2011 Ekim Anneleri

ben bu gün bebeğimi hissetim yada bana öyle geldiöğle yemeğini yerken kıpırdanma hisset bir kaç kere bir daha da olmadı acaba meleğim bana kenndini hissettiriyormu?

İnşalah hayırlı haberler alırsın canım. kanamalı bölge ve düşük riskide gitmiş ne güzel.

ay kızlar çok yoruldum pazara gittim taşırken ellerim koptu dahada yemek yapıcam bu yorgunlukla..çilekde ucuzlamış kilosu 3buçuğa buldum..

ben bu gün bebeğimi hissetim yada bana öyle geldiöğle yemeğini yerken kıpırdanma hisset bir kaç kere bir daha da olmadı acaba meleğim bana kenndini hissettiriyormu?

tatlım yüksek ihtimalle o hissettiklerin bağırsaklarının hareketleri... bebişlerimizin kasları henüz o kadar güçlü değil, yani bizim hissedebileceğimiz kadar hızlı vuramıyorlar malesef...

Hayırlısıyla duyarsın canım sıkma canını
O hissettiğin kıpırdanma bağırsaklarının sana bi oyunuda olsa sen onu bebişim yaptı diye düşün kendini mutlu et bebeğinde mutlu olsun herkes mutlu olsun

Nasip olursa benim sezeryan olucak, iğne kullanan bütün arkadaşlar mecburi sezeryan olucak, Normal doğumda kan sulandırıcı iğnenin etkisi ile kanamayı durduramama riskinden dolayı sezeryan yapıyorlar. Yani seçme şansımız yok, olsaydı normal doğumu tercih ederdim.

Aaaa bende iğne kullanıyorum ama bilmiyordum demek sezeryan olacak ee napalım kuzucuklar sağlıkla gelsinlerdee herşeye katlanırız :26::26:

bende normal istiyorum ama epidural konusunda kararsızım Geçen haftaya kadar kesin epidural yaptırıcam diyodum ama hastanede birisiyle tanıştım doğum yapmış 2.ye hamile ilki normal yapmış biraz anlattı nasıl olduğunu felan Onun anlatmasındanmı kaynaklandı bilmiyorum birden bi cesaret geldi o an doğursam doğurucaktım anında vazgeçmiştim epiduralden ama sanırım o konuşmanın etkisi yavaş yavaş geçiyo
Doğuma gitmeden önce yine böyle bi konuşma yapsam epidural gibi etkili gelir herhalde bana

ilk dogumum seeryan oldugu için buda sezeryan olucak mecburen catım cok dar benim acılma doguma hızır oldugu halde bebek kanalda sıkısacagı için risk almıyorlar
bide 38 haftada olucak sezeryan 2 bebekde 40 haftayı tamamlatmıyorlar
ama epudral seryzn konjsunda teredüütlerim var
norlam sezeryen olurum sanırım yada drla iyice konusşmak gerek

Madem sezeryan olmak zorundasın bari epidural ol en azından ayık olursun doğar doğmaz görürsün bebişini

"ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi" burda bi abla söyledi biraz önce bilemiyorum artık

bende bu söz yanlış cıktı oğluma hamileyken devamlı ekşi yedim yatıp kalkıp
nts ye girerken sadece tatlı yememe gerektiği için midem bulana bulana yiyordum

bence yiyiceklerle alakası yokkkk

Madem sezeryan olmak zorundasın bari epidural ol en azından ayık olursun doğar doğmaz görürsün bebişini

onu düşünüyorum canım ama epudral eger dogru yere uygulanmaz ise biraz riskli anestezi uzmanını ve dr konuşmak gerek onun için bir cok olumsuz sey duydugum için tedirginim acıkcası
bakalım ilerleyen zamanlarda fikerim ne olucak

Doğru Çok ufak oynamayla felç kalma riski var aslında netten araştırmak lazım epidural olurken felç kalan varmı hiç

Herkes tavsiye etmiş epidurali sadece 1 kişinin arkadaşının komşusu felç olmuş Bi tane beyin cerrahıda 30 yıllık dokturum bi tane bile epiduralden felç olan hasta görmedim yazmış

merhaba bayanlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklerinizle mutlu bir hayat diliyorum

geçen gün yorgunluk şikayetiyle doktora gittim.. kan ölçümü ve idrar testi yaptı bana bence gebelik testi de yapalım şüphlendım dedı ..ancak ben yaptırmadım.. idrar phım 5 çıktı ve kanda wbc değeri sanırım üst sınıra yakın çıktı onların altını çizmiş yani ama ben bişey anlamadım bu durumdan o zaman haftaya gel kan testi yapayım dedi tamam dedim geldim..netten bakıyorum ne alaka diyorum bu değerlerle hamilelikten şüphelenir mi bi doktor

ben evlendikten sonra ne zaman doktora gitsem ilk sordukları şey hamilelik varmı oldu sonuçta mide bulantısı yorgunluk halsizlik gibi şikayetlerle gidince hamilelikten şüpheleniliyo ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…