dün karpuz yedi bizimkide üstünü başını hep karpuz suyuı yaptı dün ama lazımlığın üstünde ıoturuyo arada ıkınıyor gibi taklit yapıyo bi yandanda tv izliyodu haydi dedim soyundurimde hemde çıplak oturtturmuş olurum üzerini başını temizlemek için anaammm çığlık kıyamet oturmak istemiyoo altı açıkken illaki bezi olacak altını açıp salınca bezini getiriyo ıh ıh ıhhh diyee diyomki bende lazımlık yerinee klozet aparatı alıyımda bize özeniyo zati bide öle denerizz
canım ben ilk onu aldım (tuvalet aparatı) onda daha çok korktu hiç oturmak istemedi ondan sonra lazımlığı aldım zaten. ama sende bir dene . zaten çok pahalı bir şey değil.
ben dırek kolzete oturdm valla korkmuoo,sırıtıp duruooo
Ben geldimmmm. Merhaba kızlarrr. Kartopu hoş geldin canım.
Nasılsınız kızlar??????????????????
ben de bu akşam kız arkadaşlarımla Nişantaşı 'ında yemeğe gidicm . biri bade'nin kankası var Nehir onun annesi.diğeri hamile .diğeri de evliydi boşandı. benim koca yok ya geziyommm. fırsat bu fırsat buluşalum dedik . kocalar da tanıyolar birbirini ama kız kıza zevki bir başka.
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.
ben de bu akşam kız arkadaşlarımla nişantaşı 'ında yemeğe gidicm . Biri bade'nin kankası var nehir onun annesi.diğeri hamile .diğeri de evliydi boşandı. Benim koca yok ya geziyommm. Fırsat bu fırsat buluşalum dedik . Kocalar da tanıyolar birbirini ama kız kıza zevki bir başka.
Görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.
inan bazen insana en ii gelen sey oo,,yakın dostlarla kızkıza görüşmekkk...resmen dopıng oluo...
gunaydınlar,, hayırlı cumalar, iyi haftasonları şimdidenn kızllarrrr, Bugun Son ,izne cıkıyorumm inşallah u teala...Rabbim bi aksilik vermez ise..
Gün içinde lütfeder de yazarsak görüşürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?