2011 Ekim Anneleri

orası öle tabii.önce sağlık.gidim de eşime diim akşam tuz döksün başıma.biyerlerini kaşıyınca cinsiyet tahmini yapıolar yaa...:) merak işteee yaaaa :) yoksa teslimiz Rabbimizin verdiiğine.....

orası öle tabii.önce sağlık.gidim de eşime diim akşam tuz döksün başıma.biyerlerini kaşıyınca cinsiyet tahmini yapıolar yaa...:) merak işteee yaaaa :) yoksa teslimiz rabbimizin verdiiğine.....

o ne yahu ilk defa duydum

o ne yahu ilk defa duydum

ooo olur mu kısss.ben nete yazım kocakarı ciniyet tahmin etme die. bu çıkmıştı.bi tutum tuzu hamişin başına çaktırmadan sepiosun.burnunu kaşırsa ?, kulağını kaşırsa ? oluomuş.şimdi net hatırlamıom.
bide elini uzat dıosun hamişe.içine gösterirse ?, elinin dışını uzatırsa ? olumoşşş.
bide bi mindere makas neyin saklıosun yanında bi minder daha...makas olanaa hamiş bilmeden oturursa ?, makasolmayan boş mindere otorursa ?..
daha anletem mmiii??

makas olan mindere oturmasa keşke

bunlar neeeeeeee Hay maşallah ya hiç birini bilmiyodum araştırma yönünede hayran kaldım arkadaşım Allah gönlüne göre verir inşallah

anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsunnnnnn

hihuhuhahahha bizdede yapılıyo kızz hatta akşam eşime diyimde benden habersiz tuz döksün zaten duş alacaktım :))) bizim ailede bu hep yapılır batıl matıl yapılıyoo bide bana geçen hafta işyerinde alyansı saça takıp avcumun içinde döndürdülerrr kız dediler amma yinede içimde erkek var hahahahah

sende haklısın...aynen öyle özel sektör maalesef...ben doğuma 1 ay kalaya kadar çalışıcam doğumdan sonrada yasal hakkımı 1 ay ancak kullanırım gibime geliyor ( ama neyseki annem bakacak bebişime gözüm arkada kalmayacak erken çıkarım tam mesai yapmam yani...bu konuda bana daha anlayışlı patronumuz....muhasebede tek bayanım diğerleri erkek :))

Ya biberon emzik felan alan yok mu? Bişiler alalım artıkkkkkkkkkkk !!!
Bu arada bugün kuruk sokumum çok ağrıyor günün modası bu

Ya biberon emzik felan alan yok mu? Bişiler alalım artıkkkkkkkkkkk !!!
Bu arada bugün kuruk sokumum çok ağrıyor günün modası bu

ya burdab bikaç site dedi arkadaşlar bn girdim bişey bulamadım gerçi pek anlamam emzik falan..bn markofoniiyi takip edıorum orda bazen bebiş nevresimleri, kıyafetler falan oluo.geçen fb li zıbınlar falan vardı aldım öleee eşime jesttt :)
varsa bilennen bi siteee.geçen bi arkadaş bebek odası kapı süsü göstermişti siteyi sordum ama belki yazmışsa ben kaçırdımmm

ben limangokids ve unnadoyu takip ediyorum ama daha birşey satın almadım onlardan...

https://www.unnado.com/begin.php?ref=index.php

kıslar bu site sadece sadece çocuklara özel isterseniz size davetiye yolliimmmmm

hepinize selam arkadaşlar ben bişey sorucam cumartesı 2li test yaptırıcam inşllh aç yada tok farkedermi yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim herkesin testleri inşllh ii çıkar :)))

bende hala söylemedim ama çatlayacam.. önümüzdeki hafta dr gidince söylerim ama.. bu döneminde fırsatlarını kaçırmamak lazım.. canım şunu istedi yok bunu istedi desem arkadaşlar dört döner..bu konuda şanslıyım

canım yarın öğlen yemeğinde işkembe var bizim kurumda..gelsene

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim arada topikleri merak edip geziyorum.
Sizler henüz 2.li testleri yapmamışsınız sanırım.Bizim topikte birçoğumuz ikili test esnasında cinsiyetleride öğrendi.Rabbim meleklerimizi korusun hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…