2011 Ekim Anneleri

aa sen bayılırdın canım bulantı çekmeye :) bize de bol bulantılı günler dilediğin çok oldu yani, sen bile yeter diyosan gerçekten sıkıntıymış bu bulantı :) geçer inşallah yakında hepimizinki. keyfini çıkarmaya başlayalım artıık.

seninki kadar şiddetli olmasa da benim de sağ kasığımda ağrım vardı. iki hafta önce muayene etti dr, görünürde bir problem yok. bağ doku genişlemesi dedi. doktora gittiysen, bir problem görmediyse sıkıntı yapma zamanla azalıyor.

ayy duygucum içme sakın. ya da açık çay iç ama kahve içmee. çay, kahve, sigara, alkol... bunlar bizi kötü etkilediğinden onlarca kat daha fazla etkiliyor bebeği ve etkisi bebek üzerinden uzun süre gitmiyor. nefsini köreltmek istiyorsan çok suyun içine kaşığın ucuyla kahve koyarak pişir bari.

kanama olmadığı sürece çok önemli değil kasık ağrıları diye biliyorum sen en iyisi doktorunla görüş bu konuyu... geçmiş olsun..

tesekkur ederim canim sukur allaha kanamam yok bende bir yerde okumustum hani kanama olmazsa zarari yok diye ama sizlerin basindan gectigi icin bir danismak istedim insallah gercekten oyledir bir sorun olmaz 3 hafta sonra var kontolum eger tekrar sancim olursa daha once giderim beklemem

bide bende iki gündük azar azar kasık bel ağrısı başladı geçmişti ama bebiş büyüyor sanırım
apdest alırken fena oluyorum alışkanlık her duşta gusul alırım tam ağzıma aldım suyu her yer battı geçer inş

Merhaba, Allah bağışlasın diyelim:) Maşallah bebeğiniz gayet sıhhatliymiş.. Bence de ağrılatı sorun etmeyin, bende de vardı o tür ağrı. Hatta bazen nefes alırken bile zorluyordu.. Dr normal dedi ama sizde bi sorun yine de...

hayatım bende kanamayla oldu hamile bir gittim doktora benimkisi tekme sallıyodu

nane yağı... kullanmadım daha önce ama madem iyi geliyor, alayım canım teşekkür ederim. peçeteye kolonya döktüm, şakaklarımı, boynumu ovuyordum o da biraz iyi geldi. kas gevşetici ve ağrı kesici içiyordum önceden, şimdi yasak. dua edeyim de şiddeti artmasın. teşekkürler, sana da geçmiş olsun eslemcim.

seninki kadar şiddetli olmasa da benim de sağ kasığımda ağrım vardı. iki hafta önce muayene etti dr, görünürde bir problem yok. bağ doku genişlemesi dedi. doktora gittiysen, bir problem görmediyse sıkıntı yapma zamanla azalıyor.

evet canim gittim bir sorun yokhersey yolunda dedi doktor konrtrolunden sonra basladi kasik agrim onun icin biraz endislendim iste

yok yaa benim için problem yokk bulanabilir 3 ay bitince geçsinn ama
hafifledi zaten olur olmadık zamanda aşırı bulanmıyor . sabah 7-8 gibi şiddetli bulan ıyor o kadar ondada hemen geri yatıyorum pek hissetmiyorum

ya ben açık çay içiyorum günde 2-3 bardakk yemeklerde bi kaç saat sonra akşamları. ve limonlu içiyorum. o kadarda değil yaa. :44: Benim ark. hamileyken bile sırf dem içerdi şekersiz. Maş. çok tatlı bi kızı var şimdi

saol cnm Allah şifa versin bilirim çok illet bişey migren

Kasık bel ağrısı hiç geçtimi diye sorsananız. Valla benim hiç geçmiyor, önce korkuyorum sonrada evham yapma diyorum. içerde bişeyler değişiyor

Peki o zaman kasık ağrılarımızı da arttırırmı acaba? :44: Sadece gözlemi alakalı ağrı arttırıcı özelliği ?

ağrı derken sadece gözdeki ağrıyı mı yoksa genel ağrıyı mı kast etmiş onu anlamadım canım. şuan benim gözlerim ağrıdığı için oraya yoğunlaştım daha çok. demek ki her şey gibi bunun da fazlası zararmış diye düşündüm açıkçası. 3 tane yiycem bundan sonra, her öğünde yemeklerden sonra birer tane. dediğim gibi, çok büyük zaten bir tanesi yeterli bence.

Bende çay tiryakisiydim, öyle her çayı beğenmeyenlerden:) Ama bu dönemde çayın ç sini bile duymak istemiyordum.. Sakıncalı olduğu için Rabbmin takdiri demek ki bizi soğutuyor.. Dün balkonda kahvaltı yaptık, eşimle sohbet ederken hem hava da güzeldi bi kaç (açık) bardak tadını çıkara çıkara içtim:)

amin canim hepmize allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ozman endiselenmeyeyim cevabin icin cok tesekurler icim rahatladi biraz cunku bazen bende de nefes alirken ve hapsururken bicak saplaniyomus gibi oluyo biraz arhatladim canim saol

adanadaki evimin terası var çok isterdim sabah o balkonda keyifle kahvaltı yapmayı etrafta insanlar tatlı tatlı koşuşturur kuş sesleri özledim yaa

kesinlikle stres yapmayın arkadaşlar bende sordum dr a bütün metabolizman hormonların değişio içinde artık bi canlı var vücudun tepkiler vermesi normal kimisinde olur kimisinde olmaz 2 hafta öncesine kadar bendede aşırı kasık ağrısı vardı ama geçti hamilelikten öncede başım hergün ağrırdı çok korkuyodum ama allahıma çok şükür yüzüme baktı şimdi çok nadir oluyo hepimize allah kolaylık versin zor olsada en güzel günlerimiz bunlar minişlerimizi kucağımıza alınca çektiklerimize değecek unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…