Merhaba hanımlar... Ben güne kusarak başladım, bu günlerde çok yoğunlaştı mide bulantıları...
herkeze günaydınnn
aynen arkadaşlar genel anlamda bir mutsuzluk var birde çok sinirliyim tahammülüm yok..önüme kim çıkarsa kavga etmek için laf arıyorum ....)))) aşırı hassasım bu aralar....grip oldum diye annem korktu dr gitmedim. biraz sesini yükseltip bağırdı...bu kadar uğraştın çocuk için diye..ona bile alındım..ahhh ahhhh hormonlarım bu aralar çok çalışıyor galibaaa...
Hayırlı sabahlar kızlar..:80:
Merhaba hanımlar... Ben güne kusarak başladım, bu günlerde çok yoğunlaştı mide bulantıları...
Annem geçen gün hamileliğimi anlamış gibi bir şey söyleyecekti ki lafı ağzına tıkadım, sonra oturdum yarım saat ağladım niye böyle yaptım diye, anneciğimde kızma kızım tamam diyor.bende çok üzüldüm sonra ben karnımdaki doğmamış bebeğim için üzülüyorum kimbilir annem bana nasıl üzülüyordur diye hemen annemi aradım özür diledim ağladım bir sürü sonra geçti :)
geçmiş olsun canım...
ağlamak istiyorum ya... bende bugün çok kötüyüm berbat grip oldum... grimplerim de 20 günden önce geçmez napıcam bilmiyorum... yeni geçmişti zaten ya... 9 ayı grip grip geçircem bebek için zararlı da diolar ama napiim ya... tavsiyesi olan var mı.??? diyetisyenim ıhlamur içebilirsin demişti. limonlu ve ballı ıhlamur içiyorum ancak...
canım anlamış gibi derken annen bilmiyor mu hamile olduğunu?
Zeynepçim günaydın canım ne yaptın faksladınmı sonucunu doktoruna, cevap geldimi?
aynen arkadaşlar genel anlamda bir mutsuzluk var birde çok sinirliyim tahammülüm yok..önüme kim çıkarsa kavga etmek için laf arıyorum ....)))) aşırı hassasım bu aralar....grip oldum diye annem korktu dr gitmedim. biraz sesini yükseltip bağırdı...bu kadar uğraştın çocuk için diye..ona bile alındım..ahhh ahhhh hormonlarım bu aralar çok çalışıyor galibaaa...
Şu ikili testlerimide hayırlısıyla bi atlatsam leyna varya değmeyin keyfime inan çok derin bir ohh çekicem, herkes güzel haberlerle gelince biraz rahatlıyorum ama yinede emin olmak istiyorum. Gerçi olacak olduktan sonra hiç anlayamayabiliyorlar bile, hayırlısı bakalım az kaldı :)
herkeze günaydınnn
Benim sormama gerek kalmadan doktor her gittiğimde yasak diyor. Hatta hep kanama şikayetiyle gidince dr. yasağa uymadığımızı zannetmiş ki 3 kez söyledi. Dayanamadım artık yasaklara uyuyoruz zaten dedim.
Bu muhteşem yuzyıl da yaramadı bizimkilere sanki. Benim eşimde hareme çok imreniyor, sormayın. Ne muayyen gün derdi, ne hamilelik ne lohusalık ohhh diyor
Annem geçen gün hamileliğimi anlamış gibi bir şey söyleyecekti ki lafı ağzına tıkadım, sonra oturdum yarım saat ağladım niye böyle yaptım diye, anneciğimde kızma kızım tamam diyor.bende çok üzüldüm sonra ben karnımdaki doğmamış bebeğim için üzülüyorum kimbilir annem bana nasıl üzülüyordur diye hemen annemi aradım özür diledim ağladım bir sürü sonra geçti :)
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
Zeynep görmedin sanırım, ne oldu sonucun iyidir umarım :)
:) Bilmiyor, ben kimseye söylemedim. Daha önce düük yaptığım için riskli dönemim geçtikten sorna söylemeyi düşünüyorum. 14 haftalık olduktan sonra inşallah...
Hayırlı sabahlar ahesteee :)
ahhhhhhhhh ahhhhhhhh bende böyle olayları duyduğum için bende söylemek istemedim ama... malesef dün herkesin haberi oldu... eşimin ailesi içinde pek bi gözdeyiz ... bu yüzden nazardan falan çok korkuyorum ya... ama malesef kaynanam rest çekti 2 gün önce... 1 haftaya kadar izin verdin verdin vermedin ben söyliiiycem diye... sinir etti beni ağlattı sabaha kadar... bana ambargo koymaya ne hakkın varrrrrrrrr ben niye sevincimi yaşayamıyoruuuuuuummm... bu çocuk gayri meşru değil 40 yaşından sonra olan çocuk değil niye saklıyorum ben bunuuuuuuu...... saklattırıyosun.... ben dedim 1 aya kadar umreye gidecem ondan sonra söylerim dedim... karnın çıkcak o zaman kadarrrrrrrrr ..... ( ben çatlıcam o zaman kadar demiyoda...zaten 1 ay nasıl tuttu içinde ben onada şaşırdım...) artık ağzında burnunda yaralar çıkmaya başladı.. okadar takıyo yaaaa....
niye çünkü gün hastası... her gün bi günü vardır... 1 gün evde otursa 2, gün oturması haram... öyle bi yaşantı..... eeeeee hergün milleti görüyomuş hergün soruyolarmış bebek yok mu diye... yalan söylemek zorunda kalıyomuş bilmiyorum diyomuş... yok demek iyi olmuyomuşşş falan filannnnnnnn.... başımın etini yedi... bende bundan dolayı kendi kendime söz verdim ulan dedim söylettirmicem sana ... ama eğer de söylersen bir daha bundan sonra herşeyi en son sen duyacaksın dedim ve sabaha kadar ağladım...
ama salak ben ... sabah arabada eşimle konuşuyoruz işe gelirken.... kaynanam ve kayınpederimin şu an bi durumdan dolayı babaanne ve halaların karşısında olduğunu öğrendim. yani hepsi birleşmiş kayınpederime karşı olmuşlar. ama burda babam haklı sonuna kadarrrrr hakkını yiyolar.. eşim bunları söyleyine dedim yazık ya... zaten moralmen sıfırlar şu an hiç olmazsa sölesinler de 1-0 üstünlük sağlasınlar... pozitif olarak önde olsunlar..onlar da kıskanacak çünkü ...
işte böyle... yani kaynanama hayatta söylettirmicektim ama...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?