2011 Ekim Anneleri

Valla benimde ağzım kulaklarımda:)
kimseye de söylemedik daha, bi arkadaşıma söyledim bide sizlere
Yanılma olur mu acaba diye içimde bişey de yok değil hani, bakalım bi daha ki sefere teyit ederiz heralde:82:

Ben senin yorumunu görmeden yazdım yorumumu erkek diye :)) Doğrudur inşallah, bende dün bi foruma girdim inanılmaz yanlış söyleyenler olmuş cinsiyeti o yüzden iki doktora gitmek gerekir sanki bazıları doğumda öğrenmiş kızken erkek erkekken kız olduğunu :) Ben cinsiyeti öğrenince nasip olursa bit doktora daha gitmek isterim 2lilerim iyi çıkarsa inşallah tabi :)

yokkızzzzz bende ekmek yemiorum ama köpüklü kusuyorumm doktora sordum mide ekşimesinin son raddesiymiş o öyule dediiiii

Evet yeşimcim, bizde işte son günlere denk geldi anca doktor araştırdık sonra da randevular uymadı düne alabilmiştik.. Neyse 3ü yaparız sorun değil.. Dün biz hastaneye giderken otobüsten başkenntte bi hanım indi bu bizim yeşim olmasın dedimsenin karnın çıkmış mıydı?

Öyle canım, ama bilmiyorum baya bi gezdi o bölgede, bak bunlar bacakları bu pipisi filan diye.
Bide sakindi bizim ki arada hareket ettikçe oraya baktı bizim için

Oğlansa çok mülayim olacak heralde, arada bize el salladı ama çok da tınmadı, bunlar annem babammıymış o kadar özlemiş görmeye mi gelmişler yok yani:82:
hiç istifini bozmuyordu kendi keyfine baktı

Herkese günaydın kızlar herkes hayırlı haberler almış darısı başıma tupbabye çok üzüldüm aynı şeyleri yaşadığımız için onu çok iyi anlayabiliyorum Allahım inşallah en kısa zamanda ona sağlıklı bir bebek nasip eder.

Günaydııın;
ben rüyamda gözleme gördüm şimdi burnumda tütüyor

eğer rüyanda gördüysen mutlaka yemen lazımmış çünkü onu bebek istermiş bende ilk zamanlarda 3 gün üstüste yiyecek gördüm zorla yedirdiler hepsini ...

sen adanadamısın :) göbüşüm henüz çıkmadı...ama ben değilimdir babam sağolsun annemle beraber geldiler arabayla gittim..

günaydın kızlar.kötü bir gün benim için eşimin teyzesi sabah sofrada beni ağlattı.gurbet çok kötü birşey

Hayy Allahımm!! bu kadının uğraşacak başka bir şeyi yok mu yaa sinir oluyorum. Eşin müsaade etmese keşke bu duruma. Duyma canım sen, boşver o seni kızdırmaya çalışsa sen gülümse, istediğinin tam tersi şekilde yanıt ver.

Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr

PRENNSSEESS :)

hiç de bileee. kız o kıızz

ama ben pillennses dediiimm :)

irkek işte

zeynepcim inan 2 haftadan fazladır öyle rahattım ki neden böyle oldu anlamadım ((
ama olsun o neydi öyle her gün her gün sabah akşam bi de . çok şükür onlar geçti ya. buna amenna

yok canım ne ekmeği sabah midemde bi ağrıyla uyandım. ekşime gibi. sonra hemen koştum banyoya. midem bom boş bayılacak gibi oluyorum. su bile yok köpük çıkıyo valla ben de anlamadım bi doktora sormak lazım galiba.

günaydın kızlar.kötü bir gün benim için eşimin teyzesi sabah sofrada beni ağlattı.gurbet çok kötü birşey

Niye bu kadar iç içesin, bu dönemde biraz uzak dur bari canım.. Hepimizin çevresinde var bu tip şeyler.. Eşin müdahale etse keşke... Üzme kendini fazla.

Dr bana bulantın 12. haftada geçecek dedi, onun öncesindeki 10 gün yoktu ama 12. haftaya girer girmez tam gaz başladı tekrar 3 gündür kötüyüm neyse ki kalan 4 günden ümitliyim :) geçmiş olsun hepimize.
Ankara soğuk canım, hele çankaya daha soğuktur, yüksek çünkü orası. benim kocişim İTÜ Taşkışla kampüsünde kongreye gitti. cumartesi gelecekti, cuma akşamı gelcem dediii heyyoo
Evde yalnız kalmaktan korkmam ben. evlenmeden önce de çok yalnız kaldım, sorun değil benim için. Leyna Burçin dediğim gibi yaptı ben eve indim, 5 dk sonra pijamasını giymiş, yastığını koltuğunun altına almış gelmiş :) sevindim açıkçası, yalnızken mutsuz oluyormuş insan evde
Evet teyzesi, güzel haberler aldık çok şükür :) Darısı bekleyen herkese inşallah.

günaydın kızlar gerçi saat bayağı ilerledi çalışnalar için ama olsun. geçmişi okumaktan ancak yazabildim.ahestecim gözün aydın.doktora gidip iyi sonuç alan arkadaşlar sizler içinde çok sevindim.yarında inş ben gidicem ve cinsiyet öğrenicez inş.

Niye bu kadar iç içesin, bu dönemde biraz uzak dur bari canım.. Hepimizin çevresinde var bu tip şeyler.. Eşin müdahale etse keşke... Üzme kendini fazla.

koca apartman bir katta eltim bir katta kayınvalidem misafir dairesinedede teyzesigil gelip aylarca kalıyor.diğer daireleride satmıyolar.içiçesin mecburen zor çok zor.sen adananın neresinde oturuyosun.benim evim t.özalda cadde üzerinde

Denizcim dün burasıda çok soğuktu, Ankara dayım sandım İki yıldır ben burda böylesini ilk defa gördüm.. İlk defa kış gelmişti, bi ayaz ayaz.. İyide giyinmemiştim dondum resmen..

Korku olayı bende de var ekiden çok yalnız kalırdım evde ama tınlamazdım, belki duygusal hassasiyettendir şimdiki.. Biraz dalsam eşim üzerimi örterken sıçrayıp uyanıyorum hemen.. UYurken kolunu atsa yine aynı.. Evham filanda çok yani.. Geçer inş..

Ahh canım yaa, tahmin edebiliyorum. Hadi kaynana filan neysede söylenir yani ama bu teyze filan çok can sıkıyor, dışardan dışardan sana ne yani. Sende bak üzme kendini duymayıver, kendini değilse bile bebeğini düşün tatlım

Senin evin yeri güzelmiş, ben Yüreğir deyim eşimin okulu bu tarafta.. Bölge olarak pek sevmiyorum ama evimin yeri güzel, sakin sesssiz...

Sağol neclacım, inş yarında senden gelir güzel haberler:)
Sen pek renk vermiyosun bakalım ne gelicek

hahahah geline bak yaaa görümceyi şıppadanak anlamış iyi işte sana sahip çıkıyolar dünde söylemiştim birbirinizin kıymetini bilin...

Patronum karşımda bir şeyler anlatıor sürekli :)) bir kurtulsam hemne gelicem aheste ve deniz haberlerinize çok sevindim maşallah bebişlere ahestee kız dicem ama birden içime erkek doğdu sanki :)))))))

Teşekkürler hanzadecim senden de güzel haberler alıcaz inşallah, heyecanla bekliyoruz canım.

Maşallah yeşimcim gözün aydın. çikolata mevzuunu sormuştum ben dün, cevap veren olmadı o yüzden yemeden gittim, çok hareketli olmasın, ölçüm rahat olsun diye düşündüm. Nitekim öyle de oldu, oldukça sakindi.

Teşekkür ederim canım çok sağol.

yokkızzzzz bende ekmek yemiorum ama köpüklü kusuyorumm doktora sordum mide ekşimesinin son raddesiymiş o öyule dediiiii

Senin çok fenaymış canım Allah kolaylık versin. Benim seninki ya da filizinki gibi kötü olmuyor.

Çok cool bu çocuk çok havalı olacak annesi :82:

Teşekkürler nejlacım senden de güzel haberler alırız inşallah.
Orda doktorlar, hastaneler, imkanlar iyi mi? Türkiye'deki gibi ilgileniyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…