günaydın kızlar....
Dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
Bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
Kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
gözünaydın leynacım ne güzel haberlerle gelmişsinAma anlayamadım sık sık ilişkimi dedi? Eşim bunu duysahemen doktoruna gitmek ister sanırım, günlerdir ne has oda kaldı ne halvet diye ağlanıyor garibim
ayyy güldürdün vallahi...beni ne has oda kaldı ne halvet süperrrrr... :)))
canım yaa sabah sabah hiç güleceğim yoktu, fitili idrar yaptığın yere sığdıramassın zatenvajinaya yerleştiriceksin tatlım :)
acaba kasları çalıştırsın, doğumu kolaylaştırsın diye mi dedi... bence mantıklı. bize haftada bir kez bir defa dedi. kağan kocatepe hiçbir sakıncası yok, normal hayatınıza devam edin diyor ama bazı özel durumlar hariç diyor.
ya işte bende ondan kara kara düşündüm sabaha kadar:44::44::44:
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
Bende bu kontrolümde sorayım bari, çekinmiştim yasak dedikten sonra sormaya. Bana 14. hafta demişti yanlış hatırlamıyorsam, bebek rahimden yukarı doğru çıkıp karın boşluğuna yerleşiyormuş o haftalarda...
Saat 10 oldu bugün çok keyifsiz değildim ama keyiflide değildim. Yine dalgın durgun halde geldim işe ama sabah sabah inanın uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim. Özlemişim gülmeyi vallahi :87:
Sor bakalım ne diyecek hanzadecim. vize çıkar ve eşlerin yüzü biraz olsun güler umarım :)
Saat 10 oldu bugün çok keyifsiz değildim ama keyiflide değildim. Yine dalgın durgun halde geldim işe ama sabah sabah inanın uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim. Özlemişim gülmeyi vallahi :87:
Sor bakalım ne diyecek hanzadecim. vize çıkar ve eşlerin yüzü biraz olsun güler umarım :)
aman nazar değmesin her günün böyle olsun hep gül inşallah
sorun hepiniz izin verirse doktorunuz güldürün eşlerinizin yüzünü:)
denizcim dün senin işyerinin önünden geçtik hastane çıkışı saate baktım 6 olmuş biraz daha erken olsaydı gelicektim bir çayını içmeye :)
aynen arkadaşlar genel anlamda bir mutsuzluk var birde çok sinirliyim tahammülüm yok..önüme kim çıkarsa kavga etmek için laf arıyorum ....)))) aşırı hassasım bu aralar....grip oldum diye annem korktu dr gitmedim. biraz sesini yükseltip bağırdı...bu kadar uğraştın çocuk için diye..ona bile alındım..ahhh ahhhh hormonlarım bu aralar çok çalışıyor galibaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?