2011 Ekim Anneleri

maşallah bugün herkesin çenesi kuvvetli bende şimdi tost söylicem canım çekti :d sonrada işlerime bakıyım biraz moralim yerindeyken :)

yoksa yoksa leblebilimi
Afiyet bal şeker olsun yarasın yavruna
En moralsiz halin bu olsun bunun altına düşmesin inşallah

AHESTEMMM hoşgeldin yawruuummm dün seni çok merak ettim kimseye söylemedim ama kendime söyledimmm :))) hiç bişey için canını sıkma ben dün işyerimde biraz üzüldüm sonra sabaha kadar başım ağrıdı eşinle aran limoniymiş sende azcık şeker at limonata olsun oooh mis gibi için çabuk barışın bakiiim enerjimin hepsi senin olsun ben yenisini üretirimmmmmm

Son düzenleme:
anamm bi zeytinli nick daha gördüm sanki :))) topik olarak nedir bu zytinlerden çektiğimiz ya kızlar zeytinsiz kahvaltı edemez oldum sayenizde özelliklede yeşil :)))

anamm bi zeytinli nick daha gördüm sanki :))) topik olarak nedir bu zytinlerden çektiğimiz ya kızlar zeytinsiz kahvaltı edemez oldum sayenizde özelliklede yeşil :)))

sorma elifcim sorma, kahvaltıda enn sevdiğim şey kırık yeşil zeytin, onu da nick yapacakmış kendine, yslzytn den az çektik sanki :)
al benden de o kadar :)

maşallah topiğniz ne kadar kalabalık ve paylaşımcı......imrendim size....bende kasım annesi olacağım inş....9 kasım görünüyor....

bende sonunda nickimi ya ezine peyniri yada tava yoğurdu olarak değiştirip gezicem buralarda kalsiyum patlaması yaşayacaksınız sayemde göreceksiniz gününüzü :))

bende sabah ekmeğimin arasına zeytin doldurdum arabada işyerime gelene kadar hepsini yedim hayatımda hiç bu kadar zeytin yememiştim hatta çekirdekleri hala montumun cebinde peçetenin içinde atmayıda unuttum

kardeşim evli canım eşinin işi dolayısıyla oradalar aslen izmirliyiz

hımm anladım canım. ben de eş dolayısıyla burdayım
kaptı getirdi beni buralara.

bende sonunda nickimi ya ezine peyniri yada tava yoğurdu olarak değiştirip gezicem buralarda kalsiyum patlaması yaşayacaksınız sayemde göreceksiniz gününüzü :))

valla yoğurt yap ealtinn belki görürüm de yerim. ben kalsiyum konusunda çok tembelim 3 aydır ağzıma süt almadım ((

bende sabah ekmeğimin arasına zeytin doldurdum arabada işyerime gelene kadar hepsini yedim hayatımda hiç bu kadar zeytin yememiştim hatta çekirdekleri hala montumun cebinde peçetenin içinde atmayıda unuttum

leynacım sabah sabah akılına mı düştüm
Gerçi siyah yeşil belirtmemişsin ama üstüme alındım
Beni bu kadar düşünmen sevmen çok şımarıyorum çook

Bende bir süt içmeyen ben varım sanıyordum
Kızlar doktor folic i kestirdi elevit ve kalsiyum d ye başlattı çiğneme tableti hiç sevmedim ya başka kullanan varmı neden bana bunu vermeyi gerek gördü acaba

süt içiyor musunuz?
doktorum bana ilk üç ay ne yediğin çok önemli değil, ama süt içmeye gayret etsen iyi olur demişti, hem de iki bardak. ilk günler içtim ama bulantı başlayınca içemedim hala da öyle devam ediyorum

Kızlar doktor folic i kestirdi elevit ve kalsiyum d ye başlattı çiğneme tableti hiç sevmedim ya başka kullanan varmı neden bana bunu vermeyi gerek gördü acaba

evet canım ben de varım maalesef süt içmeyen. kızıyorum kendime. en azından akşamları deneyeyim diyorum artık, içip hemen yatarsam bulanmasına fırsat vermem, sen de öyle dene bakalım ne olacak edacım çok önemli kalsiyum.
folic kesmedi, bir ay daha içicekmişim (15 günü kaldı). elevit e 15 gün önce başladım, kalsiyum d vermedi. süt içmiyorsun diye vermiş olabilir. folic plus içiyorum ben, onda kalsiyum var belki onun için vermedi bana :44:

esefle kınıyorum kızlar sizi ne demek yoğurt yemiyorum süt içmiyorum çok ayıp duymayayım bi daha o zaman bi kalsiyum kampanyası başlatıcaz herkes içtiği sütü ayranı yediği peyniri yoğurdu şöyle ballandıra ballandıra anlatacak herkesin canı çekecek hem bu bebişten ziyade bizim için gerekliymiş kızlar bebişler bizden her türlü kalsiyumu alıyolarmıs yeterince kalsiyum almazsak kemiklerimizdekileri çekiyolarmıs sonra yas 45 50 olunca baslasın kemik erimesi kalça kırıkları kambur vucutlar daha sayayımmı yoksa herkes içecekmi süt ?????

canım benimde doktorum 3ayı bitirince elevit ve demir hapı verdi d vitamini tablet vermedi bana :80:

ben de ilk ay tiksindim sütten daha da içemedim. bakınca bie tuhaf oluyorum şu an süt bir tavuk iki (( 3 aydır ikisini de tüketemedim.
ama yoğurt ve peynir yiyorum. inş. bu karşılıyodur ihtiyacımı

çok doğru sölüosun arkadaşım valla içmemiz lazım bide yumurta yememiz lazım ben bi tek ayrandan bıkmam o kadar oda hergün yapmıorum tabi ama yememizzzz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…