canımyeşil zeytin istedi şimdikkkkkk
teyzesii çok heycanlıydı zatenn bölee kollarını başına koyuyooooo yanına koyuyoo böleee maşallah ben sen kadarken gitmiştim en son 10 haftalıkken kolları bacakları noka kadardı iki hafta sonra sende görceksinn biraz sabret canımmm darısı başınaa kanama konusundada ben bişi diyemem çünküü o konuuu biraz hassas doktorra git derim ben her zamannnnnnnn canım
kanama kırmızı olmayınca sevineceksin. Kahverengi sorunun giderek uzaklaştığını gösteriyor, merak etme. Sonrasında geçecek inşallah. Eski bizler olmadığımızı kabullenmemiz gerekiyor. Öyle gezme, çok oturma, iş görme yok artık. Tembellik yapmamız gerekiyor. Doktorum bana "sabret, 3-4 haftadan sonra risk geçecek" diyor. İnşallah dediği gibi olur.
normaldir herhalde şeker, sıkma canını.. sen cumartesi mi gittin en son doktora
canımyeşil zeytin istedi şimdikkkkkk
teyzesii çok heycanlıydı zatenn bölee kollarını başına koyuyooooo yanına koyuyoo böleee maşallah ben sen kadarken gitmiştim en son 10 haftalıkken kolları bacakları noka kadardı iki hafta sonra sende görceksinn biraz sabret canımmm darısı başınaa kanama konusundada ben bişi diyemem çünküü o konuuu biraz hassas doktorra git derim ben her zamannnnnnnn canım
herkese merhaba.... cumartesi günü 2 li test yaptırdım. ense kalınlığı normalmiş, kan sonucu da bugün çıkıcak inşallah onda da herşey normaldir. buarada cumartesi oğluşumun pipisini gördük :) çok net di :) doktor % 90 erkek dedi, tabi daha çok erken olduğu için yanılma payı da bıraktı...
Ya sen öyle deyince açıklama gereği duydum. Benim kanamam olduğunda, hastaneye yatmıştım(benim ki aşırı olmuştu, o yüzden hastanede kaldım) Hemşireler sık aralıklarla kontrole gelip, akıntının rengini soruyorlardı. Kahverengiye dönmesi gerektiğini onlar söylemişti. Doktor da "kırmızı, kanamanın aktif olduğunu gösterir. Kahverengi, kanamanın biteceğini gösterir "demişti.
maşallah oğluşuna
kızlar benim cumartesi akşamı kanamam olmuştu azcık doktoru aradım progestan 200ml verdi aldık hemen kullanmaya başladım şimdide kahverengi oldu akıntım acaba normalm :26:
herkese merhaba.... cumartesi günü 2 li test yaptırdım. ense kalınlığı normalmiş, kan sonucu da bugün çıkıcak inşallah onda da herşey normaldir. buarada cumartesi oğluşumun pipisini gördük :) çok net di :) doktor % 90 erkek dedi, tabi daha çok erken olduğu için yanılma payı da bıraktı...
teşekkürler tatlım, hepimizinkine maşallah... bu sene erkekler bol :)
inşallah öyledir canım takılmamaya çalışıyorum ama endişeleniyorum elimde değil evet cumartesi öğlen gittim en son kanamam akşam oldu telefon açtım doktora fitil verdi onu kullanıyorum şimdi kanamam geçti ama şimdide kahverengi gelmeye başladı inşallah düzeldiğinin belirtisidir
geçmiş olsun yslzytn. vajinal muayene olduysan, ondan sonra mı başladı acaba?? karından mı muayene oldun? progestan sonrası kahverengiye döndüyse sorun düzelmeye başlamıştır diye biliyorum ama duyduklarımdan hareketle bunu söylüyorum. bu yönde bir tecrübem olmadı canım geçmiş olsun, istirahat et bol bol uzan istersen.
ohh ne güzel annesiii, maşallah kuzuya :)kan sonucunuz da iyi çıkacaktır inşallah. ayy pipisi de vaarmıışş pipili seniii :) yanılma payı mini minnacık bırakmış valla erkek o artık bizim için. maşallah canım çok sevindim, hayırlısı olsun hakkınızda.
geçmiş olsun yslzytn. vajinal muayene olduysan, ondan sonra mı başladı acaba?? karından mı muayene oldun? progestan sonrası kahverengiye döndüyse sorun düzelmeye başlamıştır diye biliyorum ama duyduklarımdan hareketle bunu söylüyorum. bu yönde bir tecrübem olmadı canım geçmiş olsun, istirahat et bol bol uzan istersen.
ohh ne güzel annesiii, maşallah kuzuya :)kan sonucunuz da iyi çıkacaktır inşallah. ayy pipisi de vaarmıışş pipili seniii :) yanılma payı mini minnacık bırakmış valla erkek o artık bizim için. maşallah canım çok sevindim, hayırlısı olsun hakkınızda.
öyle sanki maşallah erkek haberleri baskın bende erkek hissediyorum bakalım 12.haftada kontrole gidicez öğrenebilecekmiyiz çok merak ediyorum
benim bir sefer doktor kontrolünden sonra çok azıcık kanamam olmuştu, o geldi aklıma. o zaman alttan bakıyordu bakarken ordaki damarlardan biri etkilediğini düşünmüştüm.. geçmişti ertesi gün.. belki seninki de öyle birşeydir.. doktorumu aradığımda da önemsiz birşey olduğunu söylemişti.
Buarada ye tatlıyı çıkar Hakkı yı tabularını yıktımhiç tatlı istemeyen ben Hakkı yı çıkarıyorum :)
Ya sen öyle deyince açıklama gereği duydum. Benim kanamam olduğunda, hastaneye yatmıştım(benim ki aşırı olmuştu, o yüzden hastanede kaldım) Hemşireler sık aralıklarla kontrole gelip, akıntının rengini soruyorlardı. Kahverengiye dönmesi gerektiğini onlar söylemişti. Doktor da "kırmızı, kanamanın aktif olduğunu gösterir. Kahverengi, kanamanın biteceğini gösterir "demişti.
oh be içimi rahatlattın çok saol canım cumartesi sabahı doktor bana herşey çok güzel riskin yok dedi akşam oldu kanamam başladıdoktorumda devamlı yat dedi haftasonu paso yattım korkudan
günaydın arkadaşlar
şirkete geldim, işlerimi yaptım ancak geldim.
haftasonum mide bulantısız geçti, sanırım o dönemi bitirdim. inşallah bitmiştiriki üç gündür iyiyim haftasonu babam geldi mersinden, onunla akraba gezmeleri filan yaptık, sürekli ayaktaydım ordan oraya ordan oraya derken feci yoruldum. sabah çok zor uyanıp geldim işe.
zeynepcim güzel haberini aldım çok sevindim. çok endişelenmiştin karnım çıkmıyo çıkmıyo diye bak geniiiiş bir alan varmış, ferah ferah büyüycek bebişin orda :) bizimki minicik herhalde, tombişleşmeye başladı göbüşüm.
haftasonu kötü durumlar olmuş sanırım, çok üzüldüm. yaşayanlara Allah tekrar göstermesin inşallah hayırlısı olsun.
herkes iyidir umarım. yorgunluk dışında iyiyim ben süperim :) öptüm sizi şekerler.
değiştiricem nickimi sonunda kaç kişiye yeşilzeytin işkencesi ettimkusuruma bakmayın bende çok sevmem neden bu isimle aldım onuda bilmiyorum
maşallah yavrunaevet aynen değin gibi nokta kadardı çok tatlıydı gözümün önünden gitmiyor
Buarada ye tatlıyı çıkar Hakkı yı tabularını yıktımhiç tatlı istemeyen ben Hakkı yı çıkarıyorum :)
bende tatlı süremiyorum ağzıma hamile kaldığımdan beri tavsiye üzerine cumartesi ultrasona girerken çikolata yedim miğdem bulandıhep tuzlu ekşi şeyler tüketiyorum ve bende hakkı çıkaracağımı hissediyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?