2011 Ekim Anneleri

tantunide ne var ayol onuda yeme demeyin döşer bayılırım..gerçi burdakiler bildiğiniz minik kuşbaşı et

evet bence diğer fast food yemeklerine göre oldukça masum bir yemek. çok pişmiş et ve çiğ sebze, mükemmel uyum. haaammm.

napıyım o da tantuni yemesin işte

canım benim nasıl da düşünür beni teşekkür ederim, haklısın ama eşimin de dediği gibi çok pisboğaz bir hamileyim ben.

:))) AYNEN ÖYLE SEN GÖKSEL TANTUNİYİDE BİLİRSİN O ZAMAN... YEMEK KÜLTÜRÜMÜZÜN MAŞALLAHI VAR..

evet biliyoruumm. ama en çok yaprak ve memoş a giderim mersine geldiğimde. göksele de gidiyorum ona da ona da ona da aaayyyyy nem nem nemmm

ooohhhh iyi olmuş iyi baksın yardımcıya da işleri iyi yapsın sanada baksın tabi aferin ona kıymetli gelin ol ohhh ne güzel

3 yılı 30 yıl yaptılar ömrümde sosyete arkadaşları dedikodu yapıyor diye korkudan piş pişliyor birde torun olcak ya taşınırım diye korkuyolar ama ben Allahtan korkarım kötüde olsalar torunlarını esirgemem ölümlü dünya

zaman çok çabuk geçmiş gitme vaktim gelmiş çok güzel muhabbet ettik bu gün devamını bekleriz hoşçakalın teyzeleeeerrrrr:79::80::81:

evet akşam oldu. ben araya bir film bile sıkıştırdım zaman çabuk geçti. yarın görüşürüz canım kendine çok iyi bak görüşürüz iyi akşamlar muccks.

maaşallah canımAllah nazarlardan korusun...bizim de aramız çok iyidiraslında kayınvalidemin kaynanalık potansiyeli var çok dominanttır ama beni kızı gibi seviyo çok şükür hiç problem yaşamadık.eşim bile bazen şaşırıyo anneme büyü mü yaptın diyo

ben narlı kuyu hastasıyım basardım otabandan yerdim yemeğimi dönerdim özledim yaaaa hadi gidelim memleketimize açmıyor buralar bizi

sağol emelcim, amin size de maşallah yıldızların uyuşması, elektrik meselesi önemli galiba. o da beni kızından ayrı tutmaz, bişe alırsa ikimize birden alır filan. iyidir yani Allah razı olsun.

yaaa kızlar insaflı olun biraz yaaa tantuni falan diyosunuz ben antalyadayım doğru dürüst tantuni yapan biyer yok habire anlatıyosunuz hiç düşünmüyosunuz bizi yaaaa bana acımıyosanız kocama acıyın hergün yeni bişey alıp gelmekten bıkacak zavallım

sağol emelcim, amin size de maşallah yıldızların uyuşması, elektrik meselesi önemli galiba. o da beni kızından ayrı tutmaz, bişe alırsa ikimize birden alır filan. iyidir yani Allah razı olsun.
aynen öyle canım bizde de kızına aldığı şeyi bana da alır almasa bile beğenirsen sana da alıcam die sorar neyse dilimizi ısıralım denizcim inşallah hep böyle devam eder

özürrr ne desen haklısın sustuk zaten

hatasını anlamıştır belki zeynepcim, belki de söylediğin gibidir. sebebi her neyse tadını çıkar boşver :)

ben narlı kuyu hastasıyım basardım otabandan yerdim yemeğimi dönerdim özledim yaaaa hadi gidelim memleketimize açmıyor buralar bizi

sen daha çılgınmışsın canıım. izmitten, istanbuldan ciğer yemeye gece yarısı basıp edirne ye gitmeye benzemiş :) memlekete gitmek ancak tatillerde artık bize, hele bir de çocuk olunca iyice zorlaşacak. eşime diyorum zaten daha yapacak çok şeyimiz vardı, çılgınlık yapamicaz diyorum kızıyor nedense

o zaman bekardım şimdi nerdeee eşimle arada beraya gideriz alanyaya o kadar .ayy yaz gelsede gitsem yeni bikini aldım hevesle giiyemem artık

çok pardon eslemcim. en aç olduğumuz zamana denk geldi sanırım sustum tıppp

ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere iyi akşammlaarr

sat 29 aralık olan???

merhabalar,

bende 13. Haftamdayım. Ekim 3 2011 gözüküyo kısmet olursa. Tsh sorunum var onunla da başetmeye çalışıyorum. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldinizzzz aramızaaa
iyi akşamlar herkese. Uzun zamandır giremedim, hala geçmişi okumaya çalışıyorum.
Istanbul'da var, iletişim kısmına girerseniz orada istanbul showroom adresi var, osmanbey-şişli'de.
çok teşekkür ederim o kadar baktım bulamamıştım

küçük mutluluklar diliyorum size, elmalı kekler, sıcak salepler, yağmur kokusu, pazar kahvaltıları, el ele akşam sinemaları fallarda balıklar, gönüllerde aşklar....günaydın güzel arkadaşlarım mutlu bir gün diliyorum hepinize

günaydın arkadaşlar. ne güzel herkes mutlu
bugün cuma, yarın da iş olmamasına rağmen bir ben keyifsizim galiba
midem çok kötü. wc den çıkamadım sabah. işe gelebilecek halim yoktu, eşim bıraktı, yeni geldim. yazık o da geç kaldı işe. çok halsiz, bitkinim, çarpıntım var yine. ilerleyen saatlerde toparlarım inşallah. sizler iyisinizdir umarım. leyna gayet iyi gözüküyor valla maşallah hep böyle olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…