16. haftadan sonra dedi bana doktorum. şuan aciliyeti yok bende ama çektirmek istiyoruum. çeneme baskı yapıyor.
euthyrox kullanıyordun dimi?
yolarım o geliniiiii aaaaaaaaaaaaaa.....
( tipik kaynana adayı )
yok yok bacım sana kız mız vermem ben yolunmuş tavık yaptırmam yavrumuuueli maşalı kaynanaaaa
Selam kizlar haliniz keyfiniz iyidir insallah
Benim bulantilarim devam ediyo, cok cabuk yoruluyorum, cok fazla hassas ve duygusalim ve göbegim 6 aylik hamileymisim gibi neden bu kadar büyük anlamiyorum, rahatsiz etmiyo beni ama bebegim daha 5-6 cm nedir bu icimde bu kadar yer kaplayan anlamadim.
Benim bulantilarim devam ediyo, cok cabuk yoruluyorum, cok fazla hassas ve duygusalim ve göbegim 6 aylik hamileymisim gibi neden bu kadar büyük anlamiyorum, rahatsiz etmiyo beni ama bebegim daha 5-6 cm nedir bu icimde bu kadar yer kaplayan anlamadim.
16. haftadan sonra dedi bana doktorum. şuan aciliyeti yok bende ama çektirmek istiyoruum. çeneme baskı yapıyor.
euthyrox kullanıyordun dimi?
deniss ordamısınnnnn eğer sesimi duyuyorsan bil ki şu an senin feysbukuma girip paylaştığım videoyu izlemeni istiyorumçok tuhaf bir o kadarda anneler için kolaylık karar veremedim baksana hemen hindistandan video...
deniss ordamısınnnnn eğer sesimi duyuyorsan bil ki şu an senin feysbukuma girip paylaştığım videoyu izlemeni istiyorumçok tuhaf bir o kadarda anneler için kolaylık karar veremedim baksana hemen hindistandan video...
evet canım ondan bahsediyorum hindistandaki video sesleri duyamadım sessiz izledim ama hallerinden memnun görünüyorlardı çırpınama falan yok o sular ağızlarına kulaklarına kaçmadımı kiiiHani şu bebeklerin yıkanması ile iligli video mu? Oysa eğer ben izledim Leyna. O ne yaaa öyle. Bebeklerin de maşallahı var, hiç sesleri çıkmıyor.
Ben korkarım, kaydırıp düşürürüm diye. Alırım fileli bir küvet, en pembesinden. Yıkarım bebişim rahat rahat.
valla bende bilemedim gülünürmü ağlanırmı bir de sana sorayım dedimayy inannmıyoruum!! hayy Allahım yaa güler misin ağlar mısın. yavrucaklar çığlık çığlığa arkadaşlar otomatiğe bağlamış hatunlar. oto yıkama yeri gibi
bi dakka dikkatli konuşun lütfen, arkamda oğlum var ona göre
Benimde bulantılarım geçmişti burayada yazıyodum geçti geçti diye bugün bankaya gittim tam sıra bana geldi işlem yaptırıyodum kendimi dışarı zor attım Soğuk hava suratıma çarpınca kendime geldim biraz AAyyyy düşünemiyorum bankanın içinde ya çıkarsaydımhoşgeldin canım... Aman keşke demeseydin mide bulantım geçti diye.. Benim 4 gün bulantım olmadı, havalar uçtum geçti diye. Buraya yazdığımın akşamı wc ziyaretine başladım.Nazar değdiriyor bunlar
Şaka bi yana, söylentiye göre bu haftalarda azalması bile doğuma kadar bulantı çekmeyeceğin anlamına geliyormuş. yani ya azalarak son bulurmuş veya bir anda kaybolurmuş bulantı-kusma. Biz de seninle şanslılar grubuna eninde sonunda dahil olacağız demektir bu.İnşaalllah
Badem yağı bende almıştım ama kullanmıyorum kıllanma yapıyomuş hatta kaşları az olanlar çıksın diye kaşlarına sürüyomuşkiviyi severim aslında ekşimsi tadı öyle iticide gelmiyor bana bide derdime derman olacaksa 2 değil daha fazla bile yerim bu gün başlıyayım bende ozaman inşallah işe yarar
kızlar birde bişiy daha sorcam şu çatlaklar için önlem almaya başlayan varmı acaba badem yağı diyorlar ne kadar erken başlarsan okadar etkiliymiş bugün ondanda alcam çünkü çok şişmeye başladım ve kaşıntı yapıyor
gazzzzzzzzzzz
canım benim de göbeğim çok çıktı.. en son doktor kontrolüne gittiğimde hemşire bile söyledi göbeğiniz çok çıkmış diye. sen şimdiye dek kaç kilo aldın tartılıyor musun hiç
gazzzzzzzzzzz
bende yarın giidcem dişciye bakıcak bari dişin sivri yeri yara yaptı zor yemek yiyyorum bari orayı düzeltir belki şimdi çekmese bile..evet canım euthyrox kullanıyorum tiroid değerlerimi sürekli kontrol ettiriyorum
ben geldim arkadaşlar ,herkeze merhaba.ölçümler iyi çıktı çok şükür.kanda verdim yarın sonuç çıkçak.o kanda ne çıkıyor pek anlamadım ama neyse.cinsiyeti sordum doktora tavırlı bir şekilde daha belli olmaz dedi.sorunlu gebeleriz ya biz senin cinsiyeti öğrenmek neyine der gibi baktı çok üzüldüm.ama kuzum iyi ya ona şükür
ben geldim arkadaşlar ,herkeze merhaba.ölçümler iyi çıktı çok şükür.kanda verdim yarın sonuç çıkçak.o kanda ne çıkıyor pek anlamadım ama neyse.cinsiyeti sordum doktora tavırlı bir şekilde daha belli olmaz dedi.sorunlu gebeleriz ya biz senin cinsiyeti öğrenmek neyine der gibi baktı çok üzüldüm.ama kuzum iyi ya ona şükür
ben de çok çabuk yoruluyorum, çok bitkinim hala ama mide bulantım birden bire geçti yaa. ctesi sabah uyandım hiç bi şey yok, bir gün önce çok sıkıntılıydım. yolunda gitmeyen bişey mi var acaba diye düşünüyorum açıkçası. şişkinlik bende de var, karnım iyice belirmeye başladı ama benim gebeliğim çok daha yeni, iki üç hafta geriden geliyorum pek çoğunuzdan. ona rağmen bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?