2011 Ekim Anneleri

amin canim hepmize allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ozman endiselenmeyeyim cevabin icin cok tesekurler icim rahatladi biraz cunku bazen bende de nefes alirken ve hapsururken bicak saplaniyomus gibi oluyo biraz arhatladim canim saol

Rica ederim:) Annelik hassasiyeti/hoşluğu bu olsa gerek dimi.. Ufacık bi şeyde pireleniveriyoruz hemen.. Bazen öyle bi anda ağrı geliyodu ki hareket bile edemiyordum, sadece derin nefes alıp zar azar bırakınca faydası oluyordu.. şimdi de yorulunca oluyor bu tür ağrılar.. İlk dönemler olabildiğince dinlen bence...

yine bir bilgi paylaşıyım sizle kahve üzerine. bu da kulaktan dolma ama bu sefer bi çocuk gelişim uzmanından. türk kahvesi bebeği zeki yapıyo. tabi çok değil. haftada bir çok da koyu olmamak kaydıyla. ben içiyorum. kardeşim de içmişti. 1 yaşında bebeği şu anda. herseyi 4*4 lük

adanadaki evimin terası var çok isterdim sabah o balkonda keyifle kahvaltı yapmayı etrafta insanlar tatlı tatlı koşuşturur kuş sesleri özledim yaa

Benim de buranın tek sevdiğim yanı bu zaten:) Kışı az ve baharı erken geliyor.. Ben senin yerine dinliyorum şu anda kuş cıvıltılarını.. Çok büyük huzur ve şükür vesilesi oluyor.. Gurbet neresi olursa olsun zor oluyor ama artık yaşadığın yer memleketin sonuçta.. Kendini motive etmekten başka çaren yok.. İmkanları zorlayamıyorsan:)

Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:

ayyy canım ne güzel şeyler yazmışsın kustum , ishal oldum , gaz sancım var buraya ne kadar rahatlıkla yazabiliyoruz bunları Çok hoşuma gidiyo benim valla Hiç kasmadan herşeyimizi paylaşıyoruz
canım sende bilgilerini versene listede varsın ama sadece ikizlerin olucağı yazıyo sat yaş kilo felan hiçbişey yok
Kaç gündür çay içmiyorum kahve içicem diye zaten çay sevmem imamın abdest suyu içerim yediklerimi yutabilmek için Kola bağımlısıydım onu bile bıraktım

Mihrimahcım ne marka aldın ve nerden aldın? İnternetten mi

VICTORIA SECRET AMBER ROMANCE CATLAK KREMI
müthişş bir kokusu varr. Evet netten aldım canım. fiyatıda iyiydi. işe yaramazsa mustela alıcam eczaneden bakalım inş. işe yarar da buna devam ederimmm bahar çiçekleri gibi kokuyor

Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:

3. aydan sonra kullanmaya başlanabilirmiş zaten amaç cildi nemli tutmakmış aldığın kremin markası ne bitkiselmi ..

selam güzel anneler.okuduğum kadarıyla bulantılar hala problem inş en kısa zamnada atlatırsınız.herkes bu haftayı iyi bir şekilde geçirir.cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun.

saol canim evet walla oyle oluyo hemen panik atak basliyo napalim iste annelik boyle bisey dimi

park zirveye gidin yerime rüzgar tatlı tatlı essin çayınızı yudumlayın yemek sonrası sonra göl kenarında sıkma yiyin ve bunlara hasret kalanları düşünün

ayyy canım ne güzel şeyler yazmışsın kustum , ishal oldum , gaz sancım var buraya ne kadar rahatlıkla yazabiliyoruz bunları Çok hoşuma gidiyo benim valla Hiç kasmadan herşeyimizi paylaşıyoruz

hakkaten ne iğrençleşmişim öyle yaaa. Ama valla daha beterini yaşadığım bile oluyor.

Bu gün kalktım eşime kahvaltı bile hazırlayamadım. Elimle karnımı tutuyorum gaz sancısından. Sağdan sola soldan sağa gidiyor öldürdü beni ağrıdan yaaa. Önceden böyle olmazdım. Gaz söktürücü kullancam yakında dermişim

3. aydan sonra kullanmaya başlanabilirmiş zaten amaç cildi nemli tutmakmış aldığın kremin markası ne bitkiselmi ..

msj bir üstünde yazdım canım. Bitkiselmi onu sormak hiç aklıma gelmedi ama görüntüsü kil renginde belki bitkiseldir bilemiyorum valla:44:

Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu
Telefonunun hatırlatmasını kurmuştum çalmadımı acaba:26:

bi zahmet kahvaltıyıda kendi hazırlasın neden yoruyo seni.sağlıklıyken bolca hizmet ediyoruz zaten

arkadaslar ya doktorunuz size de tavsiye eettimi vitamin kullanmanizi bana iki tane yazdi ben aldi ama bilmem faydasi olur diye dusundum bir sormak istedim aranizda vitamin kullananlar var mi sizde mide bulantilari yavas yavas geciyo sanirim benim de ilk kizimda ilk 3 ay sadece sabahlari ac karnina bulanmisti bunda farkli ac tok farket mi yo butun gun ama ara ara bulaniyo herkesin bulantilarinin gecmesi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…