kızlar bebeğimin odası konusunda kararsızım ona ait bi oda var aslında ama geceleri benim yanımda yatack kendi odasına yaparsam dolabını falan ozaman nasıl olcak bende istiorum odasını süslemeyi falan ama nasıl olcak bilmiorum siz neler yapcaksınız?fikir verin :44:
canım geçenlerde burda bir topik gördüm ankaralı anne adyları alışveriş yaptıkları yerleri yazmışlar bu tarz şeyleri hep suluhandan almışlar beşikler ulustan daha bir çok şey vardı suluhanda gerçekten çok güzel süsler varmış biliyosun değilmi suluhanı?
istanbul eminönü de havuzlu han diye bir yer varmış. ne kadar güzel şeyler var orda. bebek odası süslemeleri var. hepsi birbirinden güzel, hem ucuz hem güzel. normal bir set fiyatı 100 TL.
içindekiler : Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
Ankara'da da vardır umarım.
kızlar bebeğimin odası konusunda kararsızım ona ait bi oda var aslında ama geceleri benim yanımda yatack kendi odasına yaparsam dolabını falan ozaman nasıl olcak bende istiorum odasını süslemeyi falan ama nasıl olcak bilmiorum siz neler yapcaksınız?fikir verin :44:
evet canım suluhanı biliyorum.varsa oralara bakalım, iyi olur. pahalı mağazalarda aynı ürüne daha fazla para vermeye gerek yok.
ablamın takı tasarım merakı var. ordan takı malzemesi almaya giderdik önceden güzel bir yer. hem ucuz hem güzel bir sürü şeyy alalıımmm.
ben sana fikrimi söyleyim canım ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum yatağıdır dolabıdır masasıdır hepsi takım olsun odasını hazırlıycam birde minik tüllü beşikler var ya onlardan alırım yanıma koyarım sonra kendi yatmaya başlayabileceği zamnda kendi yatağına geçiririm diye düşünüyorum şimdilik ilerde neler değişir hiç bilemiyorum:)
ama cnm beşik tarzı olanlarda çok kalamıorki sonuçta çoçuk kaç yaşında ayrı yatarki? beşik çok küçükken yatar ayyy bende ne yapcam bilmiprum bende istiorum süslemek...
bak suluhandan hariç bir yer daha söyleyim sana hani kızılarda izmir caddesinde meşhur peynirci var ya onun yanında bir düğmeci var görürsün zaten ablamın arkadaşı malzemeleri ordan almış ve harika şeyler yapmışlar çeşit çeşit yolun düşerse oraya mutlaka uğra bebekler için inanılmaz güzel şeyler var fiyatlarıda uygun....
ben sana fikrimi söyleyim canım ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum yatağıdır dolabıdır masasıdır hepsi takım olsun odasını hazırlıycam birde minik tüllü beşikler var ya onlardan alırım yanıma koyarım sonra kendi yatmaya başlayabileceği zamnda kendi yatağına geçiririm diye düşünüyorum şimdilik ilerde neler değişir hiç bilemiyorum:)
aman bende bilmiyorum bakalım zaman neyi gösterir hem daha çok erken bunları düşünmek için daha çok zamanımız olacak türlü türlü düşüncelerim var tutturamadım bir türlü:))
öle deme valla varya 7. aya kadar bence herşey hazır olmalı erken doğum riskine karşın öle oluncada düz hesp 4 aylığız desek kaldı 3 ayyyy :) şimdiden düşünmek lazım ancak olur
öle deme valla varya 7. aya kadar bence herşey hazır olmalı erken doğum riskine karşın öle oluncada düz hesp 4 aylığız desek kaldı 3 ayyyy :) şimdiden düşünmek lazım ancak olur
Evet düşünelim ve şu alışveriş işine başlayalım artıkkkkkk...ama tabi birbirimizle paylaşarak..
allah korusun olmaz inşallah öyle birşey olursada bir çaresi bulunur mutlaka hiç bir şeyin garantisi yok erken doğum risiki olduğu kadar başka risklerde var ben biraz rahat bir kişiliğe sahibim sanırım...
ya da daha kendimi hazır hissetmiyorum sanırım cinsiyeti öğrendiğimde duygularım değişir:)
tabi ki kötü düşünmemek lazım ama her ihtimalide düşünmek lazım ben en azından kıyafet olarak çoğunu almak istiorum 7.aya kadar inş. nasip Allah bi aksilik göstermesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?