ben kahvaltı yapayım tost yaptım da :))
leblebiyle duruyorum sabahtan beri başım dönmeye başladı. bebişim acıktı sanrım.
birazdan gelirim
ni demek başımla beraber :)))) ama ankara bura 12 saat otobüsle izin vermem o kadar yola çıkmana
gerçi uçakla 45 dk. gel çayımı iç dön
ay sevindim bakBenim oğlana arkadaş geliyormuş..
Sana demedim ama hep içime erkek doğuyorda senin ki, hadi bakalım gönlüne göre olsun
Ya bu arada ben rüyamda acayip enfes bi nimet gördüm ama benim yapabileceğim bişey değil, hayır nasıl tarif edeceğimi bile bilemiyorum o enfes ötesi şeyi, yeseydim uyansaydım keşkem
ben kahvaltı yapayım tost yaptım da :))
leblebiyle duruyorum sabahtan beri başım dönmeye başladı. Bebişim acıktı sanrım.
Birazdan gelirim
kızlar perşembe günü otobüsle elazığa gitmeyi düşünüyorum kardeşimin yanına
4 saat sürüyor yol sizce doktordan izin almalımıyım
tam 16 haftalık olduk bugün
Ahestecim bana anlatma bari sonra dilime doluyorum seni kızıyosun bana maşallah rüyanda bile heee
Canım benim bende başından beri hep erkek hissediyordum ama hem etrafımdaki hemde buradaki çoğu tahmin kızdı halada yok yok kordondur o diyen var inşallah öyle değildir çok benimsedim ben oğluşumu
filiz ne yaptın sen şimdi ahestem yarım ekmek leblebili tost yiycek bak görüyomusun
aman zaten sana malzeleme olsunda azcık neşelenelim diye yazdım:82:
Bende bi daha ki randevuyu bekliyorujm teyit etmek içinhayırlısı bakalım..
oh oh neşelenelim diye yapıyorum bende zaten iyi bari yanlış anlaşılmıyorum
Ne zaman canım bi dahaki buluşma erkekinle benim 30 nisan kan testimizin sonuçlarınıda o zaman alıcaz
yok merak etme edacım, hiç canım çekmedi.. Zaten yazdım peşine hemen görmedin mi
Başka zaman artık
geçen hafta 20 gün sonra gel demişti, bugün bir haftayı atladık. Ben gün saymıyorum stres yapıyo:82::82: Sevgili eşim takib ediyor.
görsemde inanmam
Yok kız yazıp yolladıktan sonra gördüm
Bakıyorum temkinlisin benden önce davranıyosun
slm kızlar kötü bi istanbul sabahı ve gelen güzel haberler..... denis enerjin süper bayılıyorum sana ya içimizi açtın valla hanzade çok sevindim cnm sana hepimiz için ferah tut diyoduk bebişin seni çok seviyo ve hiç bırakmayacak işte :))) zeynep uslem pınax sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ahestecim sende sıkma canını bakiyim düzelir hersey takma kafana aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz arkadaş ne güzel yazmıs hep artalım hiç azalmayalımşimdilik bu kadar unuttuklarımız varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi çok seviyoruz ve bebişimle sizlere kocaman öpücükler gönderiyoruz
ee minik oğlumla gardımız aldık, hazır beklişyoruz
neyse kızlar ben bi şöyle evi dolaşıyım, biraz işlerim vardı.
Görüşürüz inş:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?