2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun fatosersin. bende olmuyor bişe diycemiycem doktora gitseydin keşke. dünden beri çok uzun bir süre.

Ya akşamları oluyordu sadece ama bir kaç gündür öğleden sonra ve sabahları da oluyor... Çok fazla kusmadım, 5 kere fala olmuştur hamileliğin başından beri ama yine de bu halsizlik bitse hiç fena olmaz...

geçmiş olsun canım yel girmiş sana ilaçlarını yazıyorum;muscoril kas gevşeticiyle bir güzel ovduruyorsun eşine sırtını sonra üzerine bir havlu koyup kıyafetini giyiyorsun miden içinde bir soda içiyorsun sonra bak bakalım turp gibi olmuyomusun:))
şaka bir yana (gerçeklip paylarıda yok değil)bende çekiyorum arada bir ama benim ağrım pskolafik geliyor diyorum geliyor ve ben unutmadan gitmiyor inşalah sıkıntın bir an önce son bulur...

Geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin, eğer gazın varsa gazda yapıyor bu ağrıyı hemde inletir acısı bilirim.. Hamileyken değil ama daha öncesinde yaşadım. Bana serum vede bir şurup vermişlerdi. Sen doktoruna bir danış istersen.

Kızlar çubuk kraker bisküvi gibi şeyler tüketiyormusunuz ? Bu tür ürünlerdede raf ömrü uzasın diye katkı maddesi yokmu? Birde cips yiyormusunuz? Canım tuzlu şeyler istiyor cips yemek istiyorum ama yemiyorum yesemmi acaba?

hanzade cipsler yanmış yağlarla yapıldığı için gebelikte sakıncalı.ama tadına bak nevsini körert bence.kıraker vs. gibi şeylerde katkı vardır mutlaka inan unda bile var.benim eşimlerin un fabrikası var una katkı konulmayınca ekmek aynı gün küfleniyor diye konuluyomuş çok şaşırmıştım ve kızmıştım duyduğumda ama fırınlar yoksa almıyormuş çok ilginç.ne yiycez anlamadım o yasak bu yasak .benim canımda sakatat istiyo ama napim el mahkum

ye ye canın çok isitiyorsa aşırıya kaçma süreklide olmasın nefsini öldürecek kadar ye valla ben haftabaşında çekmeceme dokduruyorum bilimum çiklota gofret kraker şeker homini gırtlak yiyorum zaten evlendiğimden beri 5 kilo almışım yıllardır 60 tım şimdi 65 olmak zoruma gidiyor ama napıyım böyle daha huzurluyummmmmm

canım benim doktorum aşırıya kaçmadan canımın istediği herşeyi yiyebileceğimi söyledi buna cipste dahil ama abartmadan..

benimde canım cips çok istiyor arkadaşım evde de var gelip gidip bakıyorum daha açıp yemedim ha gayret diyorum kendime

Oturmaktan resmen bacaklarımın içi ve totom acıdı Bu mesai saatlerini hamilelere göre ayarlasalar keşke... Günde 5-6 saat mesela :84:

uzman tv dınemıstım cnm ben hamılelerın calısma saatlerı an fazla 7,5 saat olrak ayarlanmalı dıyodu
ama onu hangı ısyerı yapar bılmıyorum :)

leyna çok özendim sana .ben hiç o kadar zayıf olamadım.73 kiloyum şuan.ama bu hafta göbeğim bir anda kocaman oldu.baskül ailesi olcaz

Aaaa çok şaşırdım... Ekmekte bile var demek o zaman bünyemiz bağışıklık kazanmıştır zaten, anladım cnm yemiyim bari başka şeyler yaparım :)

Son düzenleme:
uzman tv dınemıstım cnm ben hamılelerın calısma saatlerı an fazla 7,5 saat olrak ayarlanmalı dıyodu
ama onu hangı ısyerı yapar bılmıyorum :)

Baskı yapayım ben firmaya en iyisi olmaz ki böyle canmı dayanır şimdi neyse ama ilerde Allah izin verirde tombiş tombiş olursak dayanamayız gibi geliyor bana...

Baskı yapayım ben firmaya en iyisi olmaz ki böyle canmı dayanır şimdi neyse ama ilerde Allah izin verirde tombiş tombiş olursak dayanamayız gibi geliyor bana...

dedıgın gıbı ıcın cok problem olmuyo ama ılerlıyen donemlerde zorlasıcak bızım ıcın 32. haftayı beklemeden bıraka bılırım ısı oyle zorlanmaya falan baslarsam

canım benim doktorum aşırıya kaçmadan canımın istediği herşeyi yiyebileceğimi söyledi buna cipste dahil ama abartmadan..

Ben hep panikli gittiğim için aklıma gelmiyor ki sormak gçen gün çilek yedim hormonludur diye çekine çekine diye 3 tane yedim, canım salatalık istiyor 1 tane yiyorum korkudna hiç bişi yiyemiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…