arkadaşlar bişi sorcam 12+4 iken ultrasonda 5.6 cm çıktı boyumuz bu normalmi dr iyi dedi ama içimde ister istemez tereddüt oluyo bilemedim .
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi bu siteye bakabilirisin.
çok iyi baktığı için isim yapmış olabilir ama bilemiyorum tabi, gitmedim ben. kardeşim çok beğenmişti.
ben de başta akropolü düşünmüştüm ama orda randevu almak çok güç canım yaa, burda istediğim gün istediğim saatte gidebiliyorum bu önemli benim için. hem senin tahlillerinle aynı tutmuş benimki de.
herkese merhaba. herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum. Biraz geç oldu ama neyse güç olmasın. leyna sen de görüşmeyeli iyisindir insallah.
hoşgeldin canım ben çok iyiyim bomba gibiyim maşallahım var sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli yok değilmi bşr sıkıntı
hmm unutmadan nerde senin çizelgen bakiiimmm
arkadaşlar bişi sorcam 12+4 iken ultrasonda 5.6 cm çıktı boyumuz bu normalmi dr iyi dedi ama içimde ister istemez tereddüt oluyo bilemedim .
ben de iyiyim canım saol. iyi olmana sevindim. çarşamba sabah ışın hocaya ilk kez gidecez bakalım hayırlısıyla. çizelge felan ben anlamam be leynacım pek beceremem öyle şeyleri.
ben de iyiyim canım saol. iyi olmana sevindim. çarşamba sabah ışın hocaya ilk kez gidecez bakalım hayırlısıyla. çizelge felan ben anlamam be leynacım pek beceremem öyle şeyleri.
Dur şimdi Leyna o konuda usta. Hemen yapıverir sana:)
Slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler sehapa boyuyordum kendime biraz mola verdim süt molası bir bakınayım dedim
Günaydın kızlar,
Ben de geçen perşembe doktora gittim, büyük ihtimal erkek dedi. Ama 1 ay sonraki randevuda kesinleşecek sanırım cinsiyet. Bu arada ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ve dün uyuyakaldım iğnemi yapmayı unuttum. İnşallah birşey olmaz..
Kızlar bişey sorucam. benim çizelgeme göre 10+2 yim. Ama doktora göre 10+6 yım. Şimdi ben, doğum tarihimi neye göre hesaplayacağım? Bebişin büyüme hızına göre mi, son adet tarihine göre mi?
çok sevindim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benim randevumda haftaya cuma neyse bir randevuyu denk getirirsek tanışırız orda ışıl hocadan çok memnun kalacaksın inşallah hemşireside çok iyidir :)sen muayeneye git gel sana bir çizelge yapalım bebeğini ordanda takip edersin heyecan veriyor
Kızlar bişey sorucam. benim çizelgeme göre 10+2 yim. Ama doktora göre 10+6 yım. Şimdi ben, doğum tarihimi neye göre hesaplayacağım? Bebişin büyüme hızına göre mi, son adet tarihine göre mi?
aynen canım sonradan ah keşke daha önce yapsaydım dememek için şimdi temkinli davranıyorum bende. artık leke veya çatlak olursa da elimizden geleni yaptık deriz en azından.cumartesi doktora gittiğimde sordum, çatlak kremi ve güneş koruyucuyu sordum. ikisine de 16. haftada kullanmamı söyledi ama ben dayanamadım, vücuduma bebe yağı, yüzüme de arko nun 50 faktörlü güneş koruyucusunu sürüyorum. nolur nolmaz dimii. cumartesi güven hastanesine gidicektin gittin mi? iyi geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?