Benim bu hafta yapıcaktı ama cts kontrole gittim 12+5 te yapalım dedi, testler iyi çıksında söylemesede olur :)
benimde evdeki tartım 59 gösteriyodu doktorda 61 çıktı :18:
evdekinde hala 59 um sanırım doktordakinde de hala 61 imdir
Haklısın, kesinlikle doğru. Ama gör bak o kendiliğinden bırakacaktır canım. İnşallah baskıya gerek kalmaz.
Estağfrullah niye buldumcuk olsun. anne babasının bir tanesi olacak. gelecek gelmesine de naz yapıyor. uğraştırıyor sizi şimdiden parmağında oynatıyor, büyüyünce napacaksınız bilmiyorum artık :)
Amaaann sefan olsun boşver canım
doktor tartıları 2 kg kadar fazla gösteriyor bence. çünkü benim evdeki aynı gösteriyor uzun zamandır. evde 55 kg, doktorda 57 kg çıktım ilk kontrolde. onun üzerine 600 gr almış gözüküyordum 26 martta. o tarihten beri de tartılmadım. hangisine inanacağımı şaşırdım çünkü. ben de dr tartısına göre gidiyorum şuan. yarın belli olur süzülmüş müyüm, tontiş mi olmuşum görücez.
doktor tartıları 2 kg kadar fazla gösteriyor bence. çünkü benim evdeki aynı gösteriyor uzun zamandır. evde 55 kg, doktorda 57 kg çıktım ilk kontrolde. onun üzerine 600 gr almış gözüküyordum 26 martta. o tarihten beri de tartılmadım. hangisine inanacağımı şaşırdım çünkü. ben de dr tartısına göre gidiyorum şuan. yarın belli olur süzülmüş müyüm, tontiş mi olmuşum görücez.
Ne garip bünyem varmış benimde ne ekşiden tiksindim ne tatlıdan, canım hiçbirşeyde çekmiyor. Ama maalesef herşeyi de yemek istiyorum bu aralar.
Ayy leyna sen öyle diyonda şimdi şöyle üstüne bol limon sıkıp yiyeceğim bişi olsa keşke, ne yapsam acep:97: acıktımda sanki biraz...
Valla denizcim Allah nasip ederde seneye bu zamanları görürsek 5 aylık filan olcakmış geçen gün arkadaşların biri söyledi, o zamanları görürsem ikitane yapıştırıcam poposuna, neymiş bu kadar nazlanmak görsün diye :)) Ama kıyamam dimi öpmeye kıyılmaz ki yaa :93:
Bende çayı çok severdim ama öğrendiğimden beri günde bir bardak bazen hiç o bir bardağıda ancak çoook açıksa içiyorum çaydan tiksindim o yüzden içmiyor gibiyim, kahve hiç içmiyorum sigarayıda testi elime aldığım anda bıraktım... Portakal suyu ayran ve su ile idare ediyorum. Suyu çok içince insanın aklına gelmiyor zaten ama böyle dışarıda yemeğe çıktığımızda canım dehşet kola istiyor ki oda çok zararlı ama içmiyorum hayatım sudan ibaret oldu kısaca :))
senin yerinde olsam yani evde olsam patates haşlardım tabağa dilimleyip üzerine pul biber karabiber tuz ve bolca limon sıkıp içine birazda yeşillik koyup sonra onları ekmeğimin arasına doldurup bir güzel yerdimayy limon dedim:76:ayrıca bu gün geç oldu ama yarın akşam yemeği menüsünede bol limonlı pırasa yemeği yapabilirsin
senin yerinde olsam yani evde olsam patates haşlardım tabağa dilimleyip üzerine pul biber karabiber tuz ve bolca limon sıkıp içine birazda yeşillik koyup sonra onları ekmeğimin arasına doldurup bir güzel yerdimayy limon dedim:76:ayrıca bu gün geç oldu ama yarın akşam yemeği menüsünede bol limonlı pırasa yemeği yapabilirsin
bende tatlıya bayılıyorum hiç yemezdim şerbetli tatlıları şimdi eve aldım şekerlemeye başladı her gün 3-3 tane yiyorum ama atmayada kıyamıyorum neyse bu gün bitirem barii siz ekşi diyince dişlerim kamaştı bu gün salatama azcık limon sıktımda onu bile yiyemedim:95:
bende tatlıya bayılıyorum hiç yemezdim şerbetli tatlıları şimdi eve aldım şekerlemeye başladı her gün 3-3 tane yiyorum ama atmayada kıyamıyorum neyse bu gün bitirem barii siz ekşi diyince dişlerim kamaştı bu gün salatama azcık limon sıktımda onu bile yiyemedim:95:
leyna hepsi güzelde ekmeğin arasına koymayı okuyunca çok güldüm yaaaaaaaa
Benimde aksine bir damla iştahım yok canım hiç bir şey yemek istemiyor ancak tuzlu çerezler, yiyorum ama zoraki. Çok kilo almadım bu durumdanda memnunum :)
Minik minik vur annesi acımasın. ama vur, size ne yaptığını bilsin :) nerelerrrdeyyydiiin diye severek tokatla minik totosunu. ayy yok yok valla kıyılmaz. öpmeye doyamayacaksın inşallah o güzel günleri de göreceksin arkadaşım.
Çok kilo almaman ne güzel, ben çok aldım ama kaç kilo aldığımı sormaBir de sürekli yatıyorum ya ondan da tabi çok alıyorum. Aman bebişim iyi olsunda şişmeye razıyım.
hatta bizim evdekilerde bile fazla gösteriyor değilmi denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?