dün arkadaşlar sakatat ürünleri, ciğer vs zararlı diyorlardı. bana öyle bir yasak gelmedi ama bilemiyorum canım.
kuyruk sokumunun batması da fıtıkla falan ilgilidir belki, uzun zamandır söylüyosun sen bunu gitseydin ya şimdiye kadar doktora.
göbeğinin inmesi, kilo vermiş olabilirsin belki ondan inmiştir. ilk üç ay kilo verilebiliyormuş. onun etkisidir, belki gaz, belki şişkinliktir. kilo kontrolünü iyi yap istersen canım. geçmiş olsun.
DİYETLER | Diyet, Diyet Çeşitleri, Diyet Uzmanı, Diyetisyen, Zayıflama, Kilo Verme bakın bu sitedede var yenmemesi gereken yiycekler
kısslar iltihap için bolbol su içinn.ek doğal çare.inanamazsınız ki bende inanamadım3 hafta önce idrar tahlilinde 77 lokosit çıkmıştı,1 hafta sonra çokbulantı vs die acile gidince tekrar idrar tahlili yaptılar 1-2 dedi.hemşire naptın da böle düştü su mu içtin dedi..bol su en doğal çare dedi... acaba tahliller mi karıştı dıe halen düşünüorumm :) hatta eşim espri yapmıştı ben tahlili senin yerine vereyim mi die; acaba kndi mi tekrar kabı doldurdr:)
yaneee suuuu içmek lazımmmmmm...
kısslar iltihap için bolbol su içinn.ek doğal çare.inanamazsınız ki bende inanamadım3 hafta önce idrar tahlilinde 77 lokosit çıkmıştı,1 hafta sonra çokbulantı vs die acile gidince tekrar idrar tahlili yaptılar 1-2 dedi.hemşire naptın da böle düştü su mu içtin dedi..bol su en doğal çare dedi... acaba tahliller mi karıştı dıe halen düşünüorumm :) hatta eşim espri yapmıştı ben tahlili senin yerine vereyim mi die; acaba kndi mi tekrar kabı doldurdr:)
yaneee suuuu içmek lazımmmmmm...
offff ne yesem boğazıma dizilio sanki yediğim hiç bişiden zevk alamıyorum ne zaman geçicekkkKızlar bulantı ve kusması kesilen var mı?
offff ne yesem boğazıma dizilio sanki yediğim hiç bişiden zevk alamıyorum ne zaman geçicekkk
Ya ilginçtir, hafta başından beri kusma yok, bulantı min. Su içmek ve sigara kokusu midemi bulandırıyor o kadar. Yani geçti desem yeridir
Bu arada doktoruma su içemediğimi söylediğimde ilk 3 ay su içeceğim diye zorlama kendini, zararı olmaz demişti. bu dönemlerde gerekli olan amniyon sıvı değişimi için suyu nereden olsa alır demişti.
ben çok su ihtiyacı hissediyorum ama miğdem çok bulanıyor sizce ne yapsam
maşallah deee.ne kadarlık bebeğin
bnm de bulanıo ama mecbur ,diğer gıdalardan en safı o yine sanki onu içersem bişey olmıcak,ama başka şey yersem kuacakmışım gibi gelıoo.bide bend emigren var bulantılarım başladığından beri oda var,doktor sıvısızlıktan dedi.her yediğini çıkarınca iştahda kesilince bünye sıvısız kalıoo,ve baş ağrısını tetiklıoo ona hiç1şey yapamıoruz takviyede veremıoruz dedi.o yüzden suuu.''su hayattır'' insan açlıktan ölmezmiş ama susuzluktan ölürmüşşş yaaa..!!
gözünü kapa iççç, sdüşün çatlaklara fayda, kılo almamana yardımcı,dolaşımın hızlanıo,mikropları vucut dışına atıo, böbreğini çalıştırooo.daha ne diyim aklına getir bunları içç kardişiimmm iççç ...!!
migren bendede var hergün kurulu saat sanki akşam 21 de başlıyor
ahhh ahhh bende migren ,bel fıtığı ikisi birden.zorluooo.. geçen haftadan belimde ağrımaya başladım.çok kılo almamm gerek yoksa belim için zararlı..zaten tombulummm...
ya zaten bu mereti fıtık tetikliyor bende hem boyun hem bel var amannn kuzum sağ salim olsunda her şeye sabır
ahhh ahhh bende migren ,bel fıtığı ikisi birden.zorluooo.. geçen haftadan belimde ağrımaya başladım.çok kılo almamm gerek yoksa belim için zararlı..zaten tombulummm...
ya zaten bu mereti fıtık tetikliyor bende hem boyun hem bel var amannn kuzum sağ salim olsunda her şeye sabır
bende de migren, bel ve boyun fıtığı var. fıtıklar birkaç tane ve başlangıç aşamasında. ameliyatlık değil henüzfazla kilo alma, ilk üç ay hiç almasan iyi olur dedi. 55 kiloyum şuan. bakalım kaçla bitiricez...
doğumu nasıl düşünosun..normal doğumda ıkınma bel fıtığını tetiklıomuşş.çok korkuorum doktor o zmn gelsin.bi beyin cerrahı karar verir demişti..yemıo aslında ama normal doğum yapmak isterdim fıtık bahane:)
ben normal istiyorum ama bir makalede kan pıhtılaşması iğnesi olanlar yapmamalı diyor doktoruma henüz sormadım ama gönlüm normalden yana
doğumu nasıl düşünosun..normal doğumda ıkınma bel fıtığını tetiklıomuşş.çok korkuorum doktor o zmn gelsin.bi beyin cerrahı karar verir demişti..yemıo aslında ama normal doğum yapmak isterdim fıtık bahane:)
başlangıç kılon çok iyi bence şanslısın.bn evlendıkten sonra 10 kılo aldım veremedm.69 ile hamiş oldum ama bu 3 ayda verdim sanırım 1-2 kılo.farkındayım iştahım yok.en fazla 10 kılo almam gerek dıe biçiorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?