2011 Ekim Anneleri

12. haftada tahmin yürütüyorlar, 14 ya da 16. haftada daha kesin söylüyorlar sanırım...

Ben Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, okulda üç hamileyiz aynı doktora gidiyoruz...

hoşgeldin bizim grubumuza sefalar getirdin bende arada size geliyorum :) bizimkide yaklaştı bizde öğreniriz inşallah sen öğrendinmi cinsiyetini?

benim daha beş haftalıkkenee öğrendiler çünkü x-raydan geçmedim güvenliğe açıklama yapmak zorunda kalıncadaaaaaa tüm belediye çalkalandı ve öğrendi hehe

hoşgeldin bizim grubumuza sefalar getirdin bende arada size geliyorum :) bizimkide yaklaştı bizde öğreniriz inşallah sen öğrendinmi cinsiyetini?

Hahaha ayyy yanlız değilim demekki bende bizden ileride ve geride olan hamişleri merak ettiğimden topikleri çok geziyorum.Gel,gel sende misafir ol benim bebeğim erkek bu yıl erkek çoğunlukta
önce sağlık sonra cinsiyet.Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

ayy süper allah hayırlı uğurlu eylesin bu gün 2.erkek bebek haberini aldım o da sizin gruptan iş arkadaşım süpriz yaptı biraz önce bana çok sevindimmmm

tatlım bende de pko vardı. doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay hamile kaldım ben de düşünüp duruyodum tedavi görmem gerkiyo mu die rabbim nasip etti şükürler olsun

vallahi ne güzel olurdu o yazıyı yazdığımda canım istedi birden bizim belediyedede çıkıyor ama annemin yaptığını özledimmmmm

işkembe falan yassak ne işkembesi birazcık sabır sonra bol bol yeyin tüm sakatatlar yassak en kötüsüde ciğer unutmayın

işkembe falan yassak ne işkembesi birazcık sabır sonra bol bol yeyin tüm sakatatlar yassak en kötüsüde ciğer unutmayın
yaaa yasakmı gerçekten ben paça içiyorum işkembe yiyorum yemesemmi ki ciğeride severim hatta evde arnavut ciğeri yapayım diyodum yapmayım bari zararlıysa

yaaa yasakmı gerçekten ben paça içiyorum işkembe yiyorum yemesemmi ki ciğeride severim hatta evde arnavut ciğeri yapayım diyodum yapmayım bari zararlıysa

inanmazsan araştır bitanem aklımda olanları söyleyim;kola ,kahve ,sakatat,kekik ,üç fincandan fazla çay,gıreyfut,çiğ köfte etli etsiz farketmez hepsinde bakteri oluyomuş,rafadan yumurta,çiğ et.....

inanmazsan araştır bitanem aklımda olanları söyleyim;kola ,kahve ,sakatat,kekik ,üç fincandan fazla çay,gıreyfut,çiğ köfte etli etsiz farketmez hepsinde bakteri oluyomuş,rafadan yumurta,çiğ et.....

teşekkür ederim canım uyardığın için hafta sonu çiğ köfte partisine gidicem ama yememye gayret göstericem bakalım çay dersen 3-4 fincan içiyorum günde inşallah bişey olmaz daha çok dikkat edicem şimdi

çayın zararı vücudumuzdaki demiri emmesi zaten vücut gerekli demiri bile üretemiyor.birde unuttum salam sosis sucuk çiğ tüketilmemeli

o zaman ben eve gidince ne yemek yapacam

söylemesi ayıptır evde yemek yapmayalı yıl oldu nerdeyse. kayınvalidecim ne yaparsa onu yiyoruz akşam. sağolsun çok çok çokk büyük rahatlık oluyor benim için. aynı binaya taşınırken çok tereddüt etmişim ama çok destek oluyoruz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…