Kız olsun erkek olsun fark etmez yaaa o kadar çok istediikki bir bebeğimiz olmasını cinsiyet zamanla önemini kaybetti belki ilk bebek sahibi olmak istediğimiz ay olsaydı kız olsun erkek olsun diye tercih yapardık ama şimdi inan önemi yok sağlıkla gelsinde Benim sadece yoğun olarak hissettiğim erkek hayırlısı olsun tabiki
orası öle tabii.önce sağlık.gidim de eşime diim akşam tuz döksün başıma.biyerlerini kaşıyınca cinsiyet tahmini yapıolar yaa...:) merak işteee yaaaa :) yoksa teslimiz rabbimizin verdiiğine.....
o ne yahu ilk defa duydum
ooo olur mu kısss.ben nete yazım kocakarı ciniyet tahmin etme die. bu çıkmıştı.bi tutum tuzu hamişin başına çaktırmadan sepiosun.burnunu kaşırsa ?, kulağını kaşırsa ? oluomuş.şimdi net hatırlamıom.
bide elini uzat dıosun hamişe.içine gösterirse ?, elinin dışını uzatırsa ? olumoşşş.
bide bi mindere makas neyin saklıosun yanında bi minder daha...makas olanaa hamiş bilmeden oturursa ?, makasolmayan boş mindere otorursa ?..
daha anletem mmiii??
ooo olur mu kısss.ben nete yazım kocakarı ciniyet tahmin etme die. Bu çıkmıştı.bi tutum tuzu hamişin başına çaktırmadan sepiosun.burnunu kaşırsa ?, kulağını kaşırsa ? Oluomuş.şimdi net hatırlamıom.
Bide elini uzat dıosun hamişe.içine gösterirse ?, elinin dışını uzatırsa ? Olumoşşş.
Bide bi mindere makas neyin saklıosun yanında bi minder daha...makas olanaa hamiş bilmeden oturursa ?, makasolmayan boş mindere otorursa ?..
Daha anletem mmiii??
cnm işyerinde ben tekim yani muadilim yok :) eğer ben raporluyken birini almazlarsa işler yürümez birini alırlarsada ben gelince hadi sen git seninle işimiz bitti diyemezler başka çareleri yok onlarıda anlıyorum hayırlısı
ooo olur mu kısss.ben nete yazım kocakarı ciniyet tahmin etme die. bu çıkmıştı.bi tutum tuzu hamişin başına çaktırmadan sepiosun.burnunu kaşırsa ?, kulağını kaşırsa ? oluomuş.şimdi net hatırlamıom.
bide elini uzat dıosun hamişe.içine gösterirse ?, elinin dışını uzatırsa ? olumoşşş.
bide bi mindere makas neyin saklıosun yanında bi minder daha...makas olanaa hamiş bilmeden oturursa ?, makasolmayan boş mindere otorursa ?..
daha anletem mmiii??
evet yeşimcim duydum, arkadaşlar da söyledi sağ olsunlar ama ben o boyuta gelsin istemiyorum. çünkü uzun yıllardır çalışıyoruz, birbirimizde çok hakkımız var ve ben bunun karşılığında kalkıp onları mahkemeye vermek istemiyorum. böyle bir uygulamaları olduğunu zaten biliyorum, böyleler diye hayatımı ertelemeyi iyi ki seçmedim, iyi ki bebeğim geliyor.
maalesef özel sektör böyle. o zaman geldiğinde, bundan yaklaşık iki üç ay sonra detaylı konuşuruz personel müdürüyle. ama sağlık durumum çalışmama engel olmuyorsa, daha 4. ayda işten çıkarmaya kalkarlarsa külahı değişiriz elbette.
Ya biberon emzik felan alan yok mu?Bişiler alalım artıkkkkkkkkkkk !!!
Bu arada bugün kuruk sokumum çok ağrıyor günün modası bu
ya burdab bikaç site dedi arkadaşlar bn girdim bişey bulamadım gerçi pek anlamam emzik falan..bn markofoniiyi takip edıorum orda bazen bebiş nevresimleri, kıyafetler falan oluo.geçen fb li zıbınlar falan vardı aldım öleee eşime jesttt :)
varsa bilennen bi siteee.geçen bi arkadaş bebek odası kapı süsü göstermişti siteyi sordum ama belki yazmışsa ben kaçırdımmm
ya burdab bikaç site dedi arkadaşlar bn girdim bişey bulamadım gerçi pek anlamam emzik falan..bn markofoniiyi takip edıorum orda bazen bebiş nevresimleri, kıyafetler falan oluo.geçen fb li zıbınlar falan vardı aldım öleee eşime jesttt :)
varsa bilennen bi siteee.geçen bi arkadaş bebek odası kapı süsü göstermişti siteyi sordum ama belki yazmışsa ben kaçırdımmm
ben limangokids ve unnadoyu takip ediyorum ama daha birşey satın almadım onlardan...
ya o iki siteyi demişlerd, burdan zaten.baktım ama sanırım bana göre değil..yani cazip gelmediler..
hepinize selam arkadaşlar ben bişey sorucam cumartesı 2li test yaptırıcam inşllh aç yada tok farkedermi yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim herkesin testleri inşllh ii çıkar :)))
ben hala iş yerime bebek beklediğimi söylemedim. bu ne sabır, ne ketumluktur yahu şaştım kendime :) göbüşüm çıkmaya başladı başlayacak yakında. soranlara bira göbeği demenin zamanı geliyor sanırım
ayyyyyyyyyyyyyyy bi işkembe çorbası olsada içsek
deniiiiiiiiiiizzzz artık söyle bacım bu ne sabır allahaşkına kız ben hayatta dayanamam aklıma geleni hemen söylerim herkese dahada söylemezsen ben arayacam senin şirketi müjdeyi ben istiycem hehehehheh
Aç tok fark etmiyor ben tok gittim ve yaptırdım
canım yarın öğlen yemeğinde işkembe var bizim kurumda..gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?