slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl keyifler nasıl bakalım
Ultrasona girermi kayınpederin seninleben çekinirdim galiba :)
Aa yook :) Gör bak hastaneye bile girmez, arabada dışarda filan bekler. o kadar çekinir. kayınvalidemle çok rahat konuşuruz ama kayınpederime bebek beklediğimizi bile söyleyemedik yani o kadar çekiniriz. kendi ailemle rahatlıkla konuşurum ama onlarda çok ayıp böyle şeyler.
Ben iyiyim çok şükür bu günüme, sen nasılsın :)
Aa yook :) Gör bak hastaneye bile girmez, arabada dışarda filan bekler. o kadar çekinir. kayınvalidemle çok rahat konuşuruz ama kayınpederime bebek beklediğimizi bile söyleyemedik yani o kadar çekiniriz. kendi ailemle rahatlıkla konuşurum ama onlarda çok ayıp böyle şeyler.
iyiym canım bide su progestan kesse dr az kaldı bu hap mahvediyor beniii
Sendemi kullanıyorsun bende 6 doz alıyorum hala ama bünyem alıştı sanki en azından oda dönmüyor artık çok fazla :)) az kaldı haftaya salı randevum var o zaman sorucam devammı tamammı diye bazen bırakmaktanda çekinmiyo değilimn tamam şikayet ediyoruz ama faydasıda var bunun :)
Benim de içime acayip erkek doğuyordu ne yalan söyliyim erkek de istiyordum aslında ama 3 doktor kız gibi dedi ben de artık acayip alıştırdım kendimi kızım olacağına eşim de öyle kızımız n'apıyor diyor sürekli
hayy Maşallah21 yaş, 2 çocuk. genç annesin, ne güzel. aramızda 10 yaş var nerdeyse ben geç kalmışım hayata :) zaman su gibi akıp geçti napim :)
Kızlar ben geldim. Gözüm tamamen açıldı bakalım, çok şükür. Hemen hamham yaptım
Canım bende kendimi yaşlı hissediyorum. Dediğin gibi zaman hızla akıp geçti. Bu arada denizcim bende 1 ay ara ile göbüşümün fotoğrafını çekiyorum. Görmemişin bebeği olmuş...
öyle tabi canım korkuyo insan bırakmaya
bende 5 tane içiyorum
bende halsizlik ve uyku cok yapıyoooooooooooo sorhoş gibiyim
öyle tabi canım korkuyo insan bırakmaya
bende 5 tane içiyorum
bende halsizlik ve uyku cok yapıyoooooooooooo sorhoş gibiyim
Anneler hisseder derler, hissedemedim gitti , Sanırım en son öğrenenlerden biri ben olucam :)
bende kullanıyorum ama benımkı vajınadan sabah akşam. sızınkıler kaç mglık. önceden ağızdan alıyordum benı mahvedıyordu, uyku yapıyordu ve oda fırıl fırıl dönüyordu benimde.
Ya hanzadecim senin niye tickerin yok? Bu tickerler pek işe yarıyor.
Duygu gelince listeyi revize etse keşke yeni cinsiyet öğrenenleri yazsak bakalım kızlarmı çoğunluk erkeklermi kimin nesi var daha iyi takip ederiz :) Cİnsiyeti kesinleşenler özelden msj atıp bildirsin duygu düzenliyo listemiz tam olsun :)
bende kullanıyorum ama benımkı vajınadan sabah akşam. sızınkıler kaç mglık. önceden ağızdan alıyordum benı mahvedıyordu, uyku yapıyordu ve oda fırıl fırıl dönüyordu benimde.
Korkudan yok tatlım, daha önce düşük yapmıştım ben, yine bir şey olurda görüp üzülürüm diye şimdiye kadar eklemedim biraz daha büyüsünde belki eklerim, Allahın izniyle 12 haftalık olcaz yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?