Maş. canım ne mutlu sana. Benimde gündüz geçti ama sabah eşime kahvaltı hazırlayacağım saatlerde ölüyorum mide bulantısından. Dün akşamda feci kustum. Neyse az kaldı diye avutuyorum kendimi hatta şu andada bulanıyor
merabalar su sorunu yasayan var mi acaba!!!!!!!!!!!
8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim
hurmayı benim bulantılarım geçmeden önce neden keşfetmediniz Bu arada benim 1 haftayı geçti bulantılar biteli darısı bulantısı devam edenlerin başına Gerçektende geçtikten sonra başlıyo hamileliğin tadı çıkmaya
Kaç gündür canım türk kahvesi istiyo sanırım kahveye aşeriyorum bu gece rüyama girdi nasıl kana kana içtim Bu sabah çay içmedim birazdan kahve yapıp içicem
Ney belli olmaz dedi? iyi gelip gelmiycemi? saçmalamışş :Sben biraz önce aradım belli olmaz dedi doktor sinir oldum
Şekerim içi doluyken iyide boşaldıktan sonrasını düşünemiyorum ben
kanama olmadığı sürece çok önemli değil kasık ağrıları diye biliyorum sen en iyisi doktorunla görüş bu konuyu... geçmiş olsun..
Yok canım yaa. tam geçmediiiisabahları feci bulanıyor ölüyorum. Dün akşamda çok kötü kustum.
heyecanla şu iki haftanında geçmesini bekliyorum. Gerçi iki haftada kalmadı daha az kaldı bebişlerimizi görmek için :)
ishal olmuştum perşembeden beri baya toparladım...
aynen mide bulantıları gibi gaz sancısıda öldürüyor beniii
merabalar su sorunu yasayan var mi acaba!!!!!!!!!!!
8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim
tesekkur ederim canim sukur allaha kanamam yok bende bir yerde okumustum hani kanama olmazsa zarari yok diye ama sizlerin basindan gectigi icin bir danismak istedim insallah gercekten oyledir bir sorun olmaz 3 hafta sonra var kontolum eger tekrar sancim olursa daha once giderim beklemem
ben biraz önce aradım belli olmaz dedi doktor sinir oldum
Kızlar migreniniz varsa nane yağıyla masajı tavsiye ederim iyi geliyor bendede migren var ilaçlarım çok ağır olduğu için artık hiç kullanmıyorum özellikler kulak kıkırdak kısmına masaj yapın deneyin...
aa sen bayılırdın canım bulantı çekmeye :) bize de bol bulantılı günler dilediğin çok oldu yani, sen bile yeter diyosan gerçekten sıkıntıymış bu bulantı :) geçer inşallah yakında hepimizinki. keyfini çıkarmaya başlayalım artıık.
ayy duygucum içme sakın. ya da açık çay iç ama kahve içmee. çay, kahve, sigara, alkol... bunlar bizi kötü etkilediğinden onlarca kat daha fazla etkiliyor bebeği ve etkisi bebek üzerinden uzun süre gitmiyor. nefsini köreltmek istiyorsan çok suyun içine kaşığın ucuyla kahve koyarak pişir bari.
nane yağı... kullanmadım daha önce ama madem iyi geliyor, alayım canım teşekkür ederim. peçeteye kolonya döktüm, şakaklarımı, boynumu ovuyordum o da biraz iyi geldi. kas gevşetici ve ağrı kesici içiyordum önceden, şimdi yasak. dua edeyim de şiddeti artmasın. teşekkürler, sana da geçmiş olsun eslemcim.
Ney belli olmaz dedi? iyi gelip gelmiycemi? saçmalamışş :
canım cinsiyet belli olmazmış ama ben inanmadım profa gitçem yine beklemiyim orda demiştim ama mecburan profa gitcem güvenimi sarstı
bide bende iki gündük azar azar kasık bel ağrısı başladı geçmişti ama bebiş büyüyor sanırım
apdest alırken fena oluyorum alışkanlık her duşta gusul alırım tam ağzıma aldım suyu her yer battı geçer inş
Peki o zaman kasık ağrılarımızı da arttırırmı acaba? :44: Sadece gözlemi alakalı ağrı arttırıcı özelliği ?
Merhaba, Allah bağışlasın diyelim:) Maşallah bebeğiniz gayet sıhhatliymiş.. Bence de ağrılatı sorun etmeyin, bende de vardı o tür ağrı. Hatta bazen nefes alırken bile zorluyordu.. Dr normal dedi ama sizde bi sorun yine de...
Ney belli olmaz dedi? iyi gelip gelmiycemi? saçmalamışş :
canım cinsiyet belli olmazmış ama ben inanmadım profa gitçem yine beklemiyim orda demiştim ama mecburan profa gitcem güvenimi sarstı
Haa bende hurma yemek anladım
siteden bir arkadaşın belli olmuştu topik açıcaktı cinsiyetleriyle ilgili. Benim Dr çooook rahat kasmadan görürse söyler, görmek içinde ayrıca bir çaba sarfetmez heralde.
e kadın napsın bi aşılama yapıyor, ordan çıkıyor tüp bebek transfer ediyor, ordan çıkıyor yumurta topluyor, ordan çıkıyor sezeryan, ordan çıkıyor normal, ordan çıkıyor yeni doğum yapanların rutin kontrolleri, ordan çıkıyor hamilelerin kontrolleri hastalarkadında feleğini şaşırıyor valla
Bende çay tiryakisiydim, öyle her çayı beğenmeyenlerden:) Ama bu dönemde çayın ç sini bile duymak istemiyordum.. Sakıncalı olduğu için Rabbmin takdiri demek ki bizi soğutuyor.. Dün balkonda kahvaltı yaptık, eşimle sohbet ederken hem hava da güzeldi bi kaç (açık) bardak tadını çıkara çıkara içtim:)
adanadaki evimin terası var çok isterdim sabah o balkonda keyifle kahvaltı yapmayı etrafta insanlar tatlı tatlı koşuşturur kuş sesleri özledim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?