amin canim hepmize allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ozman endiselenmeyeyim cevabin icin cok tesekurler icim rahatladi biraz cunku bazen bende de nefes alirken ve hapsururken bicak saplaniyomus gibi oluyo biraz arhatladim canim saol
ayy duygucum içme sakın. ya da açık çay iç ama kahve içmee. çay, kahve, sigara, alkol... bunlar bizi kötü etkilediğinden onlarca kat daha fazla etkiliyor bebeği ve etkisi bebek üzerinden uzun süre gitmiyor. nefsini köreltmek istiyorsan çok suyun içine kaşığın ucuyla kahve koyarak pişir bari.
hayatım bende kanamayla oldu hamile bir gittim doktora benimkisi tekme sallıyodu
adanadaki evimin terası var çok isterdim sabah o balkonda keyifle kahvaltı yapmayı etrafta insanlar tatlı tatlı koşuşturur kuş sesleri özledim yaa
Ney belli olmaz dedi? iyi gelip gelmiycemi? saçmalamışş :
canım cinsiyet belli olmazmış ama ben inanmadım profa gitçem yine beklemiyim orda demiştim ama mecburan profa gitcem güvenimi sarstı
canım çok da yanlış söylememiş.. kimi bebekler 5 aylık olana dek göstermiyorlar.. o anlamda demiştir.. sağlıklı olsun öncelikle
Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:
ayyy canım ne güzel şeyler yazmışsınYok canım yaa. tam geçmediiiisabahları feci bulanıyor ölüyorum. Dün akşamda çok kötü kustum.
heyecanla şu iki haftanında geçmesini bekliyorum. Gerçi iki haftada kalmadı daha az kaldı bebişlerimizi görmek için :)
ishal olmuştum perşembeden beri baya toparladım...
aynen mide bulantıları gibi gaz sancısıda öldürüyor beniii
canım sende bilgilerini versene listede varsın ama sadece ikizlerin olucağı yazıyo sat yaş kilo felan hiçbişey yokKızlar migreniniz varsa nane yağıyla masajı tavsiye ederim iyi geliyor bendede migren var ilaçlarım çok ağır olduğu için artık hiç kullanmıyorum özellikler kulak kıkırdak kısmına masaj yapın deneyin...
Kaç gündür çay içmiyorum kahve içicem diye zaten çay sevmem imamın abdest suyu içerim yediklerimi yutabilmek için Kola bağımlısıydım onu bile bıraktımayy duygucum içme sakın. ya da açık çay iç ama kahve içmee. çay, kahve, sigara, alkol... bunlar bizi kötü etkilediğinden onlarca kat daha fazla etkiliyor bebeği ve etkisi bebek üzerinden uzun süre gitmiyor. nefsini köreltmek istiyorsan çok suyun içine kaşığın ucuyla kahve koyarak pişir bari.
Ney belli olmaz dedi? iyi gelip gelmiycemi? saçmalamışş :S
eyyvahhh havası inmiş balona dönmesin sonraaaa
Mihrimahcım ne marka aldın ve nerden aldın? İnternetten mi
Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:
Rica ederim:) Annelik hassasiyeti/hoşluğu bu olsa gerek dimi.. Ufacık bi şeyde pireleniveriyoruz hemen.. Bazen öyle bi anda ağrı geliyodu ki hareket bile edemiyordum, sadece derin nefes alıp zar azar bırakınca faydası oluyordu.. şimdi de yorulunca oluyor bu tür ağrılar.. İlk dönemler olabildiğince dinlen bence...
Benim de buranın tek sevdiğim yanı bu zaten:) Kışı az ve baharı erken geliyor.. Ben senin yerine dinliyorum şu anda kuş cıvıltılarını.. Çok büyük huzur ve şükür vesilesi oluyor.. Gurbet neresi olursa olsun zor oluyor ama artık yaşadığın yer memleketin sonuçta.. Kendini motive etmekten başka çaren yok.. İmkanları zorlayamıyorsan:)
ayyy canım ne güzel şeyler yazmışsınkustum , ishal oldum , gaz sancım var buraya ne kadar rahatlıkla yazabiliyoruz bunları Çok hoşuma gidiyo benim valla Hiç kasmadan herşeyimizi paylaşıyoruz
3. aydan sonra kullanmaya başlanabilirmiş zaten amaç cildi nemli tutmakmış aldığın kremin markası ne bitkiselmi ..
hakkaten ne iğrençleşmişim öyle yaaa. Ama valla daha beterini yaşadığım bile oluyor.
Bu gün kalktım eşime kahvaltı bile hazırlayamadım. Elimle karnımı tutuyorum gaz sancısından. Sağdan sola soldan sağa gidiyor öldürdü beni ağrıdan yaaa. Önceden böyle olmazdım. Gaz söktürücü kullancam yakında dermişim
Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu
Telefonunun hatırlatmasını kurmuştum çalmadımı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?