mrh canım bende adanalım ve adanada yaşıyorum
bi kaç defa girdim topiğe ama buraya aktif takılamadım bi türlü fırsat buldukça girmeye çalışacağım yarın doktora gidiyorum ayrıntılı ulturason ve sonrasında ikili test için inşl herşey yolunda gider acaba cinsiyet hakında yorumda yaparmıki:26:
buarada özel olmazsa doktorunu öğrenebilimiyim çevremde her kafadan bir ses çıkıyoda bunalıyorum artık
Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim arada topikleri merak edip geziyorum.
Sizler henüz 2.li testleri yapmamışsınız sanırım.Bizim topikte birçoğumuz ikili test esnasında cinsiyetleride öğrendi.Rabbim meleklerimizi korusun hepinize sevgiler...
bende hala söylemedim ama çatlayacam.. önümüzdeki hafta dr gidince söylerim ama.. bu döneminde fırsatlarını kaçırmamak lazım.. canım şunu istedi yok bunu istedi desem arkadaşlar dört döner..bu konuda şanslıyım
hoşgeldin bizim grubumuza sefalar getirdin bende arada size geliyorum :) bizimkide yaklaştı bizde öğreniriz inşallah sen öğrendinmi cinsiyetini?
Hahaha ayyy yanlız değilim demekki bende bizden ileride ve geride olan hamişleri merak ettiğimden topikleri çok geziyorum.Gel,gel sende misafir ol benim bebeğim erkek bu yıl erkek çoğunlukta
önce sağlık sonra cinsiyet.Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
tatlım bende de pko vardı. doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay hamile kaldım ben de düşünüp duruyodum tedavi görmem gerkiyo mu die rabbim nasip etti şükürler olsunCNm çok değil iki kez çıktım sadece ama gidicem yarın geçmezse
çok teşekkür ettim
ister istemez panik oluyorum
çok bekledim korkularım vardı olmaz diye
PKo vardı ama sonra kendi kendine ilacsiz
tedavisiz tutmayı iki gözünden vurunca
korkuyorum ufak birşeye :82::82:
12. haftada tahmin yürütüyorlar, 14 ya da 16. haftada daha kesin söylüyorlar sanırım...
Ben Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, okulda üç hamileyiz aynı doktora gidiyoruz...
vallahi ne güzel olurdu o yazıyı yazdığımda canım istedi birden bizim belediyedede çıkıyor ama annemin yaptığını özledimmmmm
yaaa yasakmı gerçekten ben paça içiyorum işkembe yiyorum yemesemmi ki ciğeride severim hatta evde arnavut ciğeri yapayım diyodum yapmayım bari zararlıysaişkembe falan yassak ne işkembesi birazcık sabır sonra bol bol yeyin tüm sakatatlar yassak en kötüsüde ciğer unutmayın
yaaa yasakmı gerçekten ben paça içiyorum işkembe yiyorum yemesemmi ki ciğeride severim hatta evde arnavut ciğeri yapayım diyodum yapmayım bari zararlıysa
o zaman ben eve gidince ne yemek yapacam
inanmazsan araştır bitanem aklımda olanları söyleyim;kola ,kahve ,sakatat,kekik ,üç fincandan fazla çay,gıreyfut,çiğ köfte etli etsiz farketmez hepsinde bakteri oluyomuş,rafadan yumurta,çiğ et.....
teşekkür ederim canım uyardığın için hafta sonu çiğ köfte partisine gidicem ama yememye gayret göstericem bakalım çay dersen 3-4 fincan içiyorum günde inşallah bişey olmaz daha çok dikkat edicem şimdi
https://www.unnado.com/begin.php?ref=index.php
kıslar bu site sadece sadece çocuklara özel isterseniz size davetiye yolliimmmmm
besinlerden en çok demir olan ciğer ama gebelikte yinede zararlı
o zaman ben eve gidince ne yemek yapacam
ben de çok severim ciğeri. ama böyle soğanlı domatesli biberli falan değil. sek. sadece kavurması ya da mangalda şiş olarak. onu da yiyemiycez demek uzun süre. ehh peki napalım...
bunlardan uzak kalmak asıl bir adanalıya zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?