ben bi kahvaltıda ne kadar koysan önüme yerim ekmeği sonra bitti ne öğlen ne akşamyemeklerde hiç aramam ekmek
leyna yaktın beni ya çok pis pırasa yiyesim geldi off offfff
ben turşu için ölüyorum hamile kaldığımdan beri tatlı azıma alamadım.eşki ve acı istiyor canım hep
ben turşu için ölüyorum hamile kaldığımdan beri tatlı azıma alamadım.eşki ve acı istiyor canım hep
Senin ve burdaki herkesin iyi niyetinin, güzel kalbinin farkında Allah. O günleri hepimize gösterecek inşallah güle oynaya doğuma göndericez birbirimizi
bu arada ben ekim sonuyum, 31 ekim. hepiniz doğurup unutcaksınız beni, bizi dimiiiii
ya haşlanmış patates ekmek arası nasıl olur yaaa
pilav ve makarnaylada ekmek yiyosunuzdur kesin
Bu arada ben patatesi koydum düdüklüye.. Şimdi kesin eşimde dalga geçer ama olsun ekmek arası yapıp yicem çok canım çekti
Hep bu leynanın başının alındna çıkıyor şimdi benimde baharatlı patates düştü aklıma akşam fırına atayım bari :))
ben bi kahvaltıda ne kadar koysan önüme yerim ekmeği sonra bitti ne öğlen ne akşamyemeklerde hiç aramam ekmek
leyna yaktın beni ya çok pis pırasa yiyesim geldi off offfff
leyna hakkaten heeee hepimizi perişan ettin
:)))) aynennn kocişi arayayım patates alsın eve girmedennnn ohhhhhhhh...
:)))) aynennn kocişi arayayım patates alsın eve girmedennnn ohhhhhhhh...
[ı]ooo bacım sen sabah zaten yeterince zula yapıyon öğle akşam ordan gidiyordur zaten[/ı]
Senin ve burdaki herkesin iyi niyetinin, güzel kalbinin farkında Allah. O günleri hepimize gösterecek inşallah güle oynaya doğuma göndericez birbirimizi
bu arada ben ekim sonuyum, 31 ekim. hepiniz doğurup unutcaksınız beni, bizi dimiiiii
leyna hakkaten heeee hepimizi perişan ettin
hahyyytt ççok mutlu oldum iyi şeylere özendirdim sizi hemde çok kolaylar sizmiydiniz yemek yiyemiyorum diyen midem bulanıyo diyen hadi bakalım gelsin pırasalar patatesler oooh afiyet olsun şifa olsun yedikleriniz hem size hem bebeişlere yarasın inşallahhhhhh
evet yaa hep senin başının altından çıkıyor leynaaa. anlata anlata canımızı istetiyo yaa. şimdi kayınvalidemden pırasa mı isteyiiim, patates mii? yaşlı kadıncağızın başına iş açtın :)
patates iste atsın düdüklüye 15 dk da haşlanır oohhh miss pırasayıda hafta içi başka bi gün yapar nasıl olsa yemek pişiyo mutfakta
[ı]neyse iyi akıl ettin leynacım ama dikkat et bulunmucakbişey olmasın ha bi dahkine, bide kendim yapabileğim bişey olsun emi canım
[/ı]
şipariş üzerine aş erdirtmiyo canım leyna
Dua ette denk gelsinde evinde olsun :18:
çatır çatır yazıyo hatun
neyse iyi akıl ettin leynacım ama dikkat et bulunmucakbişey olmasın ha bi dahkine, bide kendim yapabileğim bişey olsun emi canım
şipariş üzerine aş erdirtmiyo canım leyna
Dua ette denk gelsinde evinde olsun :18:
çatır çatır yazıyo hatun
evet bu uyarıyı ben daha önce burda yapmıştım özellikle mevsimi olmayan zor bulunacak yiyeceklerden bahsetmeyelim diye sözlerimin hala arkasındayım o yüzden herkesin evinde bulunabilen ya da istendiğinde rahat ulaşılabilecek olan yiyeceklerden bahsederim hep...
pırasa yemeğine gelince de annem pişirmesede ben çok rahat pişirebilirdim mutfakla aram çok iyidir söylemesi ayıpistersen hemen verebilirim tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?