2011 Ekim Anneleri

Kızlar relaks olalım:) Hepişmizin aynı olmasına sevindim doğrusu ben de bi kendimi sanırdım..
Geçer inş yakında bu haller..

sen ne diyorsun bende 2 yıllık evliyim bana evlatlık al diyen bile oldu

leynacım hadi gözün aydın. gelir gelmez hemen baktım ben de naaptın diye. bülent b. herzamanki rahatlığında anlaşılan. bana da cevizdi balıktı boşver onları şimdi demişti. bende bizimkilere söylediğimde alla alla nası dr. bu diyolardı. onu yeme bunu yeme. nası beslenecek bu bebek diye.şaka maka biz ne zmaan yiycez bunları:) vitamin falan bişiler verdi mi sana?
ilişki konusunda bana da aynı seyi demişti. eşimin yanında. tabi ona da gün doğmuştu. biraz yüz bulsa hergün has oda durumları:))) ben mide bulantımı falan bahane ediyorum:)
neyse senin adına çok sevindim. e bi resmini koy da görelim artık bebişini:))

aaaaa bende içiyorum hatta şu an elimde...bırakıyorum o zaman...

kızlar zencefilin bir gram ayrımı var. bulantıyı kesiyor ama belirli dozajı geçmemek gerekiyor bir araştırın isterseniz

Hamilelikte zencefil : Zencefil hamilelikte görülen bulantı ve kusma gibi durumlara karşı etkilidir. Hamileliğin ilk 2 ayında günde 4 defa 250 mg oranında alınabilir. Ancak zencefilin adet söktürücü etkisi de olduğu için fazla kullanım zararlıdır. Düşük gibi bir soruna yol açabilir. Bu yüzden kullanım miktarı konusunda dikkatli olmak gerekir .

siteden alıntı yaptım size

sen ne diyorsun bende 2 yıllık evliyim bana evlatlık al diyen bile oldu

yaa zeynep senin etrafındakilerin hepsi seçmece yaa. nerden çattın bu kadar orijinal insana anlamadım ki... onlara mı kalmış evlat edinip edinmemen. senin ve eşinin kararı bu, hamilelik de doğurup doğurmamak da sizin bileceğiniz şey. onlar ne karışıyor. sinir oldum yine bak.

Valla enteresanlarmış, 2 yıl dediğin nedir ki. Çabucak geçer. Millet evleniyor 5-6 sene gezeyim tozayım sonra bebek sahibi olurum diyor. Biz Haziranda 4 senelik evli olucaaz daha ben yeni hamileyim. Kim bilir ben gelinleri olsam neler derlerdi

10 kişiden bir tane eksik akıl çıkıyor işte.her şeyin hayırlısı

Anlıyorum hani mutluluklarını paylaşmak istiyorlar ama sanada saygılı olmaları lazım, işte bende çenelerinin durmayacağını bildiğim için ki kadın milleti söyleme dersin gizlice söyler sonrada sinir olursun. O yüzden söylemedim. İyide yaptım 14. haftada filan söylerim allah izin verirde o zamana çıkarsam artık. Ama çok sinir bozucu ya...

Arkadaşlar merhaba,
Ben 14 ocak en son sat tarihim, şuanda 11+6 haftalık gebeyim,Kartalda oturuyourum ve kartal kızılayda dr. asma zübeyde imren hn. gidiyorum.Kendisine giden doğum yaptıran varmı, sordum doğumları pendik bölge hastanesinde yapıtıryorumuş.Bende kararsızım doğumhanesi olan bir hastane arıyorum tabi iyi bir dr. bana önerileriniz varmı, hepinize iyi hamişler.

Amin canım inşallah yaa inşallah, sende bende ve test yaptırmayan bütün arkadaşlarda hayırlı güzel haberlerle geliriz :)

hanzade nasılsın canım, sanki bi kaç gündür görünmüyorsun.. Keyfin yerinde mi:82:

Sağol canım iyiyizdir umarım, dün feci yoğundu bir iki bakındım ama hemen çıkmak zorunda kaldım. Bu günde 12 gibi toplantı var aslında ama kendimi alamadım sizden :) 11,30a kadar burdayım sonra işe başlıcam artık akşama kadar fırıldak gibi çalışırım :)

Malesef banada oldu, bunu nasıl bir psikolojiyle söyledikleriniidrak edemedim ben. O dönemdede yeni bebeğimi kaybetmiştim ve çok zor günler geçiriyordum. İnsanlardan nefret ettim resmen. O yüzdende saklıyorum işte.

bende saklıyodum .cinsiyeti belli olana kadar saklıycaktım.hastaneye yatınca durum karıştı.görenler oldu.tabi her kez duydu

İyi etmişsin:) fazla yorulmamaya çalış, bulduğun fırsatta dinlen.
Şu nazik konuları fazla konuşmayalım bari, anca moral bozuyor.. Herkesin ne dediğini boşverin gitsin.
Amaaan bebeğimizden, bizden önemli mi Hatırlatdıkça sters yapar inceden

canım teşekkür ederim bülent beyi bilirsin zaten hep rahat 4. ayda başlıycaz vitaminlere süte balığa şimdi kemikleri olşmuyor ya henüz onun için sanırım..resmini koyarım en kısa zamanda
ha birde unutmadan eşime dedi ki; iş yaptırmıyosun değilmi yerleri falan hep sen sileceksin.. yazık garibim diyor ki: bende onu diycektim bana bir krem yazsanız belim çok ağrıyor iş yapmaktan sonra hepimiz koptuk zaten adamın pertini çıkarmışsın diyor

bende saklıyodum .cinsiyeti belli olana kadar saklıycaktım.hastaneye yatınca durum karıştı.görenler oldu.tabi her kez duydu

Hayırlısı olsun ben duysalar dahi eşime tembihledim kimsenin bana benim bebeğimin sağlığı ile ilgili sorular sormasını ikide bir beni aramasını istemiyorum dedim. Oda sen merake tme ben ehrkesi uyarıcam dedi. Yani kim kırılırsa kırılsın darılırsa darılsın önceliğim bebeğim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…