söylemesi ayıptırevde yemek yapmayalı yıl oldu nerdeyse. kayınvalidecim ne yaparsa onu yiyoruz akşam. sağolsun çok çok çokk büyük rahatlık oluyor benim için. aynı binaya taşınırken çok tereddüt etmişim ama çok destek oluyoruz birbirimize.
hem de nasıl. canım hep bunları istiyor inan başka bi şey değil. arada tantuni yiyorum yanlışlıkla
hem de nasıl. canım hep bunları istiyor inan başka bi şey değil. arada tantuni yiyorum yanlışlıkla
ağzına acı biber sürerim senin
adanaya gittiğimde önce şırdancıya gideriz gece,sonta kokareç kapanız paça çorbası allahım beni cennette yaratmış
ayy ne güzel maşallah nazar değmesin bizde haftada 1 gün gideriz kayınvalideme aramıdza 3 sokak var bende istermiydim her gün orda yemeyi:97:karar veremedim
aman canım bakteriler var sakın bebişimize zararlı.biz sebzelerimizle mutlu mesut yaşayalım
şırdan ne kızzzz bildiğmiz şirden mayası değil dimi kokoreeeçççççççççççççççç
bizim aramız iyi, hemen hemen hiç sorun yaşamadıkarkadaş olduk. buna rağmen çok ince bir çizgimiz var, kimse öbür tarafa geçmiyor. bu dengeyi iyi sağladık. dırdırı yok, dedikodusu yok, kıskançlığı yok şeker gibi bi insan valla ayy canım benim.
yok değil bunu sadece adanalılar bilir o bir rüyaaaaa
tantunide ne var ayol onuda yeme demeyin döşer bayılırım..gerçi burdakiler bildiğiniz minik kuşbaşı et
adanaya gittiğimde önce şırdancıya gideriz gece,sonta kokareç kapanız paça çorbası allahım beni cennette yaratmış
ağzına acı biber sürerim senin
şırdan ne kızzzz bildiğmiz şirden mayası değil dimi kokoreeeçççççççççççççççç
tantunide ne var ayol onuda yeme demeyin döşer bayılırım..gerçi burdakiler bildiğiniz minik kuşbaşı et
ay benimkide öyle dediğin ince çizgi bizdede var ama kaynanam bana "lütfen kızım sen otur ben toplarım sofrayı sen otur ben doldururum çayı" dedikçe o ince çizgiyi çekip koparasım geliyor
şırdan içmeye biz de giderdik ama ben içmezdim, mercimek içerdim. ordan sonra bi de künefeciye gidilir. emin usta ya da cici ye. yesim biliyordur, mersinde. e mersinde de yaşadım ben. onu atlamayım. kahvaltıya da ciğerci apo ya da bahattine gidilir. off hey gidi günler. neyse kapayalım bu yemek mevzunu, duygu uyarıcak bizi dikkattt hamile varr diycek. haklı tabi. çok pardon.
işte ben de onu diyorum, ağzıma acı sür, ekşi sür
o da bi çeşit işkembe gibi bi şey canım sakatat çorbası.
ayyy benimkide bir değişti evdeki yardımcıya bile yemek yapıp getiriyor okadar ameliyat oldum kürtajlar oldum yüzüme bakmadı şimdi meleğe bağladı hatun sabah kahvaltıya çağırıyor tüm öğünleri o yapıyor amannnn sabahlar olmasınnn:82:
şırdan içmeye biz de giderdik ama ben içmezdim, mercimek içerdim. ordan sonra bi de künefeciye gidilir. emin usta ya da cici ye. yesim biliyordur, mersinde. e mersinde de yaşadım ben. onu atlamayım. kahvaltıya da ciğerci apo ya da bahattine gidilir. off hey gidi günler. neyse kapayalım bu yemek mevzunu, duygu uyarıcak bizi dikkattt hamile varr diycek. haklı tabi. çok pardon.
işte ben de onu diyorum, ağzıma acı sür, ekşi sür
o da bi çeşit işkembe gibi bi şey canım sakatat çorbası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?