benimde canım cips çok istiyor arkadaşım evde de var gelip gidip bakıyorum daha açıp yemedim ha gayret diyorum kendime
uzman tv dınemıstım cnm ben hamılelerın calısma saatlerı an fazla 7,5 saat olrak ayarlanmalı dıyodu
ama onu hangı ısyerı yapar bılmıyorum :)
Kendim ince dilim patatesmi kızartsam acaba :)
eee acıktım ben ne yiycez
Ben hep panikli gittiğim için aklıma gelmiyor ki sormak gçen gün çilek yedim hormonludur diye çekine çekine diye 3 tane yedim, canım salatalık istiyor 1 tane yiyorum korkudna hiç bişi yiyemiyorum ya...
bende paniğim canım biliyorsun sende ama dayanamadım sordum doktora o da hamilelik hastalık değil canın ne istiyorsa yiyebilirsin dedi o sıra bende domates ve cips aşkıyla yanıp tutuşuyordumHala daha öyleyim tek aşerdiğim şey domates kokusu:)
ben film izliyorum canım. ara ara gelip bakıyorum buraya.
eee acıktım ben ne yiycez
oooldu hanzade hanım 2 tane cips yüzünden bi tava ince dilim patetes kızart sonra gelsin kilolar hem ne biliyon patateslerinde hormonlu olmadığınııı hııııı ayyyyyy
Ya Denizcim sen nerde çalışıyosun Allahaşkına? Film izletiyolar mıııı? Eğer öyle ise beni de yanına aldırsanaaa
ay benimde bugün durduk yere burnuma domates koktu delirdim
Kızlarrr canınızın istediği şeyleri buraya yazmayın lütfennn. Durduk yere kokulu domatesi aklıma getirdin. Buna "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" denir. zaten pisboğaz bişey oldum çıktım ben. Ne yazsanız "ay canım çekti diyorum". 3 ayda 58 kilodan 60'a çıktım. Doktor yürüyüş de yasak dedi zaten. Kilo alıyorum zaten
okul dönüşü pazara uğradık, valla çeşit çeşit domates vardı arkadaşım, keşke burada olsaydın...
Okul dönüşü pazara uğradık, valla çeşit çeşit domates vardı arkadaşım, keşke burada olsaydın...
of canımm ya bide orda ne güzeldir domates
Ben doğma büyüme istanbulluyum eşim ordulu evlendiğimiz sene orduya gitmiştik
ilk defa köy gördüm orda dometes yediğimde yüzümdeki ifadeye eşim hala güler :78: Meğer istanbuldakiler başka bişimiş yaaa
Bakın miğde bulantıları geçince iştahlar açıldı az kaldı kızlar 1 ay sonra herşey taze taze çıkıcak hemde mevsiminde yaz meyveleri ve sebzeleri çok sağlıklı gıdalar tüketeceğiz inşallah kokulu domatesleride yersiniz yinede dayanamıyorsanız çeri domatesler daha sağlıklı bir taneden bir şey olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?