Hiç endişe etme canım, zaten ölçümler iyi çıktıysa bişeycikler olmuyormuş.. Dr bana öyle demişti, bak ben burda anormal bişey görmüyorum, test temkin için filan demişti.
Aman dur, zaten müsaitim ağlarım bak şimdi.. İnş canım benim, bizde seni seviyoruz..
Keyfim yok ama bi bakıyım demiştim, senin haberlerini alıncamutlu oldum.
Darısı bugün usluem ve zeynebe inş:82:
Bende o yüzden biraz rahatım :) risk çıksada ellemem yavruma o kalp atışını duyamıcam diye öle öle gidiyorum korkudan... O hep atsın orda ben kıyamam.. Bana kalsa istemedim ben, ama daha önce düşükler var diye dr. temkinli gitmek istiyor.. Bende itiraz edemedim. Ama üçlü dörtlü istemiyorum.
günaydın arkadaşlar.
Hanzade gözün aydın canım. inş. hep böyle güzel haberlerle dönersin. bi dahaki randevun ne zaman??
ben de yarın yeni bi doktor deniyecem inş. bunda kalırız artık. hem belki cinsiyetini de öğrenirim
Biraz gergin bi haftasonu geçirdik denizcim, limonluyuz eşimle azcık.. Bunun ardından gelen çekilmeyen başağrım yeni geçti, yatıyordum dün.. Ufacık bişeyden olmadık sıkıntı çıktı, nazar mıdır nedir. Sağol denizcim düşünüp hatırlaman ne güzelNeyin var canım noldu sana?? Dün de yoktun, iyi misin?
kızlar perşembe günü otobüsle elazığa gitmeyi düşünüyorum kardeşimin yanına
4 saat sürüyor yol sizce doktordan izin almalımıyım
tam 16 haftalık olduk bugün
Kizlar beni de araniza alirmisiniz?
Tam 13 hafta 3 gunluguz bugun ve 22 ekim insallah kavusacagiz
Burda sizlerle bulusmak gercekten de cok guzel!!
Ohh!!! Allahım sana şükürler olsun. Yine üzülmenden o kadar korkuyordum ki anlatamam hanzade.
Bundan böyle de hep güzel güzel gelişim haberlerini alacaksın inşallah. Gözün aydın canım çok çok sevindim....
Biraz gergin bi haftasonu geçirdik denizcim, limonluyuz eşimle azcık.. Bunun ardından gelen çekilmeyen başağrım yeni geçti, yatıyordum dün.. Ufacık bişeyden olmadık sıkıntı çıktı, nazar mıdır nedir. Sağol denizcim düşünüp hatırlaman ne güzel
Bu arada dün eda beni anmış:) ama pek iştahım yok yani olsa yine yerim, ne de olsa kilom artmıyor:)
doktor bana çıkabilirsin demişti. bu arada ben de elazığdayım bekklerim çayımı içmeye
biraz gergin bi haftasonu geçirdik denizcim, limonluyuz eşimle azcık.. Bunun ardından gelen çekilmeyen başağrım yeni geçti, yatıyordum dün.. Ufacık bişeyden olmadık sıkıntı çıktı, nazar mıdır nedir. Sağol denizcim düşünüp hatırlaman ne güzel
Bu arada dün eda beni anmış:) ama pek iştahım yok yani olsa yine yerim, ne de olsa kilom artmıyor:)
doktor bana çıkabilirsin demişti. bu arada ben de elazığdayım bekklerim çayımı içmeye
Gerilme canım, tatsızlık hepimizde oluyor, olması da çok normal hepimiz yaşıyoruzdur ama bunun seni üzmesine, hasta etmesine izin verme canım. hatta bir felsefemiz olsun, MUTLU ANNE MUTLU BEBEK :) eşim canımın sıkkın olduğu her an bunu söyler bana. bir anda gülümsemeye başlarım. ama beni kızdıran taraf kendisi olduysa şaklabanlık bile işe yaramaz :)
dün kulaklarını çınlattıke yemek diyoruz, ekmek diyoruz, ben bi yarım ekmek arası şunu yiyip geldim diyen biri yok, eksikliğin farkedilmeyecek gibi değildi :) şaka bir yana, canın sıkkın olmasın heepp iyi ol arkadaşım.
aa öylemi neresinde oturuyorsun kardeşim abdullah paşada
bize yokk muu bize yok muu :)
edan sevsin seni çok aradı gözlerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?