hanzade benim şuanki halimi anlatıyosun.çünkü benim randevüm dörtte.gözün aydın canım rabbim hayırlısını versin inş
Bende düşünmüyorum, ikili iyiyse üçlü dörtlü filan istemicem daha fazla gerilmek istemiyorum.
OHHHHHHH NE GÜZEL BİR SABAH OLDU HANZADE NASIL SEVİNDİĞİMİ ANLATAMAM MAŞALLAH BEBEĞİNE
hanzade benim şuanki halimi anlatıyosun.çünkü benim randevüm dörtte.gözün aydın canım rabbim hayırlısını versin inş
kızlar dün akşam gözüme çarptı beni listeden silin cuma günü kürtaj olcam diyen arkadaş vardı.sorun ne bilen var mı?
hanzade canım senin cetvelin gözükmüyo nekadarlık oldu kelebeğin?
çok şükür gözün aydın canım arkadaşım çok çok çok sevindim artık bebeğin hep seninle allahın izniyle hiç bırakmayacak annesini sende ona sımsıkı tutun....Kızlar hepinize öpücükler hepinize sıkı sıkı sarılmak istiyorum ya, gün içinde adrenaline dayanamayacağım çok heyecanlanacağım için sabah 8,30 a almıştım randevumu, hemen olsun bitsin diye yataktan 7 de kalktım biraz dolaştım evde, eşim napıyosun hazırlan hadi filan dedi bir yandanda pekmez yedirmeye çalışıyo benim gözler dolu dolu tabi ağlaya ağlaya yemek bu olsa gerek, neyse gittik doktorum nasılsın dedi bilmiyorum dedim. Yaşıyodur inşallah dedim. Dediki ona bişicik olmaz gayet iyi sende görüceksin şimdi dedi. Bismillah dedim uzandım ultrasonu koydu ama nabız 190 atıyor bende, ben ilk zamanki gibi kalp yerini hemen göremiyorum o yüzden soruyorum kalbi atıyomu diye oda bak dedi dinletti çok şükür allahım dedim çok şükür...
Sonra yarım saat ölçüm yaptı. Bende yüzündeki mimiklere bakıyorum acaba diye.. Ölçümlerimiz gayet iyiymiş kaç olduğunu sormadım ama olması gerektiği gibi dedi. Cinsiyet aklıma gelmedi korkudan, zaten söylemicek biliyorum 16. haftaya kadar... Progesatanı 3 e düşürdü çok sevindim vitamine devam. Şimdilik iyiyiz hamdolsun, rabbim hepinize güzel sevindirici ve mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah...
Yanlız çok kasmışım sanırım beynim sıkışıyor resmen ağrıdan, ama olsun ağrısın umrumda değil isterse çatlasın bebeğim iyi ya şükürler olsun :)
gozun aydın cnm bebisinede massallahsonucların ıyı cıkmasına cok sevındım onlar ıyı olsunda bızım cektıgımız agrılar onemlı degıl bugun bende gıdıcem darısı benım basıma :))
cnm onun bebeğinde biçok problem çıkmış kistler mesane büyüklüğü çok fazla problem çıkmış kürtaj oldu şu an iyi çok şükür inşallah en kısa zamanda aramıza tekrar katılacakkızlar dün akşam gözüme çarptı beni listeden silin cuma günü kürtaj olcam diyen arkadaş vardı.sorun ne bilen var mı?
Allah razı olsun canım benim, hep diyorum siz bana şans getirdiniz sizinle beraber umutlana umutlana yavaş yavaş gidiyoruz inşallah sonunuda görürüz :)
12+5 olduk zeynep teyzesi büyümüşüz :)
Maşallah barekallah, gördün mü hanadecim Allah herşeyi yoluna koyuyor.. Çok sevindim canım, minik yeğenim gayet sağlıklı bak annesi
Kasma kendini artık, duadan vazgeçme yeter, Takdir Allah tan..
İnş sağlıkla sıhhatle berebar büyütücez, sen üzülüyorsun belki riskliyim diye ama hangimizin garantisi var ki. Bizim de yüreklerimiz pır pır ediyor.
Hayrı düşünelim, hayrı isteyelim, duamızda bu yönde olduktan sonra inş bişeycik olmaz. Unutma isteyin vereyim diyen bir Rabbimiz var...
İnşallah sende çook güzel haberler alıp mutlu mutlu gelirsin usluem :) biz seninle aynıyız. Şimdi kan tahlilinin sonuçlaırnı bekleyeceğim bir kaç güne kadar çıkar dediler onlar arayacaklarmış. Ama ölçümlerin iyi çıkması bile beni çok rahatlattı. İnşallah onlarda güzel çıkar.
İnşallah sende çook güzel haberler alıp mutlu mutlu gelirsin usluem :) biz seninle aynıyız. Şimdi kan tahlilinin sonuçlaırnı bekleyeceğim bir kaç güne kadar çıkar dediler onlar arayacaklarmış. Ama ölçümlerin iyi çıkması bile beni çok rahatlattı. İnşallah onlarda güzel çıkar.
cnm onun bebeğinde biçok problem çıkmış kistler mesane büyüklüğü çok fazla problem çıkmış kürtaj oldu şu an iyi çok şükür inşallah en kısa zamanda aramıza tekrar katılacak
cnm benim gözünaydın sadece dua edelim arkadaşım benimde öyle her muayenede korku yaşıyorum Allahım dualarımızı kabul etsin.
inşallah zeynebimde bu gün hayırlı haberlerle döner darısı hepimizin başına
çok şükür gözün aydın canım arkadaşım çok çok çok sevindim artık bebeğin hep seninle allahın izniyle hiç bırakmayacak annesini sende ona sımsıkı tutun....
Ayyy sizleri seviyorum ya, insanın kendisine endişelenen birilerinin olduğunu görmesi ne kadar güzel anlatamam, çok sağolun iyiki varsınız. İnşallah bundna sonra daha rahat olucam ben bu haftaları bile düşünmüyordum. Allahım kim varsa evlat için uğraşan, hep diyorum hep duamda tez vakitte nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?