esfa bunları düşünüp sıkıntı yapma kendine, hem bebeğe geçer annesi.. Kayınvaliden de sevinmiştir bence paylaşmak istiyordur.. Bak biz kendimiz düşünmediğimiz halde kimse inanmıyordu artık kısır gözüyle bakıyolardı iki yıla rağmen.. Bizde umre düşünüyorduk bu yüzden de erteliyorduk ama kısmet artık.. Benim kendi ailemden bile olmuyorsa vakitlice çaresine bakarsınız bi dr gidin diyolardı düşün artık
Rabbim korur inş, sen bol bol dua et...
sen ne diyorsun bende 2 yıllık evliyim bana evlatlık al diyen bile oldu
esfa kendim araştırmadım ama ıhlamurun içilmemesi gerektiği yönünde bir şeyler okumuştum sanırım, bir araştır istersen, ben bol portakal suyu bal ve limonla atlatmıştım. Zencefil ve balda iyi geliyor. Benidme faranjitim var havalar iyice ısınınca ne yapacağız bakalım...
aaaaa bende içiyorum hatta şu an elimde...bırakıyorum o zaman...
kızlar zencefilin bir gram ayrımı var. bulantıyı kesiyor ama belirli dozajı geçmemek gerekiyor bir araştırın isterseniz
yaa zeynep senin etrafındakilerin hepsi seçmece yaa. nerden çattın bu kadar orijinal insana anlamadım ki... onlara mı kalmış evlat edinip edinmemen. senin ve eşinin kararı bu, hamilelik de doğurup doğurmamak da sizin bileceğiniz şey. onlar ne karışıyor. sinir oldum yine bak.
Valla enteresanlarmış, 2 yıl dediğin nedir ki. Çabucak geçer. Millet evleniyor 5-6 sene gezeyim tozayım sonra bebek sahibi olurum diyor. Biz Haziranda 4 senelik evli olucaaz daha ben yeni hamileyim. Kim bilir ben gelinleri olsam neler derlerdi
ahhhhhhhhh ahhhhhhhh bende böyle olayları duyduğum için bende söylemek istemedim ama... malesef dün herkesin haberi oldu... eşimin ailesi içinde pek bi gözdeyiz ... bu yüzden nazardan falan çok korkuyorum ya... ama malesef kaynanam rest çekti 2 gün önce... 1 haftaya kadar izin verdin verdin vermedin ben söyliiiycem diye... sinir etti beni ağlattı sabaha kadar... bana ambargo koymaya ne hakkın varrrrrrrrr ben niye sevincimi yaşayamıyoruuuuuuummm... bu çocuk gayri meşru değil 40 yaşından sonra olan çocuk değil niye saklıyorum ben bunuuuuuuu...... saklattırıyosun.... ben dedim 1 aya kadar umreye gidecem ondan sonra söylerim dedim... karnın çıkcak o zaman kadarrrrrrrrr ..... ( ben çatlıcam o zaman kadar demiyoda...zaten 1 ay nasıl tuttu içinde ben onada şaşırdım...) artık ağzında burnunda yaralar çıkmaya başladı.. okadar takıyo yaaaa....
niye çünkü gün hastası... her gün bi günü vardır... 1 gün evde otursa 2, gün oturması haram... öyle bi yaşantı..... eeeeee hergün milleti görüyomuş hergün soruyolarmış bebek yok mu diye... yalan söylemek zorunda kalıyomuş bilmiyorum diyomuş... yok demek iyi olmuyomuşşş falan filannnnnnnn.... başımın etini yedi... bende bundan dolayı kendi kendime söz verdim ulan dedim söylettirmicem sana ... ama eğer de söylersen bir daha bundan sonra herşeyi en son sen duyacaksın dedim ve sabaha kadar ağladım...
ama salak ben ... sabah arabada eşimle konuşuyoruz işe gelirken.... kaynanam ve kayınpederimin şu an bi durumdan dolayı babaanne ve halaların karşısında olduğunu öğrendim. yani hepsi birleşmiş kayınpederime karşı olmuşlar. ama burda babam haklı sonuna kadarrrrr hakkını yiyolar.. eşim bunları söyleyine dedim yazık ya... zaten moralmen sıfırlar şu an hiç olmazsa sölesinler de 1-0 üstünlük sağlasınlar... pozitif olarak önde olsunlar..onlar da kıskanacak çünkü ...
işte böyle... yani kaynanama hayatta söylettirmicektim ama...............................
hem hormonlarımız değişiyor, hem de bahar depresyonu yaşıyoruz galiba. bende de var aynı keyifsizlik. birkaç gündür barut gibiyim. patlayacak yer arıyorum. en az zararla atlatmaya bakalım da kalpler kırılmasın canım bak annen güzel söylemiş. senin iyiliğini en çok annen ister. alınma onun için söylediklerinde haklıdır çünkü hamilelikte grip çok tehlikeli. hele ki yüksek ateş. aman diyim, Allah korusun geçmiş olsun yeşimcim.
az kaldı hanzade rahatlayacaksın canım. önümüzdeki hafta gidiyordun sanırım, gidip gelip, leyna gibi mutluluk saçacaksın inşallah topiğe.
günaydın zeynepcim hoşgeldin.faksladın mı test sonucunu? doktorun yorumlarsa bizi de haberdar edersin, bekliyoruz tatlım.
senin doktorun diktatör gibiymiş canım korkulur yaa. yasak yasak yasak :) aaa tamam anladııık :)
biz izlemiyoruz, imrenecek bişe kalmıyor şükür yırttıkama dışardan bakınca gerçekten bir erkek için güzel yaşam, ideal ev. kadını da bir o kadar alçaltıcı tabi.
hanzade nasılsın canım, sanki bi kaç gündür görünmüyorsun.. Keyfin yerinde mi:82:
Malesef banada oldu, bunu nasıl bir psikolojiyle söyledikleriniidrak edemedim ben. O dönemdede yeni bebeğimi kaybetmiştim ve çok zor günler geçiriyordum. İnsanlardan nefret ettim resmen. O yüzdende saklıyorum işte.
Sağol canım iyiyizdir umarım, dün feci yoğundu bir iki bakındım ama hemen çıkmak zorunda kaldım. Bu günde 12 gibi toplantı var aslında ama kendimi alamadım sizden :) 11,30a kadar burdayım sonra işe başlıcam artık akşama kadar fırıldak gibi çalışırım :)
aaaaa bende içiyorum hatta şu an elimde...bırakıyorum o zaman...
leynacım hadi gözün aydın. gelir gelmez hemen baktım ben de naaptın diye. bülent b. herzamanki rahatlığında anlaşılan. bana da cevizdi balıktı boşver onları şimdi demişti. bende bizimkilere söylediğimde alla alla nası dr. bu diyolardı. onu yeme bunu yeme. nası beslenecek bu bebek diye.şaka maka biz ne zmaan yiycez bunları:) vitamin falan bişiler verdi mi sana?
ilişki konusunda bana da aynı seyi demişti. eşimin yanında. tabi ona da gün doğmuştu. biraz yüz bulsa hergün has oda durumları:))) ben mide bulantımı falan bahane ediyorum:)
neyse senin adına çok sevindim. e bi resmini koy da görelim artık bebişini:))
bende saklıyodum .cinsiyeti belli olana kadar saklıycaktım.hastaneye yatınca durum karıştı.görenler oldu.tabi her kez duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?