bende de aynı şekilde kuyruk soğumumda bir ağrı oluyor ve bacaklarım kasılıyor. çok sık olmasa bile bu durum beni de korkutmuştu ama doktor uzun boylu olduğum için bunun normal olduğunu söyledi (boyum 1,75)
ye ye normalde beim ateşim vardı sabah çarpıntım akşam fenalaşırdım o bile olmadı çok şükür yani mutfağa girme aşamasına gelmedim ama yatmadımda hiç su içemiyodum mesela onu yiyince için yanıyo mecbur içiyosun ve bulanmıyo miden de bak ye bugün yarın faydasını göreceksin
böyle enerji fışkırcakhafta sonu zaten sıcak olcakmışşşşş:)
8.haftayı gösteren sayfada bir ultrason görüntüsü var.bebeğin kalp atışını gösteriyor.onu ilk gördüğümde ağlamıştım:2:
ayyy kızlarrrrrrrr
Bendee sizee onuu diycektiimmm amaa dediimm gidiiiyim e -devlet şifresii aliiyimde ptt ye sonra yazarıımm diye
Neyse sevoyyzzz tamda ben size onu diycektiimmmmmmm dün bi abimiz geldi umreden hurma getirmiş altı yedi tane yedim ben allahın bi mucizesi yaa işten eve gidince yatalak gibi kalırdım bu hurmayı yedikten sonra akşam eve gittim temizlik yaptım yine mutfağa giremedim ama fatmagül başlayana kadar temizledim
Yani öyle bi enerji dinçlik verdiki banaa tavsiye ediyorum allahıma çok şükür sabah ta hiç kusmadım dün iki kez safra kusmuştum acı acı mesela günlük rutin kusardım
bugün hiç kusmadım güzelce kahvaltımı ettim sonra yine hurma yedim şimdi çok iyiyim allaha çok şükür yiyin sizde kızlar kanda yapıyomuşşş masanıza koyun çalışırken atın arada ağzınıza ben öle yapıcam şimdikkkk akşamda baharatçıdan eve alıyiimmmmm baree
günaydın kızlaaarrr
umarım hepimiz bulantısız kusmasız bi gün geçiririz...
bu arada aranızda yüzüne güneş kremi kullanmaya başlayan oldu mu?
ben bu konuda hassasım çünkü annem bize hamileyken koruyucu kullanmadığı için yüzünde güneş lekeleri kaldı. benim doktorum da şimdiden kullanmaya başla dedi hem de 50 faktör...nemlendiricinin ve pudranın koruyuculu olması yetmio çünkü sordum. evde bile sürmek gerekiyomuş benden söylemesi kızlar..
valla hanzadecim annem çok şey denedi kimyasal peelingden tut çeşit çeşit kreme bi de estetisyen kendisi o yüzden bu yönde çok araştırıyo bi sürü dermatoloğa da gitti ama pek bi işe yaramadı alnında koskocaman kahverengi leke var...kimyasal peeling ve lazer sonrası da yine ömür boyu koruma gerektiği için günde 3 defa 50 faktörlük güneş kremini tazeliyo...biz önlemimizi alalım da olursa da artık yapıcak bi şey yokTabiki erken önlem almak en sağlıklısı ama oluşursada tedavisi var hemde kalıcı tedavisi :)
inşallah sendeki etkileri ben de yaşarım zeynep. alıcam bu akşam başlarım mutlaka. umarım ben de enerji patlaması yaşarım. bu arada maşallah sana. hep böyle devam edersin umarım.
sıcak olsun hava, moralimiz düzelsin artık bahar gelsin.
Aaaaa, ya bende hafta başından beri hurma yiyorum. Ondan mı kusma bitti, bulantılarım çok azaldı??
inşallah cnmmm
ondandır cnm ben buna kalpten inanıyorum ondannnnnn
yaptıkları iğrenin olumsuz etkisi yoksa sorun değil yemek canım. zaten fazla bir şey yiyemiyorum. üç aydan sonra iltihaplı hale gelirse, apse yaparsa o zaman daha zor olur. ilk üç ay içinde çekilebiliyorsa haftasonu halledeyim diyorum. yarın sorucam not alayım onu da...
9. haftaya baktım az önce. bebeğin boyutları için 4 cm diyor ama benim çizelgemde 1,5 cm gözüküyor. çizelgedeki ölçüler yanlış çıkıyor sanırım.
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Ben böyle birşey yaptırmak yerine beşiğinin bir tarafını söküp bitiştirmeyi düşünüyorum.. Yıllardır bebeğimin hasretiyle yanıyorum, bazı yazarlar bebeğin odasının dahi ayrı olmasını söyleselerde ben bu kadar acımasız olamam. Bebişimi koynumda yatırcamm inş. o günleride görürsek. Bana bu fikir çok mantıklı geldi :)
ayy canım annem dün söyleyip duruyodu hurma ye die, dün de yedim annemlerde biraz bu sabah çok dinç uyandım. midem de bulanmadı. şimdi sizden duyunca hurma aldırdım bebişlerimize de bize de yarasın inşallah
inşallah canım bu vesileyle daha dinç oluruzz kendime bakamaz hale gelmiştimm yaa hepimize yarasın şifa niyetine yiyorum vallahaaaa
Ben de bebek düşünmeye başladığımızda çektirdim 20'likleri. Varlıklarını belli etmemişlerdi ama panoramik röntgen çekince çıkıyor ne var ne yok sırada bekleyen. Alttaki iki tanesi gömüktü, hatta biri diğerlerine dik geliyordu. Acıbadem Bakırköy'de çok iyi bir çene cerrahı var, fiyatı diğer yerlere göre yüksek ama çekim sonrası hiçbir zorluk yaşamadım, ertesi gün birşeyler yiyip içmeye başlamıştım, şişme filan da olmadı. Çekimin yapıldığı gün, yarı oturur pozisyonda uyumak gerekiyor işte, komplikasyon olmaması için.
Bildiğim kadarıyla diş çekimine, dolgusuna filan hamileliğin 2. üç aylık döneminde izin veriliyor. Diş hekimine söyleyince bebeğe etki etmeyen anestezi malzemelerinden kullanılıyormuş. Bir broşürde filan okumuştum galiba.
Yalnız panoramik röntgeniniz var mı? Gömük, yatık vs gelen diş var ise panoramik röntgene bakarak çekiyorlar, çekimin şekline karar veriyorlar.
maaşallah kuzucuğuma çok büyümüş annesi Allah nazarlardan saklasınslmmm
Şimdi hastaneden geldim bebeğim gayet iyi yarın sabah ikili test için gideceğim 12+2 gümlük 5,65 cm.boyu 16,2 gram da kilosu büyümüşmü teyzeleri?
slmmm
Şimdi hastaneden geldim bebeğim gayet iyi yarın sabah ikili test için gideceğim 12+2 gümlük 5,65 cm.boyu 16,2 gram da kilosu büyümüşmü teyzeleri?
ya evet bir de gömülü olması problemi var. Benim bir arkadaşımın 20'liği gömülüydü ve sinire çok yakındı, ameliyatı yapacak doktor cesaret edemeyip ameliyattan vazgeçmişti. Benimkinin de biri yarı gömülüydü. Tabi bunu görmeleri için panoramik röntgene ihtiyaçları var. Sen yine de doktora git, en doğrusunu onlar bilir.
Ben de bebek düşünmeye başladığımızda çektirdim 20'likleri. Varlıklarını belli etmemişlerdi ama panoramik röntgen çekince çıkıyor ne var ne yok sırada bekleyen. Alttaki iki tanesi gömüktü, hatta biri diğerlerine dik geliyordu. Acıbadem Bakırköy'de çok iyi bir çene cerrahı var, fiyatı diğer yerlere göre yüksek ama çekim sonrası hiçbir zorluk yaşamadım, ertesi gün birşeyler yiyip içmeye başlamıştım, şişme filan da olmadı. Çekimin yapıldığı gün, yarı oturur pozisyonda uyumak gerekiyor işte, komplikasyon olmaması için.
Bildiğim kadarıyla diş çekimine, dolgusuna filan hamileliğin 2. üç aylık döneminde izin veriliyor. Diş hekimine söyleyince bebeğe etki etmeyen anestezi malzemelerinden kullanılıyormuş. Bir broşürde filan okumuştum galiba.
Yalnız panoramik röntgeniniz var mı? Gömük, yatık vs gelen diş var ise panoramik röntgene bakarak çekiyorlar, çekimin şekline karar veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?