Bana da öyle geliyor ama ilk zamanlar 15te bir kontrole gidiyordum, şimdi ayda bir gideceğim. Bir dahaki kontrolüme 3 hafta var.. O kadar zor ki beklemek
kızlaaarrr günaydıııın.. dün gittim sonuçları almaya..çok şükür 2li taramamda süper çıktı.. diğer ay üçlü yapacak.. inşallah sizlerdende güzel haberler bekliyorum..öptüm hepinizi
kızlaaarrr günaydıııın.. dün gittim sonuçları almaya..çok şükür 2li taramamda süper çıktı.. diğer ay üçlü yapacak.. inşallah sizlerdende güzel haberler bekliyorum..öptüm hepinizi[/Q
gunaydın hadı gozun aydın cnm ıns uclu testının sonuclarında boyle cıkar darısı bızım basımıza :)
kızlaaarrr günaydıııın.. dün gittim sonuçları almaya..çok şükür 2li taramamda süper çıktı.. diğer ay üçlü yapacak.. inşallah sizlerdende güzel haberler bekliyorum..öptüm hepinizi
gunaydın herkeze
bugun basagrısıyla uyandım bakalım gunun ılerleren saatlerınde gecer umarımistanbulda hava kapalı tam uyku havası var
dün inan saat 9da yattım başımı duvarlara vurdum ağrıdan.duş aldım ,süt içtim tık yok.ama normalmiş hormonlar yapıyormuş
dün inan saat 9da yattım başımı duvarlara vurdum ağrıdan.duş aldım ,süt içtim tık yok.ama normalmiş hormonlar yapıyormuş
cnm benım mıgrenımde var sanırım o tuttu yıne basagrımla alakalı mıde bulantılarımda var cunku
denizcim uzun zamandır giremiyodum lekelenmem oldu ve 2 gündür doktor hastane ev üçgenindeyim. dayanamadım şirkete gider gitmez sözleşme imzalanmadan hamile olduğumu söyledim.çok üzüldüler, tabi bebeğe benim adıma sevindiler.ama max. 6 ay çalışıp min. 6 ay çalışamayacağım için özel sektör de olduğu için pek işlerine gelmedi. ama dürüst davrandığım için teşekkür ettiler. doğumdan sonra ne zaman istersem kapılarının açık olduğunu, boş pozisyon-kadro olmasa da yaratacaklarını söylediler. hatta kadın cep telefonu numarasını verdi ben başvurduğumda burda çalışmıyo olsa da beni işe aldıracağını söyledi.günaydın advocatecim. ilk görüşmede sözleşme imzalanacak duruma geldiyse iki tarafın da içine sinmiş, beğenilmiş demek ki. böyle bir durumda da hamilelik çok sorun olmayacaktır. söylediğin kadar da büyük bir şirketse zaten kurumsaldır, böyle yerlerde bu durum sorun olmaz. hamileliğinde sorun yaşamıyorsan, çalışmana engel bir durum yoksa söylemene gerek olmayabilir. yine de eşinle konuşun siz karar verin canım, iş iyi diyorsun. görüşlerim bu işi kaçırmana sebep olmasın. maddi sorun yaşıyoruz diyorsun, işi kabul edersen bebek gelmeden önce iyi bir birikim yapabilirsin bu şekilde.
denizcim uzun zamandır giremiyodum lekelenmem oldu ve 2 gündür doktor hastane ev üçgenindeyim. dayanamadım şirkete gider gitmez sözleşme imzalanmadan hamile olduğumu söyledim.çok üzüldüler, tabi bebeğe benim adıma sevindiler.ama max. 6 ay çalışıp min. 6 ay çalışamayacağım için özel sektör de olduğu için pek işlerine gelmedi. ama dürüst davrandığım için teşekkür ettiler. doğumdan sonra ne zaman istersem kapılarının açık olduğunu, boş pozisyon-kadro olmasa da yaratacaklarını söylediler. hatta kadın cep telefonu numarasını verdi ben başvurduğumda burda çalışmıyo olsa da beni işe aldıracağını söyledi.
denizcim benim ailemin kazancı her ay belliydi ve ben buna alışmışım eşimin aileside ticaretle uğraşıodu o da bizim şu anda bir ay az kazanıp bir ay çok kazanmamızı garipsemiyor. eşim şirkete gitmemi istemiodu ama benim çok hevesli olmama dayanamayıp kırmadı beni ama şirketten geldikten sonra çamaşırımda koyu renk akıntı-kan gördüm dünya başıma yıkıldı. herşey anlamsızlaştı.iş falan umrumda diil. bebeğimi kaybediyorum zannettim asla kendimi affetmezdim. çok şükür bebeğim gayet iyi ama o korku bana yetti. doktor istirahat verdi.yani her şeyde bi hayır var.istesem de orda çalışmaya başlayamazdım zaten. bu arada çok uzun yazmışım kızlar kusura bakmayın...
bu haftalarda baş ağrıları normalmiş bayanlar... Bende yaşadım ama bikaç gündür olmadı çok şükür...
işe başladığını düşünüp sevinmiştim ben de ama şaşırttı bu haberin beni. Ben de aynı durumda olsam çok korkar, endişelenirdim. Hemen doktora gitmekle iyi etmişsin. Daha iyi olursun, kısa zamanda düzelir umarım. Her şeyde bir hayır var, eşinin istememesi, akıntının olması... Kötü bir işaret oldu bunlar, hayırlısı olsun canım kendini üzme sakın. 12. Haftayı atlatana kadar yerleşme çalışmaları devam eder, bu süre içinde akıntı, kanama olursa korkma dedi bana doktorum. Hatta en son gittiğimde küçük bir bölge var yerleşmeyi bekleyen, 12.haftaya kadar sürecektir bu şu günlerde kanama olabilir haberin olsun dedi önceden bilgilendirdi. Belki senin de öyle bir bölgen vardı ve o gerçekleşti. çok geçmiş olsun tatlım. Iş durumunu ikinci plana atmakla iyi etmişsin, sağlık her şeyden önemli. Nasıl olsa kapılarını açmışlar sana, bebeğin geldikten, büyüdükten sonra da görüşürsün içinde kalmasın. şimdi bol bol istirahat et bakalım, yorma kendini. Görüşürüz öpüyorum.
çok teşekkür ederim denizcim çok şükür rahim falan gayet normal açıklık yokmuş ama ya kum düşürüyo olabilrmişim ya da enfeksiyondan kaynaklanabilrmiş.idrar kültürü yaptırdım bakalım sonucu bekliyoruz. bu arada teyzeleri doktoru cinsiyet konusunda çok sıkıştırdım doktor daha görülmez ki dedi belki kemik yapısından falan belli olur nooooluuur dedim kıramadı o zaman % 55 ihtimal söylebilirim KIZ dedi. inanılmaz sevindim eşim bozuldu hep beni şehzademin annesi diye sevioduişe başladığını düşünüp sevinmiştim ben de ama şaşırttı bu haberin beni. ben de aynı durumda olsam çok korkar, endişelenirdim. hemen doktora gitmekle iyi etmişsin. daha iyi olursun, kısa zamanda düzelir umarım. her şeyde bir hayır var, eşinin istememesi, akıntının olması... kötü bir işaret oldu bunlar, hayırlısı olsun canım kendini üzme sakın. 12. haftayı atlatana kadar yerleşme çalışmaları devam eder, bu süre içinde akıntı, kanama olursa korkma dedi bana doktorum. hatta en son gittiğimde küçük bir bölge var yerleşmeyi bekleyen, 12.haftaya kadar sürecektir bu şu günlerde kanama olabilir haberin olsun dedi önceden bilgilendirdi. belki senin de öyle bir bölgen vardı ve o gerçekleşti. çok geçmiş olsun tatlım. iş durumunu ikinci plana atmakla iyi etmişsin, sağlık her şeyden önemli. nasıl olsa kapılarını açmışlar sana, bebeğin geldikten, büyüdükten sonra da görüşürsün içinde kalmasın. şimdi bol bol istirahat et bakalım, yorma kendini. görüşürüz öpüyorum.
hepimiz aynıyız benimde bulantılar bayağı hafifledi ama baş ağrısı musallat oldu... Bulantıdan iyi uyuyunca geçiyor sabah öğlene kadar idare ediyorum.. Sizdede halsizlik varmı kızlar...taş üstüne taş koyamıyorum evde..evimi tanıyamıyorum...özelliklede dolap içlerini...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?