2011 Ekim Anneleri

ben sana fikrimi söyleyim canım ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum yatağıdır dolabıdır masasıdır hepsi takım olsun odasını hazırlıycam birde minik tüllü beşikler var ya onlardan alırım yanıma koyarım sonra kendi yatmaya başlayabileceği zamnda kendi yatağına geçiririm diye düşünüyorum şimdilik ilerde neler değişir hiç bilemiyorum:)

evet canım suluhanı biliyorum.varsa oralara bakalım, iyi olur. pahalı mağazalarda aynı ürüne daha fazla para vermeye gerek yok.
ablamın takı tasarım merakı var. ordan takı malzemesi almaya giderdik önceden güzel bir yer. hem ucuz hem güzel bir sürü şeyy alalıımmm.

bende bebgıme oda yapmayı dusunuyorum bıde hasır besıkler var tullerle suslu onlardan alıp yatak odama koyucam ayrı yatana kadar onda yatar daha sonrada odasında yatmaya baslar besıgınıde su buyuyebılenlerden ıstıyorum bıraz daha buyuncede o sekılde kulanır :)

oda takımını doğmadan almayı düşünmüyorum ben. birkaç ay bizimle kalır, uykusu düzene girince odasına geçiririz küçük hanım ya da küçük beyi. odasında yalnız yatacak duruma gelene kadar oda takımının eskimesi, boş odayı işgal etme durumu filan olmasın başta. kıyafet dolaplı, çekmeceli yataklar var, ondan bir tane alsak başta yeter herhalde. ama odalar da çoookkk güzel yaa yapmamak mümkün değil. şimdiki düşüncem biraz geç yapmaktan yana ama bilmiyorum, vazgeçebilirim ilerleyen aylarda :)

bak suluhandan hariç bir yer daha söyleyim sana hani kızılarda izmir caddesinde meşhur peynirci var ya onun yanında bir düğmeci var görürsün zaten ablamın arkadaşı malzemeleri ordan almış ve harika şeyler yapmışlar çeşit çeşit yolun düşerse oraya mutlaka uğra bebekler için inanılmaz güzel şeyler var fiyatlarıda uygun....

ama cnm beşik tarzı olanlarda çok kalamıorki sonuçta çoçuk kaç yaşında ayrı yatarki? beşik çok küçükken yatar ayyy bende ne yapcam bilmiprum bende istiorum süslemek...

bir topik gördüm az önce garibim kız, sevgilisiyle aynı boyda olanlar yada ondan uzun olanlar benimle bu kaderi paylaşanlar hadi buraya yazalım demiş sevgiye aşka bakarmısın yaa bunu bir kader olarak görüyo ya sen onu gerçekten seviyorsan ne boy önemlidir ne kaş göz illet oluyorum böylelerine

ama cnm beşik tarzı olanlarda çok kalamıorki sonuçta çoçuk kaç yaşında ayrı yatarki? beşik çok küçükken yatar ayyy bende ne yapcam bilmiprum bende istiorum süslemek...

aman bende bilmiyorum bakalım zaman neyi gösterir hem daha çok erken bunları düşünmek için daha çok zamanımız olacak türlü türlü düşüncelerim var tutturamadım bir türlü:))

aa ne güzel yerler varmış. önceden belki de önünden çok geçtim ama insanın başına gelmeyince başını çevirip bakmıyor demek ki algıda seçicilik bu olsa gerek. şimdi her geçtiğim yerde, bu tarz mağazalara bakıyorum :) öğrendiğim iyi oldu leynacım oraya da bakarım sağol.

tamam da cnm ilk başta dolabı falan odasında sonra mı odasına geçcek o zaman da tam takım olmuor istediğin gibi süsliyemiosun odayı bide oyun parkları çok ii diolar ne düşünüosunuz?

aman bende bilmiyorum bakalım zaman neyi gösterir hem daha çok erken bunları düşünmek için daha çok zamanımız olacak türlü türlü düşüncelerim var tutturamadım bir türlü:))

öle deme valla varya 7. aya kadar bence herşey hazır olmalı erken doğum riskine karşın öle oluncada düz hesp 4 aylığız desek kaldı 3 ayyyy :) şimdiden düşünmek lazım ancak olur

öle deme valla varya 7. aya kadar bence herşey hazır olmalı erken doğum riskine karşın öle oluncada düz hesp 4 aylığız desek kaldı 3 ayyyy :) şimdiden düşünmek lazım ancak olur

Evet düşünelim ve şu alışveriş işine başlayalım artıkkkkkk...ama tabi birbirimizle paylaşarak..

allah korusun olmaz inşallah öyle birşey olursada bir çaresi bulunur mutlaka hiç bir şeyin garantisi yok erken doğum risiki olduğu kadar başka risklerde var ben biraz rahat bir kişiliğe sahibim sanırım...
ya da daha kendimi hazır hissetmiyorum sanırım cinsiyeti öğrendiğimde duygularım değişir:)

Son düzenleme:
Evet düşünelim ve şu alışveriş işine başlayalım artıkkkkkk...ama tabi birbirimizle paylaşarak..

evett fikirlerimiz paylaşalım ben mesela birisinden duydum mobilya beşikler varya onların kullanımı hiç rahat değilmiş en rahatı park yatak die duyuyorum hep bakalım düşüncezz:)

tabi ki kötü düşünmemek lazım ama her ihtimalide düşünmek lazım ben en azından kıyafet olarak çoğunu almak istiorum 7.aya kadar inş. nasip Allah bi aksilik göstermesin inş.

tabi ki kötü düşünmemek lazım ama her ihtimalide düşünmek lazım ben en azından kıyafet olarak çoğunu almak istiorum 7.aya kadar inş. nasip Allah bi aksilik göstermesin inş.

Katılıyorum sana. Her ihtimali düşünmek lazım o yüzden ben acele etmeme taraftarıyım. Kıyafet alımına 4. aydan sonra başlarım ama ufaktan. Beşik, anakucağı vs için ramazan sonrası uygun olur sanki. Tabi ben biraz fazla temkinli yaklaşıyorum malum problemlerden dolayı.

ahh.. şu bebek odası benim de hayalim.ilk çocukta olmadı.burda kalırsak gene olmayacak gibi.sobalı ev ve yılın büyük bölümü soğuk olduğu için park yatak aldık.ondan da çok memnun kaldım.benim gibi yer sorunu olanlara tavsiye ederim.ama şu tam takım odayı isterim.kk dan kimileri koyuyor bebek odası resimlerini çok hoşuma gidiyor.

arkadaşlar dün akşamdan beri kürek kemiğimin sağ tarafında ağrı var ama bugün farkettimki yürürken bile göğsümün altıyla birlikte bi ağrı var mideme dokunduğumda dayanılmaz ağrıyo. Şuanda da midemde yanma ve gaz var ve sırtımdaki ağrıda devam ediyor ama daha önce hiç bukadar şiddetli olmamıştı sizinde bu şekilde mide ağrılarınız oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…