Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama bende dr.mehmet öz'le amerikalı bir prof.un yazdığı hamilelikle ilgili bir kitabı var. O kitapta soda içilmesini tavsiye etmiyorlar. Bikarbonatlı içecekler düşüğe sebep oluyormuş öyle diyor kitapta.
İkinci hamilelikte daha erken büyüyor sanırım karın...
bende cocuk sııtyorummm:)
Yok, ciciler almıştım onların fotolarını koyacaktım...
canım bende baktım şimdi yetkiniz yok diyo sanırım üyeliğimizle ilgili ya süre yada yazdığımız mesaj sayısıyla ilgili olabilir
Yok üyelikle ilgili değil sanırım, temmuz anneleri topiğinde de yazmıştı bir arkadaş... Dün güncelleme / bakım vardı sitede ondan sonra oldu...
Düzelir belki bende şimdi site yönetimine mesaj attım resim ekleyemiyoruz diye
Benimde bulantılarım geçmişti burayada yazıyodum geçti geçti diye bugün bankaya gittim tam sıra bana geldi işlem yaptırıyodum kendimi dışarı zor attım Soğuk hava suratıma çarpınca kendime geldim biraz AAyyyy düşünemiyorum bankanın içinde ya çıkarsaydımRezalettt
Badem yağı bende almıştım ama kullanmıyorum kıllanma yapıyomuş hatta kaşları az olanlar çıksın diye kaşlarına sürüyomuş
Yok, ciciler almıştım onların fotolarını koyacaktım...
kızlarr uzun zamandır bekliyorum geçecekmi die ama yok entersan geldi ...sürekli hıçkırıyorumböle başına gelen varmıki acep
Soda ile maden suyu farklı şeyler canım.
biz maden suyu içiyoruz zaten. Meyveli olanlarıda hiç bir işe yaramıyor içmeyin kızlar.
Hatta geçen arkadaşım dediki ben günde bir tane hep içerdim bebeğim hiç gazlı bir bebek olmadı. Duymuştum bir yerden uygulayayım dedim dedmişti.
slm kızlar iyi haberlerinizi aldıkça bizde bebişimle iyi oluyoruz her zaman kendinize dikkat edin ve bebişlerinize iyi bakın olurmu allaha emanet olun öpüyorum hepinizi.....
bende badem yağı almaktan bu yüzden vazgeçtim aktarcı kakao yağını önerdi.kakao yağı kullanıyorum.doktorum hiç alakası yok cilt yapısı ile alakalı desede olsun.
:) uykum kaçtı. gibim. raporluyum. başım çatlıyor.
En erken günaydınınız benden olsun işe gitmeden
Kızlarrr dua edin bana bugün sınavım var ve hiç çalışamadım, yönetmelikti kanundu kafam basmıyor sanki bu aralar hepinizden dua bekliyorummm :44:
kızlar bu arada birden 13 haftalık oldum nasıl oldum?
yaşasın.. doktorum dün gittiğimde aynen sat ıma göre dedi...12 +6 dedi... artık yakaladık kendi sat ımı şükürler olsun... 1 hafta geride demişti en sonuncusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?