2011 Ekim Anneleri

günaydın hanımlar
tükanı ben açayım bugün. kimseler yok daha. uykucular siziiii. sanki ben değilim

ağrı ve acı konusunda mızmızım ben, ağrı eşiğim çok düşük. bayılıp tüm anı kaçırmak istemiyorum, aylarca o günü bekliycem çünkü. ablam normal yaptı, çok acı çekti, paramparça oldu alt kısım çok uzun sürede iyileşti. kız kardeşim epiduralle normal doğum yaptı çok rahat etti. e ben de biraz mızmız olunca epidural istiyorum şimdilik ama dr ne derse o olacak tabi.

teşekkürler. öyle bir ihtimal varsa testi yaptırıp rahatsaymışsın keşke. şimdi araştırmak daha yorucu olur.

Merhaba kızlar, ben bugün saçlarımı kestirdim, çok güzel oldu...:87:

sıhhatler olsun canım güle güle kullan. adana ısınmaya başlamıştır, sıcakta uzun saç çok zor oluyor orda. şimdi kıyamıyorum ama yazın dayanamazsam ben de kestiricem.

tatlım yüksek ihtimalle o hissettiklerin bağırsaklarının hareketleri... bebişlerimizin kasları henüz o kadar güçlü değil, yani bizim hissedebileceğimiz kadar hızlı vuramıyorlar malesef...

ama bağırsakdan olmadığına eminim öyle oldugu zaman kelebek varmış yada damar atıyor gibi oluyor dğn daha farklı geldi bana yada ben öyle hissetmek istedim bilmiyorum

günaydın şekerler nasıl keyifler ...iki gündür süperim midem bulanmıyo allahım 3. ayımız bitti kesildimi ne bulantılar

günaydın şekerler nasıl keyifler ...iki gündür süperim midem bulanmıyo allahım 3. ayımız bitti kesildimi ne bulantılar

günaydıın. valla benim belli olmuyor, bir günüm bir günümü tutmuyor. dün berbattım, bugün gayet iyiyim. sabah midem bulanmadı, çıkarmadan tin tin geldim işime çalışıyorum :) ilk üç ayı bitirdin, ikinci dönemin hayırlı olsun, ilkinden daha iyi geçer umarım. benim de öyle olsuunn.

aslında öyle iki gün önce çıkamıyodum wc den şimdi iyiyim motive etmeye çalışıyoorum kendimi sanırım su gibi akıp gider inşallah bu günlerimiz bi an önce alırız kucağımıza minişlermizi

gunaydın herkeze
bugun basagrısıyla uyandım bakalım gunun ılerleren saatlerınde gecer umarım istanbulda hava kapalı tam uyku havası var

bende de tam aksi şimdiye kadar hiç olmadı bulantılarım bu gün öğürtülerle uyandım:26:

benımde cocgu zaman mıde bulantım olmuyo ama bazende cok kotu oluyorum butun gun kusuyorum yedıklerımı dunde hıc bırseyım yoktu gayet ıyıdım ısten eve gıtım yemegımı yaptım esım geldı yemek yedık bırden nasıl mıdem bulanmaya basladı anlatamam bellı olmuyo ıste

aynen benim de bi günüm diğer günümü tuttmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…