- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
DOKTOR BANADA FİTİL VERDİ içinde iki tane vardı ikisinide kullandım doktorun ne verdi bilmiyorum ama hamile olduğunu söylemedinmi cnm eğer normal bir fitilse korkma bişey olmaz Allahın izniyle .doktorlar bu kadarda kötü değildir heralde ki benimkisi tüp bebek çok büyük zorluklardan geçtikten sonra gebelik oluyor.Benimde prosperktüste çok zorunlu olmadıkça gebeler 3 ayı doldurmadan kullanmasın yazıyodu ama yapıcak bişeyim yoktu çok kötüydüm doktoruna tekrar danış
istersen.
45im kilo almaya uğraşıyodum olmadı Kilo almanın en kısa yolu bebiş sanırımpardon pardon 15 kilo alsan 60 mı olursun yok daha neler o kadar zayıf olamassın dimi
alırız tabiki Hoşgeldin Birinci sayfada listemiz var bilgilerini ver ekleyelimmerhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısınız? 11 haftalık hamıleyım bende
arkadaşım san ve fitil kullanan herkese soruyorum...
ya ben bu fitili hangi deliğe koycamşimdi ben doktor vajina deyince normal ilişkiye girdiğim yere koyuyorum.. ama çişimi ordan yapmıyorum ki... şimdi düşündüm de idrar yolları iltihabı adı üstünde... idrar yoluna konması gerekmez mi fitilin de.... offffffff yaaaaaaaa
ama bursa çok soğuk ya....üstüste giyindim kazak manto hırka ve örgü şal... hala donuyorum... birde kalorifer ve ufo da çalışıyo odamdaama yetmiyo...
45im kilo almaya uğraşıyodum olmadı Kilo almanın en kısa yolu bebiş sanırım
alırız tabiki Hoşgeldin Birinci sayfada listemiz var bilgilerini ver ekleyelim
Şuan kullanmıyorum ama daha önce çok kullandım doğru yere koyuyosun sorun yok O ordan çözüyo bütün problemi
Bu arada ben o kadar fitil kullandım ama hiç aklıma bu yönü gelmemişti
bu gün öyle neşesiz başlamıştım ki güne bunları okuyuyunca gülmeye başladım
arkadaşım san ve fitil kullanan herkese soruyorum...
ya ben bu fitili hangi deliğe koycamşimdi ben doktor vajina deyince normal ilişkiye girdiğim yere koyuyorum.. ama çişimi ordan yapmıyorum ki... şimdi düşündüm de idrar yolları iltihabı adı üstünde... idrar yoluna konması gerekmez mi fitilin de.... offffffff yaaaaaaaa
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırmısınız? 11 haftalık hamıleyım bende
İstanbul bugün güneşli
Hepinize güzel günler diliyorum annişlerrrrrrr
hanımlar merhaba bebişleriniz hayırlı olsun
tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..ben geçenlerde yorgunluk halsizlik vs. doktora gittim ama gebelik şüphem yoktu..doktor kan değerimi vs ölçtü idrar testi yatı ve bi gebelik testi yapalım dedi ben kurum doktoruna gıtmştım vaktım de yoktu işe dönmem lazımdı gerek yok şüphem yok ki dedim yani o kadar erken belirti vereeğini düşünmedim doktor da o zaman ıkı hafta sonra gel kan testi yapalım dedi... şimdi ben de o günden beri böbrek ağrısı yoksa ne ise bilemediğim bi acayip rahatsız edici bi bel ağrısı var ..yani hani bastırınca geçecek gibi ama geçmiyor..idrar testim de temizdi ama yoksa taş mı vardı anlamadım..çok rahatsızım..bu bi gebelik belirtisi midir acaba
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
GÜNAYDIN KIZLAR....
dün randevum vardı ikili test için test sonucum gayet güzel çıktı kan ve idrar tahlillerimin sonuçları için bana telefonla bilgi verecekler 1 hafta sonra...
bebeğimi ilk defa böyle hareketli gördüm amuda kalkmıştı ama gerçekten başının üzerinde yatıyordu ayalkar kollar havada...sürekli yüzünü kaşıdı yavrum doyamadım 4 tane fotoğrafını aldım artık renkli foroğraflarımızda var hemde artık ultrason kağıdında değil normal fotoğraf olarak veriyor dün akşamdan beri en az 10 kere bakmışımdır tabi babası benim kadar duygusal değil hiç birşey belli değil diyor ama tabi gönülden görmekle alakalı bu birazda onun içinde değil ya anlayamaz o:)
cinsiyet sordum yorum yapabilirmisiniz diye mümkün olmadığını söyledi anca 1 ay sonra bebeğimin kaç cm olduğunu sordum güldü ince hesaplara takılma dedi 5-6 cm miş sonra öyle süt yoğurt ceviz yiycem diye sakın kendini zorlama onunda bir zamanı var şimdiden iğrenme dedi ömümüzdeki ay başlıycakmışız onlara sonra dişimi söyledim çektirmem lazım diye o da önümüzdeki ay dedi çünkü o zaman anca antibiyotik kullanmaya başlayabilecekmişim riske atmayalım dedi hı bide hep aklıma takılan şeyi sordum eğildiğimde büküldüğümde içimde sıkışıyormudur bebek dedim iki parmağıyla yaptığı yuvarlağın içine anca sığabileceğini söyledi ne yapsanda şimdi onu rahatsız edemezsin dedi birde bol bol ilişkiye girin dedi
kısaca dünümüzün özeti böyle çok şükür her şey yolunda darısı tüm ikili test için bekleyenlerin başına...
sağol canım evet erciyes ünv prof kendisi
daha önce acıbadem hastanesinin dr gidiyordum
aslında elimde koca bir dr listesi var
ilk sırada hoca var onunla tanışalım bir
bu arada satlarımız yakın bende 11+5 günlüğüm
GÜNAYDIN KIZLAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?