maşallah bugün herkesin çenesi kuvvetli bende şimdi tost söylicem canım çekti :d sonrada işlerime bakıyım biraz moralim yerindeyken :)
Biraz gergin bi haftasonu geçirdik denizcim, limonluyuz eşimle azcık.. Bunun ardından gelen çekilmeyen başağrım yeni geçti, yatıyordum dün.. Ufacık bişeyden olmadık sıkıntı çıktı, nazar mıdır nedir. Sağol denizcim düşünüp hatırlaman ne güzel
Bu arada dün eda beni anmış:) ama pek iştahım yok yani olsa yine yerim, ne de olsa kilom artmıyor:)
Maşallah bugün herkesin çenesi kuvvetli bende şimdi tost söylicem canım çektisonrada işlerime bakıyım biraz moralim yerindeyken :)
anamm bi zeytinli nick daha gördüm sanki :))) topik olarak nedir bu zytinlerden çektiğimiz ya kızlar zeytinsiz kahvaltı edemez oldum sayenizde özelliklede yeşil :)))
anamm bi zeytinli nick daha gördüm sanki :))) topik olarak nedir bu zytinlerden çektiğimiz ya kızlar zeytinsiz kahvaltı edemez oldum sayenizde özelliklede yeşil :)))
bende sonunda nickimi ya ezine peyniri yada tava yoğurdu olarak değiştirip gezicem buralarda kalsiyum patlaması yaşayacaksınız sayemde göreceksiniz gününüzü :))
kardeşim evli canım eşinin işi dolayısıyla oradalar aslen izmirliyiz
bende sonunda nickimi ya ezine peyniri yada tava yoğurdu olarak değiştirip gezicem buralarda kalsiyum patlaması yaşayacaksınız sayemde göreceksiniz gününüzü :))
bende sabah ekmeğimin arasına zeytin doldurdum arabada işyerime gelene kadar hepsini yedim hayatımda hiç bu kadar zeytin yememiştim hatta çekirdekleri hala montumun cebinde peçetenin içinde atmayıda unuttum
Bende bir süt içmeyen ben varım sanıyordum
Kızlar doktor folic i kestirdi elevit ve kalsiyum d ye başlattı çiğneme tableti hiç sevmedim ya başka kullanan varmı neden bana bunu vermeyi gerek gördü acaba
Bende bir süt içmeyen ben varım sanıyordum
Kızlar doktor folic i kestirdi elevit ve kalsiyum d ye başlattı çiğneme tableti hiç sevmedim ya başka kullanan varmı neden bana bunu vermeyi gerek gördü acaba
süt içiyor musunuz?
doktorum bana ilk üç ay ne yediğin çok önemli değil, ama süt içmeye gayret etsen iyi olur demişti, hem de iki bardak. ilk günler içtim ama bulantı başlayınca içemedimhala da öyle devam ediyorum
esefle kınıyorum kızlar sizi ne demek yoğurt yemiyorum süt içmiyorum çok ayıp duymayayım bi daha o zaman bi kalsiyum kampanyası başlatıcaz herkes içtiği sütü ayranı yediği peyniri yoğurdu şöyle ballandıra ballandıra anlatacak herkesin canı çekecek hem bu bebişten ziyade bizim için gerekliymiş kızlar bebişler bizden her türlü kalsiyumu alıyolarmıs yeterince kalsiyum almazsak kemiklerimizdekileri çekiyolarmıs sonra yas 45 50 olunca baslasın kemik erimesi kalça kırıkları kambur vucutlar daha sayayımmı yoksa herkes içecekmi süt ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?