2011 Ekim Anneleri

canım ben ilk onu aldım (tuvalet aparatı) onda daha çok korktu hiç oturmak istemedi ondan sonra lazımlığı aldım zaten. ama sende bir dene . zaten çok pahalı bir şey değil.

bizimkiler bezlerine çok düşkünler . evime döneyim , altını açık bırakıcam işerse işesin . zaten halıya işemişti. anneannem de öyle diyo sevozy altı açık gezsin öğrenir diyo. bir de sürekli altı açıkken çişe götürecekmişiz.hadi çişe gidelim diye . elbette bi denk gelecek . bi kere yapssa belki de gerisi gelecek.
Zefey o dediğini biz de yapmıştık . doktor yorun bunu bolca yürütün demişti. 1 gün içinde parkta 2 saat , avm de de bi o kadar yürüttük . olan bize oldu.yorulan biz olduk . çocuk iyice ajite oldu. hiç faydası olmadı anlayacağın .

aynen aydebaa hem gündüz yoruluyoruz hemde gece uykusuzluk bu sefer perte bağlıyoruz olayıı

bu arada aslında bende başlayabilirim geçen alıştırma KLODU giydirdim biriki küçüğünü yapınca baktım rahatsız olduu çekip soyunmak istiyo birde gece artık bezi okadarda dolmuyooooooo bilmemki yaa kurban bayramında köye gitcez acaba o zamanamı bıraksamm bilemiyorum üstünede gitmek istemiom şimdiki çocklar bi tuhaf hemen psikolojisi gidiyo tuvaletten korkuyo kendi ç.işlerinden korkuyolarrr

bak bu buda sade olmuş maşka şekilli merdanede olabilir buda sade bişi

ama fiyonk u iyi buldun valla

yedi ziyaretçimi hepsi sana geldi galiba kartopu bi haftadır incin paslaşuıp duruyodum burdaaaaa

aydeba cancagızım senın botdan aldım fındık kısceme .inşallah öle güzel şişiririzde hayırlısıyla havuzda,denizde neyin kullanırız

güle güle kullanın sevozy cim . fındık elif bayılacak bence emin olabilirsin. kız senin evin bahçeliymiş orada bile kullanabilirsin doldur suyu içine bak nasıl eğleniyor.
zefey ellerine sağlık çok severim yanık sütlaç.

ben de bu akşam kız arkadaşlarımla Nişantaşı 'ında yemeğe gidicm . biri bade'nin kankası var Nehir onun annesi.diğeri hamile .diğeri de evliydi boşandı. benim koca yok ya geziyommm. fırsat bu fırsat buluşalum dedik . kocalar da tanıyolar birbirini ama kız kıza zevki bir başka.
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.

inan bazen insana en ii gelen sey oo,,yakın dostlarla kızkıza görüşmekkk...resmen dopıng oluo...

ohhh keyff senin kıss

inan bazen insana en ii gelen sey oo,,yakın dostlarla kızkıza görüşmekkk...resmen dopıng oluo...

iyiki çalışıyoz kız evde olsaydık hepten ben tozuturdum yaa işte herşeyin eksisi artısı var

Iyi akşamlarr kızlarrrrrrr benim mesai şimdi başlıyoo sokakta oynama mesaisiiii bugün bizim oranında pazraı var maraldaki kuvveti kendimde bulabilirsemm o zaman hem pazarımı hem temizliğimi hemde yemeğimi bugün aradan çıkarmayı planlıyorumm haydii rasssgeleeeeeee

gunaydınlar,, hayırlı cumalar, iyi haftasonları şimdidenn kızllarrrr, Bugun Son ,izne cıkıyorumm inşallah u teala...Rabbim bi aksilik vermez ise..
Gün içinde lütfeder de yazarsak görüşürükk

gunaydınlar,, hayırlı cumalar, iyi haftasonları şimdidenn kızllarrrr, Bugun Son ,izne cıkıyorumm inşallah u teala...Rabbim bi aksilik vermez ise..
Gün içinde lütfeder de yazarsak görüşürükk

günayydın bebekkkkkkk
yarın hazırlıklar tam gaz toparlanırsınnnnn bence gece çıkında gündüz durmaz belki arabada elif güneş kremi aldınmı minnaınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…