hahahah geline bak yaaa görümceyi şıppadanak anlamış iyi işte sana sahip çıkıyolar dünde söylemiştim birbirinizin kıymetini bilin...
Sağol neclacım, inş yarında senden gelir güzel haberler:)
Sen pek renk vermiyosun bakalım ne gelicek
Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?
Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?
inş canım.ben daha kendim ne olduğuna karar veremedimkibazı belirtiler erkek diyor ama içimdende ve bazı belirtilerdende kız geçiyor.eşimde kız olmasını çok istiyor.canım ben fazla yazamıyorum sohbetlere pek katılmıyorum çünkü burda internet çok sorunlu ve pahalı yani yazı yazınca daha fazla internet gidiyor.yükleme yapamıyorum o yüzden ama türkiyeye gelince açığı kapatırım inş.
Sağol neclacım, inş yarında senden gelir güzel haberler:)
Sen pek renk vermiyosun bakalım ne gelicek
Teşekkürler hanzadecim senden de güzel haberler alıcaz inşallah, heyecanla bekliyoruz canım.
Maşallah yeşimcim gözün aydın. çikolata mevzuunu sormuştum ben dün, cevap veren olmadı o yüzden yemeden gittim, çok hareketli olmasın, ölçüm rahat olsun diye düşündüm. Nitekim öyle de oldu, oldukça sakindi.
Teşekkür ederim canım çok sağol.
Senin çok fenaymış canım Allah kolaylık versin. Benim seninki ya da filizinki gibi kötü olmuyor.
Çok cool bu çocuk çok havalı olacak annesi:82:
Teşekkürler nejlacım senden de güzel haberler alırız inşallah.
Orda doktorlar, hastaneler, imkanlar iyi mi? Türkiye'deki gibi ilgileniyorlar mı?
Ben kullandım canım, normalde ağda kullanıyordum ama cildi biraz hassas emla olmadan yapamıyordum, tüy dökücü kullandım o yüzden. Son kontrolde doktora sordum emla kullanabilirsin dedi bana, ağdaya geri dönücem ben.
Ben kullandım canım, normalde ağda kullanıyordum ama cildi biraz hassas emla olmadan yapamıyordum, tüy dökücü kullandım o yüzden. Son kontrolde doktora sordum emla kullanabilirsin dedi bana, ağdaya geri dönücem ben.
emla dediğin ne ola ki? Acıyı alan bişey ise bizde kullanalım, ağda yapalım.
Acı ne ola kii diyorsun ağda yaparkenBen hamilelikte endişe etmiştim uyuşturduğu için ama doktor sakıncası yok dedi 3 aydır ne çektiğimi ben bilirim aah ahhh Ben de zaten acayip bir acıya hassasiyet var kaşlarımı aldırırken zılgıt falan çekiyorum acıdan o dereceyim
Sonuçta emla bir ilaç yine de ben yanlış yönlendirmeyeyim sizi.
ayy dun bende agda yaptırdım allah nasıl acıdı nasıl hatta hala acıyo.. tam bana gore bıseymıs o:):76:
Valla süper bir şey 9 ay boyunca ağdadan uzak kaldığımı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?