yaa şimdii benim kanamam olmadı çok şükür o yüzden hiç bilgim yokyanlış yönlendirmek istemem o yüzden kimseyi bundan ben doktorda ısrar ediyorummmm canım ondan bişeye sebeb olmak istemem hassas konularyaa
sağlıklı olur inşallah bebeklerinizzzzz
dikkat ett kendineeeee iş bile yapmaa benceeee kendini iyi hissedincee yaparsıınn ben iki aydırr elimi sürmüyorum vallaha içim içimi yesedeee napalım boşver gitsin :))
kıss maşallahh midenmi bulanmadı hiç yoksa kusmamı olmadıııı erken geçicek galibaa senn maşallahh diyelimm çok sevindiimm geçiyo olmasına evet bide serum iyi geldi bana galibaa aslında kusan arkadaşlaraa doktor söylemesi lazımdı bide ben doktorumu değiştirdim doktor bana çok iyi geldiii motivee etti beniiiii sende kendiinee ii bak bacıımmm saolasınnn
allahtan vardı burdaaaa yidim hemen işyerindeee ohhhhhh yarasın
senn yavruucuunada maşallahhhhh minik m,inik herşeyii şimdi annesiiiii yirim ben onlarııı
hehe o hiiç belli olmuyor tatlım. Bende sürekli ekşi ve acı yiyecekler tükettim. Eltim ekşi ve acı yediği ilk bebişinde oğluşu olmuştu, sürekli tatlı tükettiği 2. bebişinde ise kızı oldu. Bende buna ve rüyalarıma dayanarak hep oğluşum olacağını düşünürken doktor "%85 kız bombasını patlattı
Yaniii ekşi-tatlı yeme işi her zaman tutmuyor. Aman tek sağlıklı olsunlar da, kız-erkek farketmez.
günaydın arkadaşlar
şirkete geldim, işlerimi yaptım ancak geldim.
haftasonum mide bulantısız geçti, sanırım o dönemi bitirdim. inşallah bitmiştiriki üç gündür iyiyim haftasonu babam geldi mersinden, onunla akraba gezmeleri filan yaptık, sürekli ayaktaydım ordan oraya ordan oraya derken feci yoruldum. sabah çok zor uyanıp geldim işe.
zeynepcim güzel haberini aldım çok sevindim. çok endişelenmiştin karnım çıkmıyo çıkmıyo diye bak geniiiiş bir alan varmış, ferah ferah büyüycek bebişin orda :) bizimki minicik herhalde, tombişleşmeye başladı göbüşüm.
haftasonu kötü durumlar olmuş sanırım, çok üzüldüm. yaşayanlara Allah tekrar göstermesin inşallah hayırlısı olsun.
herkes iyidir umarım. yorgunluk dışında iyiyim ben süperim :) öptüm sizi şekerler.
kıss maşallahh midenmi bulanmadı hiç yoksa kusmamı olmadıııı erken geçicek galibaa senn maşallahh diyelimm çok sevindiimm geçiyo olmasına evet bide serum iyi geldi bana galibaa aslında kusan arkadaşlaraa doktor söylemesi lazımdı bide ben doktorumu değiştirdim doktor bana çok iyi geldiii motivee etti beniiiii sende kendiinee ii bak bacıımmm saolasınnn
QUOTE]
midem bulanmadı canım, bazen bulanır ama çıkaramazdım, şimdi ikisiden de eser yok çok şükür. inşallah bitti. senin de bir haftan kalmış çok sevindim.hamileliğin en güzel zamanlarını yaşamaya başlıycaz artık inşallah.
doktor bana da serumu söyledi, her gün sabah akşam, günde bir tane ya da her hafta serum verilebiliyormuş. ihtiyaç olursa gelirim dedim ama gitmedim. yeni doktorunla çoook daha keyifli geçer inşallah bu süreç. hadi hayırlı olsun :)
arkadaşlar;
ikli test de ense kalınlığını doktorunuzmu ölçtü?
yoksa radyolojide başka bir doktor mu ölçtü?
benim doktorum kendisi muayene odasında her zamanki ultrasonla baktı ense kalınlığına şimdi başka yerde okudum çok daha ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş her ayrıntı inceleniyormuş içime bir şüphe düştü şimdi:18:
hoşgeldin canım... Aman keşke demeseydin mide bulantım geçti diye.. Benim 4 gün bulantım olmadı, havalar uçtum geçti diye. Buraya yazdığımın akşamı wc ziyaretine başladım.Nazar değdiriyor bunlar
Şaka bi yana, söylentiye göre bu haftalarda azalması bile doğuma kadar bulantı çekmeyeceğin anlamına geliyormuş. yani ya azalarak son bulurmuş veya bir anda kaybolurmuş bulantı-kusma. Biz de seninle şanslılar grubuna eninde sonunda dahil olacağız demektir bu.İnşaalllah
arkadaşlar;
benim doktorum kendisi muayene odasında her zamanki ultrasonla baktı ense kalınlığına şimdi başka yerde okudum çok daha ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş her ayrıntı inceleniyormuş içime bir şüphe düştü şimdi:18:
evet kendi doktorum ölçtü şimdiye kadar kimi duyduysam kendi doktoru ölçmüş endişelenme canım..he bu arada kızlar ikili testimin sonucu güzel çıktı
arkadaşlar;
hoşbuldum canım asıl sen hoşgeldiin. geçen hafta salıdan sonra yoktun nerdeydin bakimm hııı? :)
ben bile kendi kendime nazar değiriyordum tatlım geçen haftalarda bulantım yok heeyyoo diye geziyordum ya, akşama yarı baygın oluyordum. bugün de demesem iyiydi ama cidden iyiyim sanki gerçekten geçti bu sefer :) darısı sıkıntı yaşayan herkese inşallah. baharla birlikte enerji depolayıp, mutluluk dolalım, keyifli keyifli geçirelim şu güzel günleri...
Arkadaşlar hepinize günaydın gerçi öğlen olmuş ama
cumartesi dr da idim, ikili test için, bebişimizin ölçüleri normalmiş çok şükür, kan testi sonucu 1 hafta sonra çıkıyomuş, inşallah ondada bişey çıkmaz, bu arada dr %90 erkek bebişiniz dedi,biraz şok oldum birden duyunca, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inşallah
Sorma denizcim, yine kanamam oldu ama bu sefer çok değildi. Doktor istirahat verdi. Bugün itibari ile işimin başındayım. Dua et bana, tamam
midem bulanmadı canım, bazen bulanır ama çıkaramazdım, şimdi ikisiden de eser yok çok şükür. inşallah bitti. senin de bir haftan kalmış çok sevindim.hamileliğin en güzel zamanlarını yaşamaya başlıycaz artık inşallah.
doktor bana da serumu söyledi, her gün sabah akşam, günde bir tane ya da her hafta serum verilebiliyormuş. ihtiyaç olursa gelirim dedim ama gitmedim. yeni doktorunla çoook daha keyifli geçer inşallah bu süreç. hadi hayırlı olsun :)
Anlamadın sen beni SAT yada doğum tarihinden bahsetmiyorum çizelgenden bahsediyorum Çizelgeye göre 51hafta 3 günlük hamilesin Çoktan doğurmuş gözüküyosun
çok güldüm yorumuna allah iyiliğini versin emiii
ne kadar çabuk söylemişler cinsiyetini benimki göremedi daha..benimde sonuçlarım güzel çıktı inş seninde öyle çıkar merak etme canım..
erkekler erken gösteriyor sanırım :) bende cumartesi öğrendim... pipiyi gördük yani
hala midesi bulanan varmı birde ben yemek pişiremiyorum herşey kokuyor hala ve hep hazır yiyoruz neredeyse ve hep kuru şeyler kabızlıkta var malum sizlerdede oldumu böyle durumlar olduysa nasıl başa çıktınız kızlar :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?