100 lük günde altı defa ağızdan canım, bende dönüyordum hemde fırıldak gibi ayağa kalmakıyordum tutuna tutuna gidiyodum ama alıştım artık sanırım.
Kız 3 tane doktoramı gittin cinsiyeti kesinleştirmek için allah seniii :))) Olsun kız evlat çok anne babacı olur , biz 3 kız kardeşiz ve anne babamızın dibinden ayrılmayız evlendik hala ellerimiz üstlerinde herşeylerine koşarız. Evlat evlattır işte, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda :)
100 mg progenstan bende kulanıyorum gunde 3 tane benım sabahları bır tane aksam yatarkende 2 tane alıyorum bende acıp uyku yapıyo ben gecen gıttıgımde srdum doktoruma ne kadar daha ıcıem dıye 16 hafta ya kadar dedı o zamanda duruma gore bakarız dedı
ben listede bile yokum
Denk geldi aslında biri babamın işyerinde çalışan doktor, diğeri kendi doktorum, diğeri de dünkü kasık ağrım için gittiğim annemin doktoruAslında kesinleşmedi de hepsi kız gibi %60-70 diyorlar ama ben 3 kişiden de aynısını duyduğum için olasılığı %95lere vurdurdum kesin gözüyle bakıyorum, bir 10 güne belli olacak bakalım Aynen ya ben de kızımın saçlarına tokalar bağladığımı, cici cici kırmızı ayakkabılar giydirdiğimi düşündükçe ölüyorum heyecandan
keşke bitse artık ilaç alımı, çok sıkıldım bende. tabi yediğim iğnelerin yanında hiç bişide. banada dr.um dediki bu ilaç okyanusa kova ile su atmak gibi bişi dedi. çok az etkisi varmış yani. ama yinede verıyorlar işte.
Az evvel cinsiyet tahminleri olan bir topiğe baktım, o kadar çok yanlış tahmin edilmiş ki şaşırdım kaldım. 14. haftada kız denilen 17. haftada erkek çıkmış vss bayağı bri fazla yani, aslında en iyisi 16. haftada 2 yada3 ayrı doktora gidip tescillemek demekki tipisi yada tutusu görünmeden kesin değil diyorlar, erkek tipisini saklayabiliyormuş o yüzdende kız tahmini olabiliyormuş, kızlardada kordon giriyormuş filan en iyisi organı net görüneceği zaman yani 16. 20 haftalar arasında benim dr. zaten 14 yada 16 dan önce bişey söylemez.. Neyse çok uzun oldu hayırlısı olsun eli kolu sağlam olsunda :)
biraz önce iğnem yapıldı pelç oluyorum resmen birde hapse yapmış kolum.hap nedirki bu iğne allah kimsenin başına vermesin
Az evvel cinsiyet tahminleri olan bir topiğe baktım, o kadar çok yanlış tahmin edilmiş ki şaşırdım kaldım. 14. haftada kız denilen 17. haftada erkek çıkmış vss bayağı bri fazla yani, aslında en iyisi 16. haftada 2 yada3 ayrı doktora gidip tescillemek demekki tipisi yada tutusu görünmeden kesin değil diyorlar, erkek tipisini saklayabiliyormuş o yüzdende kız tahmini olabiliyormuş, kızlardada kordon giriyormuş filan en iyisi organı net görüneceği zaman yani 16. 20 haftalar arasında benim dr. zaten 14 yada 16 dan önce bişey söylemez.. Neyse çok uzun oldu hayırlısı olsun eli kolu sağlam olsunda :)
biraz önce iğnem yapıldı pelç oluyorum resmen birde hapse yapmış kolum.hap nedirki bu iğne allah kimsenin başına vermesin
iğnen var mı clexsan
canım bende clexane kullanıyorum göbekle başladım ama gerildiği için bacaktan vuruyorum kolumdan en fazla 4 kere dayanabildim çok can yakıyor koldan bacaktan daha kolay bence birde bacağa dön istersen...
canım bende clexane kullanıyorum göbekle başladım ama gerildiği için bacaktan vuruyorum kolumdan en fazla 4 kere dayanabildim çok can yakıyor koldan bacaktan daha kolay bence birde bacağa dön istersen...
iğnem bitti çok şükür p'le başlayan bişeydi. baya acıtıyordu. şimdi progestana devam.
aman bitsin allahta bidaha yaşatmasın.sevindim adına ben 9 ay yiycem sonrada iki daha
15. haftada geriliyormu ki ? Ben çok alıştım koldan yada bacaktan zor olur gibime geliyor:18:
Ben de okudum aslında kendi doktorum da söyledi yanılma payım olabilir çünkü erkek bebeklerde testis 20.haftaya kadar inmeyebiliyor bu da hatalı tahmine yol açıyor diye. Hayırlısı kesinlikle babaannemiz çok kız torun istiyordu onun duası tutmuştur belki de
Sorum varrrr: Tummy Honey Butter veya Earth Mama Body Butter dan herhangi birini duymuş veya kullanmış olan var mı çatlak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?