Bir şekilde olmuş ama çok zorlandım diyor tabi
ayy boyle dıyorumda hanı genclık var ıste anca genkken yetısırsın zaten... ayy nese ben kacar kocıs gelıyo kahvaltı hazırlayayım opuyorum hepınızı
hosbulduk canımmm .. bebiş nasıl pekıııı??? cinsıyetını ogrendınız mı???
YOK CANIM TAHMİN BİLE ETMEK İSTEMEDİ NE ACELE BU DEDİ 1 AY SONRA DEDİ BAKALIM BEKLİYORUM HAYIRLISI BENİM GÖNLÜMDEN HEP KIZ GEÇİYOR...
benimde söylemedi ikimizede kız diyomuşşşş
hımm guzel fıkır:) evet canım 1 yıl 2 ay olacak aralarında allah ızın verırse.. erken oldu tabı nasıp.. bız zeynebı sevvek ıcın yapmıstık.. bu tamamen suprız oldu yas 21 benım bu arada 2 bebsım olacak:)
hayy Maşallah21 yaş, 2 çocuk. genç annesin, ne güzel. aramızda 10 yaş var nerdeyse ben geç kalmışım hayata :) zaman su gibi akıp geçti napim :)
hayy Maşallah21 yaş, 2 çocuk. genç annesin, ne güzel. aramızda 10 yaş var nerdeyse ben geç kalmışım hayata :) zaman su gibi akıp geçti napim :)
bende geç kaldım napim, üniv., atanma, evlenme derken yıllar gelip geçti. böylesi de güzel ama genç yaşta belki şuan yaşadığım şeyler daha ağır gelirdi. bundan sonrası inş. çoluklu çocuklu geçer
bende geç kaldım napim, üniv., atanma, evlenme derken yıllar gelip geçti. böylesi de güzel ama genç yaşta belki şuan yaşadığım şeyler daha ağır gelirdi. bundan sonrası inş. çoluklu çocuklu geçer
inşallah sibelcim. hepimiz için her şeyin belli olan bir zamanı var. bizimkiler böyleymiş demek ki... evde kalmışlıktan değil benimki
inşallah sibelcim. hepimiz için her şeyin belli olan bir zamanı var. bizimkiler böyleymiş demek ki... evde kalmışlıktan değil benimki
çok şükür evde kalmadık, kocamla tanıştığımda 22 yaşındaydım evlendiğimde ise 27:92: okul bitsin mecburi hizmet bitsin derken yıllar geçmiş:26: kısmet dediğin gibi:90:
çok şükür evde kalmadık, kocamla tanıştığımda 22 yaşındaydım evlendiğimde ise 27:92: okul bitsin mecburi hizmet bitsin derken yıllar geçmiş:26: kısmet dediğin gibi:90:
Nikahın ölümün doğumun saati bellidir der ninem hep... Hakkımızda hayırlı olduğu zamanda geliyor herşey demekki..
aa sen de mi hanzadee. yalnız bıraktın beni. son kale de zapt edildi. tek merak etmeyen ben mi kaldım şimdi
aa sen de mi hanzadee. yalnız bıraktın beni. son kale de zapt edildi. tek merak etmeyen ben mi kaldım şimdi
Nikahın ölümün doğumun saati bellidir der ninem hep... Hakkımızda hayırlı olduğu zamanda geliyor herşey demekki..
Doğru söylüyorsun hanzadeciğim. bugun alıntılardaki isimler hep yanlış çıkıyo dimi arkadaşlar.
Doğru söylüyorsun hanzadeciğim. bugun alıntılardaki isimler hep yanlış çıkıyo dimi arkadaşlar.
Evet benimde dikkatimi çekti demin ne oluyor yanlıpşmı gördüm acaba diye baktım bile :)
Ama öyle bir anlatıyorlar ki insanı zorla meraklandırıyorlar bu hatunlar :) Tabiki önce sağlık sıhhat sonra hani içimde kız olsun yada erkek olsun diye bir istek, bir his yok hala... Benim doktorum 16. haftada filan söyler herhalde çok garantici bir tip :)
Hem sen gitmiyormusun hadi geç kalıcaksın :)
Yok canım tabiki merak edicez, takılıyorum ben. Benim de benzer hissim yok senin gibiyim. Hayırlısı hepimiz için. Doktorun en doğrusunu yapıyor bence.
Gidicem az sonra çıkarım, saat 2 de kayınpederim gelicek onu bekliyorum. Kendim gidecek olsam geç kalırdım ama eşim tembihlemiş. Tuhaf olacak birlikte gitmek ama ulaşım kolaylığı açısından tamam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?