2011 Ekim Anneleri

yemeğe gidip geldim, çok acıkmıştım sizlere de afiyet olsun.
teste girerken mi çikolata tatlı filan yemek gerekiyordu? bi de onu yersem patliycam. bir yandan da diyorum ki tatlı yersek, bücürükler çok hareketli olursa, yerlerinde durmaz, doktorları çok uğraştırırlarsa ölçüm zor olur mu?

Saatlerdir telefonla konuşuyorum beynim patladı saatte daha 13,34 sizleri okudukça bende cinsiyeti merak etmeye başladım:26: kutumuzda ne var acaba

Son düzenleme:

aa sen de mi hanzadee. yalnız bıraktın beni. son kale de zapt edildi. tek merak etmeyen ben mi kaldım şimdi

Ama öyle bir anlatıyorlar ki insanı zorla meraklandırıyorlar bu hatunlar :) Tabiki önce sağlık sıhhat sonra hani içimde kız olsun yada erkek olsun diye bir istek, bir his yok hala... Benim doktorum 16. haftada filan söyler herhalde çok garantici bir tip :)

Yok canım tabiki merak edicez, takılıyorum ben. Benim de benzer hissim yok senin gibiyim. Hayırlısı hepimiz için. Doktorun en doğrusunu yapıyor bence.

önceden bir zerre merak etmiyordum cinsiyetini ama şimdi bende merak etmeye başladım. aslında acayip kız doğuyor içime ama hayırlısı tabi. bana da dr.um 21inde söyler artık galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…