2011 Ekim Anneleri

ayy ne güzel maşallah nazar değmesin bizde haftada 1 gün gideriz kayınvalideme aramıdza 3 sokak var bende istermiydim her gün orda yemeyi:97:karar veremedim

ayy ne güzel maşallah nazar değmesin bizde haftada 1 gün gideriz kayınvalideme aramıdza 3 sokak var bende istermiydim her gün orda yemeyi:97:karar veremedim

bizim aramız iyi, hemen hemen hiç sorun yaşamadık arkadaş olduk. buna rağmen çok ince bir çizgimiz var, kimse öbür tarafa geçmiyor. bu dengeyi iyi sağladık. dırdırı yok, dedikodusu yok, kıskançlığı yok şeker gibi bi insan valla ayy canım benim.

ay benimkide öyle dediğin ince çizgi bizdede var ama kaynanam bana "lütfen kızım sen otur ben toplarım sofrayı sen otur ben doldururum çayı" dedikçe o ince çizgiyi çekip koparasım geliyor

adanaya gittiğimde önce şırdancıya gideriz gece,sonta kokareç kapanız paça çorbası allahım beni cennette yaratmış

şırdan içmeye biz de giderdik ama ben içmezdim, mercimek içerdim. ordan sonra bi de künefeciye gidilir. emin usta ya da cici ye. yesim biliyordur, mersinde. e mersinde de yaşadım ben. onu atlamayım. kahvaltıya da ciğerci apo ya da bahattine gidilir. off hey gidi günler. neyse kapayalım bu yemek mevzunu, duygu uyarıcak bizi dikkattt hamile varr diycek. haklı tabi. çok pardon.

ağzına acı biber sürerim senin

işte ben de onu diyorum, ağzıma acı sür, ekşi sür

şırdan ne kızzzz bildiğmiz şirden mayası değil dimi kokoreeeçççççççççççççççç

o da bi çeşit işkembe gibi bi şey canım sakatat çorbası.

ay benimkide öyle dediğin ince çizgi bizdede var ama kaynanam bana "lütfen kızım sen otur ben toplarım sofrayı sen otur ben doldururum çayı" dedikçe o ince çizgiyi çekip koparasım geliyor

ayyy benimkide bir değişti evdeki yardımcıya bile yemek yapıp getiriyor okadar ameliyat oldum kürtajlar oldum yüzüme bakmadı şimdi meleğe bağladı hatun sabah kahvaltıya çağırıyor tüm öğünleri o yapıyor amannnn sabahlar olmasınnn:82:

şırdan içmeye biz de giderdik ama ben içmezdim, mercimek içerdim. ordan sonra bi de künefeciye gidilir. emin usta ya da cici ye. yesim biliyordur, mersinde. e mersinde de yaşadım ben. onu atlamayım. kahvaltıya da ciğerci apo ya da bahattine gidilir. off hey gidi günler. neyse kapayalım bu yemek mevzunu, duygu uyarıcak bizi dikkattt hamile varr diycek. haklı tabi. çok pardon.

:))) AYNEN ÖYLE SEN GÖKSEL TANTUNİYİDE BİLİRSİN O ZAMAN... YEMEK KÜLTÜRÜMÜZÜN MAŞALLAHI VAR..

biz üniversitede şırdan mayasını beyaz peynir yapımında kullanırdık o da keçilerin midesinin bir kısmı ondanmı acep dedim bu arada ben üniversitede süt ve süt ürünleri okudum

ooohhhh iyi olmuş iyi baksın yardımcıya da işleri iyi yapsın sanada baksın tabi aferin ona kıymetli gelin ol ohhh ne güzel

şırdan içilmez yenir dolma gibi düşün içini.birde yakında atçaklar bizi burdan susalım bari

zaman çok çabuk geçmiş gitme vaktim gelmiş çok güzel muhabbet ettik bu gün devamını bekleriz hoşçakalın teyzeleeeerrrrr:79::80::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…