2011 Ekim Anneleri

Ne güzel haberlerle gelmişsin arkadaşım maşallah...

ESFACIĞIM ne kadar gerçekçi anlatmışsın sanki yaşadım okurken eşin için dışarda kalmak ne zor olmuştur sende iyi yapmışın çağırtmakla maşallah bebişine seninkide farklı olacak demekki el yerine ayak sallıyor:90:düşük riskinin olmamasıda çok güzel bu gün çok güzel haberler aldım yaşasınnnnnn

Bende ilk içtiğimde burnumdan ağzımın yanlarından felan çıkmaya başlamıştı ama artık öğrendim içmesini Günde 1 tane içiyorum bende

çok faydalıymış, her gün bir tane içilmeli deniyor. ama uzmanlar uyarıyor, böbrek hastaları, böbrek ve safra taşı olanlar içmemeliymiş.

Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama bende dr.mehmet öz'le amerikalı bir prof.un yazdığı hamilelikle ilgili bir kitabı var. O kitapta soda içilmesini tavsiye etmiyorlar. Bikarbonatlı içecekler düşüğe sebep oluyormuş öyle diyor kitapta.

Bende ilk içtiğimde burnumdan ağzımın yanlarından felan çıkmaya başlamıştı ama artık öğrendim içmesini Günde 1 tane içiyorum bende

maden suyunun kesin zararı yok değil mi şimdi kızlar bende içemezdim :) eşim öğretti sağolsun..:)
bugün bizimde 2li testimiz vardı cinsiyetini göremedik maalesef uğraştı doktor amcamız ama sonuç yok bana kız gibi geldi hiç bir çıkıntı göremedim çünkü 3 gün sonrada kan sonuçlarını almaya gideceğim inşallah onda da bir sorun çıkmaz...

Hayırlı olsun... Ben de öğrenmek istiyorum artık bebişimin cinsiyetini... ))

denizcim bana doktor içeceklerin günlük limitlerini sayarken çay günde 2 fincan, maden suyu günde 1 tane içebilirsin demişti. sen istersen 1 tane içmeye gayret et...

denizcim bana doktor içeceklerin günlük limitlerini sayarken çay günde 2 fincan, maden suyu günde 1 tane içebilirsin demişti. sen istersen 1 tane içmeye gayret et...

doktorum bana çay konusunda bişey demedi ama çayı seviyorum biraz fazla içiyorum bi zararı olurmu acaba merak ettim şimdi çarşamba gidicem bi sorayım en iyisi

aynen canım bende sürekli göbeğimi ovuşturuyorum hadi ev neyse de dışarda açıkçası çekiniyorum buldumcuk olmuş diyecekler diye...

doktorum bana çay konusunda bişey demedi ama çayı seviyorum biraz fazla içiyorum bi zararı olurmu acaba merak ettim şimdi çarşamba gidicem bi sorayım en iyisi
canım genelde doktorlar uyarıyor sen gidince bi sor doktoruna kitaplarda falan da çay kahve konusunda hep limit koyuyorlar mesela kahveyi hayatımdan çıkardım çayda da 2 fincanı geçirmemeye gayret ediyorum geçerse de kahve hakkımdan mahsup ediyorum böylece vicdanımı rahatlatıyorum

bildiğim kadarıyla çay kansızlık yapıyor diye önermiyorlar...ama ilginçtir ki ilk vazgeçtiğim şey çay oldu..normalde ben abartısız iş yerinde 6-7 fincan içiyordum..şimdiii yokkk...:))

bana hiç bişey demedi açık çay içiyorum zaten ama yine de sorarım tabi sadece çiğ etten ve kedilerden uzak dur dedi zaten mide bulantım çok bişey yiyebildiğimde yok

bildiğim kadarıyla çay kansızlık yapıyor diye önermiyorlar...ama ilginçtir ki ilk vazgeçtiğim şey çay oldu..normalde ben abartısız iş yerinde 6-7 fincan içiyordum..şimdiii yokkk...:))

bende günde yaklaşık 5 bardak falan içiyorum valla bak korktum şimdi kesin sormalıyım çarşamba günü çok sağol canım

İkinci hamilelikte daha erken büyüyor sanırım karın...

kızlar çayın yassak olma nedeni vücudumuzdaki demiri emiyor olması.bir doktorlarınızı kıskandım,ben doktorumu atçaktım bugün aşağıya

Kızlar fotoğraf eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum, neden acaba? Dün sitede bakım vardı, yetkilerimizi mi kısıtladılar acaba?

Yengem doğurana kadar günde 1 tane içiyodu doktoru iç demiş Belki soda içmesinin sakıncalı olucağı bi hastalığı olan hamileler için söylemiştir
Kızlar fotoğraf eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum, neden acaba? Dün sitede bakım vardı, yetkilerimizi mi kısıtladılar acaba?

Göbişinin resminimi koyucaktın

günaydınn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımmm bekliyoruzzz hemen haber ver bizeeeeeeeeedee merakta bırakmaaaaaaa

slm kızlar dr gittim bugün
bebeişimi gördüm cok hareketliydi gelişi haftasına uyumlu dedi dr
kistim küçülmeye başlamıs progestana devam edicem 14 haftaya kadar
12 haftaya gel 2li testi yapalım dedi hayırlsı bakalım
sizler nasılsınız bebişler nasıl keyiflerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…