2011 Ekim Anneleri

kayısı bir ara bende yedim günde 3 - 4 tane ama yine aman aman bir faydası olmadı çünkü sulu yemek ve çorba içemiyorum sadece su içiyorum sabahları iki kez kahvaltı yapmak zorundayım ilki malum çıkarıyorum akşam desen keza öyle sürekli bölerdeyim hayattan zevk alamıyorum ve şu şişkinlik beni mahvediyor nerdeyse 4 gündür wc yok gaz v.s patlayacak gibiyim tabi bunlar bana kilo olarak dönüyor 69 ile başlayan ben oldum 73 görende bişiy yiyorum zanneder yediklerimi hazmedemiyorumki

Bu sana sancıda yapar, meyve yemeye çalış o zaman akşamları yatmadan önce, elma armut ve su iç mutlaka faydasını görürsün.

hala listede yokum ama 12 ocak sat 19 ekim muhtemel doğum 69 kilo İstanbul ve bebişi gördü kalp atışlarıda tamamdır

Bu sana sancıda yapar, meyve yemeye çalış o zaman akşamları yatmadan önce, elma armut ve su iç mutlaka faydasını görürsün.

hemde nasıl sancı nasıl yazmamışım sancı var ama bir işlev yok öyle geliyo gidiyo ama bana sıkıntı veriyo işte canım hiç bişiy istemiyor süt alıyorum bir bardak içiyorum sonra yüzüne bakmıyorum meyve alıyorum öyle çürüyo elim gitmiyoki elimden gelse mutfağa hiç girmiycem ahh ahh anneciğim köyde bi gelse o destek olurda bana artık cumaya kadar sabretcem annem gelince o hazırlar yardım eder bana

arkadaşlar stres hormonları ve endorfin mutluluk hormonları anneden bebeğe direkt geçiyormuş. özellikle 24. haftadan sonra stresi hayatınızdan çıkarın diyor kaan kocatepe.
merak üzerine baktım şimdi. haftasonu bir yakınımızın bebeği ile ilgili yaşadığım bir durumu aktarayım kısaca. akrabamız uzun süren tedaviler vs sonucu maalesef bebek sahibi olamadı. çocuk esirgeme kurumundan yeni doğmuş bir bebeği evlat edindiler. bebeğin annesi, hamileyken şiddet görmüş. babası karnını tekmeleyerek dövüyormuş. 7 aylık ve çok eksik kiloyla doğmuş. bebek şuan öyle mazlum, öyle mahzun ki anlatamam. bakışları durgun, sürekli ağlamaklı bir ifade var yüzünde, ama ağlamıyor. çok sessiz, sakin, sürekli mutsuz duruyor. annenin yaşadıkları bebeği etkilemiş. aman diyeyim kendinize iyi bakın ve stresten, üzüntüden uzak durun. bu bebeğin ve annesinin yaşadıklarını Allah kimseye yaşatmasın. yeni ailesi onu mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, inşallah bahtı çok daha güzel olacak...

bendede kabızlık problemi vardı canım ..günde iki tane kivi yiyorum işe yarıyo.tabi herkesin bünyesi farklı ama dene istersen..

evet bende duymuştum ..aynen bende çok gözlemliyorum bunu çevremden %90 bu böyle.. ama yazık kıyamam ona nasıl bi babaymış ya ..

bendede kabızlık problemi vardı canım ..günde iki tane kivi yiyorum işe yarıyo.tabi herkesin bünyesi farklı ama dene istersen..

kiviyi severim aslında ekşimsi tadı öyle iticide gelmiyor bana bide derdime derman olacaksa 2 değil daha fazla bile yerim bu gün başlıyayım bende ozaman inşallah işe yarar

kızlar birde bişiy daha sorcam şu çatlaklar için önlem almaya başlayan varmı acaba badem yağı diyorlar ne kadar erken başlarsan okadar etkiliymiş bugün ondanda alcam çünkü çok şişmeye başladım ve kaşıntı yapıyor

Eylül annelerinin topiğine bakındım biraz evvel bi rik işey danıştım. 18 haftalık hamile olan ark. birisi dediki stresten bebek idrar torbasının altına sıkışmış. Dr çok kızmış. Erken doğum yapabilirsin diye.. Doğru stresten uzak durmak lazım ama bu ağrılarla gelde dur...nasıl durcaz bir de formül söyleselerdi fena olmazdı. Neyse 24. haftaya çıkalımda o zaman stresimiz olmaz inşallah :)

24. hafta okaadar uzak geliyoki sanki 1 yıldır hamileyim su gibi geçer inşallah hepimizinkide..

ya evet arkadaşlar. Benim bir arkadaşım da hamile olduğunda, kaynanası yüzünden eşiyle araları çok kötüydü. Sonunda dayanamadı annesinin yanına kaçtı. Resmen kaçtı yani. Doğumdan sonra tekrar birleştiler falan ama şiimdi çocuk durduğu yerde bağırıyor, çağırıyor, ağlıyor. Hasta olup söyleyemediğini zannedip doktora götürdüklerinde uzun tetkiklerden sonra çocukta bişey çıkmayınca, doktor hemen bilmiş ve senin" hamileliğin çok mu stresliydi?" demiş. Çocuğun psikolojisi de anne karnında şekillenir, senin sinir ve stresin tamamen çocuğa geçmiş demiş.

Mrb arkadaşlar,
kısmet olursa bende 10 ekimde anne olucam inşallah. sat 11 ocak,tahmini doğum zamanım 10 ekim, 71 kilo ile hamile kaldım ancak 2 kilo verdim ilk kalp atışlarını 8 haftalıkken duyduk. şuanda 12+3 günlük hamileyim bu hafta ikili tarama testim yapılıcak bu yüzden oldukça heyecanlıyım. benim merak ettiğim ense kalınlığı ve kan testi aynı gün yapılmazsa testin güvenilir olup olmadığı bu konuda bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim..

mubaa atlatıcaksın bu dönemi inşallah istanbuldaymışsın hangi hastahaneye gidiyosunnnnn yane memnunmusun süt çok severim içerkende bişi olmuyo ama süt çok mideyi karıştırıyomuşşşş doktor süt içme bulantın geçene kadarrr peynirden al kalsiyumunu demiştiiiii sende öyle yapmaya çalışşş canın ne istiyosa onu yemeye çalışş zorlama kendiniiiii bende 8-9-10. haftalarda çok kötüydüm aynı senin gibiiiii geçecek inşallahhhhhh

24. hafta okaadar uzak geliyoki sanki 1 yıldır hamileyim su gibi geçer inşallah hepimizinkide..

kıss ben beş haftalık hemileyken diyodumkii 3 aylık olurmuyumki 12 haftaa çok geliyoduu çok şükür geldi geçtiiiii gözümüzü açıp kapayana kadar gelip geçecekk vallahhhhhhhhhhaaaaaaaa

off zeynep off geçiyo ama bir bilsen nasıl geçiyo şikayetçi değilim bebişim olucak ama bir buçuk aydır hergün hergün bulantı birde uyku söylenenler gibi olurda geçer 3 ay sonrası..

bende cumatesi yaptırdım ikili testimi dr un dediği aynı gün yapılması gerekiyomuş daha önce bir kaç hastama kalınlığı ölçtükten 2 gün sonra yaptırdığımda hem anne için hem benim için stresliydi çünkü tam netice vermediğini söyledi bende o gün verdim kan testimi ....ense kalınlığından hariç burun kemiğinede bakıyolar allah hepimizinkini nazarlardan korusun ben şu anda 12 hafta 6 günlüğüm

off zeynep off geçiyo ama bir bilsen nasıl geçiyo şikayetçi değilim bebişim olucak ama bir buçuk aydır hergün hergün bulantı birde uyku söylenenler gibi olurda geçer 3 ay sonrası..

aaaaaa zeamet sen ikinci trimestri dönemine girmişsinn alttaki sticker doğruysa aslında senn geçmesi lazımdııııııı doktor dediki bana 14 hafta 2. trimestri döneminde biter genellikleeeeeee sana enerji yapcak şeyler yemeye çalış canımmm bulantı ve halsizliğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim çok zorrrr çookkkkk doktor bana emedurun fitilini verdi cuma gittiğimde ama ben almadım geçer diyee allah kerim artııkkkkkkkk

kızlarrr merhaba iyi haftalar herkeseee.. ben bir şey sormak istiyorum...çok çabuk yoruluyorum...nefes nefese kalıyorum ve kalbim çarpıyor.. normalmi kansızlık belirtisi olabilirmi ??

Hoşgeldin aramızaaa.

kızlarrr merhaba iyi haftalar herkeseee.. ben bir şey sormak istiyorum...çok çabuk yoruluyorum...nefes nefese kalıyorum ve kalbim çarpıyor.. normalmi kansızlık belirtisi olabilirmi ??

selam yesimcim ben de aynen öyle oluyorum. benim tiroid bozukluğundan oluyor. aldığım ilaç taşikardi yapıyor. küçükken kansızlıktan olurdu, büyüdüm yine oluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…