- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Alemsin valla, Allah gönlüne versin canım
Eşime ben hamileyim dediğim zamanoleyyyy bu sefer nokta atışı yapmışım dedi:82:
hala anıp o anı gilüyoruz
Eslem hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin ikisini de.
Canım ben de hamile kalmayı planladığım ay,tam günümde hafif kanama gelince adet kanı sanıp bizimkine sende de amma kuru sıkı varmış demiştim. Yazık garibim hiçbişi dememişti. Sonra hamile olduğumu öğrenince çok utanmıştım dediğime
leynaaaa oldumu bilmiyorum yaaa cnm birinin arkası dönük 15 gün önce falan çekilen ultrason
maaşallah kuzucuklarıma hepimizini kuzucuklarına rabbim korusun...
kızlar ben hala hiç kilo almadım. artık yemek yemeyede başladım çok yemesemde düzenli yiyorum ama hala verdiğim1.5 kiloyu bile alamadım sizler kaç kilo aldınız
kızlar ben hala hiç kilo almadım. artık yemek yemeyede başladım çok yemesemde düzenli yiyorum ama hala verdiğim1.5 kiloyu bile alamadım sizler kaç kilo aldınız
arkadaşlar dore de bir güneş kremi var yüz için 50 faktör kullanınız varmı memnunmusunuz ?
arko nun 50 faktör ürününü kullanıyorum ben.
Güneş kremi mi kullanmak zorundaymışız???
güneş gören yerlerde çiller, benekler oluyormuş. advocate85 de söylemişti, annesinin yüzünde olmuş hamileyken, kocaman iz kalmış geçmiyormuş. dr sordum ben. kullan ama 16. haftada başlarsın dedi, evham yapıp başladım ben kullanmaya.
istanbul eminönü de havuzlu han diye bir yer varmış. ne kadar güzel şeyler var orda. bebek odası süslemeleri var. hepsi birbirinden güzel, hem ucuz hem güzel. normal bir set fiyatı 100 TL.
içindekiler : Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
Ankara'da da vardır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?