ne kadar güzel tiksinmişsin bende ters tepti maalesef gündüzleri iğrenç geliyor kokusu ama akşam olup ta eve girince allahımmmmçıldırıyorum doktora da söyledim günlük 3 tane içiyorum biliyorum bana şimdi kızanlar olacak ama onuda içmesen çok strese girerim doktor 3 e izin verdi sadece 1 aya kadar sonra bırakıcaz...
evlendikten sonra bıraktık biz. ama eşim benim kadar iradeli değil. şuan önümüzde sigara içen biri gitse, kokarca gibi bıraktığı izi koklayarak gidecek nerdeyse. champix ile bıraktı o, ben kendi isteğimle bıraktım. bugün yarın tekrar başlayacak sigaraya. onun için bir kutu daha champix alacak yakında.
vallahi bu sabahtan beri 2. bardağım sabah evde içmiştim buda son olsun artık zaten işyerinde bıraktım sayılır çayı arada bir canım isterse içiyorum şimdide öyle oldu işte
vallahi bu sabahtan beri 2. bardağım sabah evde içmiştim buda son olsun artık zaten işyerinde bıraktım sayılır çayı arada bir canım isterse içiyorum şimdide öyle oldu işte
ne güzel helal sanabizde öyle bir karar almıştık evimize hiç sigara sokmıyacaktık evlendiğimizde öylede oldu ama 6 ay ikimizde 10 kilo alınca kederden içmeye başladık tekrar eşim hamile olduğumu söylediğim anda bütün paketleri kırdı attı ben çok zorlandım ama o hiç zorlanmadı şimdi gayet iyiz ikimizde yaşasın dumansız hava sahası
ne kadar güzel tiksinmişsin bende ters tepti maalesef gündüzleri iğrenç geliyor kokusu ama akşam olup ta eve girince allahımmmmçıldırıyorum doktora da söyledim günlük 3 tane içiyorum biliyorum bana şimdi kızanlar olacak ama onuda içmesen çok strese girerim doktor 3 e izin verdi sadece 1 aya kadar sonra bırakıcaz...
Bende çok çaykoliğim, çooook açık içiyorum acaba genede zararı oluyor mudur. Dr.um yeme içme konusunda bana hiçbişide demiyor. Başka problemlerim olduğundan onlara sıra gelmiyor açıkçası.
bende ilk ay çok zorlandım bide ben 2 haftalıktı öğrendiğimde bebeğimi o zamandan başladı sigara mücadelem hergün muhakkak bir fırt içiyordum sonra baktım olmuyor içenin yanında da durmamaya başladım sonra unuttum gitti çok şükürinşallah sende bi anda tiksinir ve hayatından çıkarırsın sigarayı
tamam canım afiyet olsun ama çok açık içsen daha sağlıklı sizin için. çay ve kahve demirin vücutta emilmeden atılmasına sebep oluyormuş. gerçi sen tiryakiydin yavaş yavaş azaltmak daha iyi olur sende. sabah kahvaltıda bir tane açık içiyorum ben. bir bardak da akşam açık. bazen onu da içmiyorum. Allah tan çay seven biri değildim de aramıyorum şimdi. çok sevsem kötü olurdu herhalde. ama nescafe çok seviyorum, kokusu geliyor bazen burnuma. dün çay bardağında yapıp içtim biraz.
bırakıcam canım az kaldı yavaş yavaş vicdanım sızlıyor benimde yaşasın dumansız hava sahası demem yakındır
bravo size. bravo bravo bravobiz kilo almadık ama sinir stres yaptık :) kısa zamanda atlattık onu da. tam alışmıştık ki eşimin iş yoğunluğundan ötürü canı çok istiyormuş söylediğine göre. çok uzun yıllardır içiyor, onun bırakması benimkinden daha zor oluyor öyle olunca. ama bu ilaç işe yaramıştı yaklaşık bir yıldır içmiyordu ama korkarım sigaraya başlayacak tekrar. acilen ilaca başlaması lazım tekrar.
Bende çayı çok severdim ama öğrendiğimden beri günde bir bardak bazen hiç o bir bardağıda ancak çoook açıksa içiyorum çaydan tiksindim o yüzden içmiyor gibiyim, kahve hiç içmiyorum sigarayıda testi elime aldığım anda bıraktım... Portakal suyu ayran ve su ile idare ediyorum. Suyu çok içince insanın aklına gelmiyor zaten ama böyle dışarıda yemeğe çıktığımızda canım dehşet kola istiyor ki oda çok zararlı ama içmiyorum hayatım sudan ibaret oldu kısaca :))
evlendikten sonra bıraktık biz. ama eşim benim kadar iradeli değil. şuan önümüzde sigara içen biri gitse, kokarca gibi bıraktığı izi koklayarak gidecek nerdeyse. champix ile bıraktı o, ben kendi isteğimle bıraktım. bugün yarın tekrar başlayacak sigaraya. onun için bir kutu daha champix alacak yakında.
teşekkürler canım
eşinin bırakmak için artları daha zormuş ama madem ilaç işe yarıyor eee kendide bırakmak istiyorsa tekrar kullansın kesinkle başaracağına eminim
Şimdilik sigara konusunda eşime bir şey demiyorum, bende içiyordum ben bıraktım sende bırak içme demedim. Çünkü oda çok stresli bir dönem geçiriyor ama bebişim sağsalim doğarsa deniz teyzesii çok feci baskı yapmayı düşünüyorum.Babasızmı kalsın, bize kim bakacak, bebeğe ne kadar zararlı. Üzerine siniyor ona sarılıyosun filan falan canını çıkarırım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?