2011 Ekim Anneleri

senin adına çok sevindim leyna...darısı tüm sonuç bekleyenlerimize diyelimmm...süt yoğurtta sorun yokta cevizdem ıgggg geldi ilk 2 ay günde 3-5 tane yedim şimdi ağzıma koymak gelmiyorrr...benimde kontrolüm c.tesi günü çok merak ediyorum bebişimi şaka gibi insan içindeki daha çıkmayan birşeyi nasıl böyle özler bilmiyorum...çok güzel bir duygu bu... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..çok güzel anlatmışsın eline gönlüne sağlık..:)

Gözünaydın leynacım ne güzel haberlerle gelmişsin ama anlayamadım sık sık ilişkimi dedi? Eşim bunu duysahemen doktoruna gitmek ister sanırım, günlerdir ne has oda kaldı ne halvet diye ağlanıyor garibim

acaba kasları çalıştırsın, doğumu kolaylaştırsın diye mi dedi... bence mantıklı. bize haftada bir kez bir defa dedi. kağan kocatepe hiçbir sakıncası yok, normal hayatınıza devam edin diyor ama bazı özel durumlar hariç diyor.

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
geneliniz ilişkiyi sormuşsunuz ben zaten sadece 2 ay bırakmıştım şimdi eski düzeninde devam ediyor hem korkulacak bişey de yok zaten doktor bol bol derken yani korkmana gerekli yok gayet doğal birşey anlamında söyledi

ayyy güldürdün vallahi...beni ne has oda kaldı ne halvet süperrrrr... :)))

Valla bu Hürremin geçen bölümünü izlerken valide diyor ya, perşembe bugün mahidevranı çağır diye, benimki diyor ki, ah ahh bizde yokki böyle anne onu çağır şeyet bunu çağır şeyet oğlum desin Mor mendil atmak istiyorum artık diyor napalım artık bebişler için mor mendilide has odayıda unutucaz bi süre

Bende bu kontrolümde sorayım bari, çekinmiştim yasak dedikten sonra sormaya. Bana 14. hafta demişti yanlış hatırlamıyorsam, bebek rahimden yukarı doğru çıkıp karın boşluğuna yerleşiyormuş o haftalarda...

canım gözünaydın maşallah valla... ilişkiye bile okey vermiş.. ne güzel

Saat 10 oldu bugün çok keyifsiz değildim ama keyiflide değildim. Yine dalgın durgun halde geldim işe ama sabah sabah inanın uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim. Özlemişim gülmeyi vallahi :87:

Sor bakalım ne diyecek hanzadecim. vize çıkar ve eşlerin yüzü biraz olsun güler umarım :)

Saat 10 oldu bugün çok keyifsiz değildim ama keyiflide değildim. Yine dalgın durgun halde geldim işe ama sabah sabah inanın uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim. Özlemişim gülmeyi vallahi :87:

aman nazar değmesin her günün böyle olsun hep gül inşallah

Sor bakalım ne diyecek hanzadecim. vize çıkar ve eşlerin yüzü biraz olsun güler umarım :)

sorun hepiniz izin verirse doktorunuz güldürün eşlerinizin yüzünü:)
denizcim dün senin işyerinin önünden geçtik hastane çıkışı saate baktım 6 olmuş biraz daha erken olsaydı gelicektim bir çayını içmeye :)

aynen arkadaşlar genel anlamda bir mutsuzluk var birde çok sinirliyim tahammülüm yok..önüme kim çıkarsa kavga etmek için laf arıyorum ....)))) aşırı hassasım bu aralar....grip oldum diye annem korktu dr gitmedim. biraz sesini yükseltip bağırdı...bu kadar uğraştın çocuk için diye..ona bile alındım..ahhh ahhhh hormonlarım bu aralar çok çalışıyor galibaaa...

Benim sormama gerek kalmadan doktor her gittiğimde yasak diyor. Hatta hep kanama şikayetiyle gidince dr. yasağa uymadığımızı zannetmiş ki 3 kez söyledi. Dayanamadım artık yasaklara uyuyoruz zaten dedim.
Bu muhteşem yuzyıl da yaramadı bizimkilere sanki. Benim eşimde hareme çok imreniyor, sormayın. Ne muayyen gün derdi, ne hamilelik ne lohusalık ohhh diyor

aman nazar değmesin her günün böyle olsun hep gül inşallah

Şu ikili testlerimide hayırlısıyla bi atlatsam leyna varya değmeyin keyfime inan çok derin bir ohh çekicem, herkes güzel haberlerle gelince biraz rahatlıyorum ama yinede emin olmak istiyorum. Gerçi olacak olduktan sonra hiç anlayamayabiliyorlar bile, hayırlısı bakalım az kaldı :)

yaaa gerçekten miii!! :84: ahh ne güzel olurdu yaa bir dahaki sefere daha erken geçerseniz çat kapı da olsa gel mutlaka canım bekliyorum.

Annem geçen gün hamileliğimi anlamış gibi bir şey söyleyecekti ki lafı ağzına tıkadım, sonra oturdum yarım saat ağladım niye böyle yaptım diye, anneciğimde kızma kızım tamam diyor. bende çok üzüldüm sonra ben karnımdaki doğmamış bebeğim için üzülüyorum kimbilir annem bana nasıl üzülüyordur diye hemen annemi aradım özür diledim ağladım bir sürü sonra geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…