Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok sağolu
Allah hepimize bebeğimiz sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Benim miniğim şimdiden babasının ve benim en büyük destekçimiz
Canımız sıkıldıkça ultrasondaki görüntü aklımıza gliyor. Poposunun üstünde 3-4 kere sıçradı, oyun yaptı bize. Nasıl şaşırdık anlatamam. Bi bakıyoruz hoop zıplıyor bi bakıyoruz hooop tekrar
babasının yüzünü güldürüdü en acılı gününde
korkma zeynepcim geçmiş hamileklerindeki bebeklerinin kalp durmasından bahsetmişti hanzade ben de onun üzerine yazdım. merak etme çok şükür hanzadenin bebeği çok iyi...
slm kızlar dün biraz arastırma yaptım doğumla ilgili genellikle 37. 38. haftada doğurmus millet normal olanlar tabi 40'ı tamamlayan çok az biz ekim başı olanlar yoksa eylül annesimi olcaz şimdi :))) bide gittiğiniz hastanelere doğum fiyatlarını sordunuzmu her hastane başka bişey diyomus onlarada baktım biraz 250 yede var 5000 ede var doktoruyla konusan varmı doğum için bunuda yeni duydum bazı drlar girmiyormus doğuma çok saçma geldi bana 9 ay git alış sonra baskası yapsın....
arkadaşlar eşimi askere almamışlar,kilodan dolayı.kayınvalidem geldi bir sürü laf saydı ,kiloluymuşta ölcekmişte.benim zaten canım burnumda.kocaman adam aklı yok mu dedim şu halimle üzmeyin beni .ben napim dedim.bu yaşına kadar sen gönderseydin napim dedim.zayıflatsam göndersem orda bişey olsa yine benim tepeme çıkcaklar.allaha havale ediyorum hepsini
arkadaşlar eşimi askere almamışlar,kilodan dolayı.kayınvalidem geldi bir sürü laf saydı ,kiloluymuşta ölcekmişte.benim zaten canım burnumda.kocaman adam aklı yok mu dedim şu halimle üzmeyin beni .ben napim dedim.bu yaşına kadar sen gönderseydin napim dedim.zayıflatsam göndersem orda bişey olsa yine benim tepeme çıkcaklar.allaha havale ediyorum hepsini
slm kızlar dün biraz arastırma yaptım doğumla ilgili genellikle 37. 38. haftada doğurmus millet normal olanlar tabi 40'ı tamamlayan çok az biz ekim başı olanlar yoksa eylül annesimi olcaz şimdi :))) bide gittiğiniz hastanelere doğum fiyatlarını sordunuzmu her hastane başka bişey diyomus onlarada baktım biraz 250 yede var 5000 ede var doktoruyla konusan varmı doğum için bunuda yeni duydum bazı drlar girmiyormus doğuma çok saçma geldi bana 9 ay git alış sonra baskası yapsın....
senin adına sevindim cnm boşver milleti üzme kendini yalnız kalsan dahamı iyi olacaktı ne derlerse desinler sıkma sen canını
sevindim senin adına en azından zor zamanlarında yalnız kalmayacaksın öyle hoşuna gitmeyen şeylerede kulağını tıka hıhı de geç üzme kendini kimse için kocanla huzurlu ol...
eşimi aradım bak kafamı kızdırmayın dedim. alırım saksıyı bırakırım tepeden babanın arabasına delirtmesinler beni
bana hep eşin kalp kırizi geçircek diyorlar .zaten piskopatım ben iğce alt üst oluyorum.amannnn amann
bugün birkaç dakikalığına uğradı buraya. gördüm. ama 5 dk sürmedi nerdeyse. yazmaya, sormaya fırsat olmadan gitti... umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?