2011 Ekim Anneleri

sucuk kokusu mahvediyor beni de, eşimde soruyor rahatsız etmezse yapayım diye, zaten haftasonu kahvaltı yapıyor ben de kıyamıyorum, o da sadece bir gün yiyor... ) evdeki bitince almayacağız biz de...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benimde kontrolüm var bugün bebeşim nasıl merak ediyorum
kisitimize bakılacak bugün nasıl büyüdümü küçüldümü diye dua edin kızlar bize
gelince yazarım sonucumuzu
öpüyorum hepinizi

günaydınn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımmm bekliyoruzzz hemen haber ver bizeeeeeeeeedee merakta bırakmaaaaaaa

kızlarr benim 6 ocak satım bana sticker yapabilirmisinizz bu yanlıştaaaaaaa o zamana kadarda ben geçmişe bakiim haftasonu neler yağpmışsınızz öptüümm mucuuuuuksssss

günaydıın mutlu bir hafta diliyorum herkese bu havalarda ısınsın artık ya bıktım kat kat giyinmekten

Son düzenleme:
günaydın şekerler ....sabah mide bulantılarıyla uyanan varmı... 3 gündür havalarında benimde tadım yok ..bitsin artık şu bulantılar

kızlar cumaa serum takılıcaktım yaa bide köpük kustuğum içinnnnn bebeğin kalbi durmuş olabilir demişti birisi
onun için çok telaşlı gitmiştim doktoraaaaaaa beş kilo verdiğimi karnımın ekstraa düz olduğunuu doktorda görünce paniğe kapıldı ama ultrasondan bakınca
haftasıyla orantılı olarak gelişimi çok iyiymiş boyu 7cm olmuşşşşşşş maşşallahhhhhh
elleri ayaklarıı herşeyiiii oynuyooduu hiç rahat durmuyo teyzeleri fırıl fırıl dönüyoooo ağzı burnuu parmaklarııııııı hepsini tek tek inceledi doktorrrrrralalha şükür bişi yok bulantı içinde
bi haftaya kadar geçer dedi inşallah ama yinede emedurun fitilini verdiiiii ama ben almadım bi hafta daha sabretceyym çünküü
bugün çıkarmadım demekkii bu kabuss bitecekkkk bide bebeği görünce moral bulduumm ilk defa oynarken gördüüm onu iki hafta önce kolları bacakları nokta kadardı şimdi uzamış hareket ediyo kafasınaa koyuyo ellerinii vuruyoo sağa solaa kafasının üstünee kalkıyo amudaaa anaaaaammm
çok güzel bi duyguyduu çok değişikkkkkkkkk allahım çok mutlu oldum psikolojim normale döndüü
karnımın çıkması açısındanda benim iç karnım büyükmüş o yüzden karnım çok çıkmıcakmışş
çıksada beşinci ayda ancaa çıkarmışşşşşş
mutluyum huzurluyumm yanee kızlarr darısı başınızaaaaa

erkek galiba dedi doktorr ama kısmettt
sağlıklı olsunda cinsiyet hiçmi hiç önemli değil

çok saol leynaacıımmmmmmm eline kolunaaaaaaa parmaklarınaa sağğlık
bu kız olmuş ama olsun cinsiyeti belli olunca değiştirirsinn demii teyzesii

belki cinsiyeti belli olunca değiştirmeye gerek kalmazbakarsın kız olur içimden öyle geçiverdigüle güle kullan canım....

ay ay ay hadi gözün aydın artık öyle pimpiriklenme bak bebeğin gayet sağlıklı şükret.. bulantılarında yavaş yavaş geçecek artık inşallah demek erkek olabilir dedi doktor hadi bakalım kimin dediği olcak hehhee

belki cinsiyeti belli olunca değiştirmeye gerek kalmazbakarsın kız olur içimden öyle geçiverdigüle güle kullan canım....

kısmett teyzesiiii artıkk önümüzdeki haftalarr belli olmaya başlarrrrrrrrrrr haberler gelirr diğer arkadaşlardandaaaaaa

gozun aydın cnm masaalah bebısınede pek hareketlırmıs yaramazmı olcak ne :)

maşallah annesi okurken bende heyecanlandım bende cumartesi gördüm yavrumu azcık oynadı elleri ayakları minicikti 2 hafta sonra bende uzadığını görücem inşallah

kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:

Canım hoşgeldin. SAT ın benimle aynı, Ocak 15 Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.

kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:

kanama kırmızı olmayınca sevineceksin. Kahverengi sorunun giderek uzaklaştığını gösteriyor, merak etme. Sonrasında geçecek inşallah. Eski bizler olmadığımızı kabullenmemiz gerekiyor. Öyle gezme, çok oturma, iş görme yok artık. Tembellik yapmamız gerekiyor. Doktorum bana "sabret, 3-4 haftadan sonra risk geçecek" diyor. İnşallah dediği gibi olur.

maşallah annesi okurken bende heyecanlandım bende cumartesi gördüm yavrumu azcık oynadı elleri ayakları minicikti 2 hafta sonra bende uzadığını görücem inşallah

canımyeşil zeytin istedi şimdikkkkkk
teyzesii çok heycanlıydı zatenn bölee kollarını başına koyuyooooo yanına koyuyoo böleee maşallah ben sen kadarken gitmiştim en son 10 haftalıkken kolları bacakları noka kadardı iki hafta sonra sende görceksinn biraz sabret canımmm darısı başınaa kanama konusundada ben bişi diyemem çünküü o konuuu biraz hassas doktorra git derim ben her zamannnnnnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…