merhaba kızlarr
umarım herkes iyidir.
gülse arkadaşım okudum durumunu çok üzüldüm , ne desek boş şimdi sana ama tevekkül etmekden başka çare yok, allah gönlüne göre verir inşallah bundan sonrasında.
ben hala şu folbiolün etkisindeyim, hala midem akşamları bulanıyor, birde sabahları kahvaltılık et ürünleri varya onların kokusundan bayılıcam artık .. eşimde bilhassa çok sevyor ama oda gördü durumu bundan sonra almıcaz et ürünleri diyor..
tahammül edemiyorum.
ya benim bulantılarım 10. haftadan sonra başladı yada hakkaten folbiol beni mahvetti.
haftaya cumartesi kontrole kadar sabredemezsem bırakıcam valla, zaten 2 gündürde içmiyorum...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım benimde kontrolüm var bugün bebeşim nasıl merak ediyorum
kisitimize bakılacak bugün nasıl büyüdümü küçüldümü diye dua edin kızlar bize
gelince yazarım sonucumuzu
öpüyorum hepinizi
kızlarr benim 6 ocak satım bana sticker yapabilirmisinizz bu yanlıştaaaaaaa o zamana kadarda ben geçmişe bakiim haftasonu neler yağpmışsınızz öptüümm mucuuuuuksssss
günaydın herkese
al bakalım zeynepcik sesini duydum yetiştim güle güle kullan
http://lbdf.lilypie.com/aFFfp3.png
çok saol leynaacıımmmmmmm eline kolunaaaaaaa parmaklarınaa sağğlık
bu kız olmuş ama olsun cinsiyeti belli olunca değiştirirsinn demii teyzesii
kızlar cumaa serum takılıcaktım yaa bide köpük kustuğum içinnnnn bebeğin kalbi durmuş olabilir demişti birisi
onun için çok telaşlı gitmiştim doktoraaaaaaa beş kilo verdiğimi karnımın ekstraa düz olduğunuu doktorda görünce paniğe kapıldı ama ultrasondan bakınca
haftasıyla orantılı olarak gelişimi çok iyiymiş boyu 7cm olmuşşşşşşş maşşallahhhhhh
elleri ayaklarıı herşeyiiii oynuyooduu hiç rahat durmuyo teyzeleri fırıl fırıl dönüyoooo ağzı burnuu parmaklarııııııı hepsini tek tek inceledi doktorrrrrralalha şükür bişi yok bulantı içinde
bi haftaya kadar geçer dedi inşallah ama yinede emedurun fitilini verdiiiii ama ben almadım bi hafta daha sabretceyym çünküü
bugün çıkarmadım demekkii bu kabuss bitecekkkk bide bebeği görünce moral bulduumm ilk defa oynarken gördüüm onu iki hafta önce kolları bacakları nokta kadardı şimdi uzamış hareket ediyo kafasınaa koyuyo ellerinii vuruyoo sağa solaa kafasının üstünee kalkıyo amudaaa anaaaaammm
çok güzel bi duyguyduu çok değişikkkkkkkkk allahım çok mutlu oldum psikolojim normale döndüü
karnımın çıkması açısındanda benim iç karnım büyükmüş o yüzden karnım çok çıkmıcakmışş
çıksada beşinci ayda ancaa çıkarmışşşşşş
mutluyum huzurluyumm yanee kızlarr darısı başınızaaaaa
erkek galiba dedi doktorr ama kısmettt
sağlıklı olsunda cinsiyet hiçmi hiç önemli değil
belki cinsiyeti belli olunca değiştirmeye gerek kalmazbakarsın kız olur içimden öyle geçiverdi güle güle kullan canım....
kızlar cumaa serum takılıcaktım yaa bide köpük kustuğum içinnnnn bebeğin kalbi durmuş olabilir demişti birisi
onun için çok telaşlı gitmiştim doktoraaaaaaa beş kilo verdiğimi karnımın ekstraa düz olduğunuu doktorda görünce paniğe kapıldı ama ultrasondan bakınca
haftasıyla orantılı olarak gelişimi çok iyiymiş boyu 7cm olmuşşşşşşş maşşallahhhhhh
elleri ayaklarıı herşeyiiii oynuyooduu hiç rahat durmuyo teyzeleri fırıl fırıl dönüyoooo ağzı burnuu parmaklarııııııı hepsini tek tek inceledi doktorrrrrralalha şükür bişi yok bulantı içinde
bi haftaya kadar geçer dedi inşallah ama yinede emedurun fitilini verdiiiii ama ben almadım bi hafta daha sabretceyym çünküü
bugün çıkarmadım demekkii bu kabuss bitecekkkk bide bebeği görünce moral bulduumm ilk defa oynarken gördüüm onu iki hafta önce kolları bacakları nokta kadardı şimdi uzamış hareket ediyo kafasınaa koyuyo ellerinii vuruyoo sağa solaa kafasının üstünee kalkıyo amudaaa anaaaaammm
çok güzel bi duyguyduu çok değişikkkkkkkkk allahım çok mutlu oldum psikolojim normale döndüü
karnımın çıkması açısındanda benim iç karnım büyükmüş o yüzden karnım çok çıkmıcakmışş
gozun aydın cnm masaalahbebısınede pek hareketlırmıs yaramazmı olcak ne :)
merhaba ben de ekim annesiyim son salt tarihim ocak 15 ekim sonuna geliyor doğumum hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz umarım rahat bir hamilelik geçirsiniz benim biraz sıkıntılı geçiyor mide bulantılarım ve halsizliğim çok fazla 4 aydan sonra geçer diyorlar umarım geçer....
kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:
kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:
maşallah annesiokurken bende heyecanlandım bende cumartesi gördüm yavrumu azcık oynadı elleri ayakları minicikti 2 hafta sonra bende uzadığını görücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?