2011 Ekim Anneleri

250 çok bence, normal muayeneni yapan dr ultrasonunda yokmu renkli? Benim dr. var bir defa gördüm o şekilde çok minik ama henüz hiç bir şey tam olarak belli değik en iyisi beklemek.

Canım folic Plus bende acayip bulantı yapmıştı. Doktorun da izni ile Folbiole geçtim ve şiddeti azaldı. Elevit ise bende acayip iştah artışı yaptı. Doktor öğle-tok karnına yazmıştı ama ben onu yatmadan önce içiyorum. O zaman iştahım normale yaklaşıyor. Acaba yatarken içmemin bir sakıncası olur mu? Bilgisi olan var mı?

ilk hamileliğmde ben de böyle yapıyordum, çünkü elevit'in içinde bir de demir var ya, calcium emilimini azaltıyor eğer beraber kullanılırsa, bu yüzden böyle bir çare bulmuştum, ama elevit iştah ve biraz da kabızlık yapmıştı bende...bence bu vit kompleksi ile birlikte bol lifli gıdalar tüketilmeli ve bol su içilmeli:) en azından ben böyle yapmıştım ve gebeliğimi 12 kilo artışla bitirmiştim, kızım ise 3.050 gr doğmuştu:)

çok pahalıymış yahu bu testler. cumartesi benim kan ve idrar tahlili, rutin kontrol 140 tl tuttu ve burası sgk ile anlaşmalı, buna rağmen yani. testleri hiç düşünemiyorum, dışarda mı yaptırsam acabaa

ben medical park'a gidiyorum ve ikili test+normal usg+renkli 4d usg; 330 lira.özel sigortalıyım diye 66 lira ödedim cebimden malesef çok pahalı bu gebelik testleri)...

peki renkli ultrosonon ne gibi bir faydası oluyor. ben ikili testimi 15 tl ye yaptırdım her gittimde normal ulturosanla bakılıyor. bu yeterli değil mi

benim de midemi şu günlerde çok bulandırıyor. ama folic plus ın içinde kalsiyum ve demir olduğu için içeyim diyorum. süt içemiyorum çünkü. iştahım çok açık değil, sevdiğim şeyler olunca rahat yiyorum ama onun haricinde canım bir şey istemiyor. belki folbiol değiştirir ama ilerleyen dönemde fazlasıyla kilo alıcam zaten onun için değiştirmeyeyim şimdi. az kaldı zaten bir ay sonra bırakır herhalde.

ankaralı hamişler.... zamanı geldiğinde renkli ultrason, bu konuşulan testler vs için EYÜP EKİCİ ye gidiyor herkes. çok iyiymiş cihazları, kuyruk oluyormuş muayenehanesinde. çok pahalıymış yalnız. tüm kılcal damarlarını, bütün organlarını tümm detaylarıyla inceliyor, engeli var veya yok her şeyi söylüyormuş. kızılayda çok salaş, yıkık dökük bir yeri varmış. kardeşim gitti, 1 saat içinde 1.000 tl hasılat yapmış, sekreteri daha da işler kötü diyormuş :)

çok pahalıymış yahu bu testler. cumartesi benim kan ve idrar tahlili, rutin kontrol 140 tl tuttu ve burası sgk ile anlaşmalı, buna rağmen yani. testleri hiç düşünemiyorum, dışarda mı yaptırsam acabaa

selam

ben şu an hakkaten şoktayım nası fiyatlar böle. benim hiç öyle fazla tutmuyo ücret.

35 kan 35 idrar 35 muayene 40 ikili test 145 lira iyi benimki yine iyiymiş renkli ulatrasonmuzda var tabi oaraya gidince başka masraf çıkmazsa

selam

ben şu an hakkaten şoktayım nası fiyatlar böle. benim hiç öyle fazla tutmuyo ücret.

arkadaşlar benim londrada arkadaşlarım var 2 bebeğimiz dünyaya geldi orda tüm hamilelik boyunca sadece 2 yada 3 kez ultrosana sokuyolar. bu anlattıklarınız sömürüden başka bişi değil, duygularınız sömürülüyo....

arkadaşlar benim londrada arkadaşlarım var 2 bebeğimiz dünyaya geldi orda tüm hamilelik boyunca sadece 2 yada 3 kez ultrosana sokuyolar. bu anlattıklarınız sömürüden başka bişi değil, duygularınız sömürülüyo....

canım niye kullanıcaz ki anlamadım... ben esmerim normalde hiç etkilenmem güneşten falan ama acaba hamilelikte cilt hassaslaştıı için mi kullanmak gerekiyo?
canım hamilelikte güneş lekelerine çok açık oluyormuşuz. ben de beyaz tenli değilim ama doktor ben bi şey sormadan mutlaka güneş koruyucu kullanıyosun yazayım sana dedi. evde 50 faktör hamilton olduğu için onu kullanıyorum şimdilik sonra ne söylerse onu alıcam...

ay biliyorum eyüp ekinciyi sırf isim yaptığı için o kadar rabet var bence tamam çok iyi olabilir ama birazda ticarete dönmüş iş benim gittiğim hastaneninde cihazları mükemmel hem renkli ultrason hemde 3 tane monitör biri doktorun biri hastanın biri hasta yakınının doktor çok inceliyor ayrıca o kadarda pahalı değil deniss bak sözüm sana bence sende kay yavaş yavaş akropole

arkadaşlar bişi sorcam 12+4 iken ultrasonda 5.6 cm çıktı boyumuz bu normalmi dr iyi dedi ama içimde ister istemez tereddüt oluyo bilemedim .

çok iyi baktığı için isim yapmış olabilir ama bilemiyorum tabi, gitmedim ben. kardeşim çok beğenmişti.
ben de başta akropolü düşünmüştüm ama orda randevu almak çok güç canım yaa, burda istediğim gün istediğim saatte gidebiliyorum bu önemli benim için. hem senin tahlillerinle aynı tutmuş benimki de.

cumartesi doktora gittiğimde sordum, çatlak kremi ve güneş koruyucuyu sordum. ikisine de 16. haftada kullanmamı söyledi ama ben dayanamadım, vücuduma bebe yağı, yüzüme de arko nun 50 faktörlü güneş koruyucusunu sürüyorum. nolur nolmaz dimii. cumartesi güven hastanesine gidicektin gittin mi? iyi geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…