2011 Ekim Anneleri

kızlar dün akşam gözüme çarptı beni listeden silin cuma günü kürtaj olcam diyen arkadaş vardı.sorun ne bilen var mı?

kızlar dün akşam gözüme çarptı beni listeden silin cuma günü kürtaj olcam diyen arkadaş vardı.sorun ne bilen var mı?

tupbaby idi. ikili testte sorun çıkmış, kürtaj olmuş, kızı olacakmış kürtaj sonucunu incelemeye götürmüşler, bebekte bir çok kist görmüşler

çok şükür gözün aydın canım arkadaşım çok çok çok sevindim artık bebeğin hep seninle allahın izniyle hiç bırakmayacak annesini sende ona sımsıkı tutun....

gozun aydın cnm bebisinede massallah sonucların ıyı cıkmasına cok sevındım onlar ıyı olsunda bızım cektıgımız agrılar onemlı degıl bugun bende gıdıcem darısı benım basıma :))

İnşallah sende çook güzel haberler alıp mutlu mutlu gelirsin usluem :) biz seninle aynıyız. Şimdi kan tahlilinin sonuçlaırnı bekleyeceğim bir kaç güne kadar çıkar dediler onlar arayacaklarmış. Ama ölçümlerin iyi çıkması bile beni çok rahatlattı. İnşallah onlarda güzel çıkar.

cnm onun bebeğinde biçok problem çıkmış kistler mesane büyüklüğü çok fazla problem çıkmış kürtaj oldu şu an iyi çok şükür inşallah en kısa zamanda aramıza tekrar katılacak

Allah razı olsun canım benim, hep diyorum siz bana şans getirdiniz sizinle beraber umutlana umutlana yavaş yavaş gidiyoruz inşallah sonunuda görürüz :)

cnm benim gözünaydın sadece dua edelim arkadaşım benimde öyle her muayenede korku yaşıyorum Allahım dualarımızı kabul etsin.

inşallah zeynebimde bu gün hayırlı haberlerle döner darısı hepimizin başına

Ayyy sizleri seviyorum ya, insanın kendisine endişelenen birilerinin olduğunu görmesi ne kadar güzel anlatamam, çok sağolun iyiki varsınız. İnşallah bundna sonra daha rahat olucam ben bu haftaları bile düşünmüyordum. Allahım kim varsa evlat için uğraşan, hep diyorum hep duamda tez vakitte nasip etsin inşallah...

ıns cnm onlarında sonucları ıyı cıkaıcak evet senle aynı zamanda gıdıyoruz ıns ıkımızde ve dıger arkadaslarımızda saglıcakla alıcagız bebeklerımızı kucagımıza

Hiç endişe etme canım, zaten ölçmler iyi çıktıysa bişeycikler olmuyormuş.. Dr bana öyle demişti, bak ben burda anormal bişey görmüyorum, test temkin için filan demişti.

o arkadaşa çok özüldüm bende geçen sene kasım annesiydim elim boş kalmıştı inş yeniden aramıza döner..dualarınız için çok teşekkürediyorum hebinizi kocamannnnn öpüyorum

çok şükür gözün aydın canım arkadaşım çok çok çok sevindim artık bebeğin hep seninle allahın izniyle hiç bırakmayacak annesini sende ona sımsıkı tutun....

İnşallah sizin dualarınıza çok inanıyorum ben sizlerle daha rahat atlatıyorum zor zamanlarımı şimdi daha bir umutluyum, içimde hiç tereddüt yokmu var elbet yalan söyleyemem ama daha iyiyim ve daha iyi olucaz allahın izniyle :)

günaydın arkadaşlar.

Hanzade gözün aydın canım. inş. hep böyle güzel haberlerle dönersin. bi dahaki randevun ne zaman??

ben de yarın yeni bi doktor deniyecem inş. bunda kalırız artık. hem belki cinsiyetini de öğrenirim

Aman dur, zaten müsaitim ağlarım bak şimdi.. İnş canım benim, bizde seni seviyoruz..
Keyfim yok ama bi bakıyım demiştim, senin haberlerini alıncamutlu oldum.
Darısı bugün usluem ve zeynebe inş:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…