2011 Ekim Anneleri

ben bi kahvaltıda ne kadar koysan önüme yerim ekmeği sonra bitti ne öğlen ne akşam yemeklerde hiç aramam ekmek
leyna yaktın beni ya çok pis pırasa yiyesim geldi off offfff

ooo bacım sen sabah zaten yeterince zula yapıyon öğle akşam ordan gidiyordur zaten

Unutmayız inş canımcım başımızı kaşıyacak vaktimiz olursa onu yapmaz gelir sana yazarız:81:

ya haşlanmış patates ekmek arası nasıl olur yaaa
pilav ve makarnaylada ekmek yiyosunuzdur kesin

Bu arada ben patatesi koydum düdüklüye.. Şimdi kesin eşimde dalga geçer ama olsun ekmek arası yapıp yicem çok canım çekti

Hep bu leynanın başının alındna çıkıyor şimdi benimde baharatlı patates düştü aklıma akşam fırına atayım bari :))

ben bi kahvaltıda ne kadar koysan önüme yerim ekmeği sonra bitti ne öğlen ne akşam yemeklerde hiç aramam ekmek
leyna yaktın beni ya çok pis pırasa yiyesim geldi off offfff

leyna hakkaten heeee hepimizi perişan ettin

:)))) aynennn kocişi arayayım patates alsın eve girmedennnn ohhhhhhhh...

:)))) aynennn kocişi arayayım patates alsın eve girmedennnn ohhhhhhhh...

hahyyytt ççok mutlu oldum iyi şeylere özendirdim sizi hemde çok kolaylar sizmiydiniz yemek yiyemiyorum diyen midem bulanıyo diyen hadi bakalım gelsin pırasalar patatesler oooh afiyet olsun şifa olsun yedikleriniz hem size hem bebeişlere yarasın inşallahhhhhh

güle oynaya doğuma gideceğimiz günlerde gelecek, okuması bile çok güzel bunu:) kimbilir belki sen önce gidersin doğuma, aramızda 6 gün var bir çoğumuzla öyle aramızda 5-6 gün var.. kimin önce gidiceği belli olmaz belki içlerinden aceleciler çıkar :) ama doğumla bitmiyor ki allah izin verirse doğduktan sonra da birbirimize danışıcaz paylaşıcaz bir çok şeyi, uyumuyor yemiyor ağlıyor vss gazı ıvırı zıvırı o zamanlarıda beraber yaşayacağız inşallah :))

Ele avuca sığmıyorsun leyna, ne diyim allah iyiliğini versin senin emi

patates iste atsın düdüklüye 15 dk da haşlanır oohhh miss pırasayıda hafta içi başka bi gün yapar nasıl olsa yemek pişiyo mutfakta

neyse iyi akıl ettin leynacım ama dikkat et bulunmucakbişey olmasın ha bi dahkine, bide kendim yapabileğim bişey olsun emi canım

[ı]neyse iyi akıl ettin leynacım ama dikkat et bulunmucakbişey olmasın ha bi dahkine, bide kendim yapabileğim bişey olsun emi canım
[/ı]

şipariş üzerine aş erdirtmiyo canım leyna
Dua ette denk gelsinde evinde olsun :18:
çatır çatır yazıyo hatun

şipariş üzerine aş erdirtmiyo canım leyna
Dua ette denk gelsinde evinde olsun :18:
çatır çatır yazıyo hatun

aman neyse zararlı bişi değil ya napalım, geçende burda bahsedilmişti bişeylerden çok canım çekti yedim valla.. Zararlı filandı ama neyse artık..

neyse iyi akıl ettin leynacım ama dikkat et bulunmucakbişey olmasın ha bi dahkine, bide kendim yapabileğim bişey olsun emi canım

evet bu uyarıyı ben daha önce burda yapmıştım özellikle mevsimi olmayan zor bulunacak yiyeceklerden bahsetmeyelim diye sözlerimin hala arkasındayım o yüzden herkesin evinde bulunabilen ya da istendiğinde rahat ulaşılabilecek olan yiyeceklerden bahsederim hep...
pırasa yemeğine gelince de annem pişirmesede ben çok rahat pişirebilirdim mutfakla aram çok iyidir söylemesi ayıpistersen hemen verebilirim tarifini

Eşimle kanalları değiştirirken birini hızlı geçti, dur dur diye bağardım kadın bişi yiyodu dedim..
Yaa açıyımda canın çeksin dimi diyo:82:

Rahatladımmm. Kasıklarımdaki ağrı dayanılmaz olunca sağolsun canım annem gelip doktora götürdü beni acayip bir kuyruk vardı ama yazık tüm hastalar sıralarını bana verdiler ağladığımı kıvrandığımı görünce.

Doktor hemen ultrasona baktı bizimki bu sefer de amuda kalkmış eller ayaklar yine kıpır kıpır yaramazın anası ağlıyor umrunda değil Ben keyfime bakarım modunda. Bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yokmuş çok şükür Rabbime İdrar tahlili verdim ondan da bişiy çıkmadı doktor serum tedavisi verdi bir de rapor yazdı 3 gün yatıcam evde nasipse. Bu doktor da kıza benziyor dedi kesin bakmamız için 10 gün sonra çikolota ye öyle gel dedi ama ben kıza kesin gözüyle bakıyorum artık Allah ım korudu bebeğimi kızlar çok korkmuştum iş güç hepsi hikaye kendimizi yormamız lazım

bu arada beni yanlış anlayan olduysa üzgünüm kimse aşersin diye bişey yapmadım burda aksine faydalı şeylerden bahsetmeye çalıştım...

Maşallah canım evet katılıyorum, yok onu bende güzel yaparım eşim ağzına sürmezmiş şimdi kendi alıp geliyor.. ama tarif alırım yaparsam belki püf noktaların vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…