zeynep sorunlu gebelikle ilgisi yok bence bizimkide cinsiyeti sorunca napıcaksınız kızda olsa erkekde olsa sizin değilmi diye kızdı bize. Bir de 12. haftada çok benziyo ikisi birbirine yanılma payı çok fazla dedi hiç bakmadı bile cinsiyetine o yüzden de
ben geldim arkadaşlar ,herkeze merhaba.ölçümler iyi çıktı çok şükür.kanda verdim yarın sonuç çıkçak.o kanda ne çıkıyor pek anlamadım ama neyse.cinsiyeti sordum doktora tavırlı bir şekilde daha belli olmaz dedi.sorunlu gebeleriz ya biz senin cinsiyeti öğrenmek neyine der gibi baktı çok üzüldüm.ama kuzum iyi ya ona şükür
seninki de çok suratsız bi doktormuş yani... tabiki bizim evlatlarımız cinsiyet elbetteki farketmez ama insan yinede merak ediyor, bilmek istiyor. bunda ne kötülük var ki...
kiz gaz olsa rahatsizlik vermez mi insana? Ben rahatsiz degil hic gaz olsa anlarim yanee :))) ama yok bu bebek bence sadece yarisini gösteriyo ultrasonda :)
QUOTE]
yok yaa gaz değildirr gazda vardı tabikii ama bizim işyerinde bi hatun var ilk çocuğu kızdı bu erkek karnı daha iki aylıkken balon gibi olmuşştuuuu şimdi yedi aylık kendini kaldıramıyoo üsttaraf ve bacaklarr çok zayıff ama gel görkii karnıı acayiipp büyükkkk ikinciye hamile kızda böyle ıolmamış bu erkekmiş ama bu kız normalde şeker hastasıydıı biz ona bağladıkkk amaa hiç belli de olmuyookii cnmmm saplıklı olsundaa gerisi mühim değilllllll
ahhhh benimkide gecse öyle birden bire keske :26: Bulanti cok kötü bisey yaa.... Canim ben bide devamli ilk hamileligimle kiyasliyorum, o zaman 6 aylik hamileyken mesela daha yeni yeni belli olmaya baslamisti bunda direk 5-6. haftadan sonra belirdi göbek ve büyüyo da büyüyo :) acaba erkekler daha mi cok gaz yapiyo anneye? erkek mi yoksa yaa
yok yaa gaz değildirr gazda vardı tabikii ama bizim işyerinde bi hatun var ilk çocuğu kızdı bu erkek karnı daha iki aylıkken balon gibi olmuşştuuuu şimdi yedi aylık kendini kaldıramıyoo üsttaraf ve bacaklarr çok zayıff ama gel görkii karnıı acayiipp büyükkkk ikinciye hamile kızda böyle ıolmamış bu erkekmiş ama bu kız normalde şeker hastasıydıı biz ona bağladıkkk amaa hiç belli de olmuyookii cnmmm saplıklı olsundaa gerisi mühim değilllllll
yaa bilmiyorum ki birdenbire geçmekle iyi mi oldu kötü mü anlamadım ben bu işi. bıçak gibi birden kesilir mi yaa...
topiğe ilk fotoyu sen koymuştun, gözlerime inanamamıştım. ama senin haftana gelince ben de öyle oldum. normal gidiyor bence endişe edecek bişe yoktur. bi de kayınvalidem erkekler çok daha çabuk gelişir diyor. çok çabuk hareketlenir, çok çabuk belli ederlermiş kendilerini. 4 tane doğum yapmış, 2 si erkek. ben de bir bildiği vardır diyorum artık senin de irkek olabilir valla.
http://.........................../bebek-yiyen-cinliler-buna-dur-demek-icin-paylas-18.html
Böyle bişey gerçek olamazzzzz Nasıl yaparlar Çinlilerden nefret etmeye başladım
Paylaşıp paylaşmamakta kararsız kaldım kızlar Belki niye böyle bişey koydum diye bana kızanlar olabilir şimdiden kusura bakmasınlar özür dilerim
Haklisin cnm en önemlisin saglikli olmasi tabiki... Aman Allah korusun bende de seker meker cikmasin sakin :26:O verdigimiz kanda belli olur ama demi??? Yoksa onuda özel mi test ettirouz?
bende açılmadı link. iyi ki de açılmadı valla pek fena gözüküyor ismi.
oto sansür uyguladı bilgisayarım beni düşündü :)
kiz gaz olsa rahatsizlik vermez mi insana? Ben rahatsiz degil hic gaz olsa anlarim yanee :))) ama yok bu bebek bence sadece yarisini gösteriyo ultrasonda :)
bana herkes söylüyo canim ya, beni gören direk aaaaa hamilemisin sen, kac aylik? Neee 3 mü? Kesin ikizdir diye teshisi koyuyo hemen :) Ben 53 kiloyla hamile kaldim cnm simdi sabahlari tam 57 kiloyum. Zaten aldigim kiloda göbek ve gögüslerde. Hergün tartiliyorum ben :)
yaa o kızın yani deryanın normalde şeker hastalığı vardı ama gebelik şekeri çıkmamıştı ondaaaa
bencee normal yaa bebeği çok sağlıklııı seninkide dokuzuncu aya kadar öyle olucak inşallahhhhh yok onu tam kan tahlili yaparken şeker diye ekliyoo rutin yapıyo doktorr 3. ayını aştıysan yapmıştır doktorr çıkmamıştır bilee benceeeee hehe
Sanırım burdaki bana en benzer şeyleri yaşayan sensin. Ben de 2,5-3 kilo aldım. Ben haftada bir gün tartılmaya çalışıyorum, benim de aynı senin gibi göbeğim ve göğüslerimde toplanmış durumda kilolarım. Ufacık olan göğüslerim mucizevi bir şekilde bayaa büyüdüler ve bayaa sertleştiler.
selam kızlar sabahtan beri forum sayfası açık ama başım bugün çok kalabalıktı umarım hepiniz iyisinizdir...kızlar benim de sabahla akşam karnımın boyutları o kadar farklı oluyo ki anlatamam size inanılmaz gazım var ve ben de çıkaramama problemi vareşim karnımı ovuyo sırtıma vuruyo şimdiden bebeğe hazırlık yani ya ben anlamıyorum insanlar da bu otomatik çıkar seninki niye manuel dio benim de çok şükür mide bulantılarım bitti ama bu gaz sıkıntım çok fena...
kızlar bi de bi şey sorucam aklıma takılıyo siz mikrodalgada ısıtıyomusunuz yemekleri?ben bazen mecbur kalıyorum o kadar halsiz oluyorum ki çok radyasyon yayıyormodur sizce?
o zaman dikkat edeyim ben mikrodalgadan çıkarınca hemen yiyordum çünkü.kanadada mikrodalga çalışırken asla mutfakta durmuyolar veya mikrodalganın önünde... ben de çalışırken aynı ortamda olmamaya özen gösteriyorum..mikrodalga sağlıklı değil ama kullanılıyor maalesef. büyük kolaylık çünkü. ısıttıktan sonra kapağını açık bırakıp, bir süre elini içine sokmaman gerekiyor. çıkarır çıkarmaz hemen yemeye başlanmaması lazım demişti bana alırken sormuştum satıcıya ama bilimsel yanı var mı bilmiyorum canım.
bebeğe hazırlık adı altında kullanıyosun adamı yahuu :) benim midemde çok oluyor gazım, sokakta yürürken geğiren adamlar gibi oldum valla kıro oldum ben artık. ama kimse duymuyor yanlış anlaşılmasın :)
o zaman dikkat edeyim ben mikrodalgadan çıkarınca hemen yiyordum çünkü.kanadada mikrodalga çalışırken asla mutfakta durmuyolar veya mikrodalganın önünde... ben de çalışırken aynı ortamda olmamaya özen gösteriyorum..
doğru diyosun denizcim valla bebeğin gaz çıkarma ihalesi kocişte kalıcak galibabende geğirebildiğimde inanılmaz mutlu oluyorum itiraf edicem gaz çıkarabilenleri kıskanıyorum
deneyim maden suyunu duygucum..doktor bi tek rezene çayını tavsiye edebildi ilaçta veremem dediMaden suyu iç belki faydası dokunur
Maden suyu iç belki faydası dokunur
ben sevmezdim maden suyunu, içmeyi beceremezdim de. ağzımdan burnumdan çıkardı ama şimdi iki tane götürüyorum günde :) gerçi mideyi tembelliğe alıştırıyormuş. kaş yapalım derken göz çıkarıyor her şey.
selam kızlar sabahtan beri forum sayfası açık ama başım bugün çok kalabalıktı umarım hepiniz iyisinizdir...kızlar benim de sabahla akşam karnımın boyutları o kadar farklı oluyo ki anlatamam size inanılmaz gazım var ve ben de çıkaramama problemi vareşim karnımı ovuyo sırtıma vuruyo şimdiden bebeğe hazırlık yani ya ben anlamıyorum insanlar da bu otomatik çıkar seninki niye manuel dio benim de çok şükür mide bulantılarım bitti ama bu gaz sıkıntım çok fena...
kızlar bi de bi şey sorucam aklıma takılıyo siz mikrodalgada ısıtıyomusunuz yemekleri?ben bazen mecbur kalıyorum o kadar halsiz oluyorum ki çok radyasyon yayıyormodur sizce?
ben geldim arkadaşlar ,herkeze merhaba.ölçümler iyi çıktı çok şükür.kanda verdim yarın sonuç çıkçak.o kanda ne çıkıyor pek anlamadım ama neyse.cinsiyeti sordum doktora tavırlı bir şekilde daha belli olmaz dedi.sorunlu gebeleriz ya biz senin cinsiyeti öğrenmek neyine der gibi baktı çok üzüldüm.ama kuzum iyi ya ona şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?