canım benimkisi de 12+2de 6 cm çıktı. 5-6 cm olması gerekiyormuş zaten ben kitaptan bakmıştım
saol tatlım çok iyisin. ben de seninle tanışmayı çok isterim. umarım randevuları çakıştırabiliriz. bakalım ikili tarama için gün verir diye düşünüyorum.
aynen canım sonradan ah keşke daha önce yapsaydım dememek için şimdi temkinli davranıyorum bende. artık leke veya çatlak olursa da elimizden geleni yaptık deriz en azından.
denizcim gittim güven hastanesine çok keyifli geçti. 1 saat uzman hemşire lohusalıktan başlayarak muhtemel yaşayacağımız evreleri anlattı. bebeklerin gazı nasıl çıkarılır, vücur ısısı nasıl olmalı, ne giydirilmeli, altı nasıl değiştirilir ve bebek nasıl yıkanır dye oyncak bebek üzerinde uygulamalı gösterdi.yarım saatte doktor doğum yöntemleriyle ilgili soruları cevapladı. haftaya yine gidicem inşallah. işin olmazsa sen de gel
sende öylesin canım sağol kaç haftalıktın tam olarak?
yarın 11 bitecek bakalım. Hayırlısı insallah olumsuz bi durum çıkmaz. Hepimiz için elbette.
yarın 11 bitecek bakalım. Hayırlısı insallah olumsuz bi durum çıkmaz. Hepimiz için elbette.
ooo siz kocaman olmuşunuz yaa belki gittiğinde 2 li testinide yapar çünkü 12 haftalık oluyosun eğer yapmazsa haftaya çarşamba versede tanışsak
ultrasonda genelde bir kaç gün büyük çıkıyor benimkide öyle 3 gün fark var ama doktorun dediğini dikkate almak lazım yanılma payı olabilir bir kaç gün...doktorun ne diyosa onu baz alıcaksın yani :79:
vallahi kocaman olduk leynacım. Daha şimdiden iki, iki buçuk kilo civarı aldım. fazla mı bilmiyorum doğrusu. sen cuma dememişmiydin tatlım. eğer çarşambaysa senin randevun ve benim testleri hemen istemezse ben de çarşambaya alırım.
hehe çok sevindim yaa. nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum. Çooook uzun gibi geliyor bana. hemen kucağıma almak istiyorum bebişimi.
Önceden hemen doğsun diyenlere " bugünlerin keyfini çıkar. Rahat uykunun tadına bak" falan derdim. Şimdi anlıyorum onları yaaa.
cumamı dedim hiç farkında değilim canım yanlış söylemişim çarşamba yani nisanın 6sında.. 17.20 de randevum inşallah karşılaşırız ama bu sefer olmasa bile nasıl olsa daha çok zamanımız var birinde olmazsa birinde mutlaka görüşürüz :)
herkese selam... ben geçen hafta çarşamba günü bebeğimi kaybettim... kalbi durduğu için kürtaj oldum beni listeden silerseniz sevinirim....
rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah... dualarınızı eksik etmeyin
Tebrikler Mariecurie.
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
bende iğne oluyorum. dr.um arada böyle olabileceğini söyledi. bir kereden sorun olmaz ama sen yinede dikkatli ol, saat kur vs. bende birkaç kere uyuyakaldım, irkilerek uykumdan kalktım, iğne saatim. diye..
bizim gibi anne adayları, malesef daha hassas olmak zorunda
kendine çok iyi bak canım.
sevgiler.
herkese selam... ben geçen hafta çarşamba günü bebeğimi kaybettim... kalbi durduğu için kürtaj oldum beni listeden silerseniz sevinirim....
rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah... dualarınızı eksik etmeyin
yarın bende 11.hafta 3 günlük oluyorumrandevum var ikili test yapar dimi doktor?he bu arad tiroid sonuçlarımı aldım bugün 3 hafta önce tsh 8.24 dü şimdi tsh1.7a düşmüş çok sevindim
çok güzel düşmüş tsh'ım maşallah. benim 8.42 den 2 ayda anca 4.54 e düşürülebildi. benim ikili testim tamda senin gününde yapıldı 11+3 yani 12. haftada sanada yapılıcaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?