nice yıllara canım
hakkaten ne iğrençleşmişim öyle yaaa. Ama valla daha beterini yaşadığım bile oluyor.
Bu gün kalktım eşime kahvaltı bile hazırlayamadım. Elimle karnımı tutuyorum gaz sancısından. Sağdan sola soldan sağa gidiyor öldürdü beni ağrıdan yaaa. Önceden böyle olmazdım. Gaz söktürücü kullancam yakında dermişim
Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu
Telefonunun hatırlatmasını kurmuştum çalmadımı acaba:26:
Kızlar bugün benim doğum günüm arkadaşlarım aradı ama bizim adamdan tık yok unutursa mahvederim onu
Teşekkür ederim
bi zahmet kahvaltıyıda kendi hazırlasın neden yoruyo seni.sağlıklıyken bolca hizmet ediyoruz zaten
arkadaslar ya doktorunuz size de tavsiye eettimi vitamin kullanmanizi bana iki tane yazdi ben aldi ama bilmem faydasi olur diye dusundum bir sormak istedim aranizda vitamin kullananlar var mi sizde mide bulantilari yavas yavas geciyo sanirim benim de ilk kizimda ilk 3 ay sadece sabahlari ac karnina bulanmisti bunda farkli ac tok farket mi yo butun gun ama ara ara bulaniyo herkesin bulantilarinin gecmesi dilegiyle
arkadaslar ya doktorunuz size de tavsiye eettimi vitamin kullanmanizi bana iki tane yazdi ben aldi ama bilmem faydasi olur diye dusundum bir sormak istedim aranizda vitamin kullananlar var mi sizde mide bulantilari yavas yavas geciyo sanirim benim de ilk kizimda ilk 3 ay sadece sabahlari ac karnina bulanmisti bunda farkli ac tok farket mi yo butun gun ama ara ara bulaniyo herkesin bulantilarinin gecmesi dilegiyle
Bende sabah 5 te sancı ile kalktım. Şaşırdım noluyor diye? kanama oldu sandım. Karnımda değil kasığım nasıl ağrıyor, kalktım evde yürüyorum... Mutfağa, salona, bir daha mutfağa, oturma odası, banyo tur atıyorum evde öylece, bağırsaklarım hareketlensin diye, eşimde arkamdan yürüyor uykulu uykulu noluyor diye, uyur gezer oldum sanmış bir an canım ya :)))) uykulu uykulu sabah turu attık evde :))) Sonra gazım var dedim, gaz peşindemi koşturuyoruz sabahın 5 inde diyor :))) Allahım gülüyoruz ağlanacak halimize... Hepte pazartesi iş başı olduğu haftaya denk geliyor rahatsızlığım:) Geçen haftada wc'de kabızlıktan mahsur kalmıştım. Sonra yattım ama huzursuz olduğum için bi gözüm açık uyudum. Az evvel yemek yedim, şimdi ilaç aldım az sorna da bayılırım uykudan...
doğum günün kutlu olsun duygu mutlu yıllar.
canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebiişinle ve sevdiklerinle birlikte.
Çok sağolun Teşekkür ederim bebişim ve sizinle kutluyorum
doğum günün kutlu olsun cnm bu sene hayatında alıp alabileceğin en mükemmel hediyeye sahipsin :))
Doğum günün kutlu olsun duygu, bende aksine hatırlatmalarından bu günleri silerim, ben hatırlatma eklemiyorum telefonuma oda eklemesin :) Unututrsada eyvah eyvaahh
Doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle ve bebişinle sağlıkla nice senelere inş.
hazırlamazki kendi nefret eder. İşe giderken poğaça felan alır
duygu 7785
cnm doğumgünün kutlu olsun Rabbim seni ve bebişini korusun eşinlede bir ömür boyu mutluluklar..
bebeğinin saf ve temiz ruhu gibi bi ömür en huzurlu günler geçirmen dileğiyle,sevdiklerinle...
bebeğinin saf ve temiz ruhu gibi bi ömür en huzurlu günler geçirmen dileğiyle,sevdiklerinle...
yine bir bilgi paylaşıyım sizle kahve üzerine. bu da kulaktan dolma ama bu sefer bi çocuk gelişim uzmanından. türk kahvesi bebeği zeki yapıyo. tabi çok değil. haftada bir çok da koyu olmamak kaydıyla. ben içiyorum. kardeşim de içmişti. 1 yaşında bebeği şu anda. herseyi 4*4 lük
Teşekkürler canım bende seni öptümunuttum sanma duygu'cuğum...nice senelere...umarım bu sene bütün dilekleriin gerçek olur:) öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?