2011 Ekim Anneleri

seninki de çok suratsız bi doktormuş yani... tabiki bizim evlatlarımız cinsiyet elbetteki farketmez ama insan yinede merak ediyor, bilmek istiyor. bunda ne kötülük var ki...

yok tatlım sorunlu gebelikle ne ilgisi var. bebeğin iyi, gayet de sağlıklı. sorun bunun neresinde ki. gayet iyi gidiyosun, içini ferah tut. hem doktorun aksi zamanına denk gelmişsindir, normal yani o da en nihayetinde bir insan. sıkıntı yapma. şükret bak ne güzel sonuçlar almışsın yarın da iyi çıkacak inşallah.

seninki de çok suratsız bi doktormuş yani... tabiki bizim evlatlarımız cinsiyet elbetteki farketmez ama insan yinede merak ediyor, bilmek istiyor. bunda ne kötülük var ki...

eşim ona göre alışveriş yapıcaz dediğinde de kızdı durun bakalım bi 6 aylık olsun ondan sonra bu aylarda hiçbişi almak yok dedi.

yaa bilmiyorum ki birdenbire geçmekle iyi mi oldu kötü mü anlamadım ben bu işi. bıçak gibi birden kesilir mi yaa...
topiğe ilk fotoyu sen koymuştun, gözlerime inanamamıştım. ama senin haftana gelince ben de öyle oldum. normal gidiyor bence endişe edecek bişe yoktur. bi de kayınvalidem erkekler çok daha çabuk gelişir diyor. çok çabuk hareketlenir, çok çabuk belli ederlermiş kendilerini. 4 tane doğum yapmış, 2 si erkek. ben de bir bildiği vardır diyorum artık senin de irkek olabilir valla.

Haklisin cnm en önemlisin saglikli olmasi tabiki... Aman Allah korusun bende de seker meker cikmasin sakin :26: O verdigimiz kanda belli olur ama demi??? Yoksa onuda özel mi test ettirouz?

Oooo bütün yollar Romaya cikiyo valla bütün belirtiler erkek diyo ama bakalim, bende bastan beri erkek oldugunu hissediorum ama esim israrla kiz bu diyo :81: kizlar babaya daha düskün olurmus onun icin kiz olmasini daha cok istiyo. Hepimizin bebisleri saglikli olsun, ister kiz olsun ister oglan olsun yahuu

bende açılmadı link. iyi ki de açılmadı valla pek fena gözüküyor ismi.
oto sansür uyguladı bilgisayarım beni düşündü :)

Haklisin cnm en önemlisin saglikli olmasi tabiki... Aman Allah korusun bende de seker meker cikmasin sakin :26: O verdigimiz kanda belli olur ama demi??? Yoksa onuda özel mi test ettirouz?

yaa o kızın yani deryanın normalde şeker hastalığı vardı ama gebelik şekeri çıkmamıştı ondaaaa
bencee normal yaa bebeği çok sağlıklııı seninkide dokuzuncu aya kadar öyle olucak inşallahhhhh yok onu tam kan tahlili yaparken şeker diye ekliyoo rutin yapıyo doktorr 3. ayını aştıysan yapmıştır doktorr çıkmamıştır bilee benceeeee hehe

bende açılmadı link. iyi ki de açılmadı valla pek fena gözüküyor ismi.
oto sansür uyguladı bilgisayarım beni düşündü :)

Açılmadıysa uğraşma isminden nasıl bişey olduğunu tahmin etmek zor değil Ben ismini görünce ''yok canım değildir'' diyerek izledim ama emin ismi neyse videodanda o çıkıyo

Sanırım burdaki bana en benzer şeyleri yaşayan sensin. Ben de 2,5-3 kilo aldım. Ben haftada bir gün tartılmaya çalışıyorum, benim de aynı senin gibi göbeğim ve göğüslerimde toplanmış durumda kilolarım. Ufacık olan göğüslerim mucizevi bir şekilde bayaa büyüdüler ve bayaa sertleştiler.

Ha iyi ozaman canim ya korktum bi an :))) insallah sonuna kadar hepmizin herseyi yolunda gider

Aynen cnm kendimi inek gibi hissediyorum afedersin :) Nedense bu hamilelikte cok kilo alicakmisim gibi geliyo bana yemek yemeye baslayinca doymak bilmiyorum :26: simdide canim felaket cig köfte istiyoooooo ne güzel siz Tr desiniz caniniz istedigi an cikip yersiniz disarda...burda satilmiyo öyle bisi

selam kızlar sabahtan beri forum sayfası açık ama başım bugün çok kalabalıktı umarım hepiniz iyisinizdir...kızlar benim de sabahla akşam karnımın boyutları o kadar farklı oluyo ki anlatamam size inanılmaz gazım var ve ben de çıkaramama problemi var eşim karnımı ovuyo sırtıma vuruyo şimdiden bebeğe hazırlık yani ya ben anlamıyorum insanlar da bu otomatik çıkar seninki niye manuel dio benim de çok şükür mide bulantılarım bitti ama bu gaz sıkıntım çok fena...
kızlar bi de bi şey sorucam aklıma takılıyo siz mikrodalgada ısıtıyomusunuz yemekleri?ben bazen mecbur kalıyorum o kadar halsiz oluyorum ki çok radyasyon yayıyormodur sizce?

mikrodalga sağlıklı değil ama kullanılıyor maalesef. büyük kolaylık çünkü. ısıttıktan sonra kapağını açık bırakıp, bir süre elini içine sokmaman gerekiyor. çıkarır çıkarmaz hemen yemeye başlanmaması lazım demişti bana alırken sormuştum satıcıya ama bilimsel yanı var mı bilmiyorum canım.
bebeğe hazırlık adı altında kullanıyosun adamı yahuu :) benim midemde çok oluyor gazım, sokakta yürürken geğiren adamlar gibi oldum valla kıro oldum ben artık. ama kimse duymuyor yanlış anlaşılmasın :)

o zaman dikkat edeyim ben mikrodalgadan çıkarınca hemen yiyordum çünkü.kanadada mikrodalga çalışırken asla mutfakta durmuyolar veya mikrodalganın önünde... ben de çalışırken aynı ortamda olmamaya özen gösteriyorum..
doğru diyosun denizcim valla bebeğin gaz çıkarma ihalesi kocişte kalıcak galibabende geğirebildiğimde inanılmaz mutlu oluyorum itiraf edicem gaz çıkarabilenleri kıskanıyorum

Maden suyu iç belki faydası dokunur

Bende ilk içtiğimde burnumdan ağzımın yanlarından felan çıkmaya başlamıştı ama artık öğrendim içmesini Günde 1 tane içiyorum bende

Son düzenleme:

canım, aynı şeyleri bende yaşıyorum. sabah ile akşam arasında karnımda çok fark var. eşim akşamları görüşnce 6 aylık gibisin diyor. evin içinde göbeğimi ovuştura ovuştura geziyorum bende :)

sanırım benim doktorumun bakışının anlamıda oydu... şimdi daha iyi anlıyorum...

ayyyy bende bugün dayanamadım gittim doktorumaaa.... çok güzeldi ya....eşim lavaboya gidince beni çağırdı doktorum tek başıma girdim. tarttılar beni önce sonra tansiyona baktılar sonra da bebeğimiz ebakıyoz işte... ama eşim yok garibim dışarda bekliyomuş... gelememişde... çatlamıştır meraktan

ayy dedim eşmii çağırır mısınız.. çağırdılar geldi gördü... sizin tavsiyelerinize d euyup çikolata yemiştim... bi hareket bi hareket.... valla böyle bişi görmedi... o kadar hızlı ki... maşşallah... keyfi iyidi... ayaklarını salladı hep... neden sizinkiler hep el sallıyo... boyu da 7 cm olmuş bebekimin...

doktora dedim çikolata yedim galiba ondan dedim alakası yok dedi ama olsun ben yine yiycem bidaha giderken...

birde benim akıntım vardı onun için idrar ve kan tetsi yapıldı. iltihab çıktı... onun için fitil ve antibiyotik verdi..
bu kadaaaaaaaaaaarrrr. bir ay sonra çağırdı ama nasıl dayancam bilmiyoruum

yalnızz öyle hoplayıp zıplayışını görünce eşim çok duygulandı... canım kocacım..
bu arada bana hala o eski ulrtasondan bakıyo yaaa... siyah beyaz ve çok ner değil veeeeeeee 2 li testten falan da bahsetmedi... bende sormadım... neden kine

bir ay sonra geldiğind etest yapılır dedi o kadar. ben sevinçten bişi soramadım galiba... bird ebenim düşük riskim vardı... uzun yola çıkma falan demişti. onu sordum dedim umreye gidebilir miyi. 3 saarlik uçak yolculuğu dedim;?... gidebilirssiiiiiiiiiiiiiin dedi ... artık düşük riski yok dedi...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hasılı kelam bugün çok mutluyum... rabbim hepinizi misli misli mutlu etsin inşallah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…