2011 Ekim Anneleri

merabalar su sorunu yasayan var mi acaba!!!!!!!!!!!

8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim

Maş. canım ne mutlu sana. Benimde gündüz geçti ama sabah eşime kahvaltı hazırlayacağım saatlerde ölüyorum mide bulantısından. Dün akşamda feci kustum. Neyse az kaldı diye avutuyorum kendimi hatta şu andada bulanıyor

canomu bende merak ediyorum bayadır yok inşallah kötü bişey yoktur

evet hep sürekli girerdiii yaa özeldende mesaj attım yanlışmı attım diye tereddütteydim geri cevap dönmedi çok sık girerdi çünküüüüü

Canomu bende merak ediyorum bayadır yok İnşallah kötü bişey yoktur

Yalug da uzun süredir yok. Hayırdır inşallah.

Deniz kaç tane yedin? Yukarıda 15 tane diyor ama bana çok geldi acaba 4-5 tanesi yeterli olmaz mı?

6-7 tane yedim hanzade. Tatlı sevmediğim halde yedim bi de. bal küpü gibi, kocaman kocamanlardı.
göz ağrısıyla ilgili de araştırdım biraz, etkisi varmış arkadaşlar.

Hurmanın Faydaları - Hurma Faydaları | Bitkilerle Tedavi - Bitkisel Tedavi

bu linkten şöyle bir alıntı yapayım:

Göz hastalığı ilacı: Hurmada bol miktarda A vitamini olduğu için, göze kuvvet verir. Görme gücünü arttırır. Gözü ağrıyan Hz. Ali efendimize Resulullah (s.a.v) Efendimiz (bir müddet) hurma yemesini yasaklamıştır.(Ağrı esnasında ağrıyı arttırıcı olduğundan)

canım aynı dönemlerde bende yaşadım hapşururken bile bıçak saplanıyo sanki geçti bu hafta dinlen geçer

Çok fazla panik yapma 8. haftalarda çoğumuzda ağrı sancı şikayetleri vardı Çok fazlaysa doktorunla bi görüş yinede

Dr. kanama olmadığı sürece ağrılarını kafana takma dedi bana, benimde çok oldu aynı şekilde, gaz da aynı sancıyı yapıyor kendini iyi takip et, gaz sıkışmasındanda olabiliyor. Olmama ihtimali var ama sürekli gelişen büyüyen bir şey var içinizde tabiki ağrılar olucak dedi. Sadece kramp tarzında keskin ağrılar olursa gel dedi. Sende istirahat et bol bol dinlen. Gerekirse dr ara ve sor.

bende geçen sene umreye gittiğim için dolu hurmam var ilk başlarda baya yiyordum şimdide yiyeyim bari..bide peygamberimizin elinle diktiği hurma var ondan az onu doğumuma saklıyorum..yarın doktora gidicem bende inş cinsiyetini öğrenebilirim..

kanama olmadığı sürece çok önemli değil kasık ağrıları diye biliyorum sen en iyisi doktorunla görüş bu konuyu... geçmiş olsun..

yalugda iyi onunlada face de konuşuyoruz.

ben biraz önce aradım belli olmaz dedi doktor sinir oldum

Peki o zaman kasık ağrılarımızı da arttırırmı acaba? :44: Sadece gözlemi alakalı ağrı arttırıcı özelliği ?

İyi olmasına sevindim
Sen nasılsın bulantılar geçtimi

Yok canım yaa. tam geçmediiii sabahları feci bulanıyor ölüyorum. Dün akşamda çok kötü kustum.

heyecanla şu iki haftanında geçmesini bekliyorum. Gerçi iki haftada kalmadı daha az kaldı bebişlerimizi görmek için :)

ishal olmuştum perşembeden beri baya toparladım...

aynen mide bulantıları gibi gaz sancısıda öldürüyor beniii

Kızlar migreniniz varsa nane yağıyla masajı tavsiye ederim iyi geliyor bendede migren var ilaçlarım çok ağır olduğu için artık hiç kullanmıyorum özellikler kulak kıkırdak kısmına masaj yapın deneyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…