2011 Ekim Anneleri

saol tatlım çok iyisin. ben de seninle tanışmayı çok isterim. umarım randevuları çakıştırabiliriz. bakalım ikili tarama için gün verir diye düşünüyorum.

sende öylesin canım sağol kaç haftalıktın tam olarak?

çok güzel. faydalı olup, keyif almana sevindim. ücretli mi peki? yoksa bu da hayır işi mi :)
uygun olursam gelicem tamam. aynı saatte mi?

yarın 11 bitecek bakalım. Hayırlısı insallah olumsuz bi durum çıkmaz. Hepimiz için elbette.

ooo siz kocaman olmuşunuz yaa belki gittiğinde 2 li testinide yapar çünkü 12 haftalık oluyosun eğer yapmazsa haftaya çarşamba versede tanışsak

ooo siz kocaman olmuşunuz yaa belki gittiğinde 2 li testinide yapar çünkü 12 haftalık oluyosun eğer yapmazsa haftaya çarşamba versede tanışsak

vallahi kocaman olduk leynacım. Daha şimdiden iki, iki buçuk kilo civarı aldım. fazla mı bilmiyorum doğrusu. sen cuma dememişmiydin tatlım. eğer çarşambaysa senin randevun ve benim testleri hemen istemezse ben de çarşambaya alırım.

ultrasonda genelde bir kaç gün büyük çıkıyor benimkide öyle 3 gün fark var ama doktorun dediğini dikkate almak lazım yanılma payı olabilir bir kaç gün...doktorun ne diyosa onu baz alıcaksın yani :79:

hehe çok sevindim yaa. nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum. Çooook uzun gibi geliyor bana. hemen kucağıma almak istiyorum bebişimi.

Önceden hemen doğsun diyenlere " bugünlerin keyfini çıkar. Rahat uykunun tadına bak" falan derdim. Şimdi anlıyorum onları yaaa.

cumamı dedim hiç farkında değilim canım yanlış söylemişim çarşamba yani nisanın 6sında.. 17.20 de randevum inşallah karşılaşırız ama bu sefer olmasa bile nasıl olsa daha çok zamanımız var birinde olmazsa birinde mutlaka görüşürüz :)

yyaaa doğru söylüyosun sanki bu hamilelik hiç geçmiyor gibi geliyor acaba burda günleri saydığımız içinmi öyle oluyor diyoruz ama birde bakıcaz ki gece uykulardan nazıyla kaldıran siz en tatlı uykudayken avazı çıktığı kadar bağıran o en şirin halleriyle sizi kendinizden geçiren bir melek var kollarınızda yaa hayat böyle kısa aslında akıp gidiyor....

17:20 çok geçmiş canım ya. sabah olsaymış daha iyi olurmuş. Bakalım iş çıkışı belki ayarlayabilirim. Dediğin gibi çarşambaya kısmet olmazsa insallah en yakın zamanda tanışmak isterim seninle. Yazışmaların da bile sıcaklığını hissettim, seninle yazışmak bile güzel saolasın. Şimdi çıkmam lazım malesef bizim bilgisayarlarda internet yok. birkaç bilgisayarda internet var onda da molalarda kullanabiliyorum. Kendine çok iyi bak canım.

herkese selam... ben geçen hafta çarşamba günü bebeğimi kaybettim... kalbi durduğu için kürtaj oldum beni listeden silerseniz sevinirim....

rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah... dualarınızı eksik etmeyin

Rabbim sabrını ve yeni umudunu tez zamanda versin inşşşş.Allah emanet ol cnm,herşeyde bir kısmet var ...kib

canım teşekkür ederim mesajın için,

sabah iğne yapmayı unutunca panik oldum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yaptım iğneyi.. sen coraspin de kullanıyor musun?

yarın bende 11.hafta 3 günlük oluyorumrandevum var ikili test yapar dimi doktor?he bu arad tiroid sonuçlarımı aldım bugün 3 hafta önce tsh 8.24 dü şimdi tsh1.7a düşmüş çok sevindim

bir daha gelirmsin yazdıklarımı görürmüsün bilmiyorum ama geçmiş olsun estenyecim inşallah bu acıyı bir daha yaşamazsın...

yarın bende 11.hafta 3 günlük oluyorumrandevum var ikili test yapar dimi doktor?he bu arad tiroid sonuçlarımı aldım bugün 3 hafta önce tsh 8.24 dü şimdi tsh1.7a düşmüş çok sevindim

çok güzel düşmüş tsh'ım maşallah. benim 8.42 den 2 ayda anca 4.54 e düşürülebildi. benim ikili testim tamda senin gününde yapıldı 11+3 yani 12. haftada sanada yapılıcaktır.

Estenye geçmiş olsun. Rabbim sabır ve en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin inşallah. kendine çok iyi bak.

çok güzel düşmüş tsh'ım maşallah. benim 8.42 den 2 ayda anca 4.54 e düşürülebildi. benim ikili testim tamda senin gününde yapıldı 11+3 yani 12. haftada sanada yapılıcaktır.

sağol canım bende çok sevindim bu kadar çabuk düşmesine..bide hergün ceviz yedim cevizde iyot varmış belki de oda düşmesinde faktör olmuş olabilir..ilacımıda hergün 75 mg euthyrox hafta sonu 100mg kullandım şimsi sadece hergün 75 mg kullanıyım diyorum sen nasıl kullanısıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…