Denisss gelmişinde neden yazmıyosun? Sen dün doktora gitmeyecek miydin? Cinsiyeti belli oldu mu?
Evet canım ne yazık ki Tupbaby'nin bebeğinde 2'li test sorunlu çıkmış. Gebeliği sonlandıracaklarmış. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inş. kendisine...
maşallah canım
ne güzel sağlık ocağınıda aradan çıkartmışsın
ben hala gidemedim
günaydıın kızlarr
burda hava çok güzelll aydınlık öğlene doğru iyce güneşş açaarr bizde enerji dolarızz inşallahhhh :92:
sabah sabah kustumm iki kezz safraa bundan sonra rahatıımm
ammaaaaa
kocişş ankaraya gittiii bugün çok geç dönecek sekizde çıkıcaklar ordan dört saat sürüyoo istanbull offf offfff
demek senin kuzunda 1mm benimki gibi.. 1mm kardeşlersonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim tatlım umarım kan sonuçlarında böyle mutlu haberler verir cinsiyet hakkında bir tahminde bulunmamış anladığım kadarıyla artık birdahaki ayda bizim ayımız olur
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben bildiiiiiiimm
hayırlı olsun canım.
Hoşbulduk:) hıı bakıyodum şimdi ne güzel merak etmişsiniz çok sevindim
Evet cinciyetimiz belli oldu tahminler başlasın hadiii
maş. canım. çok sevindim bi sorun olmamasına.
cinsiyet için bi şey demedi mi?
ıııhhenüz erkenmuş filizcim...
irkekkk
hani hanzadeeyle deniz nerde yahu durun hele azcık merak iyidir, eda bekleyiver bizi
ben güne kötü başladım bugün((
uzun zamandır kusmuyodum. hatta buraya bile yazmadım çünkü ne zmaan dillendirsem kendi kendimi nazar ediyorum.
ama bu sabah yine oldu. hem de çok fena köpük köpük
ben kahvaltı yapayım şimdi. leblebi yedim bastırsın diye midem hafifledi biraz.
gelirim birazdan
Ankara'da da hava kapalı, kasvetli, boğucu bir hava var. Öğleye doğru güneş açar, neşe dolarız umarım. Tam tersi olmuş bizde de eşim istanbula gitti dün, yer değiştirmişler :)
..
Çok teşekkür ederim kızlar inş Rabbim bu sevinçleri hepimize yaşatır.. Ay valla dünden beri bi sevindim ki sormayın.. Hatta dr hanıma bi kaç defa sordum , o da gösteriyorum ya işte bak pipisi dedi
Kendimi çok hazırlamıştım heralde, bi de çok içime doğuyordu ondan..
PRENNSSEESS :)
hiç de bileee. kız o kıızz
ama ben pillennses dediiimm :)
hani hanzadeeyle deniz nerde yahu durun hele azcık merak iyidir, eda bekleyiver bizi
Tühh tutturamadımayy sen errkekk misiinn :) amaaannnn yerim senin pipini diycem olmayacak annesi yesin. ahh güzelim benim yaa Allah bağışlasın oğluşunu çok sevindim. Maşallah ikinize de
ben güne kötü başladım bugün((
uzun zamandır kusmuyodum. hatta buraya bile yazmadım çünkü ne zmaan dillendirsem kendi kendimi nazar ediyorum.
ama bu sabah yine oldu. hem de çok fena köpük köpük
ben kahvaltı yapayım şimdi. leblebi yedim bastırsın diye midem hafifledi biraz.
gelirim birazdan
herkeze gunaydın ahestecımm hayırlı olsun saglıkla gelsın ıns dunyaya oglusun:):) darısı bana olsun yarın ıns:)
Valla benimde ağzım kulaklarımda:)
kimseye de söylemedik daha, bi arkadaşıma söyledim bide sizlere
Yanılma olur mu acaba diye içimde bişey de yok değil hani, bakalım bi daha ki sefere teyit ederiz heralde:82:
Patronum karşımda bir şeyler anlatıor sürekli :)) bir kurtulsam hemne gelicem aheste ve deniz haberlerinize çok sevindim maşallah bebişlere ahestee kız dicem ama birden içime erkek doğdu sanki :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?