2011 Ekim Anneleri

eslemci canım çok güzel görünüyolar yaaa maşallah.... rabbim kem gözlerden nazarlardan saklasın inşallah canım. hemide ayrı yumurta ikizleri ikisi de çok farlı olur sanırım.. bi tanıdığım var ikiz kızlarından biri sarışın renkli gözlü biri esmer .ne güzel yaaaa... bende çok istodum ikiz ama bir tanesini buldum elhamdülillah ...

çok teşekkürler ciciş anneler o sizin güzelliğiniz 6 sene bekledikten sonra Rabbim bu mucizeleri verdi bize ne kadar şükretsem azdır.

esfacım ablamında ikizleri var ikiside erkek çok şikayetçi 18 yaşındalar ama ben herşeye razıyım Allahım onları salih nur yüzlü Allah korkusu olan insanlardan eylesin AMİİİİİİİİİNnnnnn

Eşime ben hamileyim dediğim zamanoleyyyy bu sefer nokta atışı yapmışım dedi:82:
hala anıp o anı gilüyoruz

Eslem hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin ikisini de.

Canım ben de hamile kalmayı planladığım ay,tam günümde hafif kanama gelince adet kanı sanıp bizimkine sende de amma kuru sıkı varmış demiştim. Yazık garibim hiçbişi dememişti. Sonra hamile olduğumu öğrenince çok utanmıştım dediğime

kuru sıkıbuda güzelmiş

Herkescikler cinsiyetleri öğrenmiş çok kıskandım
bizim randevumuz 16 nisanda geçen seferde bişicik söylemedi dr zaten...Gerçi bizimki uyuyordu bacaklarıda kapalıydı:)))
Şu ikili testteki değerlere baktım 37 yazıyor belkinim erkektir dedim eşime ohoooo nerden
söyledim anında kabullendi öyle seslenmeye başladı bile :90:

kızlar ben hala hiç kilo almadım. artık yemek yemeyede başladım çok yemesemde düzenli yiyorum ama hala verdiğim1.5 kiloyu bile alamadım sizler kaç kilo aldınız

kızlar ben hala hiç kilo almadım. artık yemek yemeyede başladım çok yemesemde düzenli yiyorum ama hala verdiğim1.5 kiloyu bile alamadım sizler kaç kilo aldınız

ben ilk ay ekmek dışında pek birşey yiyemediğim için 2 kilo almıştım. son gittiğim kontrolde yemem düzeldiği için sanırım adığım 2 kilonun 1,5 kilosunu vermişim. yani şimdilik 0,5 kilo almış oluyorum ama zaten ilk 3 ay kilo almamış olmak ideal bundan sonra alıcaksın zaten fazlasıyla

bende aynı şekilde hiç kilo almadım verdiklerimide almadım inanamıorum çünkü çok çabuk kilo alan biriyim inşallah böle devam eder ki tiroid hastasıyım doktorum bile normalden çok alırsın dedi bakalım inş. 12 kiloyu geçmem :82:

arkadaşlar dore de bir güneş kremi var yüz için 50 faktör kullanınız varmı memnunmusunuz ?

esfacım ablamında ikizleri var ikiside erkek çok şikayetçi 18 yaşındalar ama ben herşeye razıyım Allahım onları salih nur yüzlü Allah korkusu olan insanlardan eylesin AMİİİİİİİİİNnnnnn[/QUOTE]

çooookkk tatlılar ne kadar farklı ne güzel bi duygudur MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN sen ara ara yolla ultrason footlarını sevelim bizde onları :79:

bulantımın azalıp, arttığı dönemler oldu. o aralarda aldım verdim, aldım verdim... sürekli bir artış olmadı yani. ama şu hafta itibariyle 1 kg almışımdır herhalde, evde tartılmıyorum. doktora gittiğimde tartılıyorum.

Güneş kremi mi kullanmak zorundaymışız???

güneş gören yerlerde çiller, benekler oluyormuş. advocate85 de söylemişti, annesinin yüzünde olmuş hamileyken, kocaman iz kalmış geçmiyormuş. dr sordum ben. kullan ama 16. haftada başlarsın dedi, evham yapıp başladım ben kullanmaya.

amanınnnn korktum şimdiiii ((
Olay'ın total effect ini kullanıyorum ben SPF 15 korumalı diyor ama 50 faktör dalan lazımsa yandık :)))

canım geçenlerde burda bir topik gördüm ankaralı anne adyları alışveriş yaptıkları yerleri yazmışlar bu tarz şeyleri hep suluhandan almışlar beşikler ulustan daha bir çok şey vardı suluhanda gerçekten çok güzel süsler varmış biliyosun değilmi suluhanı?

kızlar bebeğimin odası konusunda kararsızım ona ait bi oda var aslında ama geceleri benim yanımda yatack kendi odasına yaparsam dolabını falan ozaman nasıl olcak bende istiorum odasını süslemeyi falan ama nasıl olcak bilmiorum siz neler yapcaksınız?fikir verin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…