2011 Ekim Anneleri

canım başınız sağolsun... inşallah dedesi minik yavruyu görür ama sen yinede çok üzülmemek için kendini hazırla eşim tek çocuk demişsin bende benki o yüzden daha bi üzüldüm bende tek çocuğum ve küçüklüğümden beri ya annemle babama bişey olursa ben ne yaparım korkusuyla büyüdüm burdan tek çocuk yapmayı düşünenler varsa onlara da söylüyorum lütfen tek birakmayın yavrularınızı iyi bişey değil tek olmak sadece acı veriyr kardeş nedir abi abla nedir onalrın sevgisi nasıl olur bilemiyr insan ben kocamı kydum hepsinin yerine...

slm kızlar dün biraz arastırma yaptım doğumla ilgili genellikle 37. 38. haftada doğurmus millet normal olanlar tabi 40'ı tamamlayan çok az biz ekim başı olanlar yoksa eylül annesimi olcaz şimdi :))) bide gittiğiniz hastanelere doğum fiyatlarını sordunuzmu her hastane başka bişey diyomus onlarada baktım biraz 250 yede var 5000 ede var doktoruyla konusan varmı doğum için bunuda yeni duydum bazı drlar girmiyormus doğuma çok saçma geldi bana 9 ay git alış sonra baskası yapsın....

benimkide girmez prof.asistan giriyomuş.bende başka bir hastanede düşünüyorum

senin adına sevindim cnm boşver milleti üzme kendini yalnız kalsan dahamı iyi olacaktı ne derlerse desinler sıkma sen canını

senin adına sevindim cnm boşver milleti üzme kendini yalnız kalsan dahamı iyi olacaktı ne derlerse desinler sıkma sen canını

benım duydugumda normal dogum yaparsan ve mesaı saatı dısına denk gelırse kendı doktorunu ıstersen ekstra ucret alan yerler varmıs ne kadar dogru bılemıyorum tabı

selam kızlar;
ben geldim:)
@mor 80...çok üzüldüm.başınız sağolsun.Allah beterinden saklasın.Allah eşini, yavrunu ve tüm sevdiklerini sana bağışlasın canım
@hanzade: canım düşüklerin olduğunu biliyordum, çok zor günler geçirdiğini de okumuştum ama 20. hafta doğumunu yeni öğrendim artık güzel günlere bakma zamanı; geçmişini aklından geçirip kendini korkulara ve strese teslim etme tatlım öpüyorum seni...

Herkese selam uzun zamandır giremiyordum evi taşıdık çünkü :97: şükür pc nin başına oturabildim.. bu ara bende hastalıklarla uğraşıyorum.. geçmeyen bir idrar yolları enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.. o bitti derken dün kaşıntı ve vücudumdaki iri kabarıklarla acilen doktora gitmek zorunda kaldık ki oda ürtiker çıktı ilaç kullanamıyorum tabi.. takipteyim şu an ağırlaşırsa hemen müdahale edeceklerini söylediler.. bir de hiçbitmeyen diş problemlerim var.. uff.. oğluma hamileyken hiç bir sorun yaşamamıştım kimse inanmazdı hamile olduğuma hoplaya zıplaya geçmişti bu sefer biraz sıkıntılı geçiyor.. söyleyin bakalım ikili taramalarınızı yaptırdınız mı? herkes iyi imi? bu arada eğer doktorunuz omurga gelişimi erkeğe benziyor derse emin olun erkektir oğlumda ve çok arkadaşımda bu şekilde olmuştu.. kızlar biraz daha zor belli ediyor kendini.. hepiniz kendinize ve göbişlerinizdeki bezelyelere iyi bakın :)

ben lidya'yı epidural normal doğurdum. aslında epidural pek faydalı olmadı, çünkü açılma başlamış çoktan, o yüzden iğneyi yemeseymişim de olurmuş gayet:)
38+5'de doğurdum. sancılar gece yarısı başladı, 06.00 gibi suyum gelmeye başladı. dr'u aradım, doğum başlamış deyip çağırdı:9 saat 10.30'da lidya doğdu:)))
dr meselesine gelince, dr'lar çalıştıkları hastanede doğurmak istemiyorsan, yani onları başka bir hastaneye çağırıyorsan, o zaman ek ücret alıyorlar, yoksa saat kaç olursa olsun çalıştıkları hastaneyse gelmek zorunda, yukarıda o yüzden doğumumu anlattım...

selam güzel anneler.umarim herkes iyidir..mor80,başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömürler verisn.

gözün aydın canım.eşin seninle birlikte olacak.kimsenin dediğini takma.

sevindim senin adına en azından zor zamanlarında yalnız kalmayacaksın öyle hoşuna gitmeyen şeylerede kulağını tıka hıhı de geç üzme kendini kimse için kocanla huzurlu ol...

sevindim senin adına en azından zor zamanlarında yalnız kalmayacaksın öyle hoşuna gitmeyen şeylerede kulağını tıka hıhı de geç üzme kendini kimse için kocanla huzurlu ol...

eşimi aradım bak kafamı kızdırmayın dedim. alırım saksıyı bırakırım tepeden babanın arabasına delirtmesinler beni

zeynep1982 hakikaten, sen brkaç gün önce ya alırlarsa diye çok üzülüyordun, ve haklıydın tabii bence, yalnız kalmak zor çünkü...sanırım söylenen laflardan dolayı biraz hırs yaptın, boşversene tatlım, senin ne kadar eşinse, kayınvalidenin o kadar oğlu....özellikle kilo aldırdım, askere almasınlar diye de:) o bana lazım de... rahatlığını görürlerse susarlar zaten:)

eşimi aradım bak kafamı kızdırmayın dedim. alırım saksıyı bırakırım tepeden babanın arabasına delirtmesinler beni

sakin ol güzelim bu şekilde hareket edersen ateşe bir odun daha atarsın. duymazlıktan gel söylenenleri, eşine onun sağlığını önemsediğini ve kilo vermesi gerektiğini, kendisi için bunun gerekli olduğunu filan söylersin. ona bi şey olması halinde hayatın senin için daha zor olacağını, seni mutsuz etmemesini filan iste istersen. çok zor bir durum. Allah huzur ve ağız tadı versin. çok streslisin, sakin olman lazım. inan bana kendine de zarar, bebeğine de.

bana hep eşin kalp kırizi geçircek diyorlar .zaten piskopatım ben iğce alt üst oluyorum.amannnn amann

seninkilerde seni üzmeye yer arıyorlar herhalde bişey olmaz allahın izniyle eşin gırtlağını tutamıyosa senin ne suçun var dolaba kilitmi takacaksın bence her işte bi hayır vardır böylesi senin için hayırlı olmus en azından yanında olacak yardım edecek sonra yavas yavas kilo vermeye baslar

bugün birkaç dakikalığına uğradı buraya. gördüm. ama 5 dk sürmedi nerdeyse. yazmaya, sormaya fırsat olmadan gitti... umarım.

Sağol deniz, iyidir inşallah. Pazartesiye iş bırakmak istemiyorum. Haftabaşı hiç çekilmiyor yapasımda gelmiyor, uğraşıp duruyorum,siteye bakamadım doğru dürüst. İnşallah.

herkeze teşekkürediyorum bana dua edin.allah bana sabır versin.ya göndermeye çalışsam oğlumdan kurtulmaya çalışıyo der.yollamasam öldürcen der.ben arasını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…