2011 Ekim Anneleri

arkadaşım san ve fitil kullanan herkese soruyorum...

ya ben bu fitili hangi deliğe koycam şimdi ben doktor vajina deyince normal ilişkiye girdiğim yere koyuyorum.. ama çişimi ordan yapmıyorum ki... şimdi düşündüm de idrar yolları iltihabı adı üstünde... idrar yoluna konması gerekmez mi fitilin de.... offffffff yaaaaaaaa

pardon pardon 15 kilo alsan 60 mı olursun yok daha neler o kadar zayıf olamassın dimi
45im kilo almaya uğraşıyodum olmadı Kilo almanın en kısa yolu bebiş sanırım
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısınız? 11 haftalık hamıleyım bende
alırız tabiki Hoşgeldin Birinci sayfada listemiz var bilgilerini ver ekleyelim

Şuan kullanmıyorum ama daha önce çok kullandım doğru yere koyuyosun sorun yok O ordan çözüyo bütün problemi
Bu arada ben o kadar fitil kullandım ama hiç aklıma bu yönü gelmemişti

Son düzenleme:
ama bursa çok soğuk ya....üstüste giyindim kazak manto hırka ve örgü şal... hala donuyorum... birde kalorifer ve ufo da çalışıyo odamda ama yetmiyo...

ama bursa çok soğuk ya....üstüste giyindim kazak manto hırka ve örgü şal... hala donuyorum... birde kalorifer ve ufo da çalışıyo odamda ama yetmiyo...

Ayyy dert etme istanbulda soğuk ama güneş var En azından dışarıya bakınca sanki sıcakmış gibi geliyo insana

bu gün öyle neşesiz başlamıştım ki güne bunları okuyuyunca gülmeye başladım

günaydın mutlu günler diliyorumm
cumanın gelişini müjdelediği için perşembeleri hep sevmişimdir

canım yaa sabah sabah hiç güleceğim yoktu, fitili idrar yaptığın yere sığdıramassın zaten vajinaya yerleştiriceksin tatlım :)

Bel ağrısı gebelik belirtisi olabiliyor canım ama bu genelde günün geçerken adet döneminde başlıyor. Bence Sen kanda gebelik testine baktır çünkü bel ağrısı bir çok nedenden kaynaklanabilir. Taş düşürmek yada kum dökmek olsaydı idrar tahlilinde mutlaka çıkardı. Hakkında hayırlısı olsun :)

GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...

Son düzenleme:
gozunaydın leyna masallah bebısınede ıns dıger test sonuclarında guzel cıkar darısı bızım basımıza artık babalarda heyecanla ama tabı bı anne kadar olamıyolar netıcede bızım yasadıgımız mucızeyı onlar yasamıyorum oyuzdende bızı kadar duygusal olamıyolar

maşallah canım sana da bebeğine de 1 hafta sonra test sonucunda güzel çıkar inşallah mutluluğun ikiye katlanır. eşlerimiz bebekler hareket edince inanacaklar galiba hamile olduğumuza :) görmek, hissetmek lazım galiba onlar için. muhtemelen bizde de öyle olacaktır.
bol ilişki ha :) tırsak tırsak zor olur ama güzel tavsiye :)

Leynacım gözün aydın. Dediği gibi kalp gözü ile görmek başka. Bende bana ultrason fotoğraflarını gösterenlere "hiçbişi belli değil, atmayın yaf" dediğimi hatırlıyorum. Ama şimdi bebişimin herşeyini seçebiliyorum sanki.
Yalnız doktorunun "bol bol ilişkiye girin" sözünü anlamadım ya. Niye ki acaba? Sonrasını mı düşünüyo acep

Canım methini çok duydum o hocanın. Üniversite hastanesinde doğum yapmak senin için sorun değilse, bence değiştirme onu. Ben Hüma-Cahit beydeyim.

Gözün aydın Yeni fotoğraflarınızda hayırlı olsun albümü genişletmeye başladın desene
Ne güzel herşeyi sormuşsun bende sorucam diyerek gidiyorum ekranda bebeğimi görünce herşey uçup gidiyo Yarın kontrolüm var inşallah unutmazda bende bişeyler sorarım
Şu halimize bak kimimize yasak olan kimimize bol bol serbest Neden acaba Ne gibi bi faydası varki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…