2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar bişi sorcam 12+4 iken ultrasonda 5.6 cm çıktı boyumuz bu normalmi dr iyi dedi ama içimde ister istemez tereddüt oluyo bilemedim .

benimkide 10 haftalıkken 3 cm di seninkide normal gibi geldi bana evhamlanmaa:)

tamam o zaman :))))

Slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler sehapa boyuyordum kendime biraz mola verdim süt molası bir bakınayım dedim

kızlar herkez yavaş yavaş cinsiyet öğreniyor tam net olmasada en azından kıza benziyor yada erkeğe benziyor deniyor artık bende meraktan ölücem 13. haftamda kontrolüm var hem ikili testimiz var inş bende öğrenirimmmmm

kızlar bendie ekleyin listeye yaş 33 sat 31 ocak sata göre dogum 7 KASIM amA 2 BEBEKDE 38 HAFTADA SEZERYAN OLMAM GEREK EKİM SONU OLUCAK KİLO 60

herkese merhaba. herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum. Biraz geç oldu ama neyse güç olmasın. leyna sen de görüşmeyeli iyisindir insallah.

herkese merhaba. herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum. Biraz geç oldu ama neyse güç olmasın. leyna sen de görüşmeyeli iyisindir insallah.

hoşgeldin canım ben çok iyiyim bomba gibiyim maşallahım var sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yok değilmi bşr sıkıntı
hmm unutmadan nerde senin çizelgen bakiiimmm

hoşgeldin canım ben çok iyiyim bomba gibiyim maşallahım var sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yok değilmi bşr sıkıntı
hmm unutmadan nerde senin çizelgen bakiiimmm

ben de iyiyim canım saol. iyi olmana sevindim. çarşamba sabah ışın hocaya ilk kez gidecez bakalım hayırlısıyla. çizelge felan ben anlamam be leynacım pek beceremem öyle şeyleri.

ben de iyiyim canım saol. iyi olmana sevindim. çarşamba sabah ışın hocaya ilk kez gidecez bakalım hayırlısıyla. çizelge felan ben anlamam be leynacım pek beceremem öyle şeyleri.

çok sevindim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benim randevumda haftaya cuma neyse bir randevuyu denk getirirsek tanışırız orda ışıl hocadan çok memnun kalacaksın inşallah hemşireside çok iyidir :)sen muayeneye git gel sana bir çizelge yapalım bebeğini ordanda takip edersin heyecan veriyor

Slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler sehapa boyuyordum kendime biraz mola verdim süt molası bir bakınayım dedim

canım özel mesajına 100 mesajım olmadığından cvp yazamadım kusura bakma teşekkür ederim yazdıkların için küçük de olsa bir umut doğdu içime ,ben artık çok takmaya başldım bu meseleyi kafama.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cvp yazdığdın için tşk edrim.

Kızlar bişey sorucam. benim çizelgeme göre 10+2 yim. Ama doktora göre 10+6 yım. Şimdi ben, doğum tarihimi neye göre hesaplayacağım? Bebişin büyüme hızına göre mi, son adet tarihine göre mi?

Tebrikler Mariecurie.

hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

bende iğne oluyorum. dr.um arada böyle olabileceğini söyledi. bir kereden sorun olmaz ama sen yinede dikkatli ol, saat kur vs. bende birkaç kere uyuyakaldım, irkilerek uykumdan kalktım, iğne saatim. diye..

bizim gibi anne adayları, malesef daha hassas olmak zorunda

kendine çok iyi bak canım.

sevgiler.

Kızlar bişey sorucam. benim çizelgeme göre 10+2 yim. Ama doktora göre 10+6 yım. Şimdi ben, doğum tarihimi neye göre hesaplayacağım? Bebişin büyüme hızına göre mi, son adet tarihine göre mi?

Doktorunun ölçümüne göre, ultrason hesabına göre. Son adet tarihinden sonra erken/geç döllenme filan olabiliyormuş. 10+6 sındır yani şimdi. Ben de sat ıma göre doktorda 2 gün önde gidiyorum.

saol tatlım çok iyisin. ben de seninle tanışmayı çok isterim. umarım randevuları çakıştırabiliriz. bakalım ikili tarama için gün verir diye düşünüyorum.

ultrasonda genelde bir kaç gün büyük çıkıyor benimkide öyle 3 gün fark var ama doktorun dediğini dikkate almak lazım yanılma payı olabilir bir kaç gün...doktorun ne diyosa onu baz alıcaksın yani :79:

aynen canım sonradan ah keşke daha önce yapsaydım dememek için şimdi temkinli davranıyorum bende. artık leke veya çatlak olursa da elimizden geleni yaptık deriz en azından.
denizcim gittim güven hastanesine çok keyifli geçti. 1 saat uzman hemşire lohusalıktan başlayarak muhtemel yaşayacağımız evreleri anlattı. bebeklerin gazı nasıl çıkarılır, vücur ısısı nasıl olmalı, ne giydirilmeli, altı nasıl değiştirilir ve bebek nasıl yıkanır dye oyncak bebek üzerinde uygulamalı gösterdi.yarım saatte doktor doğum yöntemleriyle ilgili soruları cevapladı. haftaya yine gidicem inşallah. işin olmazsa sen de gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…