2011 Ekim Anneleri

benimde evdeki tartım 59 gösteriyodu doktorda 61 çıktı :18:
evdekinde hala 59 um sanırım doktordakinde de hala 61 imdir

doktor tartıları 2 kg kadar fazla gösteriyor bence. çünkü benim evdeki aynı gösteriyor uzun zamandır. evde 55 kg, doktorda 57 kg çıktım ilk kontrolde. onun üzerine 600 gr almış gözüküyordum 26 martta. o tarihten beri de tartılmadım. hangisine inanacağımı şaşırdım çünkü. ben de dr tartısına göre gidiyorum şuan. yarın belli olur süzülmüş müyüm, tontiş mi olmuşum görücez.

Ayy leyna sen öyle diyonda şimdi şöyle üstüne bol limon sıkıp yiyeceğim bişi olsa keşke, ne yapsam acep:97: acıktımda sanki biraz...

Valla denizcim Allah nasip ederde seneye bu zamanları görürsek 5 aylık filan olcakmış geçen gün arkadaşların biri söyledi, o zamanları görürsem ikitane yapıştırıcam poposuna, neymiş bu kadar nazlanmak görsün diye :)) Ama kıyamam dimi öpmeye kıyılmaz ki yaa :93:

Benimde evdeki tartı fazla gösteriyor sanki.. az ve sık yiyorum ondan heralde, bi de sofrada çok da aç olsam bir iki kaşıktan sonra kesiliyorum.. Neyse almadığım iyi zaten yoksa kiloya müsaitim yani bebişimizde iyiydi şükür..

hatta bizim evdekilerde bile fazla gösteriyor değilmi denizcim

Ne garip bünyem varmış benimde ne ekşiden tiksindim ne tatlıdan, canım hiçbirşeyde çekmiyor. Ama maalesef herşeyi de yemek istiyorum bu aralar.

Benimde aksine bir damla iştahım yok canım hiç bir şey yemek istemiyor ancak tuzlu çerezler, yiyorum ama zoraki. Çok kilo almadım bu durumdanda memnunum :)

Ayy leyna sen öyle diyonda şimdi şöyle üstüne bol limon sıkıp yiyeceğim bişi olsa keşke, ne yapsam acep:97: acıktımda sanki biraz...

senin yerinde olsam yani evde olsam patates haşlardım tabağa dilimleyip üzerine pul biber karabiber tuz ve bolca limon sıkıp içine birazda yeşillik koyup sonra onları ekmeğimin arasına doldurup bir güzel yerdim ayy limon dedim:76:ayrıca bu gün geç oldu ama yarın akşam yemeği menüsünede bol limonlı pırasa yemeği yapabilirsin

Minik minik vur annesi acımasın. ama vur, size ne yaptığını bilsin :) nerelerrrdeyyydiiin diye severek tokatla minik totosunu. ayy yok yok valla kıyılmaz. öpmeye doyamayacaksın inşallah o güzel günleri de göreceksin arkadaşım.

aynen benim gibi

leyna hepsi güzelde ekmeğin arasına koymayı okuyunca çok güldüm yaaaaaaaa

hımm bulgurlu bişde olabilir patates daha cazip geldi bak şimdi ama o olana kadar bende sabır kalmaz dayanamıyorum yaa:82: pırasayı menüden atalı çok oldu, iştahla yediğim şeyi yiyemez oldum mevsim geçmeden belki bi kez pişirirsem kar yani:)

Kız kız derken erkek gelecek sanki leyna :)) Bana seninki erkek denizin ki kız gibi geliyor bakalım tutucakmı tahminlerim :) Bir kendimi hissedemedim.

Haaakkıııı!!! Gell ooğğluuumm :) :)

Benimde aksine bir damla iştahım yok canım hiç bir şey yemek istemiyor ancak tuzlu çerezler, yiyorum ama zoraki. Çok kilo almadım bu durumdanda memnunum :)

Çok kilo almaman ne güzel, ben çok aldım ama kaç kilo aldığımı sorma Bir de sürekli yatıyorum ya ondan da tabi çok alıyorum. Aman bebişim iyi olsunda şişmeye razıyım.

Ayyy gözlerim doldu deniz çok duygulandım, inşallah canım ya sizinle sizin desteğinizle inşallah bende görücem bu defa :)

Çok kilo almaman ne güzel, ben çok aldım ama kaç kilo aldığımı sorma Bir de sürekli yatıyorum ya ondan da tabi çok alıyorum. Aman bebişim iyi olsunda şişmeye razıyım.

Haklısın tabiki iyi olsunlarda biz anneleri her şey razıyız zayıf şişko çatlak patlak yeterki gelsinler sonradan herşeyimizi düzeltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…