selam kızlar acaba cınsıyet ogrenen oldumu olduysa hangı haftada merak ettım ondan ugradım bızım yarın konturolumuz var ama pazartesı gıdıcez sanırım gecen cumada gıtmıstım 1 hafta gerıden gelıo dedı ona bakıcak dusuk rıskım azalmıs kanamalı alan gıtmıs eger yıne gerıdenn gelıosa bebegım kasım annıslerıne katılıcam 4 kasım yapıyor ozaman mhth bakalım hayırlısı umarım herkes ıyıdır
ben bu gün bebeğimi hissetim yada bana öyle geldiöğle yemeğini yerken kıpırdanma hisset bir kaç kere bir daha da olmadı acaba meleğim bana kenndini hissettiriyormu?
bebeğin kalp atışını kaçıncı haftada duyabildiniz????
Hayırlısıyla duyarsın canım sıkma canınıkızlar ben yarın gün aldım doktora gidicemm kalp atışları konusunda tedirginim öğlenden sonra mesaj atarım burayaa zaten serum takılma günümde yarınn dua edin kıslarrrrrrrr görsemde içim rahat etse bi ayuaaaaaa
O hissettiğin kıpırdanma bağırsaklarının sana bi oyunuda olsa sen onu bebişim yaptı diye düşün kendini mutlu et bebeğinde mutlu olsun herkes mutlu olsunben bu gün bebeğimi hissetim yada bana öyle geldiöğle yemeğini yerken kıpırdanma hisset bir kaç kere bir daha da olmadı acaba meleğim bana kenndini hissettiriyormu?
Kızlar doğumu ne şekilde düşünüyosunuz (Bi aksilik olup sezeryan olma zorunluluğu olmadıkça)???
Nasip olursa benim sezeryan olucak, iğne kullanan bütün arkadaşlar mecburi sezeryan olucak, Normal doğumda kan sulandırıcı iğnenin etkisi ile kanamayı durduramama riskinden dolayı sezeryan yapıyorlar. Yani seçme şansımız yok, olsaydı normal doğumu tercih ederdim.
epidural+normal
ilk dogumum seeryan oldugu için buda sezeryan olucak mecburen catım cok dar benim acılma doguma hızır oldugu halde bebek kanalda sıkısacagı için risk almıyorlar
bide 38 haftada olucak sezeryan 2 bebekde 40 haftayı tamamlatmıyorlar
ama epudral seryzn konjsunda teredüütlerim var
norlam sezeryen olurum sanırım yada drla iyice konusşmak gerek
"ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi"burda bi abla söyledi biraz önce bilemiyorum artık
Madem sezeryan olmak zorundasın bari epidural ol en azından ayık olursun doğar doğmaz görürsün bebişini
onu düşünüyorum canım ama epudral eger dogru yere uygulanmaz ise biraz riskli anestezi uzmanını ve dr konuşmak gerek onun için bir cok olumsuz sey duydugum için tedirginim acıkcası
bakalım ilerleyen zamanlarda fikerim ne olucak
Herkes tavsiye etmiş epidurali sadece 1 kişinin arkadaşının komşusu felç olmuş Bi tane beyin cerrahıda 30 yıllık dokturum bi tane bile epiduralden felç olan hasta görmedim yazmış
merhaba bayanlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklerinizle mutlu bir hayat diliyorum
geçen gün yorgunluk şikayetiyle doktora gittim.. kan ölçümü ve idrar testi yaptı bana bence gebelik testi de yapalım şüphlendım dedı ..ancak ben yaptırmadım.. idrar phım 5 çıktı ve kanda wbc değeri sanırım üst sınıra yakın çıktı onların altını çizmiş yani ama ben bişey anlamadım bu durumdan o zaman haftaya gel kan testi yapayım dedi tamam dedim geldim..netten bakıyorum ne alaka diyorum bu değerlerle hamilelikten şüphelenir mi bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?