kızlar cumaa serum takılıcaktım yaa bide köpük kustuğum içinnnnn bebeğin kalbi durmuş olabilir demişti birisi
onun için çok telaşlı gitmiştim doktoraaaaaaa beş kilo verdiğimi karnımın ekstraa düz olduğunuu doktorda görünce paniğe kapıldı ama ultrasondan bakınca
haftasıyla orantılı olarak gelişimi çok iyiymiş boyu 7cm olmuşşşşşşş maşşallahhhhhh
elleri ayaklarıı herşeyiiii oynuyooduu hiç rahat durmuyo teyzeleri fırıl fırıl dönüyoooo ağzı burnuu parmaklarııııııı hepsini tek tek inceledi doktorrrrrralalha şükür bişi yok bulantı içinde
bi haftaya kadar geçer dedi inşallah ama yinede emedurun fitilini verdiiiii ama ben almadım bi hafta daha sabretceyym çünküü
bugün çıkarmadım demekkii bu kabuss bitecekkkk bide bebeği görünce moral bulduumm ilk defa oynarken gördüüm onu iki hafta önce kolları bacakları nokta kadardı şimdi uzamış hareket ediyo kafasınaa koyuyo ellerinii vuruyoo sağa solaa kafasının üstünee kalkıyo amudaaa anaaaaammm
çok güzel bi duyguyduu çok değişikkkkkkkkk allahım çok mutlu oldum psikolojim normale döndüü
karnımın çıkması açısındanda benim iç karnım büyükmüş o yüzden karnım çok çıkmıcakmışş
çıksada beşinci ayda ancaa çıkarmışşşşşş
mutluyum huzurluyumm yanee kızlarr darısı başınızaaaaa
erkek galiba dedi doktorr ama kısmettt
sağlıklı olsunda cinsiyet hiçmi hiç önemli değil
sanırım benim doktorumun bakışının anlamıda oydu... şimdi daha iyi anlıyorum...
ayyyy bende bugün dayanamadım gittim doktorumaaa.... çok güzeldi ya....eşim lavaboya gidince beni çağırdı doktorum tek başıma girdim. tarttılar beni önce sonra tansiyona baktılar sonra da bebeğimiz ebakıyoz işte... ama eşim yok garibim dışarda bekliyomuş... gelememişde... çatlamıştır meraktan
ayy dedim eşmii çağırır mısınız.. çağırdılar geldi gördü... sizin tavsiyelerinize d euyup çikolata yemiştim... bi hareket bi hareket.... valla böyle bişi görmedi... o kadar hızlı ki... maşşallah... keyfi iyidi... ayaklarını salladı hep... neden sizinkiler hep el sallıyo... boyu da 7 cm olmuş bebekimin...
doktora dedim çikolata yedim galiba ondan dedim alakası yok dedi ama olsun ben yine yiycem bidaha giderken...
birde benim akıntım vardı onun için idrar ve kan tetsi yapıldı. iltihab çıktı... onun için fitil ve antibiyotik verdi..
bu kadaaaaaaaaaaarrrr. bir ay sonra çağırdı ama nasıl dayancam bilmiyoruum
yalnızz öyle hoplayıp zıplayışını görünce eşim çok duygulandı... canım kocacım..
bu arada bana hala o eski ulrtasondan bakıyo yaaa... siyah beyaz ve çok ner değilveeeeeeee 2 li testten falan da bahsetmedi... bende sormadım... neden kine
bir ay sonra geldiğind etest yapılır dedi o kadar. ben sevinçten bişi soramadım galiba... bird ebenim düşük riskim vardı... uzun yola çıkma falan demişti. onu sordum dedim umreye gidebilir miyi. 3 saarlik uçak yolculuğu dedim;?... gidebilirssiiiiiiiiiiiiiin dedi ... artık düşük riski yok dedi...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hasılı kelam bugün çok mutluyum... rabbim hepinizi misli misli mutlu etsin inşallah amin.
Bende ilk içtiğimde burnumdan ağzımın yanlarından felan çıkmaya başlamıştı ama artık öğrendim içmesiniGünde 1 tane içiyorum bende
Bende ilk içtiğimde burnumdan ağzımın yanlarından felan çıkmaya başlamıştı ama artık öğrendim içmesiniGünde 1 tane içiyorum bende
herkese merhaba.... cumartesi günü 2 li test yaptırdım. ense kalınlığı normalmiş, kan sonucu da bugün çıkıcak inşallah onda da herşey normaldir. buarada cumartesi oğluşumun pipisini gördük :) çok net di :) doktor % 90 erkek dedi, tabi daha çok erken olduğu için yanılma payı da bıraktı...
denizcim bana doktor içeceklerin günlük limitlerini sayarken çay günde 2 fincan, maden suyu günde 1 tane içebilirsin demişti. sen istersen 1 tane içmeye gayret et...ben sevmezdim maden suyunu, içmeyi beceremezdim de. ağzımdan burnumdan çıkardı ama şimdi iki tane götürüyorum günde :) gerçi mideyi tembelliğe alıştırıyormuş. kaş yapalım derken göz çıkarıyor her şey.
denizcim bana doktor içeceklerin günlük limitlerini sayarken çay günde 2 fincan, maden suyu günde 1 tane içebilirsin demişti. sen istersen 1 tane içmeye gayret et...
aynen canım bende sürekli göbeğimi ovuşturuyorum hadi ev neyse de dışarda açıkçası çekiniyorum buldumcuk olmuş diyecekler diye...canım, aynı şeyleri bende yaşıyorum. sabah ile akşam arasında karnımda çok fark var. eşim akşamları görüşnce 6 aylık gibisin diyor. evin içinde göbeğimi ovuştura ovuştura geziyorum bende :)
canım genelde doktorlar uyarıyor sen gidince bi sor doktoruna kitaplarda falan da çay kahve konusunda hep limit koyuyorlar mesela kahveyi hayatımdan çıkardım çayda da 2 fincanı geçirmemeye gayret ediyorum geçerse de kahve hakkımdan mahsup ediyorum böylece vicdanımı rahatlatıyorumdoktorum bana çay konusunda bişey demedi ama çayı seviyorum biraz fazla içiyorum bi zararı olurmu acaba merak ettim şimdi çarşamba gidicem bi sorayım en iyisi
doktorum bana çay konusunda bişey demedi ama çayı seviyorum biraz fazla içiyorum bi zararı olurmu acaba merak ettim şimdi çarşamba gidicem bi sorayım en iyisi
canım genelde doktorlar uyarıyor sen gidince bi sor doktoruna kitaplarda falan da çay kahve konusunda hep limit koyuyorlar mesela kahveyi hayatımdan çıkardım çayda da 2 fincanı geçirmemeye gayret ediyorum geçerse de kahve hakkımdan mahsup ediyorum böylece vicdanımı rahatlatıyorum
bildiğim kadarıyla çay kansızlık yapıyor diye önermiyorlar...ama ilginçtir ki ilk vazgeçtiğim şey çay oldu..normalde ben abartısız iş yerinde 6-7 fincan içiyordum..şimdiii yokkk...:))
ahhhh benimkide gecse öyle birden bire keske :26: Bulanti cok kötü bisey yaa.... Canim ben bide devamli ilk hamileligimle kiyasliyorum, o zaman 6 aylik hamileyken mesela daha yeni yeni belli olmaya baslamisti bunda direk 5-6. haftadan sonra belirdi göbek ve büyüyo da büyüyo :) acaba erkekler daha mi cok gaz yapiyo anneye? erkek mi yoksa yaa
Yengem doğurana kadar günde 1 tane içiyodu doktoru iç demiş Belki soda içmesinin sakıncalı olucağı bi hastalığı olan hamileler için söylemiştirArkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama bende dr.mehmet öz'le amerikalı bir prof.un yazdığı hamilelikle ilgili bir kitabı var. O kitapta soda içilmesini tavsiye etmiyorlar. Bikarbonatlı içecekler düşüğe sebep oluyormuş öyle diyor kitapta.
Kızlar fotoğraf eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum, neden acaba? Dün sitede bakım vardı, yetkilerimizi mi kısıtladılar acaba?
günaydınn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımmm bekliyoruzzz hemen haber ver bizeeeeeeeeedee merakta bırakmaaaaaaa
Göbişinin resminimi koyucaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?