2011 Ekim Anneleri

kızlarr uzun zamandır bekliyorum geçecekmi die ama yok entersan geldi ...sürekli hıçkırıyorum böle başına gelen varmıki acep

slm arkadaslar hangi hamileye sorduysam hepsinin oglu olcakmıs kesinlikle bu yıl erkek yılı kızı olacak olan varmı aranızda gerçi daha erken ama ögrenen vardır belki???

Soda ile maden suyu farklı şeyler canım.

biz maden suyu içiyoruz zaten. Meyveli olanlarıda hiç bir işe yaramıyor içmeyin kızlar.

Hatta geçen arkadaşım dediki ben günde bir tane hep içerdim bebeğim hiç gazlı bir bebek olmadı. Duymuştum bir yerden uygulayayım dedim dedmişti.

slm kızlar iyi haberlerinizi aldıkça bizde bebişimle iyi oluyoruz her zaman kendinize dikkat edin ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allaha emanet olun öpüyorum hepinizi.....

canım bende baktım şimdi yetkiniz yok diyo sanırım üyeliğimizle ilgili ya süre yada yazdığımız mesaj sayısıyla ilgili olabilir

Yok üyelikle ilgili değil sanırım, temmuz anneleri topiğinde de yazmıştı bir arkadaş... Dün güncelleme / bakım vardı sitede ondan sonra oldu...

bende badem yağı almaktan bu yüzden vazgeçtim aktarcı kakao yağını önerdi.kakao yağı kullanıyorum.doktorum hiç alakası yok cilt yapısı ile alakalı desede olsun.

En erken günaydınınız benden olsun işe gitmeden

Kızlarrr dua edin bana bugün sınavım var ve hiç çalışamadım, yönetmelikti kanundu kafam basmıyor sanki bu aralar hepinizden dua bekliyorummm :44:

arkadaşlar bişi sorcam... doktorum idrar yollarında iltihap olmuş diye bir antibiyotik verdi bir de fitil ama ben hiç kullanmadım daha önce... hatta arkadan olcaanı sanıyodum girişinin
allahtan doktorum söyledi... ama sabah ilk kullandım... böyle 2 cm falan içeriye koydum orda duruyo öyle... acaba sonuna kadar götürmem gerekiyor mu... hani hamilelikten dolayı oluşan mukus tıkaç varmış ya orda onu delmeyeyim diye korkuyorum ama böylede etki eder mi acep....

kızlar bu arada birden 13 haftalık oldum nasıl oldum?
yaşasın.. doktorum dün gittiğimde aynen sat ıma göre dedi...12 +6 dedi... artık yakaladık kendi sat ımı şükürler olsun... 1 hafta geride demişti en sonuncusunda...

Yok, ciciler almıştım onların fotolarını koyacaktım...

aa çok merak ettiim. cici alan oldukça koyalım buraya, bakıp bakıp seveliim :) ben bişe almadım daha, önümüzdeki hafta bakarım diye düşünüyorum. hayırlı olsun canım iyi günlerinde giysin inşallah

kızlarr uzun zamandır bekliyorum geçecekmi die ama yok entersan geldi ...sürekli hıçkırıyorum böle başına gelen varmıki acep

hıçkırık değil de, hapşuruyorum birkaç gündür. geçen yıl bahar alerjisi olmuştum, hapşurmaktan yüzüm gözüm şişmişti. bu yıl öyle olmaz umarım.

günde bir iki tane sade olmak kaydıyla soda içmemi söyledi dr, mideni rahatlatır dedi. meyveli kesinlikle içme dedi, sadenin tadını sevmiyorsan içine limon sık veya meyve suyunu sen ekle dedi ama sade seviyorum. bebek gazsız olacaksa içmekte fayda var demek ki, günde 1 tane içelim o zaman hepimiz.

slm kızlar iyi haberlerinizi aldıkça bizde bebişimle iyi oluyoruz her zaman kendinize dikkat edin ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allaha emanet olun öpüyorum hepinizi.....

iyi dileklerin için teşekkürler ealtinn. sen de, bebeğin de allaha emanet olun kendinize iyi bakın.

bende badem yağı almaktan bu yüzden vazgeçtim aktarcı kakao yağını önerdi.kakao yağı kullanıyorum.doktorum hiç alakası yok cilt yapısı ile alakalı desede olsun.

bebe yağı sürüyorum ben şimdilik, ama düzenli sürmüyorum. ama genelde banyodan sonra sürüyorum. dr sorucam, ok derse mustela alıcam sanırım. 16. haftada başlicaksın sürmeye dedi ama ben dayanamadım bebe yağı duydum burda, onu sürüyorum nolur nolmaz.

:) uykum kaçtı. gibim. raporluyum. başım çatlıyor.

geçmiş olsun ilayevren. neyin var?? neden raporlusun?

En erken günaydınınız benden olsun işe gitmeden

Kızlarrr dua edin bana bugün sınavım var ve hiç çalışamadım, yönetmelikti kanundu kafam basmıyor sanki bu aralar hepinizden dua bekliyorummm :44:

sana da günaydın zueleyha. Allah zihin açıklığı versin. Başarılar.

maşallah annesii. kocaman olmuş yavruşun

günaydın arkadaşlar. birazdan çıkıyorum doktora gidecem dua edin, inş. her şey yolundadır.

dönünce gelirim topiğe inş. güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…