Valla benimde ağzım kulaklarımda:)
kimseye de söylemedik daha, bi arkadaşıma söyledim bide sizlere
Yanılma olur mu acaba diye içimde bişey de yok değil hani, bakalım bi daha ki sefere teyit ederiz heralde:82:
geçmiş olsun filizcim ben kolaylaştırması için sabahları kalkar kalkmaz bir bardak su içiyorum. Bulantı başlayınca mide çok yorulmuyor, çıkarmak kolay olur bilgin olsun ama şu köpük kısmını anlamadım. Ben önceleri bir iki lokma ekmek yiyordum, ekmeği çıkaracağım zamanlarda mayadan herhalde köpüklü çıkıyordu, ekmek mi yiyosun öncesinde?
Geçmişe bakıyorum ahestecim cinsiyetini öğrenmiş ne güzel...deniscim sanada çok sevindim...bende cinsiyetini öğrenemedim...bu arada 2 li test 11-14 arası oluyormuş ahestecim..zaten 3 lü testte aynı şey yanlış algılamıyorsam...
Ben senin yorumunu görmeden yazdım yorumumu erkek diye :)) Doğrudur inşallah, bende dün bi foruma girdim inanılmaz yanlış söyleyenler olmuş cinsiyeti o yüzden iki doktora gitmek gerekir sanki bazıları doğumda öğrenmiş kızken erkek erkekken kız olduğunu :) Ben cinsiyeti öğrenince nasip olursa bit doktora daha gitmek isterim 2lilerim iyi çıkarsa inşallah tabi :)
Evet canım çok teşekkür ederim, darısı size Allah gönlünüze göre versin..
endleeslove ve leyna da bildi..
Günaydııın;
ben rüyamda gözleme gördüm şimdi burnumda tütüyor
evet yeşimcim, bizde işte son günlere denk geldi anca doktor araştırdık sonra da randevular uymadı düne alabilmiştik.. Neyse 3ü yaparız sorun değil.. Dün biz hastaneye giderken otobüsten başkenntte bi hanım indi bu bizim yeşim olmasın dedimsenin karnın çıkmış mıydı?
günaydın kızlar.kötü bir gün benim için eşimin teyzesi sabah sofrada beni ağlattı.gurbet çok kötü birşey
sen adanadamısın :) göbüşüm henüz çıkmadı...ama ben değilimdir babam sağolsun annemle beraber geldiler arabayla gittim..
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
PRENNSSEESS :)
hiç de bileee. kız o kıızz
ama ben pillennses dediiimm :)
AHH YAVRUUMM SENDE BENİMM GİBİSİİNN EVDE Bİİ POSTAA YEŞİL SUU İŞTEE KÖPÜKLÜÜ YIKAMA GİBİİİ SARII SUU ACII MAFEDİYOOO MAAAAFFFFF TEZ ZAMANDA GEÇECEK İNŞALLAHHHH GERÇİ BU HAFTALARDA GEÇER DİYE AVUTUYODUUMM KENDİMİ AMA GEÇMEDİ AYNII MODDA DEVAMMM ALLAH KERİİMM CNM
geçmiş olsun filizcim ben kolaylaştırması için sabahları kalkar kalkmaz bir bardak su içiyorum. bulantı başlayınca mide çok yorulmuyor, çıkarmak kolay olur bilgin olsun ama şu köpük kısmını anlamadım. ben önceleri bir iki lokma ekmek yiyordum, ekmeği çıkaracağım zamanlarda mayadan herhalde köpüklü çıkıyordu, ekmek mi yiyosun öncesinde?
günaydın kızlar.kötü bir gün benim için eşimin teyzesi sabah sofrada beni ağlattı.gurbet çok kötü birşey
AHH YAVRUUMM SENDE BENİMM GİBİSİİNN EVDE Bİİ POSTAA YEŞİL SUU İŞTEE KÖPÜKLÜÜ YIKAMA GİBİİİ SARII SUU ACII MAFEDİYOOO MAAAAFFFFF TEZ ZAMANDA GEÇECEK İNŞALLAHHHH GERÇİ BU HAFTALARDA GEÇER DİYE AVUTUYODUUMM KENDİMİ AMA GEÇMEDİ AYNII MODDA DEVAMMM ALLAH KERİİMM CNM
ANAAA TAM TERSİ OLMUŞŞ ÇANKAYAYA GİTTİ EŞİM AZ EVVEL ARADIM SOĞUK DİYOR
KISS EŞİM GECE ÜÇ GİBİ ÇIKTI YOLAA VE BEN İLK DEFA GECE TEK KALINCA KORKKTUUM HAMİLELİKTEE BUDA OLUYOR DEMEKKİ HİÇ KORKMAZDIM TEK KALINCAA KAPIDAN BİRİMİ ÇIKTII BİRİMİ VAR BİRİMİ BAKTI KARANLIKTAN SESLER GELİOO FALAN ÇOK TIRSTIIMM
BU ARADAA GÜZEL HABERLER ALMIŞŞSIINNNNNNN ÇOK SEVİNDİM MİNİK MİNNOŞUMUZAA MAŞALLAHHHHHHHH ANNESİİİİ
Niye bu kadar iç içesin, bu dönemde biraz uzak dur bari canım.. Hepimizin çevresinde var bu tip şeyler.. Eşin müdahale etse keşke... Üzme kendini fazla.
Dr bana bulantın 12. haftada geçecek dedi, onun öncesindeki 10 gün yoktu ama 12. haftaya girer girmez tam gaz başladı tekrar 3 gündür kötüyüm neyse ki kalan 4 günden ümitliyim :) geçmiş olsun hepimize.
Ankara soğuk canım, hele çankaya daha soğuktur, yüksek çünkü orası. benim kocişim İTÜ Taşkışla kampüsünde kongreye gitti. cumartesi gelecekti, cuma akşamı gelcem dediii heyyoo
Evde yalnız kalmaktan korkmam ben. evlenmeden önce de çok yalnız kaldım, sorun değil benim için. Leyna Burçin dediğim gibi yaptı ben eve indim, 5 dk sonra pijamasını giymiş, yastığını koltuğunun altına almış gelmiş :) sevindim açıkçası, yalnızken mutsuz oluyormuş insan evde
Evet teyzesi, güzel haberler aldık çok şükür :) Darısı bekleyen herkese inşallah.
koca apartman bir katta eltim bir katta kayınvalidem misafir dairesinedede teyzesigil gelip aylarca kalıyor.diğer daireleride satmıyolar.içiçesin mecburen zor çok zor.sen adananın neresinde oturuyosun.benim evim t.özalda cadde üzerinde
günaydın kızlar gerçi saat bayağı ilerledi çalışnalar için ama olsun. geçmişi okumaktan ancak yazabildim.ahestecim gözün aydın.doktora gidip iyi sonuç alan arkadaşlar sizler içinde çok sevindim.yarında inş ben gidicem ve cinsiyet öğrenicez inş.
Dr bana bulantın 12. haftada geçecek dedi, onun öncesindeki 10 gün yoktu ama 12. haftaya girer girmez tam gaz başladı tekrar 3 gündür kötüyüm neyse ki kalan 4 günden ümitliyim :) geçmiş olsun hepimize.
Ankara soğuk canım, hele çankaya daha soğuktur, yüksek çünkü orası. benim kocişim İTÜ Taşkışla kampüsünde kongreye gitti. cumartesi gelecekti, cuma akşamı gelcem dediii heyyoo
Evde yalnız kalmaktan korkmam ben. evlenmeden önce de çok yalnız kaldım, sorun değil benim için. Leyna Burçin dediğim gibi yaptı ben eve indim, 5 dk sonra pijamasını giymiş, yastığını koltuğunun altına almış gelmiş :) sevindim açıkçası, yalnızken mutsuz oluyormuş insan evde
Evet teyzesi, güzel haberler aldık çok şükür :) Darısı bekleyen herkese inşallah.
Patronum karşımda bir şeyler anlatıor sürekli :)) bir kurtulsam hemne gelicem aheste ve deniz haberlerinize çok sevindim maşallah bebişlere ahestee kız dicem ama birden içime erkek doğdu sanki :)))))))
Kızlar günaydın...bende dün gittim dr çok şükür ensemiz 1,3 çıktı...kan testimizide verdik 2 gün sonra çıkacak sonucu inşallah o da temzi çıkar hayırlısıyla...çok komik bişey oldu...ben çikolata yemeden gittim pek inanmıyordum...benim minik rahat rahat uyuyordu içerde...dr bastırıyor falan yokkk hiç ilgilenmedi poposunu döndü bize :))) dr çikolata ye gel dedi 15 dakika sonra el ayak sallamaya başladı sıpa...organlarına baktı...enseyi ölçtü...sorun yok dedi 17 mayısa kontrol yazdı...testte sorun çıkan arkadaşımada sabır diliyorum...
Geçmişe bakıyorum ahestecim cinsiyetini öğrenmiş ne güzel...deniscim sanada çok sevindim...bende cinsiyetini öğrenemedim...bu arada 2 li test 11-14 arası oluyormuş ahestecim..zaten 3 lü testte aynı şey yanlış algılamıyorsam...
yokkızzzzz bende ekmek yemiorum ama köpüklü kusuyorumm doktora sordum mide ekşimesinin son raddesiymiş o öyule dediiiii
Öyle canım, ama bilmiyorum baya bi gezdi o bölgede, bak bunlar bacakları bu pipisi filan diye.
Bide sakindi bizim ki arada hareket ettikçe oraya baktı bizim için
Oğlansa çok mülayim olacak heralde, arada bize el salladı ama çok da tınmadı, bunlar annem babammıymış o kadar özlemiş görmeye mi gelmişler yok yani:82:
hiç istifini bozmuyordu kendi keyfine baktı
günaydın kızlar gerçi saat bayağı ilerledi çalışnalar için ama olsun. geçmişi okumaktan ancak yazabildim.ahestecim gözün aydın.doktora gidip iyi sonuç alan arkadaşlar sizler içinde çok sevindim.yarında inş ben gidicem ve cinsiyet öğrenicez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?