aaaa niye sustu herkes konuşcak bişey mi bulamadınız
arkadaşlar dün akşamdan beri kürek kemiğimin sağ tarafında ağrı var ama bugün farkettimki yürürken bile göğsümün altıyla birlikte bi ağrı var mideme dokunduğumda dayanılmaz ağrıyo. Şuanda da midemde yanma ve gaz var ve sırtımdaki ağrıda devam ediyor ama daha önce hiç bukadar şiddetli olmamıştı sizinde bu şekilde mide ağrılarınız oluyor mu ?
canım biraz daha sabır .benim geçti seninde geçer inş.hatta bu hafta karnım anormal büyüdü hamile olduğum anlaşılıyor.dün bir pantolon giydim fermuarını çekemedim içe katladım.pantolon tam düşcek oluyo ben çekiyorum çok komikti
arkadaşlar dün akşamdan beri kürek kemiğimin sağ tarafında ağrı var ama bugün farkettimki yürürken bile göğsümün altıyla birlikte bi ağrı var mideme dokunduğumda dayanılmaz ağrıyo. Şuanda da midemde yanma ve gaz var ve sırtımdaki ağrıda devam ediyor ama daha önce hiç bukadar şiddetli olmamıştı sizinde bu şekilde mide ağrılarınız oluyor mu ?
sen ne diyorsun bende 2 yıllık evliyim bana evlatlık al diyen bile oldu
aaaa niye sustu herkes konuşcak bişey mi bulamadınız
Kızlar çubuk kraker bisküvi gibi şeyler tüketiyormusunuz ? Bu tür ürünlerdede raf ömrü uzasın diye katkı maddesi yokmu? Birde cips yiyormusunuz? Canım tuzlu şeyler istiyor cips yemek istiyorum ama yemiyorum yesemmi acaba?
Kızlar çubuk kraker bisküvi gibi şeyler tüketiyormusunuz ? Bu tür ürünlerdede raf ömrü uzasın diye katkı maddesi yokmu? Birde cips yiyormusunuz? Canım tuzlu şeyler istiyor cips yemek istiyorum ama yemiyorum yesemmi acaba?
kızlar çubuk kraker bisküvi gibi şeyler tüketiyormusunuz ? Bu tür ürünlerdede raf ömrü uzasın diye katkı maddesi yokmu? Birde cips yiyormusunuz? Canım tuzlu şeyler istiyor cips yemek istiyorum ama yemiyorum yesemmi acaba?
Oturmaktan resmen bacaklarımın içi ve totom acıdıBu mesai saatlerini hamilelere göre ayarlasalar keşke... Günde 5-6 saat mesela :84:
ye ye canın çok isitiyorsa aşırıya kaçma süreklide olmasın nefsini öldürecek kadar ye valla ben haftabaşında çekmeceme dokduruyorum bilimum çiklota gofret kraker şeker homini gırtlak yiyorum zaten evlendiğimden beri 5 kilo almışım yıllardır 60 tım şimdi 65 olmak zoruma gidiyor ama napıyım böyle daha huzurluyummmmmm
hanzade cipsler yanmış yağlarla yapıldığı için gebelikte sakıncalı.ama tadına bak nevsini körert bence.kıraker vs. gibi şeylerde katkı vardır mutlaka inan unda bile var.benim eşimlerin un fabrikası var una katkı konulmayınca ekmek aynı gün küfleniyor diye konuluyomuş çok şaşırmıştım ve kızmıştım duyduğumda ama fırınlar yoksa almıyormuş çok ilginç.ne yiycez anlamadım o yasak bu yasak .benim canımda sakatat istiyo ama napim el mahkum
uzman tv dınemıstım cnm ben hamılelerın calısma saatlerı an fazla 7,5 saat olrak ayarlanmalı dıyodu
ama onu hangı ısyerı yapar bılmıyorum :)
Baskı yapayım ben firmaya en iyisi olmaz ki böyle canmı dayanır şimdi neyse ama ilerde Allah izin verirde tombiş tombiş olursak dayanamayız gibi geliyor bana...
canım benim doktorum aşırıya kaçmadan canımın istediği herşeyi yiyebileceğimi söyledi buna cipste dahil ama abartmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?