2011 Ekim Anneleri

eşim saolsun süpürdü sildi balkonları bile yıkadı elimi sürdürtmedi hiç bişeye leptopu bile bana kaldırtmıyo istediğimde getirip önüme koyuyo hızlı hareket etsem hemen uyarıyo yavaş yavaş nazik nazik diyo Allah razı olsu Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
ye teyzesi bende senin yavrunu yerim maşallah benim yavrumun yanında seninki koca abi

kesinlikle fark etmez sağlıkla gelsinler yeterki bende inanmam zaten ekşi tatlı mevzuna öyleki ekşi yediğim halde erkek hissediyorum bahsederken hep oğlum kaçıyor ağzımdan

hoşgeldin canım... Aman keşke demeseydin mide bulantım geçti diye.. Benim 4 gün bulantım olmadı, havalar uçtum geçti diye. Buraya yazdığımın akşamı wc ziyaretine başladım.Nazar değdiriyor bunlar
Şaka bi yana, söylentiye göre bu haftalarda azalması bile doğuma kadar bulantı çekmeyeceğin anlamına geliyormuş. yani ya azalarak son bulurmuş veya bir anda kaybolurmuş bulantı-kusma. Biz de seninle şanslılar grubuna eninde sonunda dahil olacağız demektir bu.İnşaalllah

evet kendi doktorum ölçtü şimdiye kadar kimi duyduysam kendi doktoru ölçmüş endişelenme canım..he bu arada kızlar ikili testimin sonucu güzel çıktı

hoşbuldum canım asıl sen hoşgeldiin. geçen hafta salıdan sonra yoktun nerdeydin bakimm hııı? :)
ben bile kendi kendime nazar değiriyordum tatlım geçen haftalarda bulantım yok heeyyoo diye geziyordum ya, akşama yarı baygın oluyordum. bugün de demesem iyiydi ama cidden iyiyim sanki gerçekten geçti bu sefer :) darısı sıkıntı yaşayan herkese inşallah. baharla birlikte enerji depolayıp, mutluluk dolalım, keyifli keyifli geçirelim şu güzel günleri...

Arkadaşlar hepinize günaydın gerçi öğlen olmuş ama
cumartesi dr da idim, ikili test için, bebişimizin ölçüleri normalmiş çok şükür, kan testi sonucu 1 hafta sonra çıkıyomuş, inşallah ondada bişey çıkmaz, bu arada dr %90 erkek bebişiniz dedi, biraz şok oldum birden duyunca, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inşallah

Evet, benim doktorumda odasında kendi ultrasonu ile baktı. Ayrıca radyolojiye göndermedi. Aynı hastanede farklı doktora giden ablamı ise doktoru ayrıca radyoloji uzmanına göndermiş.
Araştırmama göre; Daha önce anlatılan bir hikayeyi paylaşayım size " vakt-i zamanında bir doktor ultrasonda bebeğin 4 parmaklı olduğunu görmüş ama anne telaşlanmasın diye söylememiş. Sonuçta çocukta başka bir anormallik yokmuş. Çocuk doğunca aile doktoru mahkemeye vermiş." o günden sonra bazı doktorlar, bu tür önemli testlerde (2'li-3'lü)sorumluluk almamak için Radyoloji uzmanına gönderip, rapor istiyor ve kendilerini sağlama alıyorlarmış. Çünkü sonuçta kadın doğum uzmanlarının asıl görevi ultrason bakıp, karar vermek değilmiş.
Umarım için rahatlamıştır.

evet kendi doktorum ölçtü şimdiye kadar kimi duyduysam kendi doktoru ölçmüş endişelenme canım..he bu arada kızlar ikili testimin sonucu güzel çıktı

çok şükür nasıl telaşa kapılmıştım sonucu aldım ama ayın yedisinde göstericem hayırlısıyla bir atsaydım şu sıkıntıyı üzerimden:44:

benimki de kendi odasında kendi cihazıyla baktı. o senin okuduğun belki şöyle birşeydir: doktorun odasındaki cihaz ense kalınlığını ölçebilecek kadar gelişmiş değildir o yüzden radyoloji uzmanı bakıyordur.

Sorma denizcim, yine kanamam oldu ama bu sefer çok değildi. Doktor istirahat verdi. Bugün itibari ile işimin başındayım. Dua et bana, tamam

ne kadar çabuk söylemişler cinsiyetini benimki göremedi daha..benimde sonuçlarım güzel çıktı inş seninde öyle çıkar merak etme canım..

Sorma denizcim, yine kanamam oldu ama bu sefer çok değildi. Doktor istirahat verdi. Bugün itibari ile işimin başındayım. Dua et bana, tamam

aaa öyle mii!! geçmiş olsun dikkat et kendine. işte çok yorma kendini. tekrar yaşamazsan inşallah canım hayırlısıyla gelsin bebeğin

amiinnnnnnnn ayy çok sevindim benimki geçmiş kadarr erken geçmesi daha iyi daha çabuk toplarsın kendiniii ben toplamayaa başladım ammada salmışım kendimi saçbaşş kaşşş bıyık hahahheheh
kuafördü şuydu buydu derken bide saçlarım belime kadar benimöm kestirmeliyim sanırımm tararken bilee üşeniyoruumm amaa uzun saçtanda vazgeçemiooruumm ama sarı olduğu için zor taranıyoo bakııciiizz artıkkkkk

hala midesi bulanan varmı birde ben yemek pişiremiyorum herşey kokuyor hala ve hep hazır yiyoruz neredeyse ve hep kuru şeyler kabızlıkta var malum sizlerdede oldumu böyle durumlar olduysa nasıl başa çıktınız kızlar :2:

Saba haç karnına kayısı yedim ben birbarakt asu içtim üzerine, akşamalrıd aynısını yaptım. Çorba içmeye özen göster. Tamamen katı olunca berbat oluyor, çok çektim ancak bu hafta rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…