2011 Ekim Anneleri

En güzelini yaparsın canım, yap baskını çekinme. öptürme bile :) sen onu gözünden sakla, aylarca hareketlerini bile kısıtla, canının istediği şeyleri yiyip içme, babası sigaranın mikrobuyla gelip sevsin ohh ne ala bu babasız mı kalsın nutuğunu ben de atmaya başladım şimdiden. ne zaman sigaraya öyle ağlayacak gibi baksa aynı konuşmayı yapıyorum. onun adına üzülüyorum da. keşke canları istemese. bence bebeklerimiz eve girdiği anda sigara evden çıkacak :) eşin şuan bırakamayacak derecede tiryakiyse bırak içsin, sonrasında o güzelliği görünce zaten kendi isteğiyle kaldırıp atacaktır, hepimizinki öyle olacak bence. ama sen yine de öptürme :)

Maşallah işte ne güzel... Masa başı çalışanlar için kahve vazgeçilmez oluyor genelde, sabah işe gelir gelmez, abla hemen türk kahvesi getirdi. Kahveden vazgeçmek zor olmadı ama kahvaltı için çaydan vazgeçmek zor oldu. Portakal suyu ile hiç güzel kahvaltı olmuyor. Bende sıcak suya limon dilimi atıp iki şekerle karıştırıyorum hem grip için iyi hemde miğde için onuda çok içmemek lazım tansiyonu düşürüyor :44:

Kızlar kilo durumunuz nasıl bu arada.. Ben bi ara 60a dayanmıştım şimdi evdeki tarttı 58 buçuk diyo.
gerçi bu dönemde fazla alınmıyor ama merak ettim, sizde durumlar nasıl?

benimde evdeki tartım 59 gösteriyodu doktorda 61 çıktı :18:
evdekinde hala 59 um sanırım doktordakinde de hala 61 imdir

Maşallah işte ne güzel... Masa başı çalışanlar için kahve vazgeçilmez oluyor genelde, sabah işe gelir gelmez, abla hemen türk kahvesi getirdi. Kahveden vazgeçmek zor olmadı ama kahvaltı için çaydan vazgeçmek zor oldu. Portakal suyu ile hiç güzel kahvaltı olmuyor. Bende sıcak suya limon dilimi atıp iki şekerle karıştırıyorum hem grip için iyi hemde miğde için onuda çok içmemek lazım tansiyonu düşürüyor :44:

kızlar ya ben bide tatlıdan tiksindim tatlı meyve bile yiyemiyorum normal mi :26:
deli gibi ekşi tuzlu tüketiyorum :78:

Sorma canım bende yiyamiyorum, göresim bile yok Reçel filan eşim yer sadece, ben bi annemin reçeli var onu canım çekince azcık yiyebiliyorum. Şerbetli tatlıları zaten çok sevmem, ama sütlü yiyebilirim heralde artık.. Benim de canım hep ekşi, tuzlu, acılı ne varsa onu istiyor Tuzlayıp tuzlayıp badem, salatalık, domates yiyorum iyi gidiyor

Sağol canımcım o türk kahvesi vazgeçilmezde, geçiliyor işte.. Bende hafif entellik var, evlanmeden önce yazıyla çok alakalıydım şimdi de devam ediyor ağır aksak.. E malum edebiyat gece olunca kendini hissettiriyor, okuyorsan bide kahve kaçınılmaz oluyor.. Bünye alışmış demek ki ama çok tiksinmişim kokusuna bile hala dayanamıyorum.. Eşim içerken yanında duramıyorum yani o derece

senin gene tahammülün varmış canım benim görmeye tahammülüm yok tatlıyı eşim meyve almış tatlı bi meyve, adama cırlarken buldum kendimi bunun yerine ekşiii biiiip alsaydın ya diye evde 2 kilo yedeği varken hemde :78:

Bende aynen senin gibiyim tatlı istemiyorum ekşiyede gebermiyorum okadar ama tatlıya nazaran ekşi tercihimdir fakat tuzluya deliriyorum... Senin cinsiyeti belli oldumu ?

Hanzade fikir yürüteceksin heralde kız ben önce tuzlu bişey hiç yiyemezdim bi tatlıcıydım ki şimdi işler tersine döndü valla

Öptürmem tabi... O dr. muayenelerine girip çıkarken kalbim çıkıyor yerinden dizlerim çözülüyor yavrum iyimi diye tüm hayatımı durdurdum yemekiçmek her türlü alışkanlığımdan vazgeçtim... Oda sigaradan vazgeçicek hem kendi iyiliği içinde öyle olması gerekiyor :) Zaten benimki biraz görmemişin çocuğu olucak galiba, buldumcuk olucak kimse bir şey diyemez

Bende aynen senin gibiyim tatlı istemiyorum ekşiyede gebermiyorum okadar ama tatlıya nazaran ekşi tercihimdir fakat tuzluya deliriyorum... Senin cinsiyeti belli oldumu ?

doğru tabir ben geberiyorum ekşiye
cinsiyet belli değil daha bu c.tesi ikilimiz var belli olur mu ki acaba :26: tam 12 haftalık olmuş olucaz

bizimkilerde çürüyo dolapda, şimdi fazla almıyor artı şükür. Oda pek muzdarip bu konuda, sen yemiyorsan bana da yedirmiyorsun diye

topikçe tatlı sevmiyoruz galiba. ben de canı ekşi, tuzlu, acılı isteyenlerdenim.
önceden kasedeki çikolatayı regl olacağım zaman kaşık kaşık yerdim, şimdi yüzüne bakmıyorum. bi tek o mu, çayıma koyduğum şekeri bile azalttım o kadar canım istemiyor yani. uzun süre aç kalıp şekerim ya da tansiyonum düşünce şekerli bişeyler yiyorum. hamileliğin ilk günlerinde bitter de olsa çikolata yerdim, şimdi onu da yemiyorum. uyuz olacaksın diyor eşim. şeker tüketmemekten oluyormuş söylediğine göre:)

Haklısın, kesinlikle doğru. Ama gör bak o kendiliğinden bırakacaktır canım. İnşallah baskıya gerek kalmaz.
Estağfrullah niye buldumcuk olsun. anne babasının bir tanesi olacak. gelecek gelmesine de naz yapıyor. uğraştırıyor sizi şimdiden parmağında oynatıyor, büyüyünce napacaksınız bilmiyorum artık :)

bende tatlıya bayılıyorum hiç yemezdim şerbetli tatlıları şimdi eve aldım şekerlemeye başladı her gün 3-3 tane yiyorum ama atmayada kıyamıyorum neyse bu gün bitirem barii siz ekşi diyince dişlerim kamaştı bu gün salatama azcık limon sıktımda onu bile yiyemedim:95:

Ne garip bünyem varmış benimde ne ekşiden tiksindim ne tatlıdan, canım hiçbirşeyde çekmiyor. Ama maalesef herşeyi de yemek istiyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…