2011 Ekim Anneleri

Bende sabah 5 te sancı ile kalktım. Şaşırdım noluyor diye? kanama oldu sandım. Karnımda değil kasığım nasıl ağrıyor, kalktım evde yürüyorum... Mutfağa, salona, bir daha mutfağa, oturma odası, banyo tur atıyorum evde öylece, bağırsaklarım hareketlensin diye, eşimde arkamdan yürüyor uykulu uykulu noluyor diye, uyur gezer oldum sanmış bir an canım ya :)))) uykulu uykulu sabah turu attık evde :))) Sonra gazım var dedim, gaz peşindemi koşturuyoruz sabahın 5 inde diyor :))) Allahım gülüyoruz ağlanacak halimize... Hepte pazartesi iş başı olduğu haftaya denk geliyor rahatsızlığım:) Geçen haftada wc'de kabızlıktan mahsur kalmıştım. Sonra yattım ama huzursuz olduğum için bi gözüm açık uyudum. Az evvel yemek yedim, şimdi ilaç aldım az sorna da bayılırım uykudan...

Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu
Telefonunun hatırlatmasını kurmuştum çalmadımı acaba:26:

canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebiişinle ve sevdiklerinle birlikte.

Son düzenleme:
Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu

Doğum günün kutlu olsun duygu, bende aksine hatırlatmalarından bu günleri silerim, ben hatırlatma eklemiyorum telefonuma oda eklemesin :) Unututrsada eyvah eyvaahh

Doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve bebişinle sağlıkla nice senelere inş.
bi zahmet kahvaltıyıda kendi hazırlasın neden yoruyo seni.sağlıklıyken bolca hizmet ediyoruz zaten

hazırlamazki kendi nefret eder. İşe giderken poğaça felan alır

slm cnm benin drum bana sadece elevit vermişti hem folik asit hemde içinde birsürü vitamin vardı ben sanırım şanslı hamilelerdenim kasık ağrısı dışında nerdeyse hiç bir sorunum olmadı umarım sizinkilerde biran önce biter

Ben Elevit kullanıyorum. Doktorum başka bişey yazmadı. Ve hayır bulantım ve kusma devam ediyor. Buraya bulantım geçti diye yazdığım günün akşamı tekrar başladı

Tamam işte benimde kasıklarım ağrıyorrr ölyorummm

ayy sizde sabah sabah çok hoşsunuz. Gaz peşinden koşmayada bayıldımm

duygu 7785

cnm doğumgünün kutlu olsun Rabbim seni ve bebişini korusun eşinlede bir ömür boyu mutluluklar..

doğum günün kutlu olsun cnm bu sene hayatında alıp alabileceğin en mükemmel hediyeye sahipsin :))

Doğum günün kutlu olsun duygu, bende aksine hatırlatmalarından bu günleri silerim, ben hatırlatma eklemiyorum telefonuma oda eklemesin :) Unututrsada eyvah eyvaahh

Doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve bebişinle sağlıkla nice senelere inş.

hazırlamazki kendi nefret eder. İşe giderken poğaça felan alır

duygu 7785

cnm doğumgünün kutlu olsun Rabbim seni ve bebişini korusun eşinlede bir ömür boyu mutluluklar..

bebeğinin saf ve temiz ruhu gibi bi ömür en huzurlu günler geçirmen dileğiyle,sevdiklerinle...

Çok sağolun iyi dilekleriniz için Hayatımda hiç bu kadar çok doğum günü tebriği almamıştım ağlattınız beni valla

öncelikle cinsiyetini öğrenen marie-curie ve endlesslove tebrikler:) umarım dilediğiniz gibidir ve Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
@denis bebişine maşallah...hareketliymiş 2.35cm'lik tatlişko...kokusunu yerim ben onun:) umarım hep böyle yolunda olur herşey...kültür cevabını aldın mı?
bu arada bir arkadaş sormuş: ikili teste aç mı gidilir tok mu diye? bu test için farketmiyor canım:)
kan tahlilinin sonucu da 1 hafta sonra alıyorsun, ben de perşembe günü almayı planlıyorum...hakkımızda hayırlısı inşallah:)
benim dr biraz temkinli, cinsiyetini merak ediyoruz dedik...niye ki dedi, daha çok erken...bir ay sonra belli olur ancak dedi, ve bacak arasına hiç mi hiç bakmadı:) neyse biz de bekleyeceğiz artık...emin olalım öyle söyleyelim dedi...
mcux hepinize şimdilik:)

doktorum bana vitamin vermedi, hamile kalmadan önce ve ilk ay demir içiyordum, onu da kesti. kabız yapar, tehlikeli dedi. kan değerlerim de iyiydi. öyle olunca elevit vermedi, bulantılar geçsin 12. haftadan sonra vericem dedi. zar zor folik asit içiyorum, günde 3 tablet folic plus.

nefsi öldümek değilmi 1 bardaktan bir şey olmaz kendini bu kadar kasmamak lazım mutlaka zararı olur çayın kahvenin fakat bunu rutin haline getirdiğinde zararlıdır kendimizi çok incelememeliyiz ne derler sakınılan göze çöp batarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…