2011 Ekim Anneleri

Ultrasona girermi kayınpederin seninle ben çekinirdim galiba :)

Aa yook :) Gör bak hastaneye bile girmez, arabada dışarda filan bekler. o kadar çekinir. kayınvalidemle çok rahat konuşuruz ama kayınpederime bebek beklediğimizi bile söyleyemedik yani o kadar çekiniriz. kendi ailemle rahatlıkla konuşurum ama onlarda çok ayıp böyle şeyler.

Vakit tamamm ben gidiyoruum.
yeşim, aheste, hard_disc ve gidecek başka arkadaşımız varsa hepimiz için hayırlısı olsun. güzel haberlerle geliriz inşallah kendinize iyi bakın çok öptüm bayy.

ay çok tatlı yaa demek kayınpederin götürecek seni maşallah allah bozmasın muhabbetinizi ne güzel...

hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:

Tahmin etmiştim bende çok çekinirim ama kayınpederim çekinmez sorardı hemen allahtan beraber gitme gibi bir ihtimalim yok :)

iyiym canım bide su progestan kesse dr az kaldı bu hap mahvediyor beniii

Sendemi kullanıyorsun bende 6 doz alıyorum hala ama bünyem alıştı sanki en azından oda dönmüyor artık çok fazla :)) az kaldı haftaya salı randevum var o zaman sorucam devammı tamammı diye bazen bırakmaktanda çekinmiyo değilimn tamam şikayet ediyoruz ama faydasıda var bunun :)

Benim de içime acayip erkek doğuyordu ne yalan söyliyim erkek de istiyordum aslında ama 3 doktor kız gibi dedi ben de artık acayip alıştırdım kendimi kızım olacağına eşim de öyle kızımız n'apıyor diyor sürekli

öyle tabi canım korkuyo insan bırakmaya
bende 5 tane içiyorum
bende halsizlik ve uyku cok yapıyoooooooooooo sorhoş gibiyim

Kız 3 tane doktoramı gittin cinsiyeti kesinleştirmek için allah seniii :))) Olsun kız evlat çok anne babacı olur , biz 3 kız kardeşiz ve anne babamızın dibinden ayrılmayız evlendik hala ellerimiz üstlerinde herşeylerine koşarız. Evlat evlattır işte, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda :)

bende 5 tane içiyorum

ben 4. haftadan beri kullanıyorum ilk zamanlar ölüyordum, önümü göremiyordum bayılıp gidiyodum resmen.. demekki bünye alışıyor zamanla ilk zamanki ağır yan etkiler yok ama uyku ve halsizlik var elbet..

bende 5 tane içiyorum

bende kullanıyorum ama benımkı vajınadan sabah akşam. sızınkıler kaç mglık. önceden ağızdan alıyordum benı mahvedıyordu, uyku yapıyordu ve oda fırıl fırıl dönüyordu benimde.

Duygu gelince listeyi revize etse keşke yeni cinsiyet öğrenenleri yazsak bakalım kızlarmı çoğunluk erkeklermi kimin nesi var daha iyi takip ederiz :) Cİnsiyeti kesinleşenler özelden msj atıp bildirsin duygu düzenliyo listemiz tam olsun :)

bende kullanıyorum ama benımkı vajınadan sabah akşam. sızınkıler kaç mglık. önceden ağızdan alıyordum benı mahvedıyordu, uyku yapıyordu ve oda fırıl fırıl dönüyordu benimde.

100 lük günde altı defa ağızdan canım, bende dönüyordum hemde fırıldak gibi ayağa kalmakıyordum tutuna tutuna gidiyodum ama alıştım artık sanırım.

Ya canım Allahım korusun.. Bende bayağı paronaya yaptım ,12.haftanın bitmesini bekliyorum, şimdilerde 16. haftayı hayırlısıyla bir atlatsaydım diye geziyorum ortalarda. Rabbim hayırlısı ile korktuğumuza uğratmasın. Zaten bi doğsun inşallah poposuna poposuna vurucam" sen beni nasıl korkuttun" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…