2011 Ekim Anneleri

hahahah geline bak yaaa görümceyi şıppadanak anlamış iyi işte sana sahip çıkıyolar dünde söylemiştim birbirinizin kıymetini bilin...

aynen öyle güzelim şıppadanak anladım gelecek hareketi :) olsun valla ben rahatsız değilim bu durumdan. çok iyi insanlar, Allah razı olsun hepsinden.

Sağol neclacım, inş yarında senden gelir güzel haberler:)
Sen pek renk vermiyosun bakalım ne gelicek

inş canım.ben daha kendim ne olduğuna karar veremedimkibazı belirtiler erkek diyor ama içimdende ve bazı belirtilerdende kız geçiyor.eşimde kız olmasını çok istiyor.canım ben fazla yazamıyorum sohbetlere pek katılmıyorum çünkü burda internet çok sorunlu ve pahalı yani yazı yazınca daha fazla internet gidiyor.yükleme yapamıyorum o yüzden ama türkiyeye gelince açığı kapatırım inş.

Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?

hamile kalana kadar kullanıyordum ama kullanmaydım 3 aydır sorma gereğide duymamıştım hiç bak senin gündeme getirdiğin iyi oldu

Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?

Ben kullandım canım, normalde ağda kullanıyordum ama cildi biraz hassas emla olmadan yapamıyordum, tüy dökücü kullandım o yüzden. Son kontrolde doktora sordum emla kullanabilirsin dedi bana, ağdaya geri dönücem ben.

Anladım canım, demek sen yurtdışındasın.. O zaman gönlünüze göre versin inş Rabbim

Kızlar görüşürüz hadi, ben çıkıyım başıma inceden ağrılar girmeye başladı
dünkü üşütmeden sonra grip filan olmasam bari:97:
öptüm sizi:80:

Sağol neclacım, inş yarında senden gelir güzel haberler:)
Sen pek renk vermiyosun bakalım ne gelicek

inş canım.burda doktorlar var ama kendi çaplarında yani bir tane türklerin yaptırdığı hastane var oraya gidiyorum başka alternatifim yok çünkü.imkanlr sınırlı.geçen gittiğimde ben doktora soruyorum 12 haftalık oldum yapmm gereken varmı diye onun üstüne bana kan ve idrar tahilili yapıyo kadın.2 li test diye bişey yok zaten.Allah kısmet edrese türkiyeye dönünce nasıl olur bilmiyorum.kafaya takmamamya çalışıyorum.birde burda çok yanlızım çok bunalıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.

aa bu emla ne kadar güzel bi şeymiiş. ilk kez duydum, baktım az önce. ben de istiyorum.
ağda yapılırken ciyak ciyak oluyorum ben. tüy dökücü krem kullanmadım hiç. ağda için bir şey sormamıştım doktora, sakıncası var mı acaba...

kızlar tuy dokucu kremler kımyasal ıcerıgı coooook oldugu ıcın yassakkkkk:)

emla dediğin ne ola ki? Acıyı alan bişey ise bizde kullanalım, ağda yapalım.

QUOTE=nejla_nemus;18661736]inş canım.burda doktorlar var ama kendi çaplarında yani bir tane türklerin yaptırdığı hastane var oraya gidiyorum başka alternatifim yok çünkü.imkanlr sınırlı.geçen gittiğimde ben doktora soruyorum 12 haftalık oldum yapmm gereken varmı diye onun üstüne bana kan ve idrar tahilili yapıyo kadın.2 li test diye bişey yok zaten.Allah kısmet edrese türkiyeye dönünce nasıl olur bilmiyorum.kafaya takmamamya çalışıyorum.birde burda çok yanlızım çok bunalıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.[/QUOTE]

anlıyorum nejla cım. durum hiç iç açıcı değil ama canını sıkma, ülkene geldiğinde çok daha detaylı taramalardan geçer, burada çok iyi şartlarda yaparsın doğumunu inşallah. bizim de bir komşumuz vardı, eşi kazakistanda olduğu için o da gitmişti, sıkılıyordu, anlatırdı hep. kısa zamanda ordaki göreviniz biter ve gelirsiniz inşallah.

emla dediğin ne ola ki? Acıyı alan bişey ise bizde kullanalım, ağda yapalım.

Acı ne ola kii diyorsun ağda yaparken Ben hamilelikte endişe etmiştim uyuşturduğu için ama doktor sakıncası yok dedi 3 aydır ne çektiğimi ben bilirim aah ahhh Ben de zaten acayip bir acıya hassasiyet var kaşlarımı aldırırken zılgıt falan çekiyorum acıdan o dereceyim

Sonuçta emla bir ilaç yine de ben yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

ayy dun bende agda yaptırdım allah nasıl acıdı nasıl hatta hala acıyo.. tam bana gore bıseymıs o:):76:

.[/QUOTE]

anlıyorum nejla cım. durum hiç iç açıcı değil ama canını sıkma, ülkene geldiğinde çok daha detaylı taramalardan geçer, burada çok iyi şartlarda yaparsın doğumunu inşallah. bizim de bir komşumuz vardı, eşi kazakistanda olduğu için o da gitmişti, sıkılıyordu, anlatırdı hep. kısa zamanda ordaki göreviniz biter ve gelirsiniz inşallah.[/QUOTE]

inş canım büyük ihtimalle mayıs sonu gibi geleceğim türkiyeye.

Ya emla sayfasını okudum da doktorunuza sormadan hamilelikte kullanmayın diyor. Böyle denilince ben hemen tırsıyorum, acaba bişey olma ihtimali var mı ki diye. Ben pubik dışındaki heryerde ağda acısına dayanıyorum. Ama iş oraya gelince olmuyor. Tüy dökücü de kimyasal olduğu için korkuyorum ama doğuma kadar bir çare bulmalıyım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…