katılıyorum sana arkadaşım bu halimden gayet memnunum keşke dahada büyüse
hurmayı benim bulantılarım geçmeden önce neden keşfetmediniz Bu arada benim 1 haftayı geçti bulantılar biteli darısı bulantısı devam edenlerin başına Gerçektende geçtikten sonra başlıyo hamileliğin tadı çıkmaya
Kaç gündür canım türk kahvesi istiyo sanırım kahveye aşeriyorum bu gece rüyama girdi nasıl kana kana içtim Bu sabah çay içmedim birazdan kahve yapıp içicem
canomu bende merak ediyorum bayadır yok inşallah kötü bişey yoktur
Canomu bende merak ediyorum bayadır yok İnşallah kötü bişey yoktur
Deniz kaç tane yedin? Yukarıda 15 tane diyor ama bana çok geldi acaba 4-5 tanesi yeterli olmaz mı?
Kızlaaar bunun birde emzirme dönemi bittikten sonrası var
merabalar su sorunu yasayan var mi acaba!!!!!!!!!!!
8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim
8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim
evet hep sürekli girerdiii yaa özeldende mesaj attım yanlışmı attım diye tereddütteydim geri cevap dönmedi çok sık girerdi çünküüüüü
Canom iyi kızlar. annesinin yanına gitti. Faceden arada görüşüyoruz. Bir problem yok söylerim uğrar :)
Yalug da uzun süredir yok. Hayırdır inşallah.
6-7 tane yedim hanzade. Tatlı sevmediğim halde yedim bi de. bal küpü gibi, kocaman kocamanlardı.
göz ağrısıyla ilgili de araştırdım biraz, etkisi varmış arkadaşlar.
Hurmanın Faydaları - Hurma Faydaları | Bitkilerle Tedavi - Bitkisel Tedavi
bu linkten şöyle bir alıntı yapayım:
Göz hastalığı ilacı: Hurmada bol miktarda A vitamini olduğu için, göze kuvvet verir. Görme gücünü arttırır. Gözü ağrıyan Hz. Ali efendimize Resulullah (s.a.v) Efendimiz (bir müddet) hurma yemesini yasaklamıştır.(Ağrı esnasında ağrıyı arttırıcı olduğundan)
bende geçen sene umreye gittiğim için dolu hurmam var ilk başlarda baya yiyordum şimdide yiyeyim bari..bide peygamberimizin elinle diktiği hurma var ondan az onu doğumuma saklıyorum..yarın doktora gidicem bende inş cinsiyetini öğrenebilirim..
Yalug da uzun süredir yok. Hayırdır inşallah.
6-7 tane yedim hanzade. Tatlı sevmediğim halde yedim bi de. bal küpü gibi, kocaman kocamanlardı.
göz ağrısıyla ilgili de araştırdım biraz, etkisi varmış arkadaşlar.
Hurmanın Faydaları - Hurma Faydaları | Bitkilerle Tedavi - Bitkisel Tedavi
bu linkten şöyle bir alıntı yapayım:
Göz hastalığı ilacı: Hurmada bol miktarda A vitamini olduğu için, göze kuvvet verir. Görme gücünü arttırır. Gözü ağrıyan Hz. Ali efendimize Resulullah (s.a.v) Efendimiz (bir müddet) hurma yemesini yasaklamıştır.(Ağrı esnasında ağrıyı arttırıcı olduğundan)
canım aynı dönemlerde bende yaşadım hapşururken bile bıçak saplanıyo sanki geçti bu hafta dinlen geçer
aman olsun kadın dediğin azıcık etli butlu göğüslü olur zaten
İyi olmasına sevindim
Sen nasılsın bulantılar geçtimi
evet zeynepcim oldukça iyi geldi. evdeyken sürekli uyuyordum, iki gün gezmeye bile gittim. enerjim vardı yani. ama dediğim gibi, ben de 6-7 tane yedim, sanırım fazla geldi. başım ve gözlerim çok ağrıyor. migren başlamaz umarım. sabah işe gelir gelmez doktorumu aradım, ilaç içme dedi. paroool dedim. hayır dedi. 12. haftadan sonra çok çok çok zorda kalınırsa olabilir ama şimdi içilmemeli dedi. çekiyorum ben de.
evet hurmanın süt yapıcı, arttırıcı yönü de varmış. tombul tombul memişşli olucaz. beni bozmaz :) yıllardır küçüktü, azcık sefa süreyim :)
denisss_ruj migren bende de var, belki yorgunluktanda olabilir. Ben de iyi hissetiğim için hafta sonu dışardaydım, çok kalmadım ama yormuş demek ki.. Başım çok ağrıyordu, hala geçmedi ama hafifledi biraz. Göz kapaklarıma bile dokunamıyorum.. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?