2011 Ekim Anneleri

100 lük günde altı defa ağızdan canım, bende dönüyordum hemde fırıldak gibi ayağa kalmakıyordum tutuna tutuna gidiyodum ama alıştım artık sanırım.

benımkı 200 mg. bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim. dr.tan dönerken yolda kanamam başladı. dr. vajınadan bakmıştı o gün, daha çok küçük demişti, bişi gözükmemişti ama kan tahlilimde çıkmıştı.günahını almayayım ama tam dönüş yolunda bunu yaşamam dr.a karşı direk bi öfke yarattı bende. tabı kendımede çok kızmıştım. o kadar küçükken keşke gitmeseydim diye. bilmiyorum belkıde olacağı vardır işte. aman birden aklıma geldi. Allah'ım şimdikilere ömür versin inş.

100 mg progenstan bende kulanıyorum gunde 3 tane benım sabahları bır tane aksam yatarkende 2 tane alıyorum bende acıp uyku yapıyo ben gecen gıttıgımde srdum doktoruma ne kadar daha ıcıem dıye 16 hafta ya kadar dedı o zamanda duruma gore bakarız dedı

Denk geldi aslında biri babamın işyerinde çalışan doktor, diğeri kendi doktorum, diğeri de dünkü kasık ağrım için gittiğim annemin doktoru Aslında kesinleşmedi de hepsi kız gibi %60-70 diyorlar ama ben 3 kişiden de aynısını duyduğum için olasılığı %95lere vurdurdum kesin gözüyle bakıyorum, bir 10 güne belli olacak bakalım Aynen ya ben de kızımın saçlarına tokalar bağladığımı, cici cici kırmızı ayakkabılar giydirdiğimi düşündükçe ölüyorum heyecandan

keşke bitse artık ilaç alımı, çok sıkıldım bende. tabi yediğim iğnelerin yanında hiç bişide. banada dr.um dediki bu ilaç okyanusa kova ile su atmak gibi bişi dedi. çok az etkisi varmış yani. ama yinede verıyorlar işte.

progestanı bırakma korkusu yaşamayın kızlar doktorunuz bırakın diyorsa bırakın bende sizin gibi çok korktum bırakmaya 10 gün oldu daha bırakalı ama şuan daha rahatım Allahın izniyle hiç birşey olmayacak inşallah bebişlerimize....

Az evvel cinsiyet tahminleri olan bir topiğe baktım, o kadar çok yanlış tahmin edilmiş ki şaşırdım kaldım. 14. haftada kız denilen 17. haftada erkek çıkmış vss bayağı bri fazla yani, aslında en iyisi 16. haftada 2 yada3 ayrı doktora gidip tescillemek demekki tipisi yada tutusu görünmeden kesin değil diyorlar, erkek tipisini saklayabiliyormuş o yüzdende kız tahmini olabiliyormuş, kızlardada kordon giriyormuş filan en iyisi organı net görüneceği zaman yani 16. 20 haftalar arasında benim dr. zaten 14 yada 16 dan önce bişey söylemez.. Neyse çok uzun oldu hayırlısı olsun eli kolu sağlam olsunda :)

biraz önce iğnem yapıldı pelç oluyorum resmen birde hapse yapmış kolum.hap nedirki bu iğne allah kimsenin başına vermesin

dogru soyluyorun cnm benımde arkadasıma 2lı teste erkek bebegın dedıler 16 haftasında kız oldugu ortaya cıktı dıyo zaten bana soyleselerde cok umutlanmaya calıs yanıla bılıyolar dıye

biraz önce iğnem yapıldı pelç oluyorum resmen birde hapse yapmış kolum.hap nedirki bu iğne allah kimsenin başına vermesin

canım bende clexane kullanıyorum göbekle başladım ama gerildiği için bacaktan vuruyorum kolumdan en fazla 4 kere dayanabildim çok can yakıyor koldan bacaktan daha kolay bence birde bacağa dön istersen...

Ben de okudum aslında kendi doktorum da söyledi yanılma payım olabilir çünkü erkek bebeklerde testis 20.haftaya kadar inmeyebiliyor bu da hatalı tahmine yol açıyor diye. Hayırlısı kesinlikle babaannemiz çok kız torun istiyordu onun duası tutmuştur belki de

Sorum varrrr: Tummy Honey Butter veya Earth Mama Body Butter dan herhangi birini duymuş veya kullanmış olan var mı çatlak için?

zeynep göbeğinden yapmaya çalışsan, rahat oluyor tamam yine yakıyor ama kol daha çok morarıyor acıyor hem apse yaptıysa aynı yere yaptırma, iğneni kim yapıyor bu arada? Ben kendim yapıyorum.

canım bende clexane kullanıyorum göbekle başladım ama gerildiği için bacaktan vuruyorum kolumdan en fazla 4 kere dayanabildim çok can yakıyor koldan bacaktan daha kolay bence birde bacağa dön istersen...

canım ya ben vuramıyorum kayınvalidem ebe o yapıyodu utanırım açamam.ama şimdi eşim yapıyor yarın bacaktan deniyim.

15. haftada geriliyormu ki ? Ben çok alıştım koldan yada bacaktan zor olur gibime geliyor:18:

aman bitsin allahta bidaha yaşatmasın.sevindim adına ben 9 ay yiycem sonrada iki daha

Olsun zeynep, sağlıklı olsunlarda ben hepsine razıyım sonu tatlı olacak inşallah hepimiz kavuşucaz yavrularımıza :)

Şimdi gördüm kayınvalidem ebe demişsin onun bir tahmini yokmu bebişin cinsiyeti hakkında?

Son düzenleme:

canım soruna cevap olarak tummy honey butter biliyorum ama ismini tam yazdığına eminmisin benim bildiğim BELLA B TUMMY HONEY BUTTER ve bu tamamen doğalmış amerikadan geliyormuş.diğeri hakkında bilgim yok.fiyat olarakta araştırdığım kadarıyla 55-70 civarında değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…