meloşş helal kızzz iyice düştünn ben aldım kilo kan ilacı kullandığımdan beridir kanım canım yerine gelsinde yaaaaaa püf kiloyu takmiiyyommm şuandaa

Yok canım yaa... iki telefon var ikisi de wats ap'a uyumlu değil, nasıl oluyosa:)

kızlar bu aradaa jelibondan şeker hamuru yapıolarmış sabahhh ona baktım bayaa inceledim çokda basit mişş yani aslında şeker hamuru alaınamayacağı zamanlar jelibondanda yapılabilir hemde yeşil ten rengi turuncu gibi renklerde çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…