2011 Ekim Anneleri

Hiç endişe etme canım, zaten ölçümler iyi çıktıysa bişeycikler olmuyormuş.. Dr bana öyle demişti, bak ben burda anormal bişey görmüyorum, test temkin için filan demişti.

Bende o yüzden biraz rahatım :) risk çıksada ellemem yavruma o kalp atışını duyamıcam diye öle öle gidiyorum korkudan... O hep atsın orda ben kıyamam.. Bana kalsa istemedim ben, ama daha önce düşükler var diye dr. temkinli gitmek istiyor.. Bende itiraz edemedim. Ama üçlü dörtlü istemiyorum.

Bizim oğlan bi kaç gün önceden gidince ikiliye geç kalmışız ya mecbur üçlü yapalım bi artık, inş bi sorun çıkmazsa bizim dr zaten testleri pek istemiyo gibi, ben istemesem bişi demez heralde.
Zaten normal şartlarda düzgün çıkıyorsa gerisini yapmaya ne gerek var..

kızlar perşembe günü otobüsle elazığa gitmeyi düşünüyorum kardeşimin yanına
4 saat sürüyor yol sizce doktordan izin almalımıyım
tam 16 haftalık olduk bugün

Neyin var canım noldu sana?? Dün de yoktun, iyi misin?
Biraz gergin bi haftasonu geçirdik denizcim, limonluyuz eşimle azcık.. Bunun ardından gelen çekilmeyen başağrım yeni geçti, yatıyordum dün.. Ufacık bişeyden olmadık sıkıntı çıktı, nazar mıdır nedir. Sağol denizcim düşünüp hatırlaman ne güzel
Bu arada dün eda beni anmış:) ama pek iştahım yok yani olsa yine yerim, ne de olsa kilom artmıyor:)

bence doktoruna danıssan daha ıyı olur netıce yola cıkmana bı engel olup olmadıgını ancak o anlıyabılır onun dedıklerı dogrultusunda hareket edersın ıcınde rahat etmıs olur tabı yınede senın kararın

Slm kızlar, Keyfi olmayanlardan biri de benim. Ne çok şey yazmışınız yine. Ama çoğu o kadar güzel dilekler ki "amin, amin" demekten bi hal oldum

Hanzadecim çok çok sevindim. Maşallah, Allah'ım hep yüzünü güldürsün, yüzümüzü güldürsün inşallah.

Kizlar beni de araniza alirmisiniz?

Tam 13 hafta 3 gunluguz bugun ve 22 ekim insallah kavusacagiz

Burda sizlerle bulusmak gercekten de cok guzel!!

Shaire hoşgeldin aramıza. SATımız aynı heralde. Bende 13+3'üm Hep yeni katılan haberleri alalım da, "beni silin haberleri" hiç almayalım inşallah.

Canım benim Alah razı olsun, bende çok korkuyordum ama orda minicik kalbi gümbür gümbür atarken duyunca bütün korkularım gitti. Düşük riski yok dedi artık inşallah tabi, ben sadece kalbi durur diye korkuyordum. Korkma dedi. Ne kadar desede yinede korkuyorum. Ama bu günüme şükürler olsun böyle böyle geçecek 3 ayımız bitti sayılır çok şükür :) Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kontrol zamanım gelince, otokontolümü kaybediyorum resmen kalp atışıma nabzıma engel olamıyorum ama geçicek inşallah hareketlerini hissetmeye başlarsam o zaman yaşadığını bilicem inşallah :)

Gerilme canım, tatsızlık hepimizde oluyor, olması da çok normal hepimiz yaşıyoruzdur ama bunun seni üzmesine, hasta etmesine izin verme canım. hatta bir felsefemiz olsun, MUTLU ANNE MUTLU BEBEK :) eşim canımın sıkkın olduğu her an bunu söyler bana. bir anda gülümsemeye başlarım. ama beni kızdıran taraf kendisi olduysa şaklabanlık bile işe yaramaz :)
dün kulaklarını çınlattık e yemek diyoruz, ekmek diyoruz, ben bi yarım ekmek arası şunu yiyip geldim diyen biri yok, eksikliğin farkedilmeyecek gibi değildi :) şaka bir yana, canın sıkkın olmasın heepp iyi ol arkadaşım.

edan sevsin seni çok aradı gözlerim seni

çok kısa bir süre değil bence :44: doktoruna sormadan gitme derim ben. Allah korusun.
kocaman olmuşsunuz bu arada maşallah :)

evet canım doktoruna sormalısın ben yeni hamileydim eskişehire gitmem gerekti 4 saatlik yol sordum izin verdi ama sen yine de sor çünkü kişinin durumuna göre değişebilir...

Öyle tabi denizcim haklısın, bizde de durum öyle oluyordu ama bu defa fazla mı büyüdü nedir.
bazen felsefeler işe yaramıyor, ama inş diyelim:)

Sevindim ya sağolun, e tabi ekmeğin yeride doldurulmaz şimdi bi de yarımsa üstelik:82:

aa öylemi neresinde oturuyorsun kardeşim abdullah paşada

ben doğukentteyim canım okuluma çok yakın olduğu için burayı tuttuk.

kardeşin evli mi burda yoksa işten dolayı mı burda?

bize yokk muu bize yok muu :)

ni demek başımla beraber :)))) ama ankara bura 12 saat otobüsle izin vermem o kadar yola çıkmana
gerçi uçakla 45 dk. gel çayımı iç dön

edan sevsin seni çok aradı gözlerim seni

Ay sevindim bak benim oğlana arkadaş geliyormuş..
Sana demedim ama hep içime erkek doğuyorda senin ki, hadi bakalım gönlüne göre olsun

Ya bu arada ben rüyamda acayip enfes bi nimet gördüm ama benim yapabileceğim bişey değil, hayır nasıl tarif edeceğimi bile bilemiyorum o enfes ötesi şeyi, yeseydim uyansaydım keşkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…