2011 Ekim Anneleri

herkese merhaba.... cumartesi günü 2 li test yaptırdım. ense kalınlığı normalmiş, kan sonucu da bugün çıkıcak inşallah onda da herşey normaldir. buarada cumartesi oğluşumun pipisini gördük :) çok net di :) doktor % 90 erkek dedi, tabi daha çok erken olduğu için yanılma payı da bıraktı...

Ya sen öyle deyince açıklama gereği duydum. Benim kanamam olduğunda, hastaneye yatmıştım(benim ki aşırı olmuştu, o yüzden hastanede kaldım) Hemşireler sık aralıklarla kontrole gelip, akıntının rengini soruyorlardı. Kahverengiye dönmesi gerektiğini onlar söylemişti. Doktor da "kırmızı, kanamanın aktif olduğunu gösterir. Kahverengi, kanamanın biteceğini gösterir "demişti.

oh be içimi rahatlattın çok saol canım cumartesi sabahı doktor bana herşey çok güzel riskin yok dedi akşam oldu kanamam başladı doktorumda devamlı yat dedi haftasonu paso yattım korkudan

günaydın arkadaşlar
şirkete geldim, işlerimi yaptım ancak geldim.
haftasonum mide bulantısız geçti, sanırım o dönemi bitirdim. inşallah bitmiştir iki üç gündür iyiyim haftasonu babam geldi mersinden, onunla akraba gezmeleri filan yaptık, sürekli ayaktaydım ordan oraya ordan oraya derken feci yoruldum. sabah çok zor uyanıp geldim işe.
zeynepcim güzel haberini aldım çok sevindim. çok endişelenmiştin karnım çıkmıyo çıkmıyo diye bak geniiiiş bir alan varmış, ferah ferah büyüycek bebişin orda :) bizimki minicik herhalde, tombişleşmeye başladı göbüşüm.
haftasonu kötü durumlar olmuş sanırım, çok üzüldüm. yaşayanlara Allah tekrar göstermesin inşallah hayırlısı olsun.
herkes iyidir umarım. yorgunluk dışında iyiyim ben süperim :) öptüm sizi şekerler.

normaldir herhalde şeker, sıkma canını.. sen cumartesi mi gittin en son doktora

inşallah öyledir canım takılmamaya çalışıyorum ama endişeleniyorum elimde değil evet cumartesi öğlen gittim en son kanamam akşam oldu telefon açtım doktora fitil verdi onu kullanıyorum şimdi kanamam geçti ama şimdide kahverengi gelmeye başladı inşallah düzeldiğinin belirtisidir

değiştiricem nickimi sonunda kaç kişiye yeşilzeytin işkencesi ettim kusuruma bakmayın bende çok sevmem neden bu isimle aldım onuda bilmiyorum

maşallah yavruna evet aynen değin gibi nokta kadardı çok tatlıydı gözümün önünden gitmiyor

maşallah oğluşuna

ben kanamayı idrarım bittikten sonra peçete ile silince gördüm akıntımla karışık açık renkti öyle akan bi kanama değildi yani doktorada bu şekilde anlattım eğer yatmamı gerek görse hemen çağırırdı heralde aksine çok normalmiş gibi konuştu beni bile sakinleştirdi sesi o an
sanada büyük geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın canım

kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:

geçmiş olsun yslzytn. vajinal muayene olduysan, ondan sonra mı başladı acaba?? karından mı muayene oldun? progestan sonrası kahverengiye döndüyse sorun düzelmeye başlamıştır diye biliyorum ama duyduklarımdan hareketle bunu söylüyorum. bu yönde bir tecrübem olmadı canım geçmiş olsun, istirahat et bol bol uzan istersen.

ohh ne güzel annesiii, maşallah kuzuya :) kan sonucunuz da iyi çıkacaktır inşallah. ayy pipisi de vaarmıışş pipili seniii :) yanılma payı mini minnacık bırakmış valla erkek o artık bizim için. maşallah canım çok sevindim, hayırlısı olsun hakkınızda.

benim bir sefer doktor kontrolünden sonra çok azıcık kanamam olmuştu, o geldi aklıma. o zaman alttan bakıyordu bakarken ordaki damarlardan biri etkilediğini düşünmüştüm.. geçmişti ertesi gün.. belki seninki de öyle birşeydir.. doktorumu aradığımda da önemsiz birşey olduğunu söylemişti.

teşekkür ederim denisss_ruj ben hiç vajinal muayne olmadım daha hep karından oldum, sanırım herkesin ortak kanaati bu yönde inşallah dediğiniz gibidir içim çok rahatladı ama hepinize çok teşekkür ederim haftasonu evde bol bol yattım şimdi işteyim devamlı oturuyorum inşallah keyfi yerindedir bebeğimin

öyle sanki maşallah erkek haberleri baskın bende erkek hissediyorum bakalım 12.haftada kontrole gidicez öğrenebilecekmiyiz çok merak ediyorum

Buarada ye tatlıyı çıkar Hakkı yı tabularını yıktım hiç tatlı istemeyen ben Hakkı yı çıkarıyorum :)

ben hiç alttan muayne olmadım canım hep karından bakıldı idrarımı çok tuttum o gün ve sabahtan akşama kadar ayaktaydım belki bunlarda sebep olmuş olabilir

Buarada ye tatlıyı çıkar Hakkı yı tabularını yıktım hiç tatlı istemeyen ben Hakkı yı çıkarıyorum :)

bende tatlı süremiyorum ağzıma hamile kaldığımdan beri tavsiye üzerine cumartesi ultrasona girerken çikolata yedim miğdem bulandı hep tuzlu ekşi şeyler tüketiyorum ve bende hakkı çıkaracağımı hissediyorum inşallah

yaa şimdii benim kanamam olmadı çok şükür o yüzden hiç bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem o yüzden kimseyi bundan ben doktorda ısrar ediyorummmm canım ondan bişeye sebeb olmak istemem hassas konularyaa
sağlıklı olur inşallah bebeklerinizzzzz

oh be içimi rahatlattın çok saol canım cumartesi sabahı doktor bana herşey çok güzel riskin yok dedi akşam oldu kanamam başladı doktorumda devamlı yat dedi haftasonu paso yattım korkudan

dikkat ett kendineeeee iş bile yapmaa benceeee kendini iyi hissedincee yaparsıınn ben iki aydırr elimi sürmüyorum vallaha içim içimi yesedeee napalım boşver gitsin :))

kıss maşallahh midenmi bulanmadı hiç yoksa kusmamı olmadıııı erken geçicek galibaa senn maşallahh diyelimm çok sevindiimm geçiyo olmasına evet bide serum iyi geldi bana galibaa aslında kusan arkadaşlaraa doktor söylemesi lazımdı bide ben doktorumu değiştirdim doktor bana çok iyi geldiii motivee etti beniiiii sende kendiinee ii bak bacıımmm saolasınnn

allahtan vardı burdaaaa yidim hemen işyerindeee ohhhhhh yarasın
senn yavruucuunada maşallahhhhh minik m,inik herşeyii şimdi annesiiiii yirim ben onlarııı

hehe o hiiç belli olmuyor tatlım. Bende sürekli ekşi ve acı yiyecekler tükettim. Eltim ekşi ve acı yediği ilk bebişinde oğluşu olmuştu, sürekli tatlı tükettiği 2. bebişinde ise kızı oldu. Bende buna ve rüyalarıma dayanarak hep oğluşum olacağını düşünürken doktor "%85 kız bombasını patlattı

Yaniii ekşi-tatlı yeme işi her zaman tutmuyor. Aman tek sağlıklı olsunlar da, kız-erkek farketmez.

arkadaşlar;
ikli test de ense kalınlığını doktorunuzmu ölçtü?
yoksa radyolojide başka bir doktor mu ölçtü?
benim doktorum kendisi muayene odasında her zamanki ultrasonla baktı ense kalınlığına şimdi başka yerde okudum çok daha ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş her ayrıntı inceleniyormuş
içime bir şüphe düştü şimdi:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…