Şimdilik sigara konusunda eşime bir şey demiyorum, bende içiyordum ben bıraktım sende bırak içme demedim. Çünkü oda çok stresli bir dönem geçiriyor ama bebişim sağsalim doğarsa deniz teyzesii çok feci baskı yapmayı düşünüyorum.Babasızmı kalsın, bize kim bakacak, bebeğe ne kadar zararlı. Üzerine siniyor ona sarılıyosun filan falan canını çıkarırım sanırsam
Sizi gidi tiryakiler sizi
Sigara değilde ben acayip çay içerdim.. Kahve de en az onun kadar, içmesem ayılamıyordum sabahları, ya da alışkanlık belki de.. Neyse ben çok şükür tiksintiyle atlattım.. Allah tarafından demek kiçayın ç sini bile duyasım gelmiyordu.. Şimdi biraz biraz açık içiyorum, ama fazla değil..
Akşalamrı yok zaten kahvaltıda sadece, kahveden baya tiksindim demek ki onu içmiyorum asla...
Kızlar kilo durumunuz nasıl bu arada.. Ben bi ara 60a dayanmıştım şimdi evdeki tarttı 58 buçuk diyo.
gerçi bu dönemde fazla alınmıyor ama merak ettim, sizde durumlar nasıl?
Sizi gidi tiryakiler sizi
Sigara değilde ben acayip çay içerdim.. Kahve de en az onun kadar, içmesem ayılamıyordum sabahları, ya da alışkanlık belki de.. Neyse ben çok şükür tiksintiyle atlattım.. Allah tarafından demek kiçayın ç sini bile duyasım gelmiyordu.. Şimdi biraz biraz açık içiyorum, ama fazla değil..
Akşalamrı yok zaten kahvaltıda sadece, kahveden baya tiksindim demek ki onu içmiyorum asla...
kızlar ya ben bide tatlıdan tiksindim tatlı meyve bile yiyemiyorum normal mi :26:
deli gibi ekşi tuzlu tüketiyorum:78:
kızlar ya ben bide tatlıdan tiksindim tatlı meyve bile yiyemiyorum normal mi :26:
deli gibi ekşi tuzlu tüketiyorum:78:
Maşallah işte ne güzel... Masa başı çalışanlar için kahve vazgeçilmez oluyor genelde, sabah işe gelir gelmez, abla hemen türk kahvesi getirdi. Kahveden vazgeçmek zor olmadı ama kahvaltı için çaydan vazgeçmek zor oldu. Portakal suyu ile hiç güzel kahvaltı olmuyor. Bende sıcak suya limon dilimi atıp iki şekerle karıştırıyorum hem grip için iyi hemde miğde içinonuda çok içmemek lazım tansiyonu düşürüyor :44:
Sorma canım bende yiyamiyorum, göresim bile yokReçel filan eşim yer sadece, ben bi annemin reçeli var onu canım çekince azcık yiyebiliyorum. Şerbetli tatlıları zaten çok sevmem, ama sütlü yiyebilirim heralde artık.. Benim de canım hep ekşi, tuzlu, acılı ne varsa onu istiyor Tuzlayıp tuzlayıp badem, salatalık, domates yiyorum iyi gidiyor
Bende aynen senin gibiyim tatlı istemiyorum ekşiyede gebermiyorum okadar ama tatlıya nazaran ekşi tercihimdir fakat tuzluya deliriyorum... Senincinsiyeti belli oldumu ?
En güzelini yaparsın canım, yap baskını çekinme. öptürme bile :) sen onu gözünden sakla, aylarca hareketlerini bile kısıtla, canının istediği şeyleri yiyip içme, babası sigaranın mikrobuyla gelip sevsin ohh ne alabu babasız mı kalsın nutuğunu ben de atmaya başladım şimdiden. ne zaman sigaraya öyle ağlayacak gibi baksa aynı konuşmayı yapıyorum. onun adına üzülüyorum da. keşke canları istemese. bence bebeklerimiz eve girdiği anda sigara evden çıkacak :) eşin şuan bırakamayacak derecede tiryakiyse bırak içsin, sonrasında o güzelliği görünce zaten kendi isteğiyle kaldırıp atacaktır, hepimizinki öyle olacak bence. ama sen yine de öptürme :)
Bende aynen senin gibiyim tatlı istemiyorum ekşiyede gebermiyorum okadar ama tatlıya nazaran ekşi tercihimdir fakat tuzluya deliriyorum... Senincinsiyeti belli oldumu ?
Hanzade fikir yürüteceksin heraldekız ben önce tuzlu bişey hiç yiyemezdim bi tatlıcıydım ki şimdi işler tersine döndü valla
senin gene tahammülün varmış canım benim görmeye tahammülüm yok tatlıyı eşim meyve almış tatlı bi meyve, adama cırlarken buldum kendimi bunun yerine ekşiii biiiip alsaydın ya diye evde 2 kilo yedeği varken hemde:78:
Evet fikir yürütücem ahestee senin bellimi yemene göre şu ninelerimizin tezi doğrumu acaba diye bakıcam :87:
Öptürmem tabi... O dr. muayenelerine girip çıkarken kalbim çıkıyor yerinden dizlerim çözülüyor yavrum iyimi diye tüm hayatımı durdurdum yemekiçmek her türlü alışkanlığımdan vazgeçtim... Oda sigaradan vazgeçicek hem kendi iyiliği içinde öyle olması gerekiyor :) Zaten benimki biraz görmemişin çocuğu olucak galiba, buldumcuk olucak kimse bir şey diyemez
Zaten benimki biraz görmemişin çocuğu olucak galiba, buldumcuk olucak kimse bir şey diyemez
doğru tabir ben geberiyorum ekşiye
cinsiyet belli değil daha bu c.tesi ikilimiz var belli olur mu ki acaba :26: tam 12 haftalık olmuş olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?