2011 Ekim Anneleri

Denisss gelmişinde neden yazmıyosun? Sen dün doktora gitmeyecek miydin? Cinsiyeti belli oldu mu?

Canım geldim ama geçmişi okuyordum maşallah sayfalar ilerlemiş. Dün gittim, bayağı da erken gitmişim hatta, doktorun zamanı çoktu güle oynaya film izler gibi izledik ekranda :) Hemşireden rica ettim video kaydı yaparken dr şarkı bile söyledi :) O kadar keyifli günündeydi ama cinsiyet için bir şey söylemedi, ben de ısrar etmeyince zorlamadı. 1 ay sonra tekrar gidicez o zaman öğrenicez kısmetse.

Evet canım ne yazık ki Tupbaby'nin bebeğinde 2'li test sorunlu çıkmış. Gebeliği sonlandıracaklarmış. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inş. kendisine...

Çok üzüldüm tupbaby nin durumuna. Keşke hanzadenin söylediği gibi erken karar vermeseymiş, amniosentezi bekleselermiş ama bir bildikleri vardır herhalde. Allah sabır versin, en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah.

maşallah canım
ne güzel sağlık ocağınıda aradan çıkartmışsın
ben hala gidemedim

Ben gitmek zorundaydım artık, nerdeyse 1 yıldır bu semtte oturuyorum ama aile hekimliği kaydım yoktu hala, hem kayıt yaptırdım hem gebelik işlemlerimi başlattım aklımdan çıktı iyi oldu.

Ankara'da da hava kapalı, kasvetli, boğucu bir hava var. Öğleye doğru güneş açar, neşe dolarız umarım. Tam tersi olmuş bizde de eşim istanbula gitti dün, yer değiştirmişler :)

Evet bitanem 1 mm çıktı çok şükür iyi dedi dr. Yaşasın 1 mm kardeşliğiiii :) Kan sonucumuz da temiz çıkacak inşallah. Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi, çok erkenmiş. 10-15 mayıs arası tekrar gidicem, o zaman öğreniriz harhalde leynacım. bu arada sana erkek tahmiminde bulunanlar olmuş :) onca zaman kızımız diye sevdik oysa :) hayırlısı hepimiz için...

Çok teşekkür ederim kızlar inş Rabbim bu sevinçleri hepimize yaşatır.. Ay valla dünden beri bi sevindim ki sormayın.. Hatta dr hanıma bi kaç defa sordum , o da gösteriyorum ya işte bak pipisi dedi
Kendimi çok hazırlamıştım heralde, bi de çok içime doğuyordu ondan..

Hoşbulduk:) hıı bakıyodum şimdi ne güzel merak etmişsiniz çok sevindim
Evet cinciyetimiz belli oldu tahminler başlasın hadiii

PRENNSSEESS :)

maş. canım. çok sevindim bi sorun olmamasına.
cinsiyet için bi şey demedi mi?

ıııh henüz erkenmuş filizcim...

irkekkk

hiç de bileee. kız o kıızz

hani hanzadeeyle deniz nerde yahu durun hele azcık merak iyidir, eda bekleyiver bizi

ama ben pillennses dediiimm :)

herkeze gunaydın ahestecımm hayırlı olsun saglıkla gelsın ıns dunyaya oglusun:):) darısı bana olsun yarın ıns:)

AHH YAVRUUMM SENDE BENİMM GİBİSİİNN EVDE Bİİ POSTAA YEŞİL SUU İŞTEE KÖPÜKLÜÜ YIKAMA GİBİİİ SARII SUU ACII MAFEDİYOOO MAAAAFFFFF TEZ ZAMANDA GEÇECEK İNŞALLAHHHH GERÇİ BU HAFTALARDA GEÇER DİYE AVUTUYODUUMM KENDİMİ AMA GEÇMEDİ AYNII MODDA DEVAMMM ALLAH KERİİMM CNM

Ankara'da da hava kapalı, kasvetli, boğucu bir hava var. Öğleye doğru güneş açar, neşe dolarız umarım. Tam tersi olmuş bizde de eşim istanbula gitti dün, yer değiştirmişler :)

..

ANAAA TAM TERSİ OLMUŞŞ ÇANKAYAYA GİTTİ EŞİM AZ EVVEL ARADIM SOĞUK DİYOR
KISS EŞİM GECE ÜÇ GİBİ ÇIKTI YOLAA VE BEN İLK DEFA GECE TEK KALINCA KORKKTUUM HAMİLELİKTEE BUDA OLUYOR DEMEKKİ HİÇ KORKMAZDIM TEK KALINCAA KAPIDAN BİRİMİ ÇIKTII BİRİMİ VAR BİRİMİ BAKTI KARANLIKTAN SESLER GELİOO FALAN ÇOK TIRSTIIMM

BU ARADAA GÜZEL HABERLER ALMIŞŞSIINNNNNNN ÇOK SEVİNDİM MİNİK MİNNOŞUMUZAA MAŞALLAHHHHHHHH ANNESİİİİ

Tühh tutturamadım ayy sen errkekk misiinn :) amaaannnn yerim senin pipini diycem olmayacak annesi yesin. ahh güzelim benim yaa Allah bağışlasın oğluşunu çok sevindim. Maşallah ikinize de

Kızlar günaydın...bende dün gittim dr çok şükür ensemiz 1,3 çıktı...kan testimizide verdik 2 gün sonra çıkacak sonucu inşallah o da temzi çıkar hayırlısıyla...çok komik bişey oldu...ben çikolata yemeden gittim pek inanmıyordum...benim minik rahat rahat uyuyordu içerde...dr bastırıyor falan yokkk hiç ilgilenmedi poposunu döndü bize :))) dr çikolata ye gel dedi 15 dakika sonra el ayak sallamaya başladı sıpa...organlarına baktı...enseyi ölçtü...sorun yok dedi 17 mayısa kontrol yazdı...testte sorun çıkan arkadaşımada sabır diliyorum...

Tühh tutturamadım ayy sen errkekk misiinn :) amaaannnn yerim senin pipini diycem olmayacak annesi yesin. ahh güzelim benim yaa Allah bağışlasın oğluşunu çok sevindim. Maşallah ikinize de

Valla benimde ağzım kulaklarımda:)
kimseye de söylemedik daha, bi arkadaşıma söyledim bide sizlere
Yanılma olur mu acaba diye içimde bişey de yok değil hani, bakalım bi daha ki sefere teyit ederiz heralde:82:

geçmiş olsun filizcim ben kolaylaştırması için sabahları kalkar kalkmaz bir bardak su içiyorum. bulantı başlayınca mide çok yorulmuyor, çıkarmak kolay olur bilgin olsun ama şu köpük kısmını anlamadım. ben önceleri bir iki lokma ekmek yiyordum, ekmeği çıkaracağım zamanlarda mayadan herhalde köpüklü çıkıyordu, ekmek mi yiyosun öncesinde?

Valla benimde ağzım kulaklarımda:)
kimseye de söylemedik daha, bi arkadaşıma söyledim bide sizlere
Yanılma olur mu acaba diye içimde bişey de yok değil hani, bakalım bi daha ki sefere teyit ederiz heralde:82:

Hayırlı olsun ahestee minik prensiniz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bakalım bizler nezaman öğreneceğiz?

Geçmişe bakıyorum ahestecim cinsiyetini öğrenmiş ne güzel...deniscim sanada çok sevindim...bende cinsiyetini öğrenemedim...bu arada 2 li test 11-14 arası oluyormuş ahestecim..zaten 3 lü testte aynı şey yanlış algılamıyorsam...

Patronum karşımda bir şeyler anlatıor sürekli :)) bir kurtulsam hemne gelicem aheste ve deniz haberlerinize çok sevindim maşallah bebişlere ahestee kız dicem ama birden içime erkek doğdu sanki :)))))))

Sağolasın canımcım inş sende güzel haberler verirsin bize
içindeki hislere güvenmelisin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…